NiKoSmile Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Όταν θα αναλάβει ο Trump θα αρχίσουν όλα να πηγαίνουν πάνω κάτω σαν ασανσέρ 😅 1
tcktcktck Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το btc δεν είναι πλέον επίσημο νόμισμα στο Σαλβαδόρ. Αγαπημένο bull market volatility 1
Alkazar21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, tcktcktck said: Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το btc δεν είναι πλέον επίσημο νόμισμα στο Σαλβαδόρ. Αγαπημένο bull market volatility Δεν το θέσανε απο υποχρεωτικό ως προαιρετικό ώστε να πάρουν κατι δισ δολάρια από το ΔΝΤ; Ίσως το ότι θα υπάρξουν μόνο δύο μειώσεις επιτοκιών μέσα στο 2025 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από Alkazar21
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Ίσως να είναι ευκαιρία τώρα να πάρουμε κάνα bitcoin ,γιατί πιστεύω Ιανουάριο θα κάνει δυνατό μπαμ
rallistas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Eχοντας παντως ζησει 1,5 κυκλο περιπου πλεον, θα κοιταξω λιγο τις τσεπες μου να εχω καμποσα ευρω σε ετοιμοτητα, να κανω DCA in σιγα σιγα και να μπω και σε 2-3 νομισματα που δεν εχω μπει. Με νιωθω πιο ψυχραιμο πλεον, οποτε παμε. Καλησπερα!
lucanis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό το ανταλλακτήριο που διαφήμισε σήμερα ο Κόγιας τι λέει;
NiKoSmile Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, lucanis είπε Αυτό το ανταλλακτήριο που διαφήμισε σήμερα ο Κόγιας τι λέει; Καλό είναι, δίνει και κάρτα.
pp6210 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, rallistas είπε Eχοντας παντως ζησει 1,5 κυκλο περιπου πλεον, θα κοιταξω λιγο τις τσεπες μου να εχω καμποσα ευρω σε ετοιμοτητα, να κανω DCA in σιγα σιγα και να μπω και σε 2-3 νομισματα που δεν εχω μπει. Με νιωθω πιο ψυχραιμο πλεον, οποτε παμε. Καλησπερα! θες να πεις τι κοιτας; εχω μεινει κ εγω με κατι ψιλα δολαρια απο το τωρινο profit taking αλλα δεν εχω παρακολουθησει καθολου την αγορα το τελευταιο 4μηνο..βγηκα απο HBAR και λεω να ξαναμπω 1
rallistas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, pp6210 said: θες να πεις τι κοιτας; εχω μεινει κ εγω με κατι ψιλα δολαρια απο το τωρινο profit taking αλλα δεν εχω παρακολουθησει καθολου την αγορα το τελευταιο 4μηνο..βγηκα απο HBAR και λεω να ξαναμπω Doge που εχω να ασχοληθω καιρο και δε με ειχε προδοσει και στον προηγουμενο κυκλο,XRΡ ετσι για το "γιατι οχι?" ,και αναλογα αν κανει βυθισμα το Γεναρη και τηρησει τα κλασσικα εικονογραφημενα, μπορει και SOL. Τωρα σου λεω απο αυτα που δεν εχω. Ολα θα εξαρτηθουν βεβαια απο το πως θα παει ο Γεναρης κι αν θα τηρησει το κλασσικο κοκκινισμα, γιατι στα αλλα που ειμαι μεσα, εχω μπει πολυ χαμηλα (υπομονη 2 καλοκαιρια και ψωνια σιγα σιγα εκανα) οποτε ειμαι ηδη καλα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από rallistas 1
pp6210 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 sol για μενα το μεγαλυτερο σχολείο, ευτυχως ειχα αγιο κ εμεινα στα λεφτα μου...δεν το ξαναακουμπαω!! μια τοποθετηση για πλακα με 250$ με πηγε βολτα σχεδον Χ4, τραβηξα την αρχικη μου επενδυση και μετα...απλως παρακολοθουσα τα υπολοιπα να μηδενιζονται... δεν το πιστευα αυτο. xrp ειχα μπει κ εγω στα 0.75 αλλα δεν το πιστεψα οπως τα παιδια στο παραδιπλα thread (και μπραβο τους) κ βγηκα στα λεφτα, ισως το βαλω κ εγω στ υποψιν για το "γιατι οχι" που λες... οφεληθηκα πολυ απο xlm, στο οποιο εβαλα κανα 100$ περιπου στα 0,11 απλως για να δειξω σε οικογενεια κ φιλους πως δουλευουν οι μεταφορες μεταξυ wallets κ τελικα τα εσπρωξα ολα στα 0,35, ανελπιστο! σιγουρα θα ξαναμπω αν φτασει ξανα εκει doge μπηκα, το περιμενα παρα πολυ να επανελθει κ βγηκα με ενα τιμιο +20%, δεν νομιζω να ξανασχοληθω εγω ψαχνομαι λιγο για hbar, algo, dot, coti αλλα δεν εχω κ ξεκαθαρη εικονα για σημειο εισοδου τωρα που το btc εφτασε 100k, ειδομεν!
rallistas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 7 minutes ago, pp6210 said: sol για μενα το μεγαλυτερο σχολείο, ευτυχως ειχα αγιο κ εμεινα στα λεφτα μου...δεν το ξαναακουμπαω!! μια τοποθετηση για πλακα με 250$ με πηγε βολτα σχεδον Χ4, τραβηξα την αρχικη μου επενδυση και μετα...απλως παρακολοθουσα τα υπολοιπα να μηδενιζονται... δεν το πιστευα αυτο. xrp ειχα μπει κ εγω στα 0.75 αλλα δεν το πιστεψα οπως τα παιδια στο παραδιπλα thread (και μπραβο τους) κ βγηκα στα λεφτα, ισως το βαλω κ εγω στ υποψιν για το "γιατι οχι" που λες... οφεληθηκα πολυ απο xlm, στο οποιο εβαλα κανα 100$ περιπου στα 0,11 απλως για να δειξω σε οικογενεια κ φιλους πως δουλευουν οι μεταφορες μεταξυ wallets κ τελικα τα εσπρωξα ολα στα 0,35, ανελπιστο! σιγουρα θα ξαναμπω αν φτασει ξανα εκει doge μπηκα, το περιμενα παρα πολυ να επανελθει κ βγηκα με ενα τιμιο +20%, δεν νομιζω να ξανασχοληθω εγω ψαχνομαι λιγο για hbar, algo, dot, coti αλλα δεν εχω κ ξεκαθαρη εικονα για σημειο εισοδου τωρα που το btc εφτασε 100k, ειδομεν! Αυτο που εμεινε χαμηλα σε σχεση με το παρελθον ειναι το Matic, και μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση, γιατι ηταν απο τους πρωτεργατες στον προηγουμενο κυκλο μαζι με το Cardano, στα μικρα "σοβαρα".
icenex Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Και εγω περιμενω το ματικ να κανει κινηση κ εμενα μου κανει εντυπωση που δεν κουνιεται ιδιατερα αλλα δεν με ενοχλει κιολας γιατι επι το πληστον το αγορασα σε τιμες 0.5$ με λεφτα απο launchpool οποτε κερδισμενος ειμαι οτι και να κανει. Προσωπικα πλεον τσιμπαω κερδος και φερνω σιγα σιγα πισω το κεφαλαιο μου.Το μονο που εκανα ειναι: εβγαλα ενα καλο μεροκαματο το οποιο βρισκεται ηδη στον τραπεζικο μου λογαριασμο ειναι ενα swing trade με btc.Ειχα πουλησει για να τσιμπησω κερδος τελικα ειδα την τιμη να πεφτει αρκετα κ αποφασισα να ξαναμπω παλι στο btc μεγαλωνοντας την θεση μου σε σατοσι τα οποια τα εστειλα κοντα στις 108κ.Που να φανταστω οτι θα πεσουμε τοσο πολυ θα ειχα βγαλει ακομη περισσοτερα αλλα δεν μετανοιωνω για τιποτα.Προτιμω να παιξω συντηρητικα παρα να την πατησω οπως τον προηγουμενο κυκλο. Αυτο που μου εχει βγει σε πολυ καλη επενδυση ειναι το bnb, ειτε το πιστευετε ειτε οχι εχω βγαλει σε βαθος χρονου απο τα launchpools τα μισα λεφτα (μπορει κ παραπανω) απο αυτα που επενδυσα για να παρω οσα bnb εχω.Και σαν να μην φτανει αυτο στα bnb ειμαι κοντα 3 φορες πανω τα λεφτα που επενδυσα. Παντως για οποιον θελει να επενδυσει σε alts νομιζω τωρα ειναι καλη ευκαιρια γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πανω θα πηγαινουν σε τιμες με αποτελεσμα λιγοτερα gains. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις