greekfragma Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, chek2fire said: εντάξει ξανάρθε στα ίσια του δηλαδή αλήθεια τώρα είναι αυτό κερί που έγινε; από τα 102 στα 90 και ξανά στα 96 με τέτοιο trade volume;
nikos16717 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πιστεύω οτι σου έλεγαν ψέματα. Αν έχει 2fa, δεν πατάς σε link και δεν δώσεις στοιχεία του λογαριασμό σου σε κάποιον τρίτο δεν νομίζω οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, η binance έχει και ένα εργαλείο για να μπορείς να επιβεβαιώσεις αν είναι από αυτούς websites, e-mails κτλ . https://www.binance.com/en/official-verification Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από nikos16717
ooaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Τι λέτε; Θα δούμε κάνα τριβδόμαδο βαθύ correction... ;
lucanis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, ooaris είπε Τι λέτε; Θα δούμε κάνα τριβδόμαδο βαθύ correction... ; Περιμένω να αγοράσω στα 1000 ευρώ. 4
ooaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, lucanis είπε Περιμένω να αγοράσω στα 1000 ευρώ. Yea... right... Εγώ έλεγα για καμιά γρήγορη βουτίτσα στα 75Κ
ppkstat Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 3/12/2024 στις 6:03 ΜΜ, ted64 είπε εδώ που τα λέμε η κάρτα της Kraken δεν υπάρχει περίπτωση να μετρήσει στο αφορολόγητο Εκδίδει κάρτες το kraken? Από πότε?
ted64 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, ppkstat είπε Εκδίδει κάρτες το kraken? Από πότε? Από ποτέ
grinder_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μετά τα crypto.com, celsius ετοιμάζεται και το plutus it για exit scam. Καλά να πάθουμε αφού δεν βάζουμε μυαλό με τα διάφορα ponzi που ξεφυτρώνουν...
grinder_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, geortsaki είπε Για το crypto.com γιατί το λες; Επειδή τυγχάνει να υπάρχει ακόμα, δεν ήταν ponzi? Καλά ναι από crypto δεν έχω παράπονο, πρόλαβα και πούλησα στα 0,80 (δυστυχώς όχι όλα) και πήρα πίσω x2. Με την Celsius ευτυχώς είχα παρκαρισμένα μόνο μερικά δικά τους bonus. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κόσμος δεν είχε σημαντική ζημιά. Η Plutus τώρα από τα 15€/ανάληψη (και καλά gas fees), το πήγε εν μια νυκτί χωρίς ενημέρωση 33% fee σε ζεστό fiat παρακαλώ για να σε αφήσει να κάνει withdraw το crap token της. Περίμενα ο χαζός να ανέβει λίγο στα 3,5€ για να είμαι breakeven και εγκλωβίστηκα τώρα. Τα πολυδιαφημιζόμενα giftcards, έχουν 1 PLU+30% fee πάλι σε fiat που από την τρίτη και μετέπειτα κάρτα μπορεί να φτάσει και το 80% fee! Για να λάβεις δηλαδή μια άχρηστη 10€ giftcard που στην τελική δεν ξέρουμε και αν δουλεύει, θα τους πληρώσεις κιόλας 11€... Το καλύτερο, για Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες, δεν υπάρχουν καν giftcards. Ο CEO πήγε απροκάλυπτα σε κλοπή-mode και ανακοίνωσε ότι τα επίσημα κανάλια σε discord και reddit θα είναι πλέον read only για μην του χαλάσουμε την εισροή και άλλων θυμάτων. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από grinder_ 1
icenex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πατε εξαρχης και βαζετε λεφτα σε τετοια site?Χαθηκε ο κοσμος να πατε Binance/kraken/coinbase?Στο nexo παντως που ειναι αντιστοιχο με αυτα που αναφερεις ειχα λεφτα ευτυχως δεν παιχτηκε λαλακια και προλαβα και τα πηρα πισω και χωρις περιεργες χρεωσεις.
NiKoSmile Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δεν είναι ανάγκη να κάνετε αναλήψεις από τα ακριβά ανταλλακτήρια. Απλά τα στέλνεται ως USDT/USDC μέσα από κάποιο φθηνό δίκτυο σε άλλο ανταλλακτήριο και τα τρώτε από εκεί.
icenex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ασχετο μου εδωσε η binance ενα νομισμα MOVE το βγαλαμε και το μεροκαματο σημερα.... 1
NiKoSmile Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, icenex είπε Ασχετο μου εδωσε η binance ενα νομισμα MOVE το βγαλαμε και το μεροκαματο σημερα.... Καλά που το είπες, χαμπάρι δεν πήρα... Το έστειλα κατευθείαν. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από NiKoSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις