Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, greekfragma είπε

ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ!!!!!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ!

image.png.33d8938f6a65e4a9f55996c10f0c0767.png

Το είπα ρε γατάκι χθες..Να που ξύπνησα κ είδα σπασμένη την 100αρα.Αντε λογικά το απόγευμα θα πάει πιο πάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα και μπράβο σε όσους πιστέψαμε και αντέξαμε. Πάμε για τα 110 καρφί πιστεύω.

Γελάω με τα σχόλια στο θέμα για τα 100.000,00 στο κεντρικό forum για φούσκες και για χρηματιστήριο Ελλάδας.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

ακόμα θυμάμαι εδώ μέσα όταν είχε σπάσει τα 1000 δολάρια το 13 για πρώτη φορά που μίλαγαν για φούσκα :D 

Tότε ήταν που είχε κάνει το μεγαλύτερο crash στην ιστορία του και είχε φτάσει κάτω από τα 200 δολάρια.

Και εκεί λίγο πολύ μας έλεγαν ηλίθιους που πιστεύαμε σε αυτή τη φουσκά. 

Δέκα χρόνια μετά.... :D 

DgUdaSCVAAAjLlF.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lucanis είπε

Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password.

Βάλε 2FA παντού.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lucanis είπε

Καλά εννοείται ότι έχω 2FA αλλά δεν ξέρω πως το περνούσαν.

Δεν το περνούσαν. Μάλλον ήταν phising και δεν στο έστελνε το binance

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lucanis είπε

Μηπως ητανε παραπλανητικο εμαιλ?Εγω εχω βαλει και antiphising password ωστε οτι εμαιλ παιρνω απο binance μεσα στο εμαιλ εχει το κωδικο που εχω βαλει ωστε να καταλαβαινω οτι ερχεται απο binance.

anti.JPG

Δημοσ.

Υπομονή να δούμε αν ξαναστείλουν.
Μου έκανε και εντύπωση σήμερα που δεν δούλευε το καινούριο password και το ξανα-άλλαξα.

Δημοσ.
19 hours ago, lucanis said:

17 hours ago, icenex said:

Μηπως ητανε παραπλανητικο εμαιλ?Εγω εχω βαλει και antiphising password ωστε οτι εμαιλ παιρνω απο binance μεσα στο εμαιλ εχει το κωδικο που εχω βαλει ωστε να καταλαβαινω οτι ερχεται απο binance.

anti.JPG

Στην ελληνική σελίδα της Binance στο telegram έχει γίνει αρκετός χαμός τον τελευταίο μήνα με αυτό το μήνυμα. Έχουν στείλει σχεδόν σε όλους τέτοια μηνύματα (έχω δει να πηγαίνει μήνυμα απόμα και σε άτομα που δεν είχε ποτέ λογαριασμό στη binance) Είναι σκαμ και το παραπλανητικό της υπόθεσης (γιαυτό έχουν καταφέρει να εξαπατήσουν αρκετό κόσμο)  είναι ότι στο μήνυμα αυτό φαίνεται σαν αποστολεάς η ίδια η binance και πηγαίνει στη  λίστα των μηνυμάτων που έχει στείλει η binance, σα να το έχει στείλει εκέινη πραγματικά. Κάποιους του εχουν πάρει και τηλέφωνο και τους προτρέπουν να αλλάξουν κωδικούς, τους ρωτάνε πόσα έχουν στο wallet τους (αν δεν αξίζει το ποσο δεν ασχολούνται) και προσπαθούν να αποτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό ή να σε οδηγήσουν στο να μεταφέρεις τα χρήματά σου σε ένα ασφαλές wallet στο οποίο έχουν πρόσβαση και τα παίρνουν

• Δημιουργία νέου...