greekfragma Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ!!!!! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ! 10
icenex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, greekfragma είπε ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ!!!!! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ! Το είπα ρε γατάκι χθες..Να που ξύπνησα κ είδα σπασμένη την 100αρα.Αντε λογικά το απόγευμα θα πάει πιο πάνω. 2
sotiris123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και μπράβο σε όσους πιστέψαμε και αντέξαμε. Πάμε για τα 110 καρφί πιστεύω. Γελάω με τα σχόλια στο θέμα για τα 100.000,00 στο κεντρικό forum για φούσκες και για χρηματιστήριο Ελλάδας. 2 1
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 ακόμα θυμάμαι εδώ μέσα όταν είχε σπάσει τα 1000 δολάρια το 13 για πρώτη φορά που μίλαγαν για φούσκα Tότε ήταν που είχε κάνει το μεγαλύτερο crash στην ιστορία του και είχε φτάσει κάτω από τα 200 δολάρια. Και εκεί λίγο πολύ μας έλεγαν ηλίθιους που πιστεύαμε σε αυτή τη φουσκά. Δέκα χρόνια μετά.... 2
lucanis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password.
NiKoSmile Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, lucanis είπε Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password. Βάλε 2FA παντού.
lucanis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Βάλε 2FA παντού. Καλά εννοείται ότι έχω 2FA αλλά δεν ξέρω πως το περνούσαν.
tcktcktck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, lucanis είπε Καλά εννοείται ότι έχω 2FA αλλά δεν ξέρω πως το περνούσαν. Δεν το περνούσαν. Μάλλον ήταν phising και δεν στο έστελνε το binance 1
icenex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, lucanis είπε Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password. Μηπως ητανε παραπλανητικο εμαιλ?Εγω εχω βαλει και antiphising password ωστε οτι εμαιλ παιρνω απο binance μεσα στο εμαιλ εχει το κωδικο που εχω βαλει ωστε να καταλαβαινω οτι ερχεται απο binance.
lucanis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Υπομονή να δούμε αν ξαναστείλουν. Μου έκανε και εντύπωση σήμερα που δεν δούλευε το καινούριο password και το ξανα-άλλαξα.
greekfragma Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 έλα Γιώργη μια στροφάρα! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ! 3
nikos16717 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 19 hours ago, lucanis said: Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password. 17 hours ago, icenex said: Μηπως ητανε παραπλανητικο εμαιλ?Εγω εχω βαλει και antiphising password ωστε οτι εμαιλ παιρνω απο binance μεσα στο εμαιλ εχει το κωδικο που εχω βαλει ωστε να καταλαβαινω οτι ερχεται απο binance. Στην ελληνική σελίδα της Binance στο telegram έχει γίνει αρκετός χαμός τον τελευταίο μήνα με αυτό το μήνυμα. Έχουν στείλει σχεδόν σε όλους τέτοια μηνύματα (έχω δει να πηγαίνει μήνυμα απόμα και σε άτομα που δεν είχε ποτέ λογαριασμό στη binance) Είναι σκαμ και το παραπλανητικό της υπόθεσης (γιαυτό έχουν καταφέρει να εξαπατήσουν αρκετό κόσμο) είναι ότι στο μήνυμα αυτό φαίνεται σαν αποστολεάς η ίδια η binance και πηγαίνει στη λίστα των μηνυμάτων που έχει στείλει η binance, σα να το έχει στείλει εκέινη πραγματικά. Κάποιους του εχουν πάρει και τηλέφωνο και τους προτρέπουν να αλλάξουν κωδικούς, τους ρωτάνε πόσα έχουν στο wallet τους (αν δεν αξίζει το ποσο δεν ασχολούνται) και προσπαθούν να αποτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό ή να σε οδηγήσουν στο να μεταφέρεις τα χρήματά σου σε ένα ασφαλές wallet στο οποίο έχουν πρόσβαση και τα παίρνουν
lucanis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 @nikos16717 Εμένα τη δεύτερη φορά μου έλεγε το μήνυμα ότι άλλαξαν και ένα setting αφού έκαναν login από Ρουμανία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις