Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το tron το είδα και δεν το έπαιξα... Πείτε ποιο θα πάρει αύριο, +50%; 

Vet, Tia, Grt...;; 

Ρίξτε καμία μαντεψιά για τον χαβαλέ... 

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ooaris είπε

Το κεφάλαιο έσπρωξε τα XRP και ADA μέχρι αηδίας. Τώρα φαίνεται να τα βγάζουν από εκεί.

Τα έβαλαν στο BNB που έκανε +22% σήμερα. Που θα φτασει, είναι το ερώτημα;

NEAR και STX έχουν ανέβει ελάχιστα. Έχουν δρόμο.

Δημοσ.
6 hours ago, NiKoSmile said:

Εγώ τα καταγράφω γιατί οι συναλλαγές στο παρελθόν είναι πολλές και μπορεί να έχω ξεχάσει συγκεκριμένες ενέργειες. Ψάξε να δεις αν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το coin που έχεις. Μήπως έκανες Convert; Πήρες Bonus; Έγινε Merge, Fork κτλ;

3 hours ago, tcktcktck said:

Το είχες αφήσει να τοκιζεται; Η μήπως έγινε κάνα Σπλιτ. Ποιο ήταν το τοκεν;

Theta

Όλες οι συναλλαγές ήταν στο ιστορικό κανονικά. 

Ξεκίνησα με π.χ. 100 και πλέον έχω 300.  3Χδηλαδη. 

Κοιτάζω άλλους τρόπους να απέκτησα τις έξτρα 200 και δε βρίσκω τίποτα. 

Ειλικρινά δε θα παρατηρούσα κάτι αλλά επειδή ήξερα που περίπου είχα κάνει αγορές και που είναι η τωρινή τιμή, απόρησα όταν είδα ότι έφτασα το αρχικό κεφάλαιο στα μισά του δρόμου που θα έπρεπε να είμαι ακόμα με χασουρα. 

Είδα δηλαδή ότι με τωρινή τιμή δε γίνεται να έχω τόση αξία στο πορτοφόλι. Όλα τα άλλα assets είναι ακριβώς όπως τα άφησα σε ποσότητες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ooaris είπε

Το tron το είδα και δεν το έπαιξα... Πείτε ποιο θα πάρει αύριο, +50%; 

Vet, Tia, Grt...;; 

Το vet πήρε χθες

41 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Theta

Όλες οι συναλλαγές ήταν στο ιστορικό κανονικά. 

Ξεκίνησα με π.χ. 100 και πλέον έχω 300.  3Χδηλαδη. 

Κοιτάζω άλλους τρόπους να απέκτησα τις έξτρα 200 και δε βρίσκω τίποτα. 

Ειλικρινά δε θα παρατηρούσα κάτι αλλά επειδή ήξερα που περίπου είχα κάνει αγορές και που είναι η τωρινή τιμή, απόρησα όταν είδα ότι έφτασα το αρχικό κεφάλαιο στα μισά του δρόμου που θα έπρεπε να είμαι ακόμα με χασουρα. 

Είδα δηλαδή ότι με τωρινή τιμή δε γίνεται να έχω τόση αξία στο πορτοφόλι. Όλα τα άλλα assets είναι ακριβώς όπως τα άφησα σε ποσότητες. 

Θα τσιμπήσες airdrop λογικά 

Δημοσ.
3 minutes ago, tcktcktck said:

Θα τσιμπήσες airdrop λογικά 

Μπορώ να το βρω αυτό κάπου;  Καλοδεχούμενο που συνέβη αλλά δε τα λες και λίγα για να τσίμπησα τέτοιο χοντρό μποναμα 

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.Προσπαθω να κανω ταυτοποιηση στην Binance με την παλιά κλασσικη ταυτοτητα και μου λεει πως εχει λήξει.

Εχω προσπαθησει και αρκετο καιρό πριν με τα ιδια αποτελέσματα

Θελει τις καινούργιες ταυτότητες μόνο?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alldaynews είπε

Ρε παιδια να ρωτησω κατι.Προσπαθω να κανω ταυτοποιηση στην Binance με την παλιά κλασσικη ταυτοτητα και μου λεει πως εχει λήξει.

Εχω προσπαθησει και αρκετο καιρό πριν με τα ιδια αποτελέσματα

Θελει τις καινούργιες ταυτότητες μόνο?

Η παλιές είναι δέκτες για 15 χρόνια μετά την εκδοση

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βγει νεότερο ΦΕΚ και το κάνανε από 15 χρόνια 10ετία. Προσέξτε το γιατί η Binance το ελέγχει αυτό και τα κλειδώνει όλα μέχρι να βγάλουμε καινούρια.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, tcktcktck said:

Η παλιές είναι δέκτες για 15 χρόνια μετά την εκδοση

Οποτε πρέπει να βγλαω καινούργια

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι βλεπουν τα ματακια μου το btc ακουμπησε παλι τα 99k λετε να ξυπνησουμε αυριο και να εχουμε παει πανω απο 100k? 🙏

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
5 ώρες πριν, someone- είπε

Καλησπέρα η εφαρμογή της revo Revolut x αξίζει για αγορά crypto  ώστε να μη μπλέξω με binance κτλ?

Αν απλώς θες να αγοράσεις μια-δυο φορές , καλή ειναι.

Δημοσ.
1 hour ago, icenex said:

Τι βλεπουν τα ματακια μου το btc ακουμπησε παλι τα 99k λετε να ξυπνησουμε αυριο και να εχουμε παει πανω απο 100k? 🙏

νομίζω θα το κρατήσουν για Χριστούγεννα ώστε να καταθέσουν στο τζίρο και το 13ο μισθό δώρα επιδόματα και μερίσματα από τις εταιρίες με το κλείσιμο ισολογισμών Head Finger GIF by HORNBACH

Δημοσ.
Στις 3/12/2024 στις 11:20 ΠΜ, runner69 είπε

Φυσικα και οχι.

Φίλε μου, όταν λες "Φυσικά και όχι"

εννοείς ότι

1. "δεν μετράνε οι συναλλαγές με τις κρυπτοκάρτες για το αφορολόγητο" ή ότι

2. "δεν απαιτείται κάρτα ελληνικής τράπεζας για να μετρήσουν αυτές οι συναλλαγές [εννοώντας ότι μετράνε και οι κάρτες της αλλοδαπής]" ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, glenngould είπε

Φίλε μου, όταν λες "Φυσικά και όχι"

εννοείς ότι

1. "δεν μετράνε οι συναλλαγές με τις κρυπτοκάρτες για το αφορολόγητο" ή ότι

2. "δεν απαιτείται κάρτα ελληνικής τράπεζας για να μετρήσουν αυτές οι συναλλαγές [εννοώντας ότι μετράνε και οι κάρτες της αλλοδαπής]" ;

Ειχα κανει με bold το 1 που σημαινε οτι απαντουσα σε αυτο. Δεν μετρανε οι συναλλαγες με κρυπτοκαρτες.

Για το 2 , απαιτειται ελληνικη καρτα αν θελεις να μετρησει αυτοματα χωρις δικη σου ενεργεια στο αφορολογητο. Διαφορετικa περνανε χειροκινητα και οι συναλλαγες με καρτα απο αλλη ευρωπαικη χωρα οπως η revolut. Εκει ομως πρεπει να μετρησεις εσυ τις συναλλαγες και θα μπορουσε να σε καλεσουν για εξηγησεις και αρα θα πρεπει να τους δειξει την λιστα των συναλλαγων απο την revolut. Κρατα την ελληνικη μεχρι να πιασεις το αφορολογητο για να μην μπλεκεις.

End of topic

Επεξ/σία από runner69

• Δημιουργία νέου...