ooaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Το tron το είδα και δεν το έπαιξα... Πείτε ποιο θα πάρει αύριο, +50%; Vet, Tia, Grt...;; Ρίξτε καμία μαντεψιά για τον χαβαλέ...
kkatzos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, ooaris είπε Ρίξτε καμία μαντεψιά για τον χαβαλέ... Το κεφάλαιο έσπρωξε τα XRP και ADA μέχρι αηδίας. Τώρα φαίνεται να τα βγάζουν από εκεί. Τα έβαλαν στο BNB που έκανε +22% σήμερα. Που θα φτασει, είναι το ερώτημα; NEAR και STX έχουν ανέβει ελάχιστα. Έχουν δρόμο.
greekfragma Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, NiKoSmile said: Εγώ τα καταγράφω γιατί οι συναλλαγές στο παρελθόν είναι πολλές και μπορεί να έχω ξεχάσει συγκεκριμένες ενέργειες. Ψάξε να δεις αν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το coin που έχεις. Μήπως έκανες Convert; Πήρες Bonus; Έγινε Merge, Fork κτλ; 3 hours ago, tcktcktck said: Το είχες αφήσει να τοκιζεται; Η μήπως έγινε κάνα Σπλιτ. Ποιο ήταν το τοκεν; Theta Όλες οι συναλλαγές ήταν στο ιστορικό κανονικά. Ξεκίνησα με π.χ. 100 και πλέον έχω 300. 3Χδηλαδη. Κοιτάζω άλλους τρόπους να απέκτησα τις έξτρα 200 και δε βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά δε θα παρατηρούσα κάτι αλλά επειδή ήξερα που περίπου είχα κάνει αγορές και που είναι η τωρινή τιμή, απόρησα όταν είδα ότι έφτασα το αρχικό κεφάλαιο στα μισά του δρόμου που θα έπρεπε να είμαι ακόμα με χασουρα. Είδα δηλαδή ότι με τωρινή τιμή δε γίνεται να έχω τόση αξία στο πορτοφόλι. Όλα τα άλλα assets είναι ακριβώς όπως τα άφησα σε ποσότητες.
tcktcktck Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, ooaris είπε Το tron το είδα και δεν το έπαιξα... Πείτε ποιο θα πάρει αύριο, +50%; Vet, Tia, Grt...;; Ρίξτε καμία μαντεψιά για τον χαβαλέ... Το vet πήρε χθες 41 λεπτά πριν, greekfragma είπε Theta Όλες οι συναλλαγές ήταν στο ιστορικό κανονικά. Ξεκίνησα με π.χ. 100 και πλέον έχω 300. 3Χδηλαδη. Κοιτάζω άλλους τρόπους να απέκτησα τις έξτρα 200 και δε βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά δε θα παρατηρούσα κάτι αλλά επειδή ήξερα που περίπου είχα κάνει αγορές και που είναι η τωρινή τιμή, απόρησα όταν είδα ότι έφτασα το αρχικό κεφάλαιο στα μισά του δρόμου που θα έπρεπε να είμαι ακόμα με χασουρα. Είδα δηλαδή ότι με τωρινή τιμή δε γίνεται να έχω τόση αξία στο πορτοφόλι. Όλα τα άλλα assets είναι ακριβώς όπως τα άφησα σε ποσότητες. Θα τσιμπήσες airdrop λογικά
greekfragma Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, tcktcktck said: Θα τσιμπήσες airdrop λογικά Μπορώ να το βρω αυτό κάπου; Καλοδεχούμενο που συνέβη αλλά δε τα λες και λίγα για να τσίμπησα τέτοιο χοντρό μποναμα
someone- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα η εφαρμογή της revo Revolut x αξίζει για αγορά crypto ώστε να μη μπλέξω με binance κτλ?
alldaynews Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδια να ρωτησω κατι.Προσπαθω να κανω ταυτοποιηση στην Binance με την παλιά κλασσικη ταυτοτητα και μου λεει πως εχει λήξει. Εχω προσπαθησει και αρκετο καιρό πριν με τα ιδια αποτελέσματα Θελει τις καινούργιες ταυτότητες μόνο? 1
tcktcktck Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, alldaynews είπε Ρε παιδια να ρωτησω κατι.Προσπαθω να κανω ταυτοποιηση στην Binance με την παλιά κλασσικη ταυτοτητα και μου λεει πως εχει λήξει. Εχω προσπαθησει και αρκετο καιρό πριν με τα ιδια αποτελέσματα Θελει τις καινούργιες ταυτότητες μόνο? Η παλιές είναι δέκτες για 15 χρόνια μετά την εκδοση 1
NiKoSmile Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Έχει βγει νεότερο ΦΕΚ και το κάνανε από 15 χρόνια 10ετία. Προσέξτε το γιατί η Binance το ελέγχει αυτό και τα κλειδώνει όλα μέχρι να βγάλουμε καινούρια. 1
alldaynews Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, tcktcktck said: Η παλιές είναι δέκτες για 15 χρόνια μετά την εκδοση Οποτε πρέπει να βγλαω καινούργια Ευχαριστώ!!!
icenex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τι βλεπουν τα ματακια μου το btc ακουμπησε παλι τα 99k λετε να ξυπνησουμε αυριο και να εχουμε παει πανω απο 100k? 🙏 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από icenex
ooaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, someone- είπε Καλησπέρα η εφαρμογή της revo Revolut x αξίζει για αγορά crypto ώστε να μη μπλέξω με binance κτλ? Αν απλώς θες να αγοράσεις μια-δυο φορές , καλή ειναι.
greekfragma Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, icenex said: Τι βλεπουν τα ματακια μου το btc ακουμπησε παλι τα 99k λετε να ξυπνησουμε αυριο και να εχουμε παει πανω απο 100k? 🙏 νομίζω θα το κρατήσουν για Χριστούγεννα ώστε να καταθέσουν στο τζίρο και το 13ο μισθό δώρα επιδόματα και μερίσματα από τις εταιρίες με το κλείσιμο ισολογισμών
glenngould Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Στις 3/12/2024 στις 11:20 ΠΜ, runner69 είπε Φυσικα και οχι. Φίλε μου, όταν λες "Φυσικά και όχι" εννοείς ότι 1. "δεν μετράνε οι συναλλαγές με τις κρυπτοκάρτες για το αφορολόγητο" ή ότι 2. "δεν απαιτείται κάρτα ελληνικής τράπεζας για να μετρήσουν αυτές οι συναλλαγές [εννοώντας ότι μετράνε και οι κάρτες της αλλοδαπής]" ;
runner69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, glenngould είπε Φίλε μου, όταν λες "Φυσικά και όχι" εννοείς ότι 1. "δεν μετράνε οι συναλλαγές με τις κρυπτοκάρτες για το αφορολόγητο" ή ότι 2. "δεν απαιτείται κάρτα ελληνικής τράπεζας για να μετρήσουν αυτές οι συναλλαγές [εννοώντας ότι μετράνε και οι κάρτες της αλλοδαπής]" ; Ειχα κανει με bold το 1 που σημαινε οτι απαντουσα σε αυτο. Δεν μετρανε οι συναλλαγες με κρυπτοκαρτες. Για το 2 , απαιτειται ελληνικη καρτα αν θελεις να μετρησει αυτοματα χωρις δικη σου ενεργεια στο αφορολογητο. Διαφορετικa περνανε χειροκινητα και οι συναλλαγες με καρτα απο αλλη ευρωπαικη χωρα οπως η revolut. Εκει ομως πρεπει να μετρησεις εσυ τις συναλλαγες και θα μπορουσε να σε καλεσουν για εξηγησεις και αρα θα πρεπει να τους δειξει την λιστα των συναλλαγων απο την revolut. Κρατα την ελληνικη μεχρι να πιασεις το αφορολογητο για να μην μπλεκεις. End of topic Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από runner69
Προτεινόμενες αναρτήσεις