Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

ναι γιατι να χασεις ? δεν παιζουμε forex για να χανεις .. ετσι ειναι και με τισ μετοχες αν δεν πουλησεισ ποτε δεν χανεις . ισως χρειαστε να περιμενεις εγκλωβισμενος ακομα και 20 χρονια μεχρι να πουλησεις ...αν πανικοωληθεισ και πουλησεις τοτε τα χανεισ πραγματικα . γιαυτο λενε να παιζεισ χρηματιστηριο μονο λεφτα που δεν σε νοιαζει να χασεις .

οι χρηματισρηριακες πχ εχουν και εντολες απο . το τηλεφωνο . οι περισοτεροι παλιοι εχουμε τον πρωσοπικο συμβουλο μας και του λεμε τι να κανει (εγω εχω eurobank equities ) η οποια εχει και εφαρμογη eurobank trader αλλα οτι θες; κανεις στην ουσια...

Ρε παιδια αλλο το σορταρισμα αλλο να παρεις μια μετοχη ενα crypto coin και απλα να το κρατησεις σε usb η οπου αλλου θες. Στο σορταρισμα δανειζεσαι δηλαδη αν η τιμη δεν πεσει εκει που θες απλα καθε μερα χανεις ολο και περισσοτερα και για να στηριξεις τη θεση σου δανειζεσαι ολο και περισσοτερα μεχρι που φουνταρεις μετα. Σορτ vs hold δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. 

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, kostakis81 said:

ναι γιατι να χασεις ? δεν παιζουμε forex για να χανεις .. ετσι ειναι και με τισ μετοχες αν δεν πουλησεισ ποτε δεν χανεις . ισως χρειαστε να περιμενεις εγκλωβισμενος ακομα και 20 χρονια μεχρι να πουλησεις ...αν πανικοωληθεισ και πουλησεις τοτε τα χανεισ πραγματικα . γιαυτο λενε να παιζεισ χρηματιστηριο μονο λεφτα που δεν σε νοιαζει να χασεις .

οι χρηματισρηριακες πχ εχουν και εντολες απο . το τηλεφωνο . οι περισοτεροι παλιοι εχουμε τον πρωσοπικο συμβουλο μας και του λεμε τι να κανει (εγω εχω eurobank equities ) η οποια εχει και εφαρμογη eurobank trader αλλα οτι θες; κανεις στην ουσια...

Έχεις σορτάρει ποτέ σου μετοχή; Για ρώτα τον προσωπικό σου σύμβουλο τί γίνεται όταν σορτάρεις μέσω ευρωπαικής χρηματιστηριακής μία μετοχή και αυτή ανέβει 50% ή αν αντίστοιχα σορτάρεις μέσω χρηματιστηριακής εκτός ευρώπης και η μετοχή ανέβει 100%

Επίσης αφού παίρνεις τηλέφωνο τον σύμβουλο σου και αγοράζεις sp500, οπότε έχεις access σε αμερικάνικα χρηματιστηριακά προιόντα, πες του να σορτάρει το ibit και καθάρισες

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostakis81 είπε

Επειδη για να κερδισεις εσυ, καποιος αλλος πρεπει να χασει. Αμα ηταν ετσι τοτε θα κρατουσαμε ολοι και θα ημασταν κερδισμενοι. 
Οι μετοχες δεν εχουν καμια σχεση μ αυτο που θελεις να κανεις εσυ με το bitcoin η μ αυτο που λες οτι κανεις με τον s&p500.

Η μετοχη ειναι μερισμα μιας εταιριας. Οταν την αγοραζεις εχεις ποσοστο σε μια εταιρια. Μπορεις να συμμετεχεις ακομα και στο διοικητικο της συμβουλιο. Η τιμη της αυξομειωνεται αναλογα με τα κερδη της, της αποφασεις της, το τι θα πει ο CEO της, αν θα ξεσπασει σκανδαλο κτλ.
Αν δεν πουλησεις δεν χανεις ποτε, αλλα αν η εταιρια χρεοκωπησει η η αξια της πεσει δραματικα, τοτε θα εχεις απλα απουλητα κουρελοχαρτα που τα ειχες χρυσοπληρωσει.

Αυτο που ζητας για το bitcoin ειναι να ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ οτι η τιμη του θα πεσει. Δεν θελεις να το εχεις στην κατοχη σου. Θελεις να κερδισεις επειδη κατι θα χασει την αξια του. Αυτο δεν εχει καμια σχεση με μετοχη και ειναι παραγωγο χρηματιστηριακο προιον. Δλδ στο παρεχει η ιδια η χρηματιστηριακη. 

Παρε ενα τηλεφωνο τον προσωπικο σου συμβουλο και ρωτα τον να σου πει τον αγγλικο ορο αυτου του πραγματος που κανεις στον s&p500. Η option θα σου πει οτι ειναι η future χωρις leverage.

• Δημιουργία νέου...