Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες στην χρηματιστηριακη μου τους παιρνω και τουτς λεω , παιξτε ανωδο τον s&p500 10k

παΩ ΣΕ 2 χρονια και βλεπω οτι εχει ανεβει 10% και τοτε τους λεω φερτε τα λεφτα και παιρνω 11κ . το τι εκανε σε αυτα τα 2 χρονια επεσε 30% ανεβηκε 50% δεν με ενδιαφερει και δεν το κοιταζω . εγω πληρωνομε η χανω την στιγμη εκεινη που πουλαω ....

αυτο θελω να το κανω και με το btc αλλα οι χρηματιστηριακες δεν αγγιζουν τετοια ...

θελω να πονταρω καθοδο στο btc γενικα τωρα που εχει πικ θεωρω οτι θα πεσει κατω κοντα 40% μεσα στο ν επομενο χρονο. . δεν θελω ουτε φορεξ καθε φορα που ειναι + να χανω λεφτα .. πχ αν ανεβει 150 και σε 5 χροωια γινει 0 εγω οταν πουλησω στο 0 θα βγαλω κερδος γιατι ειχα πονταρει οτι θα πεσε...

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Οπότε κομμένη η χειραγώγηση σε αυτόν τον κύκλο. Θα περιμένεις την alt season

Τα XRP, ADA, PEPE, DOGE, φλοκια και διάφορα άλλα έχουν ξεσκιστεί να ανεβαίνουν.

Δε θεωρείται alt season αυτό;

Δημοσ.
26 minutes ago, kostakis81 said:

ρε παιδες στην χρηματιστηριακη μου τους παιρνω και τουτς λεω , παιξτε ανωδο τον s&p500 10k

παΩ ΣΕ 2 χρονια και βλεπω οτι εχει ανεβει 10% και τοτε τους λεω φερτε τα λεφτα και παιρνω 11κ . το τι εκανε σε αυτα τα 2 χρονια επεσε 30% ανεβηκε 50% δεν με ενδιαφερει και δεν το κοιταζω . εγω πληρωνομε η χανω την στιγμη εκεινη που πουλαω ....

αυτο θελω να το κανω και με το btc αλλα οι χρηματιστηριακες δεν αγγιζουν τετοια ...

θελω να πονταρω καθοδο στο btc γενικα τωρα που εχει πικ θεωρω οτι θα πεσει κατω κοντα 40% μεσα στο ν επομενο χρονο. . δεν θελω ουτε φορεξ καθε φορα που ειναι + να χανω λεφτα .. πχ αν ανεβει 150 και σε 5 χροωια γινει 0 εγω οταν πουλησω στο 0 θα βγαλω κερδος γιατι ειχα πονταρει οτι θα πεσε...

και ποιος σας είπε ότι τα κρυπτονομισματα είναι χρηματιστηριακά χαρτιά; ήμαρτον επιτέλους!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

και ποιος σας είπε ότι τα κρυπτονομισματα είναι χρηματιστηριακά χαρτιά; ήμαρτον επιτέλους!

κατσε ρε φιλε . αφου ετσι τα πασαρουν οι εταιριες ?αποδωσεις κλπ . πες οτι ειναι καζινο να τελειωνουμε τι ψαχνομαστε τοσο καιρο ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kkatzos said:

Οχι. Altseason είναι όταν πάνω από το 75% των crypto στο top 50 έχουν μεγαλύτερες επιδόσεις από το Bitcoin το τελευταίο τρίμηνο. Προφανώς τώρα είμαστε στην αρχή, αλλά σκέψου ότι το peak altseason το 2021 ήταν όταν τον Απρίλιο και είχε φτάσει το 98% των crypto στο top 50 να έχει μεγαλύτερες επιδόσεις από το Bitcoin.

Βέβαια επειδή έγινε σε όλους τους προηγούμενους κύκλους δεν σημαίνει ότι θα γίνει και σε αυτό το κύκλο. Μπορεί να γίνει σε όχι τόσο μεγάλο βαθμό ας πούμε.

image.png.825e54c34cb0d4aa083e232901801a76.png

Μπορείς να δεις το chart εδώ:

https://www.blockchaincenter.net/en/altcoin-season-index/

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Όχι ακόμη όσο το btc dominance μένει ψηλά. Θα το καταλάβεις σιγά σιγά όταν γίνει. Πρώτο δείγμα ότι γεμίσαμε εδώ σχολιαστές που δεν έχουμε ξαναδεί. Άρα μάλλον είμαστε κοντά. Ήδη ακούς φωνές ότι δεν θα ξαναδούμε btc κάτω από 60κ κλπ παπατζιλικια.

Τυπικά όταν φρενάρει το btc θα αρχίσει η alt season. Ακόμη πάει σφαίρα και ξεσκίζονται κάποια αλτ που δεν είχαν τρέξει τόσο καιρό σαν το ada+xrp. Αλλά όχι ολα

• Like 1
Δημοσ.

Το SOL παντως εγινε το 3ο νομισμα που ξεπερασε σημερα το all time high του με τα των BTC και του ΒΝΒ το καλοκαιρι!

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Βέβαια επειδή έγινε σε όλους τους προηγούμενους κύκλους δεν σημαίνει ότι θα γίνει και σε αυτό το κύκλο. Μπορεί να γίνει σε όχι τόσο μεγάλο βαθμό ας πούμε.

37 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Όχι ακόμη όσο το btc dominance μένει ψηλά. Θα το καταλάβεις σιγά σιγά όταν γίνει.

Το θυμάμαι στο προηγούμενο bull run

ΑΛΛΑ

Στο προηγούμενο bull-run δεν είχαμε αυτή την κατάσταση. Άνοδο BTC και ταυτόχρονα πολλά "σημαντικά" alt-coins να κάνουν 100-200% εντός ολίγων ημερών. Θέλω να πω ... ωραίο το διάγραμμα του πόσταρε ο thomasG4 αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι ;)

Δημοσ.

Το alt season θα αρχισει σιγα σιγα οταν θα δουμε να πεφτει το dominance του btc.Οπως σου ειπε και ενα μελος πιο πανω οταν θα το δουμε να μην τρεχει τοσο το btc, τοτε θα δουμε να φευγουν τα λεφτα απο το btc και να πηγαινουν στα alts.Αν παμε βαση προιστοριας το βλεπω να ξεκιναει απο τον επομενο χρονο αυτο.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε καμιά ομάδα για συζήτηση? discord κλπ. Ακολουθώ durman και aelios αλλά ψάχνω και άλλες. ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
8 hours ago, kostakis81 said:

Μπορείς να μου πεις σε ποια χρηματιστηριακή είσαι που έτος 2024 δίνεις εντολή αγοράς από το τηλέφωνο; Δηλαδή εσύ, ας πούμε, θέλεις να πάρεις τηλέφωνο μία "κρυπτοστηριακή" να χώσεις 10k και να πάρεις κέρδος όταν το btc πέσει στα 60k;

Να σου δώσω ένα λογαριασμό να καταθέσεις όσα θες και ένα τηλέφωνο να καλέσεις μετά; Τουλάχιστον αν είναι να σε κλέψει κάποιος να το κάνουμε εμείς.

image.jpeg.ecdda8bb21150a7cf6896dc379dbbc01.jpeg

Μου ήρθε αυτό το sms, προφανώς scam. Απ' ότι φαίνεται μαζί με το ράλι του btc έχουμε και ράλι στα scam. Προσοχή!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostakis81 είπε

Και αν δεν πουλησεις ποτε δεν θα χασεις;
Με πιο σεναριο χανεις τα λεφτα σου;
Αν δεν χανεις μεχρι να πουλησεις, τοτε στο αρνητικο σεναριο απλα δεν πουλας ποτε και... πας για αλλα.

Προφανως κατι δεν λες σωστα. 
Το πιο πιθανο που κανεις ειναι να σορταρεις με leverage x1 το οποιο εχει μεγαλo οριο μεχρι να φτασεις να γινεις rekt.
Και επειδη στις παραδοσιακες αγορες δεν υπαρχει μεγαλη αυξομειωση, απλα αυτο το οριο δε σε πιανει ποτε.

Οποτε το σωστο ειναι αυτο που σου λενε να παιξεις με "leverage" χωρις ομως να χρησιμοποιησεις το x10, x50 κτλ που σου δινουν αλλα να παραμεινεις στο x1. Ουσιαστικα δλδ χωρις leverage.

Τα futures δεν εχουν καμια σχεση μ αυτο που ζητας καθως ειναι μελλοντικη εκπληρωση σε συγκεκριμενη ημερομηνια.

• Δημιουργία νέου...