NiKoSmile Δημοσ. Πέμπτη στις 09:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:44 μμ 33 λεπτά πριν, kostakis81 είπε μα δεν θελω να τα παιξω με χρονο ....φορεξ .. στο φορεξ γινετε ετσι .. δεν υπαρχει προιον να παιζεις ξερα 60κ και αν δεν τα πιασει ποτε δεν μπορεισ να εισπραξεις ... χωρις χρονο ? Χωρίς χρόνο, "ξερά" δεν δουλεύει τίποτα 😅
kostakis81 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:16 μμ μα στο χρηματιστηριο δουλευει ετσι!!! δινεισ ξερη εντολη κλειστη και αν τα πιασει τα επιασε ?
NiKoSmile Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ 10 λεπτά πριν, kostakis81 είπε μα στο χρηματιστηριο δουλευει ετσι!!! δινεισ ξερη εντολη κλειστη και αν τα πιασει τα επιασε ? Στα futures που θέλεις εσύ (να κερδίζεις στην πτώση) τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Δες τι συμβαίνει αν θέλεις να σορτάρεις το BTC από τα 100K στα 60K. Δανείζεσαι Bitcoin: Απευθύνεσαι σε έναν broker (πχ ανταλλακτήριο κτλ) και του ζητάς να σου δανείσει μια συγκεκριμένη ποσότητα Bitcoin. Πουλάς τα Bitcoin: Αμέσως μετά, πουλάς τα δανεικά Bitcoin στην αγορά στην τρέχουσα τιμή των πχ 100.000 δολαρίων. Τα χρήματα από αυτήν την πώληση καταθέτονται στον λογαριασμό σου. Περιμένεις: Περιμένεις την τιμή του Bitcoin να πέσει στα 60K, όπως έχεις προβλέψει. Αγοράζεις πίσω Bitcoin: Όταν η τιμή φτάσει τα 60K δολάρια, αγοράζεις πίσω την ίδια ποσότητα Bitcoin που είχες δανειστεί. Επιστρέφεις τα Bitcoin: Επιστρέφεις τα αγορασμένα Bitcoin στον broker, κλείνοντας έτσι τη συναλλαγή. Πώς κερδίζεις χρήματα; Η διαφορά στην τιμή: Έχεις πουλήσει τα Bitcoin στα 100.000 δολάρια και τα έχεις αγοράσει πίσω στα 60K. Η διαφορά των 40K ανά Bitcoin είναι το κέρδος σου. Αφαίρεση εξόδων: Από το κέρδος σου θα αφαιρεθούν τα έξοδα της συναλλαγής (προμήθειες broker, Funding Rates κτλ). 2
ooaris Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Kostakis81 2024 : " εγώ ξέρω οτι θα πέσει" 3
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ Μακρια απο σορταρισμα. Προτεινω τις 2 παρακατω ταινιες να δειτε τι γινεται αν παει κατι στραβα στο σορταρισμα. Οταν βλεπεις τεραστια funds να χανουν τρελα δις και να καταστρεφονται τοτε τι ελπιδα εχει ενας απλος ανθρωπος περα απο τυχη? Οι μεγαλοι ξερουν τι θεσεις υπαρχουν σε πιθανη πτωση ξερουν τα παντα γενικα ποιος εχει τα περισσοτερα btc ποιος χειραγωγει κτλ οποτε ενα 99% των θνητων βασιζονται στην τυχη για να βγαλουν κατι ψηλα. Και απο το 99% ενα ελαχιστο ποσοστο θα βγαλει καλα χρηματα οι περισσοτεροι απλα θα χασουν. Οποτε παιξτε με dca οτι κανει ο icenex ειναι η μονη μεθοδος για να μην τραβας τα μαλλια σου μετα και η πιο οσο γινεται safe επιλογη σε μια τοσο volatile αγορα. Οταν παιζεις εσυ με 10 χιλιαρικα και ολοκληρα funds με αρκετα δις αντε να καταφερεις να τους παρεις λεφτα. https://www.imdb.com/title/tt1596363 https://www.imdb.com/title/tt13957560 1
this.is.elia Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 μμ Αυτό το ρημάδι το BNB έχει απογοητεύεσει. Πίστευα θα είχε φτάσει στο χιλιάρικο αλλά βγάζει αύρα stablecoin πλέον. Έπρεπε να είχα πάρει φλόκια και πεπεδες γμτ. 1
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 μμ 11 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Αυτό το ρημάδι το BNB έχει απογοητεύεσει. Πίστευα θα είχε φτάσει στο χιλιάρικο αλλά βγάζει αύρα stablecoin πλέον. Έπρεπε να είχα πάρει φλόκια και πεπεδες γμτ. Πρωτος εγω ειχα γραψει για τα φλοκια εδω. 💦💦 Για κάποιο λόγο πήρα ένα "cat" σήμερα στην binance 1
tcktcktck Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Αυτό το ρημάδι το BNB έχει απογοητεύεσει. Πίστευα θα είχε φτάσει στο χιλιάρικο αλλά βγάζει αύρα stablecoin πλέον. Έπρεπε να είχα πάρει φλόκια και πεπεδες γμτ. Εχει τεράστιο market cap και το μεγαλύτερο supply είναι στο πορτοφόλι του cz που δεν βιάζεται να ξαναπάει φυλακή μόλις βγήκε. Οπότε κομμένη η χειραγώγηση σε αυτόν τον κύκλο. Θα περιμένεις την alt season και θα σου χρυσωνουν το χάπι με τα launchpools μέχρι τοτε Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:40 μμ από tcktcktck
Newbie1 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 μμ Υπαρχουν ισχυρες αντιστασεις πωλησης με βαση τα order books των ανταλλακτηριων που ξεκινουν απο τα 99500 δολλαρια. Θα δειξει αν το fomo και ολη η ταση που επικρατει θα ειναι ικανη να τα σπασει η αν θα κανουμε μια σταση εκει κοντα και ισως μια ενδεχομενη διορθωση. Τα αποθεματικα των ανταλλακτηριων συνολικα ειναι λιγοτερα απο 2,5 εκατομμυρια btc και συνεχως μειωνονται κατι που γινεται πρωτη φορα σε bullrun.
snot Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ 5 hours ago, kostakis81 said: ρε παιδες για πειτε μου παρακαλω πως μπορω να βγαλω λεφτα απο την πτωση του btc ... αφου σε λιγο θα πεσει παλι στα 60κ . υπαρχει τετοιο προιον ? σε ποια πλατφορμα κλπ Trading212 έχει cfd, νομίζω και η interactive brokers. Επίσης τα περισσότερα κρυπτοανταλλακτήρια, έχουν τρόπο να σορτάρεις. Προτείνω binance Επίσης μιας και έρχεσαι εδώ να ρωτήσεις πώς σορτάρουν το btc, το οποίο δείχνει ότι δεν έχεις ασχοληθεί με short και leverage, νομίζω η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μείνεις μακριά από αυτά
KFitilis Δημοσ. χθες στις 12:35 πμ Δημοσ. χθες στις 12:35 πμ Βλεπετε να μπαινουμε σύντομα σε alt season?
leonidas1269 Δημοσ. χθες στις 01:38 πμ Δημοσ. χθες στις 01:38 πμ 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μακρια απο σορταρισμα. Προτεινω τις 2 παρακατω ταινιες να δειτε τι γινεται αν παει κατι στραβα στο σορταρισμα. Οταν βλεπεις τεραστια funds να χανουν τρελα δις και να καταστρεφονται τοτε τι ελπιδα εχει ενας απλος ανθρωπος περα απο τυχη? Οι μεγαλοι ξερουν τι θεσεις υπαρχουν σε πιθανη πτωση ξερουν τα παντα γενικα ποιος εχει τα περισσοτερα btc ποιος χειραγωγει κτλ οποτε ενα 99% των θνητων βασιζονται στην τυχη για να βγαλουν κατι ψηλα. Και απο το 99% ενα ελαχιστο ποσοστο θα βγαλει καλα χρηματα οι περισσοτεροι απλα θα χασουν. Οποτε παιξτε με dca οτι κανει ο icenex ειναι η μονη μεθοδος για να μην τραβας τα μαλλια σου μετα και η πιο οσο γινεται safe επιλογη σε μια τοσο volatile αγορα. Οταν παιζεις εσυ με 10 χιλιαρικα και ολοκληρα funds με αρκετα δις αντε να καταφερεις να τους παρεις λεφτα. https://www.imdb.com/title/tt1596363 https://www.imdb.com/title/tt13957560 Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις ,αλλά τότε ο φίλος θα πρέπει να περιμένει να πέσει η τιμή του btc στα 50-60 (μετά από πολλούς μήνες -που μπορεί και να μην πάει ποτέ εκεί πλέον ) για να κάνει dca in ..Σίγουρα είναι το πιο safe ,άρα η πρόταση σου είναι να περιμένει αρκετούς μήνες έως κ χρόνο και να μην κάνει κάτι …;Εκτός αν εννοείς να αρχίσει να κάνει dca in τώρα στα 100k …
ted64 Δημοσ. χθες στις 05:58 πμ Δημοσ. χθες στις 05:58 πμ 7 ώρες πριν, kostakis81 είπε μα στο χρηματιστηριο δουλευει ετσι!!! δινεισ ξερη εντολη κλειστη και αν τα πιασει τα επιασε ? Δεν ξέρω γιατί σου λένε για leverage και futures κλπ, αυτά είναι άλλα προϊόντα που δεν τα χρειάζεσαι. Βάζεις το ποσό που θες σε ένα ανταλλακτήριο. Δίνεις εντολή τύπου limit order με την τιμή που πιστεύεις και περιμένεις. Αν Αν δε συμβεί ποτέ ή αν αλλάξεις γνώμη ακυρώνεις την εντολή, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Παίξε υπεύθυνα. Πάντως αν δεν μειωθεί η ευφορία που έχει προκαλέσει η εκλογή Τραμπ, δεν νομίζω να πέσει πολύ η τιμή.
kkatzos Δημοσ. χθες στις 07:28 πμ Δημοσ. χθες στις 07:28 πμ 1 ώρα πριν, ted64 είπε Δεν ξέρω γιατί σου λένε για leverage και futures κλπ, αυτά είναι άλλα προϊόντα που δεν τα χρειάζεσαι. Βάζεις το ποσό που θες σε ένα ανταλλακτήριο. Δίνεις εντολή τύπου limit order με την τιμή που πιστεύεις και περιμένεις. Αν Αν δε συμβεί ποτέ ή αν αλλάξεις γνώμη ακυρώνεις την εντολή, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Παίξε υπεύθυνα. Μάλλον δε διάβασες τι θέλει να κάνει το παλικάρι. Θέλει να σορτάρει το BTC χωρίς να έχει στην κατοχή του BTC. Άρα μια χαρά του τα λένε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις