Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως για να κανεις σπιτια αμαξια ή περιουσια να το πω και ετσι καμια φορα ειναι κ τυχη κ να σου κατσουν οι συγκυριες.

Εχω ακουσει απο κοσμο να πηγαινει τρενο η δουλεια τους και να τους καθεται η μια αναποδια πισω απο την αλλη ενω ειχαν παρει δανεια για σπιτι ας πουμε.Καμια φορα ειναι αυτο που λενε αν εχεις τυχη διαβαινε..

Εγω ας πουμε προτιμησα να μαζευω λεφτα εδω και 15 χρονια για να παρω σπιτι μετρητοις.Τελικα μου εκατσε λουκουμι, γιατι αγορασα οταν η αγορα ητανε τερμα κατω με 70κ και τωρα το ιδιο σπιτι παιζει να κανει τα λεφτα αυτα x3.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, greekfragma είπε

στα 85-90 σκέφτομαι να τραβήξω τα πάντα και να περιμένω μια επόμενη πτώση

Τα τράβηξες τελικά;

🤣

-------

Πολυ απότομη άνοδο βλέπω και θα έχουμε γκρεμοτσακίσματα αν συνεχισει

• Haha 1

5 minutes ago, kkatzos said:

Τα τράβηξες τελικά;

🤣

-------

Πολυ απότομη άνοδο βλέπω και θα έχουμε γκρεμοτσακίσματα αν συνεχισει

Όχι ακόμα. Αλλά το σκέφτομαι σοβαρά. 

Πουλάτε bitcoin παιδιά, 21 εκατομμύρια είναι όλα κι όλα, δεν φτάνουν για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν και ανεβαίνει συνέχεια. Πάρτε Eth Sol Ada... χίλια δυο υπάρχουν.

• Haha 2

23 minutes ago, loatki said:

Πουλάτε bitcoin παιδιά, 21 εκατομμύρια είναι όλα κι όλα, δεν φτάνουν για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν και ανεβαίνει συνέχεια. Πάρτε Eth Sol Ada... χίλια δυο υπάρχουν.

αυτό κατάλαβες από όσα έγραψα;

4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

αυτό κατάλαβες από όσα έγραψα;

Όχι bro μου, δεν πήγαινε σε σένα, γενικά το είπα ❤️

shouldisell.jpg.8ede46390b9e29244869312ce81f0ebc.jpg

Επεξ/σία από loatki
  • Like 2

Έπεσε ξενύχτι απόψε. Όση ώρα κάθεται μεταξύ 88.000 - 89.000  (περίπου 2ώρες) ήθελα να πατήσω το κουμπί απεμπλοκής.

Μετά σκέφτηκα: "περίμενες 3χρόνια για ένα κεφάλαιο που αν φύγει από τα 89 να ξαναπάει στα 70-75 (δική μου εκτίμηση) θα κερδίσεις ένα έξτρα 20% στο αρχικό κεφάλαιο για επανατοποθέτηση" πριν φύγει προς την 100άρα....αξίζει το ξενύχτι και το ρίσκο να πρέπει να ξαναστηθείς να μελετήσεις και να επαναπροσδιορίσεις πότε θα ξαναμπείς; Αν δεν έρθει σε ένα μήνα το 70άρι θα αντέξω να παρακολουθώ 2-3-4 μήνες;

Δεν είμαι τύπος που ανοίγω κάθε μέρα να δω πράσινα και κόκκινα και ούτε ασχολούμαι με DCA και γραφήματα. Σίγουρα παρακολουθώ διεθνή νέα σε εβδομαδιαία βάση ώστε να δω που κινούμαστε γενικότερα σα πλανήτης ανά ήπειρο.

Εξάλλου έχω πιο σοβαρά ζητήματα από το 20% υπεραξία σε ένα asset που έχω σαν μακροπρόθεσμη βαλβίδα ασφαλείας. Αν το 20% ήταν τόσο μετρήσιμο ώστε να μου λύσει άμεσα προβλήματα θα καθόμουν να παλέψω και DCA και ξενύχτια. Αλλά δε θα μου κάνει τόση διαφορά που να αξίζει την σπατάλη ενέργειας.

Όσο δε το πειράζω, μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται η ασφαλής επιλογή και οτι καλώς το κρατάω να υπάρχει.

Επίσης με έχει προβληματίσει η συμπεριφορά των altcoins (μιλάω για τα σοβαρά project και όχι για meme και λοιπά σκουπίδια που είναι μόνο για τζογάρισμα και επικίνδυνα παιχνίδια). Αν εξαιρέσουμε SOL και ADA τα υπόλοιπα δε σηκώνουν κεφάλι με τίποτα και απλά ακολουθούν το βασιλιά ως τάση. τίποτα εξεσυζητημένο αναλογικά με τις προσδοκίες που υπόσχονται τόσα χρόνια.

Τέλος πάντων, προσωπική εκτίμηση περιμένω να ηρεμήσει λίγο το πράγμα, έπιασε πολύ κόσμο απροετοίμαστο και μόνο οι λίγοι ξέρουν γιατί οι μεγάλοι παίκτες πρασίνησαν τα ταμπλώ αυτές τις ώρες.

Μαγειρέματα του Τραμπ εν μέσω εκλογών; Μήπως έχουμε τίποτα περίεργα μπαμ με στρατιωτικές εξελίξεις σε Κίνα-Ταιβάν και Μέση Ανατολή λόγω BRICS και Ρωσία-Ιραν πετρέλαια; Ετοιμάζεται λέει και ο απέναντι να κάνει ντου προς τα Νότια-ανατολικά της Συρίας, εκεί που απλώνει το ξεχειλωμένο χέρι του και ο εβραίος και θα έρθουν πολύ κοντά 2 πλευρές που ανοιχτά πλέον δε γουστάρονται. 

Εξοπλισμοί και επενδύσεις σε οπλικά παντού γύρω. γενικά μια κινητικότητα σε πολλές μεριές που εμένα δε μ αρέσει. όπου μιλάνε πολλοί ταυτόχρονα, κυριαρχεί το χάος.

Γενικά αντί να εκτονώνεται η φάση, περιπλέκεται περισσότερο.

Για τα παπαγαλάκια στο youtube που άνοιξα να δω τι προφητείες λένε, μια από τα ίδια με παλιότερα. Λένε αυτά που θέλει ο κόσμος να ακούσει για τα views και τα έσοδα του youtube και λιγότερο πραγματικές αναλύσεις όπου ζυγίζουν σοβαρά παραμέτρους.

Κλείνω το σεντόνι γιατί δε θα χάσουμε και τον ύπνο μας για όσα άλλοι κοντρολάρουν. Μυρωδιά λέμε να τσιμπήσουμε μπας και ανασάνει και η δικιά μας τσέπη έστω σε μικρό βαθμό έστω από σπόντα ή λίγο ένστικτο.

Κάθομαι στα αυγά μου και συνεχίζω να κοιτάω τις εξελίξεις.

Αυτά και καλό ξημέρωμα στα 99.900 (joke) >>>> κάπου στα 87 θα αράξουμε όλη την Τρίτη.

• Like 1

@greekfragma Το να προσπαθεις να μαντεψεις την αγορα νομιζω ειναι καθαρα τζογος.Ειναι ο λογος που την πατησα στο προηγουμενο bullrun αφου δεν τσιμπησα κερδος τοτε και τωρα θα ειχα σαφως μεγαλυτερο πορτοφολι.Απο τοτε ειπα τελος θα βαλω ενα πλανο να τσιμπαω κερδος ωστε αν γινει κατι απροσμενο να μην μεινω με το πουλι στο χερι.

Αν θες την αποψη μου βαλε ενα στοχο αν δεν γουσταρεις dca. Πες στον εαυτο σου οτι ειμαι ευχαριστημενος αν πουλησω στην ταδε τιμη και πουλα τοτε βεβαια μην γινεις απληστος μιλαμε για κατι εφικτο.Μην εχει φτασει τελος του 25 και ειναι η τιμη 100κ και περιμενεις να παει 200κ.Εν παση περιπτωσει το κανεις αυτο μενεις με το ρευστο και μετα δεν κοιτας πισω κ απλα περιμενεις το επομενο bear market.

Αυτο θα κανω εγω απλα συνδυαζω και dca στρατηγικη.Αν φτασει 120κ παιζει να στειλω τοτε ολο το btc που θα μου εχει απομεινει αλλα ειναι πιθανο να τα στειλω και νωριτερα και ας παει μετα και 150κ ή  200κ.

• Like 1

Παίδες, ο Ντόναλντ δεν στέφθηκε ακόμα αυτοκράτορας. Όταν κατά τον Ιανουάριο κάτσει στον μεγάλο θρόνο έχοντας δίπλα τον Ίλονα λουσμένο σε DOGE, νομίζω ότι θα πάει πολύ θετικά το πράμα και δεν έχουμε δει ακόμα το μεγάλο μπαμ.

31 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Παίδες, ο Ντόναλντ δεν στέφθηκε ακόμα αυτοκράτορας. Όταν κατά τον Ιανουάριο κάτσει στον μεγάλο θρόνο έχοντας δίπλα τον Ίλονα λουσμένο σε DOGE, νομίζω ότι θα πάει πολύ θετικά το πράμα και δεν έχουμε δει ακόμα το μεγάλο μπαμ.

ή ίσως και το ανάποδο... τωρα πουλαει η προσδοκια οτι ο Ντοναλντ θα κανει κ θα δειξει υπερ των κρυπτο, αλλα οταν ερθει η ωρα δεν θα κανει τιποτα... οποτε οτι γινει σε bull θα γινει μεχρι τον ιανουαριο-φεβρουαριο.

η ερωτηση ειναι μεχρι ποσο θα πεσει to BTC οταν διορθωσει...που εχουν μπει οι μεγαλοι θεσμικοι κ δεν θα αφησουν να παει παρακατω για να μην γραψουν χασουρα στα χαρτοφυλακια... στα 70; στα 60;

• Like 3

6 ώρες πριν, pp6210 είπε

ή ίσως και το ανάποδο... τωρα πουλαει η προσδοκια οτι ο Ντοναλντ θα κανει κ θα δειξει υπερ των κρυπτο, αλλα οταν ερθει η ωρα δεν θα κανει τιποτα... οποτε οτι γινει σε bull θα γινει μεχρι τον ιανουαριο-φεβρουαριο.

η ερωτηση ειναι μεχρι ποσο θα πεσει to BTC οταν διορθωσει...που εχουν μπει οι μεγαλοι θεσμικοι κ δεν θα αφησουν να παει παρακατω για να μην γραψουν χασουρα στα χαρτοφυλακια... στα 70; στα 60;

Αυτοί πρώτοι θα πουλήσουν 

• Δημιουργία νέου...