NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Πολύ καλά συμπεριφέρθηκε η Revolut. Υπάρχει πολύ σκαμιά εκεί έξω. Το ερώτημα είναι εσύ γιατί φοβήθηκες και πάτησες ακύρωση... Μήπως δεν ήσουν απόλυτα σίγουρος το τι πήγες να κάνεις; Το ότι ακύρωσες είναι σαν επιβεβαίωσες την προειδοποίηση της Revolut! Αυτός είναι ο λόγος που η Revolut σου ζήτησε extra πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Σίγουρος ήμουν τι πήγα να κάνω και θεώρησα ότι είναι ασφαλές το Easy Bank transfer από το Kraken, απλά με αιφνιδίασε κάπως, δε το είχα ξανακάνει και πάτησα ακύρωση. Και έγραψα σαν αιτιολογία ότι την ακύρωσα για να είμαι ασφαλής μην τυχόν όντως παίζει κάτι περίεργο από το app του Kraken. Καλά κάνει η Revolut, απλά δε το περίμενα να έχει θέμα από Kraken. Τεσπα, αν θέλω κατάθεση θα το κάνω χειροκίνητα από Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, ribo7 είπε Σίγουρος ήμουν τι πήγα να κάνω και θεώρησα ότι είναι ασφαλές το Easy Bank transfer από το Kraken, απλά με αιφνιδίασε κάπως, δε το είχα ξανακάνει και πάτησα ακύρωση. Και έγραψα σαν αιτιολογία ότι την ακύρωσα για να είμαι ασφαλής μην τυχόν όντως παίζει κάτι περίεργο από το app του Kraken. Καλά κάνει η Revolut, απλά δε το περίμενα να έχει θέμα από Kraken. Τεσπα, αν θέλω κατάθεση θα το κάνω χειροκίνητα από Revolut. από και προς Revolut από kraken πάντως οι καταθέσεις γίνονται σχεδόν άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Η Revolut είναι πολύ βολική για συναλλαγές με crypto exchanges αλλά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, τα crypto σφύζουν από κομπίνες και γενικότερα, Revolut και crypto exchanges είναι ανταγωνιστές. Και γιατί η Revolut παρέχει crypto υπηρεσίες αλλά κυρίως γιατί οι άνθρωποι συνήθως παίρνουν τα λεφτά τους από τράπεζες σαν τη Revolut και τα εμπιστεύονται στα crypto exchanges, κάτι που οι τράπεζες φυσικά δεν θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Βρήκαμε μάλλον γιατί δεν ανεβαίνει και άλλο το Bitcoin, ενώ βλέπουμε ρεκόρ σε inflows στο ETF της Blackrock: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μπα δεν νομιζω να ειναι αυτο το πορτοφολι...Ειναι πολυ λιγα για να μπορεσουν να κρατησουν κατω την αγορα.Το πιο πιθανον ειναι χειραγωγηση της αγορας επειδη καποιοι ειναι πολυ απληστοι και τους βλεπεις να βαζουν ειτε μεγαλα shorts ειτε μεγαλα Longs και για αυτο βλεπουμε ολη την ωρα ρευστοποιησεις αυτων των 2.Οταν εχει πολλα longs βλεπουμε καποια φαλαινα να πουλαει διχως αυριο μεχρι να ρευστοποιηθουν αυτα τα longs και κατι αντιστοιχο γινεται στα shorts καποια φαλαινα αγοραζει διχως αυριο για να ρευστοποιησει τα μεγαλα shorts.Αλλα νομιζω σιγα σιγα τελειωνουν τα καυσιμα των αρκουδων οπου ναναι θα δουμε το μεγαλο μπαμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 hour ago, icenex said: Μπα δεν νομιζω να ειναι αυτο το πορτοφολι...Ειναι πολυ λιγα για να μπορεσουν να κρατησουν κατω την αγορα.Το πιο πιθανον ειναι χειραγωγηση της αγορας επειδη καποιοι ειναι πολυ απληστοι και τους βλεπεις να βαζουν ειτε μεγαλα shorts ειτε μεγαλα Longs και για αυτο βλεπουμε ολη την ωρα ρευστοποιησεις αυτων των 2.Οταν εχει πολλα longs βλεπουμε καποια φαλαινα να πουλαει διχως αυριο μεχρι να ρευστοποιηθουν αυτα τα longs και κατι αντιστοιχο γινεται στα shorts καποια φαλαινα αγοραζει διχως αυριο για να ρευστοποιησει τα μεγαλα shorts.Αλλα νομιζω σιγα σιγα τελειωνουν τα καυσιμα των αρκουδων οπου ναναι θα δουμε το μεγαλο μπαμ. Ισχύει ότι κάποια στιγμή θα ξεμείνουν από δυνάμεις και λογικά θα συμπέσει με κάποια αφορμή και θα δούμε επιτέλους να κάνει run πέρα από τα 72k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Αξίζει να μπει κανείς τώρα σε αυτή την τιμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 6 hours ago, Tsino said: Αξίζει να μπει κανείς τώρα σε αυτή την τιμή ? Μια καλή συμβουλή είναι αυτή κατά τη γνώμη μου: BTFD = Buy The Fucking Dip FOMO = Fear Of Missing Out 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Στις 22/10/2024 στις 11:36 ΠΜ, thomasG4 είπε Βρήκαμε μάλλον γιατί δεν ανεβαίνει και άλλο το Bitcoin, ενώ βλέπουμε ρεκόρ σε inflows στο ETF της Blackrock: Και μένα αυτά μου φαίνονται σαν φυστίκια. Στις 23/10/2024 στις 8:54 ΠΜ, Tsino είπε Αξίζει να μπει κανείς τώρα σε αυτή την τιμή ? Το ότι δεν έχουμε ακόμη αρκετές τέτοιες ερωτήσεισ είναι ο λόγος που δεν έχουμε δει να ξεφεύγουμε πολύ πάνω από το παλιό ATH. Και για να απαντήσω την ερώτηση σου μόνο εσύ το ξέρεις. Προσωπικά ελπίζω ότι θα τρέξει και άλλο η αγορά αλλά να σου πω να αγοράσεις τώρα ενώ εγώ έχω μέσο όρο αγοράς κοντά στα 20κ θα ήταν ανήθικο. Αν θες να ασχοληθείς η συμβουλή είναι να θεωρείς ότι τα λεφτά αυτά είναι χαμενα και ότι κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις κέρδος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/10/2024 στις 8:54 ΠΜ, Tsino είπε Αξίζει να μπει κανείς τώρα σε αυτή την τιμή ? το παράξενο για μένα πάντα είναι ότι όλοι τους πιάνει να μπούνε όταν το Bitcoin είναι στα τελείως πάνω του και στο μεγάλο bull run του και χάνουν την διάθεση αυτή όταν χάνει τρελά ποσά Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από chek2fire 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος ο σκοπός του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και βοήθειας. Αν σε ενοχλεί η ερώτησή ή δε θές να βοηθήσεις, απλά προσπέρασέ την. Φαντάζομαι και εσύ όταν ψαχνόσουν όντας νέος, ρώταγες και διάβαζες από όπου μπορούσες. Δε γενήθηκες γκουρού. Το σχόλιό σου είναι περιττό. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από Tsino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου https://thecryptobasic.com/2024/10/25/swiss-city-of-lugano-uncovers-statue-honouring-bitcoin-founder-satoshi-nakamoto/ Δεν έχει σημασία πότε μπήκε κάποιος. Από τη στιγμή που είναι μέσα, κάθε στιγμή είναι σαν να το αγοράζει εκείνη τη στιγμή. Αφού δεν το πουλάει και το κρατάει, σημαίνει πως πιστεύει ότι θα ανέβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Tsino είπε Αν δεν κάνω λάθος ο σκοπός του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και βοήθειας. Αν σε ενοχλεί η ερώτησή ή δε θές να βοηθήσεις, απλά προσπέρασέ την. Φαντάζομαι και εσύ όταν ψαχνόσουν όντας νέος, ρώταγες και διάβαζες από όπου μπορούσες. Δε γενήθηκες γκουρού. Το σχόλιό σου είναι περιττό. σου απάντησα στην ερώτηση σου αν δεν το κατάλαβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Tsino είπε Αν δεν κάνω λάθος ο σκοπός του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και βοήθειας. Αν σε ενοχλεί η ερώτησή ή δε θές να βοηθήσεις, απλά προσπέρασέ την. Φαντάζομαι και εσύ όταν ψαχνόσουν όντας νέος, ρώταγες και διάβαζες από όπου μπορούσες. Δε γενήθηκες γκουρού. Το σχόλιό σου είναι περιττό. Οντως σου απαντησε το παλικαρι... ο περισσοτερος κοσμος θυμαται να μπει οταν η αγορα εχει ηδη ανεβει αρκετα..Ιδανικα επρεπε να μπεις οταν ειχε φτασει το btc γυρω στις 20k και ειδες δεν μιλαω να πιασεις ακριβως τον πατο που ηταν τα 15.500 αλλα μια τιμη γυρω στις 20κ.Υπηρξαν απειρες ευκαιριες σε αυτην την τιμη και ομως ειδαμε λιγοι αγοραζαν τοτε.Με λιγα λογια αν το ειχες αγορασει btc στα 16-17κ τωρα θα ειχες κανει τα λεφτα σου ενα x4. Θα σου απαντησω εγω παντως με αριθμους γιατι απο οτι καταλαβαινω κατι τετοιο θες.Αν μπεις τωρα και ειδικα στο btc μην περιμενεις να κανεις τα λεφτα σου χ10 αλλα στην καλυτερη χ2.Αυτη ειναι η δικη μου προβλεψη, βεβαια αν μπεις σε καποιο alt coin εκει ισως κανεις τα λεφτα σου χ5-10 ή και περισσοτερο αν σου κατσει.Αν παλι αποφασισεις να πας πχ σε eth η προβλεψη μου ειναι στην καλυτερη να παει 10κ το ενα αρα να κανεις τα λεφτα σου χ3.Και παλι ολο αυτα ειναι δικες μου προβλεψεις μπορει να πανε πολυ καλυτερα ή να πανε πολυ χειροτερα.Μην ερθεις αυριο την αλλη να με κραξεις αν δεν πανε.Την απαντηση στο αν αξιζει η οχι την ξερεις εσυ ο ιδιος και αναλογως το ρισκο που θα παρεις.Αν αποφασισεις να πας σε alt coin μπας και κανεις χ10 η και περισσοτερο τοτε να ξερεις υπαρχει πιθανοτητα να χασεις λεφτα.Αν πας σε πιο ασφαλες "πονταρισμα" πχ btc eth τοτε εκει να ξερεις οτι στην καλυτερη να κανεις χ3 τα λεφτα σου.Αν εισαι ευχαριστημενος με τετοιες αποδοσεις τοτε αξιζει. Με λιγα λογια οσο πιο μεγαλο το ρισκο τοσο περισσοτερο το κερδος κ αυτο ισχυει κ αντιστροφως αναλογα. Θεωρω παντως οτι υπαρχουν αρκετα alt coins στο τοπ 50 που θα σου κανουν ανετα ενα συντηρητικο χ5.Τωρα να πεσουμε τοσο εξω με αυτο το bullrun και δεν γινει τιποτα απο αυτα θα μου κανει εντυπωση. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου από icenex 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις