yiannis_1 Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Εγω σήμερα έδωσα λίγο eth. Άρα σίγουρα θα ανέβει τουλάχιστον 30%-40% όπου να ναι. Περισσότερο ήθελα να δω πως γίνεται να πουλήσεις και πόσο πρέπει να περιμένεις όταν τα έχεις staked στο coinbase. 13 μέρες πήρε το unstaking... Άρα όταν τελειώνει το πανηγύρι καλό είναι να τα έχετε όλα ή τεσπα όσα θέλετε να πουλήσετε unstaked. Άκου 13ής μέρες. Δεν ξέρουν πως είναι γρουσούζικο το 13.
tcktcktck Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 13 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Εγω σήμερα έδωσα λίγο eth. Άρα σίγουρα θα ανέβει τουλάχιστον 30%-40% όπου να ναι. Περισσότερο ήθελα να δω πως γίνεται να πουλήσεις και πόσο πρέπει να περιμένεις όταν τα έχεις staked στο coinbase. 13 μέρες πήρε το unstaking... Άρα όταν τελειώνει το πανηγύρι καλό είναι να τα έχετε όλα ή τεσπα όσα θέλετε να πουλήσετε unstaked. Άκου 13ής μέρες. Δεν ξέρουν πως είναι γρουσούζικο το 13. Αν δουλέψει να σου δώσουμε μια λίστα από τοκεν να πουλήσεις μετά...
runner69 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 18 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Εγω σήμερα έδωσα λίγο eth. Άρα σίγουρα θα ανέβει τουλάχιστον 30%-40% όπου να ναι. Περισσότερο ήθελα να δω πως γίνεται να πουλήσεις και πόσο πρέπει να περιμένεις όταν τα έχεις staked στο coinbase. 13 μέρες πήρε το unstaking... Άρα όταν τελειώνει το πανηγύρι καλό είναι να τα έχετε όλα ή τεσπα όσα θέλετε να πουλήσετε unstaked. Άκου 13ής μέρες. Δεν ξέρουν πως είναι γρουσούζικο το 13. Στην binance max 6 μέρες το unstaking του eth. Αυτες τις διαφορες καλο ειναι να τις γραφουμε να τις μαθαίνουμε.
yiannis_1 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ναι αλλά στο αλλο είναι usa και uk απο πίσω. Θα σκάσει αν σκάσει πιο μετά απ όλα. Ξέρω τα - + του καθε ενός. Το staking γενικά άργησε κανά χρόνο να ξεκινήσει σαν διαδικασία στο cb... Επεξ/σία 29 Μαϊου από yiannis_1
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Το staking είναι το earn στο binance? Αν ναι, δεν αξίζει. Σε αρκετά έπεσε αρκετά το apr. Καλύτερα αυτήν την περίοδο έξω και μετά από 10-20-30% (ο καθένας ξέρει πότε) να πουλήσει, αντί να τα έχει για 0.05-1% (τα έχω daily αυτήν την περίοδο, αλλά μάλλον θα τα βγάλω)
runner69 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το staking είναι το earn στο binance? Αν ναι, δεν αξίζει. Σε αρκετά έπεσε αρκετά το apr. Καλύτερα αυτήν την περίοδο έξω και μετά από 10-20-30% (ο καθένας ξέρει πότε) να πουλήσει, αντί να τα έχει για 0.05-1% (τα έχω daily αυτήν την περίοδο, αλλά μάλλον θα τα βγάλω) Μπαινεις και απο to earn εκει μεσα αλλα ειναι δικη του κατηγορια στο More της home page. Αυτες τις μερες δινει 3%.
tcktcktck Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου https://figment.io/insights/understanding-the-timeline-staking-and-unstaking-ethereum/
someone- Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Καλημέρα, γνώμη για πλατφόρμα Nexo; Είναι της προκοπής; Με ενδιαφέρει περισσότερο το επιτόκιο που δίνει γύρω στα 15% έμαθα.
NiKoSmile Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 8 ώρες πριν, someone- είπε Καλημέρα, γνώμη για πλατφόρμα Nexo; Είναι της προκοπής; Με ενδιαφέρει περισσότερο το επιτόκιο που δίνει γύρω στα 15% έμαθα. Καλή είναι. Αξίζει αν έχεις ευρώ που κάθονται και δεν θέλεις πολλά ρίσκα. 1
sarakats85 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Ομάδα μια ερώτηση γιατί όσο έψαξα άκρη δεν βρήκα.. Ένας φίλος έχει ytc (το ελληνικό κρυπτονομισμα από ότι διάβασα) στο gdc. Μπορεί να ρευστόποιησει γιατί το ποσό είναι αρκετό ? Μπορεί κάποιος να με ξεστραβωσει ώστε να καταλάβω τι παίζει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 hour ago, sarakats85 said: Ομάδα μια ερώτηση γιατί όσο έψαξα άκρη δεν βρήκα.. Ένας φίλος έχει ytc (το ελληνικό κρυπτονομισμα από ότι διάβασα) στο gdc. Μπορεί να ρευστόποιησει γιατί το ποσό είναι αρκετό ? Μπορεί κάποιος να με ξεστραβωσει ώστε να καταλάβω τι παίζει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. Ο φίλος σου κατά πάσα πιθανότητα είναι θύμα απάτης. Δεν υπάρχει τέτοιο ανταλλακτήριο, ούτε τέτοιο κρυπτονόμισμα. Και πες του οτι αν του ζητάνε να βάλει και άλλα λεφτά για να πληρώσει φόρο για τα κέρδη ή λοιπές μπούρδες, να μην δώσει τίποτα γιατί θα του φανεί κι'αλλα. Τσέκαρε και αυτό το βίντεο που λέει περισσότερα για αυτό το είδος απάτης: 1
someone- Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 18 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Καλή είναι. Αξίζει αν έχεις ευρώ που κάθονται και δεν θέλεις πολλά ρίσκα. Βάζω ευρώ παίρνω τόκο σε ευρώ; Η τα μετατρέπω σε κάποιο stable coin και παίρνω σε stable coin τόκους;
NiKoSmile Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, someone- είπε Βάζω ευρώ παίρνω τόκο σε ευρώ; Η τα μετατρέπω σε κάποιο stable coin και παίρνω σε stable coin τόκους; Όλα αυτά και άλλες έξτρα επιλογές. Εγώ τα έχω σε ευρώ και παίρνω nexo token. Σε διάστημα ούτε δύο χρόνια είμαι +35% στο αρχικό κεφάλαιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις