Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, tcktcktck είπε

το γνωρίζουμε ότι του ethereum smart contract είναι πιο τρύπια και από τυρί εμεντάλ.

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 λεπτά πριν, icenex είπε

Αποτυχία πάλι και το NOT..

Το ξέχασα τελείως και αυτο..Πόσο το προλάβατε σε τιμή;

Το έλεγε και το γκαντέμικο όνομά του ότι δε θα πάει καλά 😂. Από τύχη το ξεφορτώθηκα στα 0,012.

image.png.e5227a1a17fa0baa28ab990ce578c516.png

24 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Το έλεγε και το γκαντέμικο όνομά του ότι δε θα πάει καλά 😂. Από τύχη το ξεφορτώθηκα στα 0,012.

image.png.e5227a1a17fa0baa28ab990ce578c516.png

Και οσο περναει η ωρα παει και πιο κατω...Ηδη απο την ωρα που ποσταρα το προηγουμενο ποστ η αξια τους ητανε 118€ και τωρα  ειναι 94€..

Λες να το περιμενω ή να το στειλω ετσι για αλλαγη θα κανω οτι μου προτεινεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, icenex είπε

Και οσο περναει η ωρα παει και πιο κατω...Ηδη απο την ωρα που ποσταρα το προηγουμενο ποστ η αξια τους ητανε 118€ και τωρα  ειναι 94€..

Λες να το περιμενω ή να το στειλω ετσι για αλλαγη θα κανω οτι μου προτεινεις.

Τώρα είδα ότι έπεσε τόσο πολύ... Εγώ θα το πούλαγα. Υπάρχει και κακή είδηση που προκάλεσε την μεγαλύτερη πτώση.

image.png.e238288d5ef55b94844c495649473c05.png

https://coingape.com/binance-remove-not-btc-trading-pair-amid-compliance-check-concerns/

Επεξ/σία από NiKoSmile

14 ώρες πριν, icenex είπε

Το εστειλα ρε βαριεσαι..πηρα 90€ απο το πουθενα.

Μέχρι να τα βάλεις στη τσέπη σου δεν έχεις πάρει τίποτα. Τα κλειδιά τα έχει η Binance.

2 ώρες πριν, batig0al είπε

Μέχρι να τα βάλεις στη τσέπη σου δεν έχεις πάρει τίποτα. Τα κλειδιά τα έχει η Binance.

Με αυτή τη λογική, εσύ πρέπει να τα έχεις στην τσέπη σου μόνιμα. Θυμάμαι κάποτε που κάποιος τα έπαιρνε πάντα μαζί του σε σακούλα (δεν χωρούσαν στην τσέπη) και μια μέρα του τα πήρε ο αέρας! 😂

3 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Με αυτή τη λογική, εσύ πρέπει να τα έχεις στην τσέπη σου μόνιμα. Θυμάμαι κάποτε που κάποιος τα έπαιρνε πάντα μαζί του σε σακούλα (δεν χωρούσαν στην τσέπη) και μια μέρα του τα πήρε ο αέρας! 😂

Όλα έχουν ένα βαθμό κινδύνου, ακόμη και μετρητά να τα έχεις, έχουν υπάρξει στιγμές στην ιστορία που ακόμη και δυνατά νομίσματα γρήγορα έχασαν την αξία τους. Και σε τραπεζικές θυρίδες ή λογαριασμούς έχουν κλαπεί/χαθεί. Οπότε δεν είναι ασπρόμαυρο, τα έχεις 100% σίγουρα ή όχι. Παρόλαυτα, εν προκειμένω τα κρύπτο σε ανταλλακτήρια είναι επενδύσεις αυξημένου ρίσκου και η λίστα μεγάλων ανταλλακτηρίων που έκλεψαν/έχασαν τα κρύπτο των πελατών τους είναι μεγάλη. Άρα, όσο βρίσκονται στο ανταλλακτήριο, ακόμη και σε Kraken/Binance που θεωρώ τα πιο αξιόπιστα, δεν είναι τσέπη. Αν τα έχεις σε δικό σου κρύπτο πορτοφόλι ή τα βγάλεις εκτός σε τράπεζα ή μετρητά, θεωρώ πως είναι στη τσέπη.

Τραβηγμενη απο τα μαλλια η συγκεκριμενη λογικη αλλα καταλαβαινω πως το λες.Προσωπικα εγω το ειπα περισσοτερο για τις διακυμανσεις που εχει το συγκεκριμενο τοκεν.Τι στιγμη που το θυμηθηκα δεν το εστειλα και αντι να βαλω στο λογαριασμο μου 118€ εβαλα 94€...

Ετσι για την ιστορια εχω σκοπο να τα φερω πισω αυτα μαζι με κατι αλλα στις επομενες μερες οποτε λιγο πολυ τα θεωρω ηδη τσεπη.

Απο εκει και περα τιποτα δεν ειναι σιγουρο αν γινουν ακραια σεναρια, οπως πολλες φορες μου λεει ο κολλητος αν γινει πολεμος θα τα χασεις ολα ρε μλκ.. και του κανω "νομιζεις αν γινει πολεμος θα εχουν αξια κατι χαρτια που γραφουν επανω ευρω δολαριο κτλ?"

17 λεπτά πριν, batig0al είπε

Αν τα έχεις σε δικό σου κρύπτο πορτοφόλι ή τα βγάλεις εκτός σε τράπεζα ή μετρητά, θεωρώ πως είναι στη τσέπη.

Ακόμα και στα κρυπτοπορτοφόλια 100 εκατομμύρια δολάρια χάνονται καθημερινά από λάθος διευθύνσεις. Δεν είναι για αρχάριους. Όσο πιο πολλές μεταφορές γίνονται τόσο αυξάνει η πιθανότητα λάθους και θέλει αρκετή προσοχή. Μέχρι να τα τραβήξουμε στην τράπεζα ή να τα φάμε από την cryptovisa αναλαμβάνουμε το ρίσκο.

• Δημιουργία νέου...