NiKoSmile Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Στατιστικά τα καλοκαίρια είναι ψόφιες οι αγορές. Η πλειοψηφία του κόσμου σκάει από τι ζέστη, παίρνει άδειες, πάει διακοπές, και χαλαρώνει. Ακόμα και τα μεγάλα funds θέλουν να χαρούν τα κότερά τους στα πανέμορφα ελληνικά νησιά . Τα γκάζια έρχονται από το φθινόπωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Στατιστικά τα καλοκαίρια είναι ψόφιες οι αγορές. Η πλειοψηφία του κόσμου σκάει από τι ζέστη, παίρνει άδειες, πάει διακοπές, και χαλαρώνει. Ακόμα και τα μεγάλα funds θέλουν να χαρούν τα κότερά τους στα πανέμορφα ελληνικά νησιά . Τα γκάζια έρχονται από το φθινόπωρο. Για γκαζια λιγο δυσκολο ουτε εγω το πιστευω, αλλα ισως τα δουμε να ανεβαινουν αργα και σταθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δέστε ζώνες. Halving σε 9 ώρες. 😬 😳 Επεξ/σία 19 Απριλίου από Damianus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου https://www.nicehash.com/countdown/btc-halving-2024-05-10-12-00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Απλά τις προηγούμενες φορές δεν είχε φάει τέτοια ήττα λίγες πριν (μείωση λόγω και καλά πολέμου). Εκτός αν θυμάμαι λάθος. Αρκετοί αγόρασαν πάνω από 60 για αν το αφήσουν να πέσει πιο κάτω. Ίσως και να πουλήσουν για να μην έχουν μεγάλη ζημιά. Who knows πάντα είχαμε πτώσεις σε όλα τα halving αμέσως μετά αφού γινόντουσαν, αν θυμάμαι καλά στο προ-προηγούμενο είχαμε και μεγάλο crash μέχρι που μετά από 3 μήνες ήρθε το τρελό ράλι. 7 ώρες περίπου μέχρι το halving https://www.thehalvening.com/#1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Καναμε υπομονη χρονια, θα κολλησουμε στους μηνες αν τυχον πεσουν λιγο τα νομισματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Προσωπικα δεν αντεξα να περιμενω μην και εξαντληθουν και εκανα ηδη την παραγγελια μου. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκεν μῦν. Επεξ/σία 20 Απριλίου από Damianus 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 9 ώρες πριν, Damianus είπε ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκεν μῦν. Είμαι άσχετος στα αρχαία, οπότε βάζω μετάφραση! "το βουνό πονούσε σαν να γεννούσε, αλλά στο τέλος γέννησε μόνο έναν ποντίκι" 😀 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newbie1 Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 20 ώρες πριν, SabotazNic είπε Happy Halving! Με ενα τεραστιο spike στα fees στο halving block. Θελαν πολλοι να βαλουν συναλλαγη μεσα σ αυτο φαινεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo_nem Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου Καλησπερα. Δεν ξέρω άμα γράφω στο σωστό μέρος Ήθελα να επενδύσω στο doge20 αλλα όταν το πήρα απόφαση ήταν πλέον αργα και είχε γίνει sold out στο presale και αποφάσισα να περιμένω. Μετά το release μπήκα στο uniswap και επενδύσα Σήμερα συνειδητοποίησα ότι επένδυσα σε λάθος doge20. Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτο εχει ανέβει μεσα σε 48ωρες 3000% και μου φαίνεται πολύ ύποπτο. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 1 hour ago, Teo_nem said: Καλησπερα. Δεν ξέρω άμα γράφω στο σωστό μέρος Ήθελα να επενδύσω στο doge20 αλλα όταν το πήρα απόφαση ήταν πλέον αργα και είχε γίνει sold out στο presale και αποφάσισα να περιμένω. Μετά το release μπήκα στο uniswap και επενδύσα Σήμερα συνειδητοποίησα ότι επένδυσα σε λάθος doge20. Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτο εχει ανέβει μεσα σε 48ωρες 3000% και μου φαίνεται πολύ ύποπτο. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας αν σου φαινεται υποπτο πουλα μιας και εχεις κερδος και επενδυσε στο σωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2 ώρες πριν, alldaynews είπε αν σου φαινεται υποπτο πουλα μιας και εχεις κερδος και επενδυσε στο σωστο Θα εκπλαγω Αν μπορεί να πουλησει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις