icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 6 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Στο εύχομαι απλά για την ώρα ίσως να μην μπορείς. Λειπει το νομοθετικό πλαίσιο για νομιμοποιησεις κέρδη από κρυπτο. Για καλό και για κακό κρατά logs από μεταφορά στο binance και από πωλήσεις όταν θα θες να τραβήξεις Μπα δεν με αγχωνει το συγκεκριμενο πραγμα γιατι απο οσο διαβαζα στις εφημεριδες εχει στηθει ομαδα για να μπορεσει ο κοσμος που εχει επενδυσει στα κρυπτο να βγαλει ακρη.Τωρα αν αργησει να βρεθει το νομοθετικο πλαισιο δεν με ενοχλει καπου ουτως η αλλως δεν εχω σκοπο να τραβηξω ολα τα ποσα με μιας γιατι πολυ απλα δεν θα πουλησω με μιας αλλα με dca. Εγω προσωπικα οταν ερθει η ωρα θα τα δηλωσω αν δεν θελει η εφορια να παρει μεριδιο απο τα κερδη μου χεστηκα δεν θα ασχοληθω.Εγω εχω πει ηδη τον λογιστη μου να ψαχτει οταν ερθει η ωρα να φορολογηθω και να πληρωσω στην εφορια οτι μου αναλογει απο τα κερδη μου. Εντωμεταξυ τι ακρη να βγαλει καποιος απο τα logs, δηλαδη πως θα με φορολογησει που εχω κοντα 2000€ btc απο mining??Θα τα κανουν αχταρμα μου φαινεται.Αντι να δουνε ποσα λεφτα εστειλες στο ανταλλακτηριο και τι γυρισες πισω. Πχ εστειλες 20κ και γυρισες πισω 100κ σε φορολογω για τα 80. Πρεπει να το κανουν ολοκληρη επιστημη?
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, icenex είπε Να πω την αληθεια μου στο sol δεν μπηκα ποτε γιατι δεν μου εκανε ποτε κλικ οπως ποτε δεν μου εκανε το xrp.. Τωρα να συζητας κατοπιν εορτης που εφτασε ενα νομισμα δεν εχει νοημα κανεις μας δεν εχει την κρυσταλλινη μπαλα να γνωριζει το μελλον.Αυτος τζογαρε στην κυριολεξια οτι το sol θα ανακαμψει και μαλιστα τοσο πολυ, εγω προσωπικα δεν πιστευα οτι θα ανακαμψει τοσο το sol, δεν πιστευα οτι εχει πιθανοτητα να σπασει το all time high του σε αυτο το bullrun, να ομως που εχει πολλες πιθανοτητες να παει πολυ παραπανω. Αλλος μπορει να εχει καποια πληροφορια σε καποιο νομισμα ή απλα κωλοφαρδια..Δεν συζηταμε αυτο τωρα. Προσωπικα η στρατηγικη μου βασιζεται στο να κανω για αρχη γυρω στο x5-10 τα λεφτα μου στο btc και στα υπολοιπα νομισματα κοντα στο χ-10.Αλλα και μεσο ορο χ7 να κανω ολο μου το κεφαλαιο παλι ευχαριστημενος θα ειμαι...Γιατι μονο να σκεφτεις οτι στο bnb εβαλα 20k και τωρα αξιζουν 50κ. αν κανει εστω και ενα χ5 το bnb θα μιλαμε για 100κ...Γενικα αν μου κατσει οπως τα υπολογιζω λογικα μετα τα κερδη θα τα επενδυσω σε κανα ακινητο.Σκεφτομαι να παρω ενα 3αρι γιατι το σπιτι μου ειναι ενα δυαρι.Και ισως μετα να νοικιαζω το δυαρι να εχω ενα εξτρα εισοδημα να ειμαι πιο ανετος στο να κανω πραγματα. Φουλ σε μονοκατοικια φιλε μου μακαρι να το καταφερεις. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο να εχεις το δικο σου σπιτι χωρις να ειναι σε πολυκατοικια με την αυλη τον μπαξε σου να εισαι αυτονομος τελειως. Βαζεις και κουνιες για τα παιδια σου parking δικο σου υπογειο τα παντα. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Και εγω νοικιαζω ενα σπιτι 70τμ απλα για ενα εισοδημα και να μην καθετε αλλα απο μονοκατοικια δεν θα εφευγα καθολου δεν θα μπορουσα να ζησω δηλαδη σε πολυκατοικια. Θα το καταφερεις οπως ειπα λιγο συνεση χρειαζεται και οσο γινεται να βγαζεις κερδη καθε τοσο μην περιμενεις δηλαδη να παει 2000 το BNB για να τα βγαλεις ολα βγαλε λιγα αν παει 1000 μετα λιγα στα 1500 ειναι το πιο σωστο για μενα τουλαχιστον. 2 φορες την πατησα ετσι με ενα νομισμα τωρα περιμενω να ανακαμψει[αν ανακαμψει] ενω ειχε ηδη κανει X30 δεν πηρα τιποτα λεω ακομα χαμηλα ειναι. Αμ δε. Και μην ξεχνας και τα σουβλακια ειναι το μονο που θα παρουμε μαζι μας. 1
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Μα το εχω πει ηδη θα βγαζω κερδη με dca πχ οταν παει 1000 το bnb θα τσιμπησω ενα καλο κερδος αν παει 1200 και αλλο κερδος οταν παει 1500 και αλλο κερδος και αμα παει 2000 θα τα στειλω ολα. 1
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, icenex είπε Μπα δεν με αγχωνει το συγκεκριμενο πραγμα γιατι απο οσο διαβαζα στις εφημεριδες εχει στηθει ομαδα για να μπορεσει ο κοσμος που εχει επενδυσει στα κρυπτο να βγαλει ακρη.Τωρα αν αργησει να βρεθει το νομοθετικο πλαισιο δεν με ενοχλει καπου ουτως η αλλως δεν εχω σκοπο να τραβηξω ολα τα ποσα με μιας γιατι πολυ απλα δεν θα πουλησω με μιας αλλα με dca. Εγω προσωπικα οταν ερθει η ωρα θα τα δηλωσω αν δεν θελει η εφορια να παρει μεριδιο απο τα κερδη μου χεστηκα δεν θα ασχοληθω.Εγω εχω πει ηδη τον λογιστη μου να ψαχτει οταν ερθει η ωρα να φορολογηθω και να πληρωσω στην εφορια οτι μου αναλογει απο τα κερδη μου. Εντωμεταξυ τι ακρη να βγαλει καποιος απο τα logs, δηλαδη πως θα με φορολογησει που εχω κοντα 2000€ btc απο mining??Θα τα κανουν αχταρμα μου φαινεται.Αντι να δουνε ποσα λεφτα εστειλες στο ανταλλακτηριο και τι γυρισες πισω. Πχ εστειλες 20κ και γυρισες πισω 100κ σε φορολογω για τα 80. Πρεπει να το κανουν ολοκληρη επιστημη? Κοιτα λιγα λιγα αν στελνεις νομιζω δεν θα σε πειραξουν. Καπου 8k εχω στειλει μεχρι σημερα σε βαθος 8ετιας λιγα λιγα και δεν ειχα ποτε θεμα. Τωρα αν πας να στειλεις μαζεμενα 100k εκει θα σε μαγκωσουν και λογικο να θες να τα περασεις σαν κερδη και να φορολογηθουν γιατι δυσκολα να μην σε τσεκαρουν. Αν στελνεις παλι 2-2k δεν θα υπαρξει θεμα θεωρω αλλα με τα πολλα εμβασματα παλι θα πουν οπα τι γινεται. Φορολογια καπου 20% ειναι οπως λες και εισαι ησυχος με καθαρα λεφτα να κανεις οτι θες. Μόλις τώρα, icenex είπε Μα το εχω πει ηδη θα βγαζω κερδη με dca πχ οταν παει 1000 το bnb θα τσιμπησω ενα καλο κερδος αν παει 1200 και αλλο κερδος οταν παει 1500 και αλλο κερδος και αμα παει 2000 θα τα στειλω ολα. Ωραιος λογικα πιο παλια και δεν παρακολοθουσα το θεμα τοτε. Το καλυτερο ειναι αυτο και εισαι καλυμμενος και σε πτωση και σε ανοδο. DCA οταν πουλας dca οταν αγοραζεις θεωρω ειναι η πιο σωστη λογικη εφοσον μπηκες με πολλα χρηματα στα crypto.
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Αυτο ακριβως περι εφοριας, εγω προσωπικα θελω να τα δηλωσω κανονικα ωστε να μην εχω αυριο την αλλη δραματα.Απο εκει και επειτα αν ειναι αυτοι ανικανοι δεν μπορω να κανω κατι αλλο.Εγω θα κανω οτι περναει απο το χερι μου. Περι dca ακριβως οπως το εθεσες, μα αυτο ακριβως το καλο εχει αυτη η στρατηγικη να εισαι οσον τον δυνατον καλυμμενος. 1
snot Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου @icenex το βασικότερο είναι ότι είσαι καλά στην υγεία σου μετά την περιπέτεια που είχες. Συγχαρητήρια και για τα κέρδη και μακάρι να τα κάνεις και 100x. Λογικό να αλλάξει η κοσμοθεωρία όταν περνάς κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να πω πως, εάν οι συνθήκες και τα νούμερα που ανέφερες είναι ακριβή, βρίσκω το ότι έβαλες 20k σε bnb εξωφρενικό ρίσκο εκτός αν είχες και άλλα 200k από πίσω. Βασικά όποιον διαβάζει το thread θα τον συμβούλευα να μην κάνει τίποτα παρόμοιο. Οκ το να πάρεις ρίσκα αλλά το να ρίξεις 20+ μισθούς με την μία σε αλτ για εμένα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του αποδεκτού ρίσκου. 1
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 3 λεπτά πριν, snot είπε @icenex το βασικότερο είναι ότι είσαι καλά στην υγεία σου μετά την περιπέτεια που είχες. Συγχαρητήρια και για τα κέρδη και μακάρι να τα κάνεις και 100x. Λογικό να αλλάξει η κοσμοθεωρία όταν περνάς κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να πω πως, εάν οι συνθήκες και τα νούμερα που ανέφερες είναι ακριβή, βρίσκω το ότι έβαλες 20k σε bnb εξωφρενικό ρίσκο εκτός αν είχες και άλλα 200k από πίσω. Βασικά όποιον διαβάζει το thread θα τον συμβούλευα να μην κάνει τίποτα παρόμοιο. Οκ το να πάρεις ρίσκα αλλά το να ρίξεις 20+ μισθούς με την μία σε αλτ για εμένα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του αποδεκτού ρίσκου. Προφανως και η υγεια ειναι πανω απο ολα τι να τα κανεις τα λεφτα αν δεν εχεις υγεια.Μακαρι να γινουν και ενα χ10 γιατι για χ100 δυσκολο δεν εχω βαλει σε σιτκοινς λεφτα ή εν παση περιπτωση σε νομισματα που μπορει να κανουν χ100. Εξωφρενικο ρισκο το βρισκεις ετσι οπως το σκεφτεσαι εσυ, εγω το λεω calculated ρισκο...Δεν μπορει ολα να πανε στο μηδεν και ποσο μαλλον το btc.Αλλα 30-35 εριξα στο btc οποτε αν γινοταν στραβη να παρω πισω τα λεφτα μου απο το btc εξου και το ρισκο. Συνολο πρεπει να εχω ριξει γυρω στα 60-65 δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχω βαλει κατα καιρους λεφτα με dca και δεν τα εχω καταγραψει. Προφανως και δεν συμβουλευω κανεναν να κανει οτι εκανα ισα ισα σε οσους εχω πει να μπουνε στα κρυπτο τους ειπα να ριχνουν με dca ενα 20 με 50αρικο το μηνα. Το πολυ πολυ να χασω χρηματα, το σπιτι μου το εχω εξασφαλισει, δεν χρωσταω σε κανεναν. την δουλεια μου την εχω και οταν πεθανουν οι γονεις θα εχω ακομη ενα σπιτι να κληρονομησω..Μοναχοπαιδι ειμαι λογικα εγω θα το παρω Αυτη ειναι η καβατζα μου αν μπορω να το πω ετσι. Σε μετρητα τωρα εχω στην ακρη τα κερδη απο τα launchpool γυρω στα 3κ τα υπολοιπα 7 "τα εφαγα" σε Υπολογιστη καρτα γραφικων 2κ εδωσα, δωρα για την μικρη την γυναικα και πραγματα που ελειπαν απο το σπιτι.Εδωσα και στην γυναικα ενα 2χιλιαρο να παρει οτι θελει.Τωρα απλα περιμενω να ερθει για τα καλα το bullrun να θερισω οτι εσπειρα. 1
snot Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 27 minutes ago, icenex said: Προφανως και η υγεια ειναι πανω απο ολα τι να τα κανεις τα λεφτα αν δεν εχεις υγεια.Μακαρι να γινουν και ενα χ10 γιατι για χ100 δυσκολο δεν εχω βαλει σε σιτκοινς λεφτα ή εν παση περιπτωση σε νομισματα που μπορει να κανουν χ100. Εξωφρενικο ρισκο το βρισκεις ετσι οπως το σκεφτεσαι εσυ, εγω το λεω calculated ρισκο...Δεν μπορει ολα να πανε στο μηδεν και ποσο μαλλον το btc.Αλλα 30-35 εριξα στο btc οποτε αν γινοταν στραβη να παρω πισω τα λεφτα μου απο το btc εξου και το ρισκο. Συνολο πρεπει να εχω ριξει γυρω στα 60-65 δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχω βαλει κατα καιρους λεφτα με dca και δεν τα εχω καταγραψει. Προφανως και δεν συμβουλευω κανεναν να κανει οτι εκανα ισα ισα σε οσους εχω πει να μπουνε στα κρυπτο τους ειπα να ριχνουν με dca ενα 20 με 50αρικο το μηνα. Το πολυ πολυ να χασω χρηματα, το σπιτι μου το εχω εξασφαλισει, δεν χρωσταω σε κανεναν. την δουλεια μου την εχω και οταν πεθανουν οι γονεις θα εχω ακομη ενα σπιτι να κληρονομησω..Μοναχοπαιδι ειμαι λογικα εγω θα το παρω Αυτη ειναι η καβατζα μου αν μπορω να το πω ετσι. Σε μετρητα τωρα εχω στην ακρη τα κερδη απο τα launchpool γυρω στα 3κ τα υπολοιπα 7 "τα εφαγα" σε Υπολογιστη καρτα γραφικων 2κ εδωσα, δωρα για την μικρη την γυναικα και πραγματα που ελειπαν απο το σπιτι.Εδωσα και στην γυναικα ενα 2χιλιαρο να παρει οτι θελει.Τωρα απλα περιμενω να ερθει για τα καλα το bullrun να θερισω οτι εσπειρα. Τα σκέτα νούμερα όντως δεν λένε τίποτα. Άλλο τα 20k για εμένα, άλλο για εσένα, άλλο για την Αγγελικούση, άλλο για τον Μασκ. Το ποστ το έκανα, επειδή αναφέρεις μισθό, μην υπάρχει κανένας καινούργιος στον χώρο που διαβάζει το thread και θεωρήσει νορμάλ να βάλει 25 μισθούς σε αλτ. Καλά λέμε ασφαλές και big cap το bnb, το μοναδικό αλτ που έχω χτίσει θέση, αλλά και ftt και luna τα ίδια λέγαμε και τώρα τα 20k θα ήταν πενταροδεκάρες. Αλτ μόνο χρήματα που δεν θα κλάψεις εάν χάσεις. Το ίδιο θα έλεγα και για το btc βασικά αλλά για το btc δικαιολογείται λίγο κλάμα αν κρασάρει 😆
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, snot είπε Τα σκέτα νούμερα όντως δεν λένε τίποτα. Άλλο τα 20k για εμένα, άλλο για εσένα, άλλο για την Αγγελικούση, άλλο για τον Μασκ. Το ποστ το έκανα, επειδή αναφέρεις μισθό, μην υπάρχει κανένας καινούργιος στον χώρο που διαβάζει το thread και θεωρήσει νορμάλ να βάλει 25 μισθούς σε αλτ. Καλά λέμε ασφαλές και big cap το bnb, το μοναδικό αλτ που έχω χτίσει θέση, αλλά και ftt και luna τα ίδια λέγαμε και τώρα τα 20k θα ήταν πενταροδεκάρες. Αλτ μόνο χρήματα που δεν θα κλάψεις εάν χάσεις. Το ίδιο θα έλεγα και για το btc βασικά αλλά για το btc δικαιολογείται λίγο κλάμα αν κρασάρει 😆 Kαλα προφανως δεν ειναι λιγα λεφτα ουτε για μενα, οταν τωρα εχω μισθο γυρω στα 800€.Ευτυχως δουλευει και η γυναικα αλλα πριν απο αυτο εβγαζα καλα λεφτα γιατι δουλευα υπερωριες σε οικοδομη και εβγαζα πανω απο 1000.Εμενα και στους γονεις μεχρι τα 33-34 μου στα 29 καταφερα να μαζεψω λεφτα να παρω το σπιτι μου και τα υπολοιπα 4-5 χρονια επαιρνα περα απο το μισθο και ενοικιο γιατι συνεχιζα να ζω με τους γονεις για να κανω ενα μικρο κομποδεμα.Ειπα ειναι οι κοποι κοντα ας πουμε 10ετιας γιατι απο τα 18-29 δηλαδη 11 χρονια χρειαστηκαν να δουλεψω για να παρω το σπιτι μου και αυτα που εβαλα στα κρυπτο τα μαζεψα απο εκει και επειτα μεχρι σημερα. Προφανως και το ρισκο δεν ειναι μικρο γιατι μιλαμε για λεφτα που τα μαζεψα με κοπο και στερησεις μεσα σε μια 10ετια.Και σιγουρα δεν προετρεψα πουθενα καποιος να βαλει τα λεφτα του. Ο λογος που κανω αναδρομη της ζωης μου αν μπορω να το θεσω ετσι ειναι, οτι παντα ειχα ενα πλανο στο κεφαλι μου και μεχρι σημερα μου εχει βγει σε καλο.Με αργα σταθερα βηματα εδω και εκει και μελετημενες κινησεις.Τωρα αποφασισα να παρω ενα ρισκο αν μου βγει μου βγηκε και θα αποκτησω λιγο μεγαλυτερη οικονομικη ανεξαρτησια.Ακομη και αυτο το ρισκο το εχω υπολογισει στο κεφαλι μου δεν πηγα να βαλω ολα τα λεφτα μου σε ενα alt coin και ο θεος βοηθος.Οταν ξεκινησα με τα κρυπτο αγορασα μονο btc... Τωρα οποιος διαβασει επιλεκτικα τι εγραψα και παει και μπει σε ενα alt επειδη πχ ακουσε τον arkin να λεει για εναν που εχωσε 200κ στο solana και εβγαλε 2,5M ποιος του φταιει.Εγω οτι κινησεις εκανα τις εκανα βαση του δικου μου σκεπτικου k υπολογιζοντας τι θα συμβει αν κατσει το χειροτερο σεναριο δηλαδη να τα χασω ολα και αποφασισα οτι αξιζει το ρισκο. Τελος ισως φταιει οτι κοντεψα να πεθανω και πλεον τα λεφτα τα θεωρω μηδενικης σημασιας ακομη και να τα χασω μπορω να βγαλω και αλλα.Ναι θα με παει πισω αν χασω τοσα λεφτα αλλα αν εχω την υγεια μου ολα γινονται.Και στην τελικη εχω μαθει απο μικρος να ζω με λιγα δεν θα παθω τιποτα αν κατσει στραβη να το κανω για λιγα ακομη χρονια..το πολυ πολυ να παω να μεινω παλι με την μανα μου 🤣 Επεξ/σία 16 Απριλίου από icenex 2
narta Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Τα λεφτα ειναι μεσο για να περναμε καλυτερα την ζωη μας. Μεχρι εκει. Αξια δεν εχουν. Οποιος τα κανει επικεντρο της ζωης του, απλα αρωσταινει με την ανησυχια τι θα τα κανει και οταν πεθανει το μονο που θα παρει μαζί του ειναι την σακουλα με τα κοκκαλα που κουβαλαει. Γιατι μερικές φορές χάνουμε την μπαλα με τα wen moon, wen lambo και λοιπες @@ριες. 1
astavlas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 12/4/2024 στις 9:56 ΜΜ, chek2fire είπε απλά κάποιος αποφάσισε να πουλήσει όπως πάντα. To halving πάντως πλησιάζει. https://www.thehalvening.com/#1 παραδοσιακά και σύμφωνα με την ιστορία μετά το halving έχουμε μεγάλη πτώση της ισοτιμίας με 2 περίπου μήνες μετά να αρχίζει το πραγματικό bull run με ένα νέο εντυπωσιακό ath. Να δούμε φυσικά αν συμβεί και σε αυτόν εδώ το κύκλο. Δηλαδή με το halving τι ακριβώς κάνουμε. Είμαστε εκτός btc, περιμένουμε να πέσει αρχικά και μετά αγοράζουμε?
NiKoSmile Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, astavlas είπε Δηλαδή με το halving τι ακριβώς κάνουμε. Είμαστε εκτός btc, περιμένουμε να πέσει αρχικά και μετά αγοράζουμε? Ας δούμε τα προηγούμενα halving του Bitcoin: 2013: Το πρώτο halving οδήγησε σε άνοδο περίπου 10 φορές μέσα σε 14 μήνες, με το Bitcoin να αγγίζει τα $1.000 για πρώτη φορά. 2017: Ακολούθησε άνοδος 20 φορές μέσα σε 18 μήνες, με το Bitcoin να φτάνει το ιστορικό υψηλό του στα $20.000. 2021: Η πιο πρόσφατη μείωση εκτίναξε το Bitcoin 5 φορές μέσα σε 10 μήνες, αγγίζοντας τα $68.000. 2024 άραγε θα εκτιναθεί η τιμή 2,5 φορές; 🤔 H ιστορική τάση υποδηλώνει πως το halving έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή του Bitcoin, οδηγώντας σε σημαντικές αυξήσεις σε μεσοπρόθεσμο έως μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως αυτές οι αυξήσεις δεν είναι εγγυημένες! Επεξ/σία 17 Απριλίου από NiKoSmile 1
astavlas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 11 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Ας δούμε τα προηγούμενα halving του Bitcoin: 2013: Το πρώτο halving οδήγησε σε άνοδο περίπου 10 φορές μέσα σε 14 μήνες, με το Bitcoin να αγγίζει τα $1.000 για πρώτη φορά. 2017: Ακολούθησε άνοδος 20 φορές μέσα σε 18 μήνες, με το Bitcoin να φτάνει το ιστορικό υψηλό του στα $20.000. 2021: Η πιο πρόσφατη μείωση εκτίναξε το Bitcoin 5 φορές μέσα σε 10 μήνες, αγγίζοντας τα $68.000. 2024 άραγε θα εκτιναθεί η τιμή 2,5 φορές; 🤔 H ιστορική τάση υποδηλώνει πως το halving έχει θετικό αντίκτυπο στην τιμή του Bitcoin, οδηγώντας σε σημαντικές αυξήσεις σε μεσοπρόθεσμο έως μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως αυτές οι αυξήσεις δεν είναι εγγυημένες! Eυχαριστώ για την ενημέρωση! Επειδή διάβασα, ότι μετά το halving για κάποιο διάστημα πέφτει η τιμή του, γι αυτό ρωτάω μήπως να περιμένουμε να κατασταλάξει η πτώση και μετά να αγοράσουμε...
NiKoSmile Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, astavlas είπε Eυχαριστώ για την ενημέρωση! Επειδή διάβασα, ότι μετά το halving για κάποιο διάστημα πέφτει η τιμή του, γι αυτό ρωτάω μήπως να περιμένουμε να κατασταλάξει η πτώση και μετά να αγοράσουμε... Ναι, κανονικά πρέπει να πέσει να τρομάξει ο κόσμος και μετά να δώσει το επόμενο ανοδικό κύμα. Δεν σημαίνει ότι θα ανέβει αμέσως μετά το halving. Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες. Επεξ/σία 17 Απριλίου από NiKoSmile
Kapetanakos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Ποια είναι η γνώμη σας για το CRO πάει να γίνει σαν το ΒΝΒ? Βλέπω κάνει airdrop σε κάποια coin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις