icenex Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, tcktcktck είπε Εδώ είναι ο χρυσός κανόνας του bull. Να έχουμε τραβήξει ρευστό απο κερδη για τέτοιες ευκαιρίες Καλα κατοπιν εορτης το ιδιο μπορουμε να πουμε οταν κατι ανεβαινει και εμεις πουλαμε πολυ νωριτερα και χασαμε αρκετα κερδη επειδη πουλησαμε νωρις.Τι να το κανω αν πουλησα πχ btc στα 60κ Οπως εκαναν πολλοι εδω μεσα και εφτασε 74κ και τωρα ματωσε Μεχρι τις 61κ...Παλι χαμενος θα ειμαι, χαιρω πολυ αν μας κατσει το timing δηλαδη να πουλησουμε κοντα στην κορυφη, για παραδειγμα την κορυφη που επαιξε τις τελευταιες μερες τα 74κ και να ξαναμπουμε εστω και τωρα στις 64κ. Μεταξυ μας οσοι δεν ξερουμε να διαβαζουμε διαγραμματα ειναι καθαρα κωλοφαρδια αν μας κατσει αυτο. Ειπα μια φορα να κρατησω το launchpool (saga) και δεν το πουλησα την πρωτη μερα και τελικα δεν μου βγηκε σε καλο.Μιας και τωρα βγαζω τα μισα σε σχεση με την πρωτη μερα.Αντιστοιχα εχω παραδειγμα το αλλο launchpool (ENA) το οποιο το πουλησα την πρωτη μερα και 2-3 μερες ειχε παει στα διπλα μπορει και παραπανω απο οσο πουλησα αν θυμαμαι καλα πουλησα στα 0.65$ και εφτασε πανω απο 1.4$. Προσωπικα εχω βαλει συγκεκριμενες τιμες στο μυαλο που θελω να πουλησω και θα ακολουθησω αυτην την στρατηγικη.Και μολις πουλησω λογικα δεν θα ξαναμπω θα περιμενω το επομενο bear market.Ισως παιξω με τιποτα ψιλα ετσι για το χαβαλε να μπαινω και να βγαινω αλλα θα ειναι εις γνωση μου τζογος φαση. Επεξ/σία 14 Απριλίου από icenex 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου 25 λεπτά πριν, icenex είπε Καλα κατοπιν εορτης το ιδιο μπορουμε να πουμε οταν κατι ανεβαινει και εμεις πουλαμε πολυ νωριτερα και χασαμε αρκετα κερδη επειδη πουλησαμε νωρις.Τι να το κανω αν πουλησα πχ btc στα 60κ Οπως εκαναν πολλοι εδω μεσα και εφτασε 74κ και τωρα ματωσε Μεχρι τις 61κ...Παλι χαμενος θα ειμαι, χαιρω πολυ αν μας κατσει το timing δηλαδη να πουλησουμε κοντα στην κορυφη, για παραδειγμα την κορυφη που επαιξε τις τελευταιες μερες τα 74κ και να ξαναμπουμε εστω και τωρα στις 64κ. Μεταξυ μας οσοι δεν ξερουμε να διαβαζουμε διαγραμματα ειναι καθαρα κωλοφαρδια αν μας κατσει αυτο. Ειπα μια φορα να κρατησω το launchpool (saga) και δεν το πουλησα την πρωτη μερα και τελικα δεν μου βγηκε σε καλο.Μιας και τωρα βγαζω τα μισα σε σχεση με την πρωτη μερα.Αντιστοιχα εχω παραδειγμα το αλλο launchpool (ENA) το οποιο το πουλησα την πρωτη μερα και 2-3 μερες ειχε παει στα διπλα μπορει και παραπανω απο οσο πουλησα αν θυμαμαι καλα πουλησα στα 0.65$ και εφτασε πανω απο 1.4$. Περίπου τα ίδια έκανα και εγώ. Περίμενα και το SAGA να πάει στα $10 αλλά η αγορά γύρισε απρόσμενα και με μεγάλο πανικό για τα alts. Ενώ όλα τα υπόλοιπα που τα πουλούσα νωρίς έκαναν σε λίγες μέρες x2 😅. Τώρα γύρισε η αγορά και βασανίζεται. Για να δούμε τι θα γίνει μετά το halving. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Περίπου τα ίδια έκανα και εγώ. Περίμενα και το SAGA να πάει στα $10 αλλά η αγορά γύρισε απρόσμενα και με μεγάλο πανικό για τα alts. Ενώ όλα τα υπόλοιπα που τα πουλούσα νωρίς έκαναν σε λίγες μέρες x2 😅. Τώρα γύρισε η αγορά και βασανίζεται. Για να δούμε τι θα γίνει μετά το halving. Τωρα θα τους δεις ολους να ειναι bearish θα αρχισουν να σορταρουν και ξαφνικα θα γινουν παλι ρευστοποιησεις και θα δουμε τις τιμες να ανεβαινουν.Κατι αντιστοιχο εγινε και τωρα αναρωτιεμαι ποσοι εχασαν λεφτα επειδη ητανε πολυ bullish edit.Εν μερη επεσα μεσα για τους λογους που ειδαμε τοσο αιμα..δεν ειναι μονο αυτη η εξηγηση επαιξε ρολο και ο πολεμος..Σε 2 μερες χαθηκε 1.5 δις σε Longs... 1556.155 μυρια σε longs για την ακριβεια και 274.106 μυρια σε shorts. Συνολικα κοντα στα 2 δις. Επεξ/σία 14 Απριλίου από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αδέρφια άλλαξε κάτι με Revolut και Binance?Δε με αφήνει να κάνω μερικά ελαφρά ψώνια. edit: ξεκόλλησε.Ολα καλά. Επεξ/σία 14 Απριλίου από rallistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου 6 ώρες πριν, icenex είπε Τωρα θα τους δεις ολους να ειναι bearish θα αρχισουν να σορταρουν και ξαφνικα θα γινουν παλι ρευστοποιησεις και θα δουμε τις τιμες να ανεβαινουν.Κατι αντιστοιχο εγινε και τωρα αναρωτιεμαι ποσοι εχασαν λεφτα επειδη ητανε πολυ bullish edit.Εν μερη επεσα μεσα για τους λογους που ειδαμε τοσο αιμα..δεν ειναι μονο αυτη η εξηγηση επαιξε ρολο και ο πολεμος..Σε 2 μερες χαθηκε 1.5 δις σε Longs... 1556.155 μυρια σε longs για την ακριβεια και 274.106 μυρια σε shorts. Συνολικα κοντα στα 2 δις. Οι αγορές δεν είναι ορθολογικές και δεν ακολουθούν την κοινή λογική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εστιάζουμε μόνο στα διαγράμματα. Οι ειδήσεις είναι για τις μάζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 14 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Οι αγορές δεν είναι ορθολογικές και δεν ακολουθούν την κοινή λογική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εστιάζουμε μόνο στα διαγράμματα. Οι ειδήσεις είναι για τις μάζες. Για οποιον ξερει να διαβαζει διαγραμματα...προσωπικα με θεωρω το λιγοτερο νουμπα, εχω καποιες βασικες γνωσεις αλλα ως εκει. Καλα προφανως και δεν ασχολουμαι με ειδησεις, στην αρχη το εκανα πλεον μου περνανε ολα αδιαφορα ειτε ειναι bullish ειτε bearish.Εγω απλα ακολουθω το δικο μου πλανο και το δικο μου χρονοδιαγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Ωραιος ο τζογος αλλα τα εχουμε πει. Θελει νευρα για να χωσεις χρημα. Μιλαω για τους κοινους θνητους οχι αυτοι που βγαζουν τη μερα κατι εκατομμυρια και χειραγωγουν τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 13 ώρες πριν, Arkin είπε Ωραιος ο τζογος αλλα τα εχουμε πει. Θελει νευρα για να χωσεις χρημα. Μιλαω για τους κοινους θνητους οχι αυτοι που βγαζουν τη μερα κατι εκατομμυρια και χειραγωγουν τα παντα. Μπα φιλε αρκιν θεωρω οτι ειναι και θεμα οπτικης καποιες φορες δεν ειναι μονο τζογος και εξηγουμαι. Ναι θελει νευρα να χωσεις χρημα αλλα καποιες φορες αρκει μια επιθανατια εμπειρια οπως στην περιπτωση μου. Εμενα προσωπικα μου γυρισε το μυαλο και μου αλλαξε την κοσμοθεωρια μου το γεγονος οτι κοντεψα να πεθανω και εκεινη την περιοδο η γυναικα μου ητανε εγκυος 4 μηνων.Δεν θα μπω σε λεπτομεριες τι επαθα γιατι ειναι παρα πολλα, απλα θα πω οτι κολλησα ενα σπανιο μικροβιο που αλλος αν το κολλησει ισως να μην παθει οτι επαθα, αλλα εμενα με μαμησε και κοντεψε να με στειλει στα θυμαρακια. Οταν λοιπον εισαι καποιος σαν εμενα που δουλευει ολο το μηνα 9ωρα εκτος απο 2 κυριακες για 700-800€ και παθαινεις κατι τετοιο λες ρε φιλε δεν θα αφησω ετσι να περασει η ζωη μου να μην χαρω τιποτα.Και επειδη μια ζωη την εχουμε και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, προτιμησα να παρω ενα μεγαλο ρισκο με τις οικονομιες μια ζωης.Καποιος θα πει και αν τα χασεις τι θα γινει, μπορω να του απαντησω οτι καλλιστα θα μπορουσε να τα χασω αν αποφασιζα να ανοιξω μια δικη μου δουλεια που απλα να επεφτε εξω.Και ετσι το βλεπω οτι κανω μια επενδυση αν μου κατσει μου εκατσε και θα λυσω κατα πολυ το οικονομικο θεμα ή τουλαχιστον θα μπορω να κανω παραπανω πραγματα πριν πεθανω.Ουτε θα χρειαστει να δουλευω τοσες ωρες θα μπορω να πω οτι μπορω να μεινω ανεργος μεχρι να βρω κατι καλυτερο με λιγοτερες ωρες, να μπορω να παω ενα ταξιδι ρε αδερφε να μεινω σε ξενοδοχειο κτλ γιατι εχω φτασει 39 και ζητημα ειναι αν εχω παει πανω απο 2 φορες ετσι διακοπες. Οποτε δεν θεωρω οτι καποιος το θεωρει ολο αυτο ντε και καλα τζογο γιατι οπως σου ειπα ενα μαγαζι να ανοιξεις θελει να ριξεις ενα καλο κεφαλαιο που αν πεσει εξω παει το εχασες το κεφαλαιο.Ακουγα ενα γνωστο μου που εριξε ενα καρο λεφτα για eshop και τελικα δεν πηγε καλα το ολο εγχειρημα με αποτελεσμα να χασει κοντα στα 50κ..Μονο για το site για να του το στησουν εχασε 10-15κ. Αυτα απο εμενα ευχομαι σε ολους υγεια ολα τα αλλα τα βρισκουμε μαγκες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 30 λεπτά πριν, icenex είπε Μπα φιλε αρκιν θεωρω οτι ειναι και θεμα οπτικης καποιες φορες δεν ειναι μονο τζογος και εξηγουμαι. Ναι θελει νευρα να χωσεις χρημα αλλα καποιες φορες αρκει μια επιθανατια εμπειρια οπως στην περιπτωση μου. Εμενα προσωπικα μου γυρισε το μυαλο και μου αλλαξε την κοσμοθεωρια μου το γεγονος οτι κοντεψα να πεθανω και εκεινη την περιοδο η γυναικα μου ητανε εγκυος 4 μηνων.Δεν θα μπω σε λεπτομεριες τι επαθα γιατι ειναι παρα πολλα, απλα θα πω οτι κολλησα ενα σπανιο μικροβιο που αλλος αν το κολλησει ισως να μην παθει οτι επαθα, αλλα εμενα με μαμησε και κοντεψε να με στειλει στα θυμαρακια. Οταν λοιπον εισαι καποιος σαν εμενα που δουλευει ολο το μηνα 9ωρα εκτος απο 2 κυριακες για 700-800€ και παθαινεις κατι τετοιο λες ρε φιλε δεν θα αφησω ετσι να περασει η ζωη μου να μην χαρω τιποτα.Και επειδη μια ζωη την εχουμε και δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, προτιμησα να παρω ενα μεγαλο ρισκο με τις οικονομιες μια ζωης.Καποιος θα πει και αν τα χασεις τι θα γινει, μπορω να του απαντησω οτι καλλιστα θα μπορουσε να τα χασω αν αποφασιζα να ανοιξω μια δικη μου δουλεια που απλα να επεφτε εξω.Και ετσι το βλεπω οτι κανω μια επενδυση αν μου κατσει μου εκατσε και θα λυσω κατα πολυ το οικονομικο θεμα ή τουλαχιστον θα μπορω να κανω παραπανω πραγματα πριν πεθανω.Ουτε θα χρειαστει να δουλευω τοσες ωρες θα μπορω να πω οτι μπορω να μεινω ανεργος μεχρι να βρω κατι καλυτερο με λιγοτερες ωρες, να μπορω να παω ενα ταξιδι ρε αδερφε να μεινω σε ξενοδοχειο κτλ γιατι εχω φτασει 39 και ζητημα ειναι αν εχω παει πανω απο 2 φορες ετσι διακοπες. Οποτε δεν θεωρω οτι καποιος το θεωρει ολο αυτο ντε και καλα τζογο γιατι οπως σου ειπα ενα μαγαζι να ανοιξεις θελει να ριξεις ενα καλο κεφαλαιο που αν πεσει εξω παει το εχασες το κεφαλαιο.Ακουγα ενα γνωστο μου που εριξε ενα καρο λεφτα για eshop και τελικα δεν πηγε καλα το ολο εγχειρημα με αποτελεσμα να χασει κοντα στα 50κ..Μονο για το site για να του το στησουν εχασε 10-15κ. Αυτα απο εμενα ευχομαι σε ολους υγεια ολα τα αλλα τα βρισκουμε μαγκες. Μπραβο φιλε μου που εγινες καλα η υγεια πανω απο ολα ολα τα αλλα βρισκονται οπως λεμε παντα. Λογικο να αλλαξε η οπτικη σου για τα πραγματα οταν περνας κατι τετοιο το εχω δει και απο αλλα ατομα. Και ειμαι μαζι σου γιατι ναι η ζωη δεν ειναι μονο δουλεια φαι σπιτι υπνος και ξανα τα ιδια. Εγω προσωπικα ομως το θεωρω τζογο και θα φοβομουν να ρισκαρω τοσα χρηματα. Θα προτιμησω δηλαδη να δωσω 40 50 χιλιαδες να παρω ενα σπιτι και να το νοικιαζω παρα να αγοραζα πχ 50k ενα νομισμα απο τα μεγαλα. Εγω οπως ξερεις αγροτης πολλα χρονια απο 14 μεσα στα χωραφια με δουλεια πολυ δυσκολη μεσα στον ηλιο. Θα με δεις ομως να περνω και τις καλες τις gpu μου και τα monitor και αμαξια και ολα δηλαδη μια δυσκολη δουλεια δεν ξεχναω ομως να ζησω και να χαρω τη ζωη μου οτι θελησω θα το παρω και 2-3 εκδρομες το χρονο ανετα μπορω να κανω. Ο περισσοτερος κοσμος το προσπαθει αυτο αλλα οταν καποιοι εχουν αρκετα κακες συνηθειες τσιγαρο ποτο κτλ κτλ και πανε τα μισα τους λεφτα εκει μετα δεν μπορουν να κλαιγονται οτι να δεν μπορω να αγορασω κατι καλο για μενα. Ελπιζω να σου βγει ολο αυτο που προσπαθησες εγω εχω ριξει πανω απο 500 χιλιαρικα στα χωραφια και στις υποδομες που εχουμε φτιαξει καποιος αλλος θα ελεγε ας εβαζες και 100k στο BTC. Ναι οκ αλλα οπως ειπαμε πρεπει να το χεις αυτο μεσα σου εχω θειο εχει χασει 100 χιλιαρικα σε καζινα και στοιχηματα με δουλεια που βγαζει 1500 το μηνα και καθετε αλλα εχει ενα αμαξι ολο και ολο δεν εχει φτιαξει τιποτα απο εκει και περα. Εσυ οπως καταλαβαινω ησουν μεροκαματο ολα τα χρονια και μετα απο αυτο που επαθες το φιλοσοφισες και πολυ καλα εκανες και ευχομαι να σου βγει. Υγεια και καλη καρδια ολα τα αλλα βρισκονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) @Arkin Ξερω και απο αγροτια φιλε οποτε σε νιωθω μπορει να μην την εχω φαει τοσο πολυ στην μαπα οσο εσυ αλλα ξερω..Αν δεν χωριζαν οι δικοι ισως να ημουν αγροτης τωρα..Γιατι μεγαλωσα σε χωριο και φαντασου εχω ακομη τα χωραφια απο τον πατερα μου και την μανα και τα νοικιαζω.Ευτυχως ουτε εγω ειχα εθισμους σε τσιγαρα και ποτα, καζινα κτλ οποτε και για αυτο μου εμεναν 2 φραγκα παραπανω.Σαν νεος οπως ειπα δεν εκανα και πολλα πραγματα επειδη ειχα ενα στοχο να παρω δικο μου σπιτι, οταν επιασα αυτον τον στοχο (μετα εβαζα στην ακρη) και πλεον εχω ενα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι μου για μενα και την οικογενεια μου, ετσι αποφασισα οτι λεφτα ειχα στην ακρη να τα επενδυσω δοξα το θεο μεχρι στιγμης μου εχει βγει σε καλο... Αν δεν βαλεις πολλα παντως δεν βγαζεις πολλα εκτος αν σου κατσει κανενα meme coin...Εγω ομως δεν πηγα με τετοια λογικη αλλα πιο safe επιλογη αν (οσο μπορει να ειναι καποιος στα κρυπτο)εγω μπηκα σε μεγαλα νομισματα με το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου μου και κατι ψιλα σε μικροτερα και παλι απο τα τοπ 100 νομισματα. Ενα μεγαλο μερος του κεφαλαιου το εβαλα σε btc και το αλλο σε bnb...Ειδικα το bnb μεχρι στιγμης με εβγαλε ασπροπροσωπο γιατι εριξα 20k πηρα κοντα στα 96 bnb και με τα launchpool εχω βγαλει μονο απο αυτα 10κ τα οποια τα εχω ηδη γυρισει πισω και τα εχω φαει ειτε σε καινουργιο υπολογιστη ειτε σε πραγματα που μου ελειπαν απο το σπιτι.Και δεν εχω καν πουλησει το bnb που αξιζει ακομη και τωρα πανω απο τα διπλα λεφτα που εβαλα και προ λιγων ημερων ητανε πολυ παραπανω. Για όποιον αναρωτιέται πόσα βγάζω με 100 bnb απο launchpool... Τα συγκεκριμένα δεν τα πούλησα γιατί έλεγα θα πάνε πιο πάνω τώρα τα κρατάω μπας κ ανέβουν λίγο για να τα πουλήσω και να τα γυρίσω πίσω όπως έκανα σε παλιότερα launchpool. Επεξ/σία 16 Απριλίου από icenex 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 18 λεπτά πριν, icenex είπε @Arkin Ξερω και απο αγροτια φιλε οποτε σε νιωθω μπορει να μην την εχω φαει τοσο πολυ στην μαπα οσο εσυ αλλα ξερω..Αν δεν χωριζαν οι δικοι ισως να ημουν αγροτης τωρα..Γιατι μεγαλωσα σε χωριο και φαντασου εχω ακομη τα χωραφια απο τον πατερα μου και την μανα και τα νοικιαζω.Ευτυχως ουτε εγω ειχα εθισμους σε τσιγαρα και ποτα, καζινα κτλ οποτε και για αυτο μου εμεναν 2 φραγκα παραπανω.Σαν νεος οπως ειπα δεν εκανα και πολλα πραγματα επειδη ειχα ενα στοχο να παρω δικο μου σπιτι, οταν επιασα αυτον τον στοχο (μετα εβαζα στην ακρη) και πλεον εχω ενα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι μου για μενα και την οικογενεια μου, ετσι αποφασισα οτι λεφτα ειχα στην ακρη να τα επενδυσω δοξα το θεο μεχρι στιγμης μου εχει βγει σε καλο... Αν δεν βαλεις πολλα παντως δεν βγαζεις πολλα εκτος αν σου κατσει κανενα meme coin...Εγω ομως δεν πηγα με τετοια λογικη αλλα πιο safe επιλογη αν (οσο μπορει να ειναι καποιος στα κρυπτο)εγω μπηκα σε μεγαλα νομισματα με το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου μου και κατι ψιλα σε μικροτερα και παλι απο τα τοπ 100 νομισματα. Ενα μεγαλο μερος του κεφαλαιου το εβαλα σε btc και το αλλο σε bnb...Ειδικα το bnb μεχρι στιγμης με εβγαλε ασπροπροσωπο γιατι εριξα 20k πηρα κοντα στα 96 bnb και με τα launchpool εχω βγαλει μονο απο αυτα 10κ τα οποια τα εχω ηδη γυρισει πισω και τα εχω φαει ειτε σε καινουργιο υπολογιστη ειτε σε πραγματα που μου ελειπαν απο το σπιτι.Και δεν εχω καν πουλησει το bnb που αξιζει ακομη και τωρα πανω απο τα διπλα λεφτα που εβαλα και προ λιγων ημερων ητανε πολυ παραπανω. Για όποιον αναρωτιέται πόσα βγάζω με 100 bnb απο launchpool... Τα συγκεκριμένα δεν τα πούλησα γιατί έλεγα θα πάνε πιο πάνω τώρα τα κρατάω μπας κ ανέβουν λίγο για να τα πουλήσω και να τα γυρίσω πίσω όπως έκανα σε παλιότερα launchpool. Ωραιος μακαρι να ανεβουν και αλλο πολυ καλα κανεις που βγαζεις που και που καποια ωστε να τα χαρεις οτι βγαζεις οπως πρεπει με την οικογενεια σου. Και εφοσον τραβηξεις και το κεφαλαιο απο εκει και περα μονο κερδος. Θυμαμαι ειχες μπει τοτε που ειχε 15k το BTC την καλυτερη δουλεια εκανες και χαιρομαι που σου βγηκε και πανω απο ολα το ολο θεμα με την υγεια σου. Συνετες επιλογες κυριως σε bear market φερνουν καλα κερδη. Οπως ειπες αν δεν ριξεις πολλα δεν παιζει να βγαλεις πολλα. Μονο αν εισαι τιποτα κολοφαρδος με κανα μικρο coin. 6 ευρω ειχα βαλει στο verge το 2017 και πηγαν 600 ευρω που να ξερα να εβαζα ολο το 100αρικο εκει. Καθαρη κολοφαρδια ομως. Και τα μεγαλα ειναι να φοβασαι περα απο btc bnb eth ολα τα αλλα παιζουν τα ξερεις τι εγινε με axs και luna περσι. Καλοφαγωτα καλα εκανες και πηρες και PC ηθελε καιρο το συζηταγαμε παρε και δωρα στο παιδι/παιδια σου κανα ταξιδι με γυναικα κανα δαχτυλιδι κοσμημα και μην ξεχασεις και τα σουβλακια ετσι. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωραιος μακαρι να ανεβουν και αλλο πολυ καλα κανεις που βγαζεις που και που καποια ωστε να τα χαρεις οτι βγαζεις οπως πρεπει με την οικογενεια σου. Και εφοσον τραβηξεις και το κεφαλαιο απο εκει και περα μονο κερδος. Θυμαμαι ειχες μπει τοτε που ειχε 15k το BTC την καλυτερη δουλεια εκανες και χαιρομαι που σου βγηκε και πανω απο ολα το ολο θεμα με την υγεια σου. Συνετες επιλογες κυριως σε bear market φερνουν καλα κερδη. Οπως ειπες αν δεν ριξεις πολλα δεν παιζει να βγαλεις πολλα. Μονο αν εισαι τιποτα κολοφαρδος με κανα μικρο coin. 6 ευρω ειχα βαλει στο verge το 2017 και πηγαν 600 ευρω που να ξερα να εβαζα ολο το 100αρικο εκει. Καθαρη κολοφαρδια ομως. Και τα μεγαλα ειναι να φοβασαι περα απο btc bnb eth ολα τα αλλα παιζουν τα ξερεις τι εγινε με axs και luna περσι. Καλοφαγωτα καλα εκανες και πηρες και PC ηθελε καιρο το συζηταγαμε παρε και δωρα στο παιδι/παιδια σου κανα ταξιδι με γυναικα κανα δαχτυλιδι κοσμημα και μην ξεχασεις και τα σουβλακια ετσι. 😛 Εννοειτε πρωτος στοχος ειναι να φερω πισω τα λεφτα που εβαλα ηδη εχω γυρισει 10κ ασχετως αν τα μισα τα εφαγα.Περιμενω να δω και τι θα μου ζητησει η εφορια για αυτο δεν τα εφαγα ολα..Αλλα ναι στοχος ειναι να χαρω πραγματα που στερηθηκα τοσα χρονια και εγω και η οικογενεια μου. Ε ναι ρε φιλε δεν θα βαλεις τις οικονομιες σου σε shitcoin προσωπικα προτιμησα btc και στην πορεια οταν επεσε πολυ το bnb μπηκα και εκει με ανακατανομη του πορτοφολιου μου και με κατι λεφτα που ειχα μαζεψει.Γενικα μου εκατσε καλα το γεγονος οτι οταν φτασαμε στο πατο του bear market ειχα μαζεψει ενα καλο κεφαλαιο και το εχωσα και αυτο για αυτο καταφερα να μαζεψω τοσα bnb χωρια οτι αγορασα και btc σε πολυ καλη τιμη.Το 80% του κεφαλαιου μου ειναι σε btc bnb καπως ετσι ειναι το πορτοφολι μου, αν και εχω καιρο να το ενημερωσω το συγκεκριμενο πορτοφολι.Οποτε και ζημια να γινει στα μικρα μικρο το κακο, το btc αν παθει κατι την μαμησαμε... Επεξ/σία 16 Απριλίου από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 3 λεπτά πριν, icenex είπε Εννοειτε πρωτος στοχος ειναι να φερω πισω τα λεφτα που εβαλα ηδη εχω γυρισει 10κ ασχετως αν τα μισα τα εφαγα.Περιμενω να δω και τι θα μου ζητησει η εφορια για αυτο δεν τα εφαγα ολα..Αλλα ναι στοχος ειναι να χαρω πραγματα που στερηθηκα τοσα χρονια και εγω και η οικογενεια μου. Ε ναι ρε φιλε δεν θα βαλεις τις οικονομιες σου σε shitcoin προσωπικα προτιμησα btc και στην πορεια οταν επεσε πολυ το bnb μπηκα και εκει με ανακατανομη του πορτοφολιου μου και με κατι λεφτα που ειχα μαζεψει.Γενικα μου εκατσε καλα το γεγονος οτι οταν φτασαμε στο πατο του bear market ειχα μαζεψει ενα καλο κεφαλαιο και το εχωσα και αυτο για αυτο καταφερα να μαζεψω τοσα bnb χωρια οτι αγορασα και btc σε πολυ καλη τιμη.Το 80% του κεφαλαιου μου ειναι σε btc bnb καπως ετσι ειναι το πορτοφολι μου, αν και εχω καιρο να το ενημερωσω το συγκεκριμενο πορτοφολι.Οποτε και ζημια να γινει στα μικρα μικρο το κακο, το btc αν παθει κατι την μαμησαμε... Ολα καλα θα πανε απλα με συνεση ειναι και ο πολεμος στη μεση θελει προσοχη. Αν αρχισει να πεφτει το ΒΤC θα τα παρει ολα παραμαζωμα αλλα ειναι το μονο που κραταει και εχει καλη στηριξη. Πως και δεν ειδες καθολου το sol τοτε? Με τετοιο κεφαλαιο που εριξες ειχε πεσει θυμαμαι 13 ευρω το Sol και εφτασε μεχρι 200 θα εκανες ενα x15 ευκολα. Το BNB εκανε x2.5 περιπου οταν εφτασε 570 και το BTC x5 κοντα. Εβλεπα τις προαλλες εναν στο reddit ειχε ριξει 200 χιλιαρικα στο sol και καθαρισε κοντα 2.5 εκατομμυρια κερδος τωρα πεφτει παλι με γοργους ρυθμους. Εχει πολλα meme coins το solana chain αλλα το ιδιο αν καταφερει να ριξει το inflation στο 1.5% που λενε πιστευω εχει προοπτικη να φτασει 1000αρικο μελλοντικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Να πω την αληθεια μου στο sol δεν μπηκα ποτε γιατι δεν μου εκανε ποτε κλικ οπως ποτε δεν μου εκανε το xrp.. Τωρα να συζητας κατοπιν εορτης που εφτασε ενα νομισμα δεν εχει νοημα κανεις μας δεν εχει την κρυσταλλινη μπαλα να γνωριζει το μελλον.Αυτος τζογαρε στην κυριολεξια οτι το sol θα ανακαμψει και μαλιστα τοσο πολυ, εγω προσωπικα δεν πιστευα οτι θα ανακαμψει τοσο το sol, δεν πιστευα οτι εχει πιθανοτητα να σπασει το all time high του σε αυτο το bullrun, να ομως που εχει πολλες πιθανοτητες να παει πολυ παραπανω. Αλλος μπορει να εχει καποια πληροφορια σε καποιο νομισμα ή απλα κωλοφαρδια..Δεν συζηταμε αυτο τωρα. Προσωπικα η στρατηγικη μου βασιζεται στο να κανω για αρχη γυρω στο x5-10 τα λεφτα μου στο btc και στα υπολοιπα νομισματα κοντα στο χ-10.Αλλα και μεσο ορο χ7 να κανω ολο μου το κεφαλαιο παλι ευχαριστημενος θα ειμαι...Γιατι μονο να σκεφτεις οτι στο bnb εβαλα 20k και τωρα αξιζουν 50κ. αν κανει εστω και ενα χ5 το bnb θα μιλαμε για 100κ...Γενικα αν μου κατσει οπως τα υπολογιζω λογικα μετα τα κερδη θα τα επενδυσω σε κανα ακινητο.Σκεφτομαι να παρω ενα 3αρι γιατι το σπιτι μου ειναι ενα δυαρι.Και ισως μετα να νοικιαζω το δυαρι να εχω ενα εξτρα εισοδημα να ειμαι πιο ανετος στο να κανω πραγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 29 λεπτά πριν, icenex είπε Να πω την αληθεια μου στο sol δεν μπηκα ποτε γιατι δεν μου εκανε ποτε κλικ οπως ποτε δεν μου εκανε το xrp.. Τωρα να συζητας κατοπιν εορτης που εφτασε ενα νομισμα δεν εχει νοημα κανεις μας δεν εχει την κρυσταλλινη μπαλα να γνωριζει το μελλον.Αυτος τζογαρε στην κυριολεξια οτι το sol θα ανακαμψει και μαλιστα τοσο πολυ, εγω προσωπικα δεν πιστευα οτι θα ανακαμψει τοσο το sol, δεν πιστευα οτι εχει πιθανοτητα να σπασει το all time high του σε αυτο το bullrun, να ομως που εχει πολλες πιθανοτητες να παει πολυ παραπανω. Αλλος μπορει να εχει καποια πληροφορια σε καποιο νομισμα ή απλα κωλοφαρδια..Δεν συζηταμε αυτο τωρα. Προσωπικα η στρατηγικη μου βασιζεται στο να κανω για αρχη γυρω στο x5-10 τα λεφτα μου στο btc και στα υπολοιπα νομισματα κοντα στο χ-10.Αλλα και μεσο ορο χ7 να κανω ολο μου το κεφαλαιο παλι ευχαριστημενος θα ειμαι...Γιατι μονο να σκεφτεις οτι στο bnb εβαλα 20k και τωρα αξιζουν 50κ. αν κανει εστω και ενα χ5 το bnb θα μιλαμε για 100κ...Γενικα αν μου κατσει οπως τα υπολογιζω λογικα μετα τα κερδη θα τα επενδυσω σε κανα ακινητο.Σκεφτομαι να παρω ενα 3αρι γιατι το σπιτι μου ειναι ενα δυαρι.Και ισως μετα να νοικιαζω το δυαρι να εχω ενα εξτρα εισοδημα να ειμαι πιο ανετος στο να κανω πραγματα. Στο εύχομαι απλά για την ώρα ίσως να μην μπορείς. Λειπει το νομοθετικό πλαίσιο για νομιμοποιησεις κέρδη από κρυπτο. Για καλό και για κακό κρατά logs από μεταφορά στο binance και από πωλήσεις όταν θα θες να τραβήξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις