Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα 

όποιος μπορεί να βοηθησει.. είχα βάλει 100€ κάποια στιγμή στην binance  για να κάνω καμία δοκιμή, όμως μετά την πρώτη εβδομάδα σταμάτησα να ασχολούμαι. Τα είχα βάλει μέσω Πειραιώς. Πως μπορώ αν θέλω να τραβηξω στην Πειραιώς ή σε revolout? Πρέπει να τα μετατρέψω σε usdt πχ και μετά τι? 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλησπέρα 

όποιος μπορεί να βοηθησει.. είχα βάλει 100€ κάποια στιγμή στην binance  για να κάνω καμία δοκιμή, όμως μετά την πρώτη εβδομάδα σταμάτησα να ασχολούμαι. Τα είχα βάλει μέσω Πειραιώς. Πως μπορώ αν θέλω να τραβηξω στην Πειραιώς ή σε revolout? Πρέπει να τα μετατρέψω σε usdt πχ και μετά τι? 

Πρέπει να τα έχεις ως € για να τα τραβήξεις. Αν είναι ήδη €, απλά τα τραβάς, αν είναι usdt ή κάτι άλλο, πας στο trade για να τα κάνεις €.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κοιτούσα την μετοχή της Nvidia  0.79 cent ξεκίνησε  και είναι 900 usd τώρα καλή φάση το 2017 ειχε 37usd  Χ50 δλδ χονδρικά. Παντως Τα τρελά Χ των κρυπτό νομισμάτων  σε σύντομους  χρόνους  δεν υπάρχουν πουθενά  αλλού. 

Δημοσ.

Θα μπορούσε και χειρότερα. Τον βοήθησε το γεγονός της ανόδου των crypto. Έτσι μπόρεσαν να αποζημιωθούν οι οφειλέτες 100% αλλά με τιμές της περιόδου της πτώχευσης του ftx . btc στα 16κ για παράδειγμα 

Δημοσ.

Ευχαριστούμε πάλι binance για τα ωραία σου launchpool.To Ena μας έδωσε πάλι ένα πολύ καλό μισθό..

• Like 2
Δημοσ.
Στις 2/4/2024 στις 1:01 ΜΜ, icenex είπε

Ευχαριστούμε πάλι binance για τα ωραία σου launchpool.To Ena μας έδωσε πάλι ένα πολύ καλό μισθό..

Τι profit % είχες;

Δημοσ.
Στις 2/4/2024 στις 1:01 ΜΜ, icenex είπε

Εδώ βιάστηκες. Σήμερα θα έπαιρνες κοντά διπλάσια ;)

Αλλά βέβαια δεν μπορεί να ξέρει κανείς αυτά τα σπεκουλο-shit-νομίσματα τι εξέλιξη θα έχουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2024 στις 7:10 ΜΜ, narta είπε

Τι profit % είχες;

Αν δεν κανω λαθος τα εστειλα γυρω στα 0.65 μην με ρωτας επι τις % δεν θυμαμαι.

Στις 3/4/2024 στις 7:27 ΜΜ, kkatzos είπε

Εδώ βιάστηκες. Σήμερα θα έπαιρνες κοντά διπλάσια ;)

Αλλά βέβαια δεν μπορεί να ξέρει κανείς αυτά τα σπεκουλο-shit-νομίσματα τι εξέλιξη θα έχουν...

Αστα ναι το τσεκαρα ετσι απο περιεργεια νομιζω μετα απο 2 μερες και ειχε φτασει 1.3 καποια στιγμη που το ειδα..Στην κυριολεξια τα διπλα θα εβγαζα απο οσο το πουλησα αλλα ειναι αυτο που λες..Που να ξερεις που θα φτασει, ετσι μου εχει μεινει στο χερι το NFP που τωρα αξιζει τα μισα απο οσο αξιζε οταν λανσαριστηκε.Το οποιο το βλεπω να το ξεφορτωνω αν παρει τα πανω του στο bullrun.

Εγω το βλεπω οτι αυτα τα λεφτα ειναι καθαρο κερδος.Τωρα αν κατσει και πετυχουμε την κορυφη οταν πουλαμε προφανως ειναι οτι καλυτερο αλλα και ετσι να μην γινει δεν χαλασε και ο κοσμος.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

Αστα ναι το τσεκαρα ετσι απο περιεργεια νομιζω μετα απο 2 μερες και ειχε φτασει 1.3 καποια στιγμη που το ειδα..Στην κυριολεξια τα διπλα θα εβγαζα απο οσο το πουλησα αλλα ειναι αυτο που λες..Που να ξερεις που θα φτασει, ετσι μου εχει μεινει στο χερι το NFP που τωρα αξιζει τα μισα απο οσο αξιζε οταν λανσαριστηκε.

Νομιζω ~2 μερες μετα ειναι μια καλη επιλογη για πωληση των Launchpools

• Δημιουργία νέου...