greekfragma Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 3 minutes ago, salvador_ said: New ath είναι γεγονός!! για να είναι πρέπει να ΚΛΕΙΣΕΙ κιόλας!
salvador_ Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε για να είναι πρέπει να ΚΛΕΙΣΕΙ κιόλας! Επιασε ιστορικό υψηλό είτε κλείσει είτε όχι ,θα έχω να την λέω στους καταστροφολογους !!! Επεξ/σία 8 Μαρτίου από salvador_ 2
NiKoSmile Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, greekfragma είπε για να είναι πρέπει να ΚΛΕΙΣΕΙ κιόλας! Τι να κλείσει; Από τη στιγμή που το έπιασε το score στο ταμπλό κατοχυρώθηκε. Έχουμε νέο παγκόσμιο ρεκόρ! 1
narta Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καθε φορα που παει να φυγει πανω απο το ΑΤΗ, πεφτει το Coinbase. Το οποιο ειναι ο custodian των ETFs. Τράβα χειροφρενο να ψωνισουμε μου μυριζει το πραγμα 🤣 Επεξ/σία 8 Μαρτίου από narta 1
rallistas Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Delete please. Βρήκα λύση. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από rallistas Άκυρο
kostakis81 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου το ερωτημα ειναι στα ποσα θα ειναι τα χαμηλα αυτου του κυκλου .. 15κ 20κ ?
narta Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kostakis81 είπε το ερωτημα ειναι στα ποσα θα ειναι τα χαμηλα αυτου του κυκλου .. 15κ 20κ ? Το χαμηλο το ειδαμε 9/11/22 15.5k. Αν εννοεις του επόμενου, ΑΝ ισχυει το 75%-80% απο το υψηλό 30k-50k ανάλογα που θα κάτσει το υψηλό Προσωπικά πιστευω οτι με την εισοδο του TradiFi μεσω των ETF θα είναι τελείως διαφορετικός αυτος ο κυκλος και οι επόμενοι πολύ πιο ηπιοι απο αυτο που εχουμε συνηθίσει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από narta
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Άντε καλή Κυριακή και σήμερα πάμε για στρογγυλό 70Κ ❤️ 2
b00mb00m Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Επειδή είμαι άσχετος Θέλω να μετατρέψω κάποια crypto (BTC) σε EUR. Στη binance έχω 3 επιλογές Bank Transfer SEPA Instant Wallet (EUR) Αυτή τη στιγμή ό,τι και να επιλέξω δεν έχει διαφορά. Τα 2 πρώτα δίνουν το ίδιο ποσό, το wallet δίνει κάποια cents παραπάνω. Προηγούμενες μέρες η διαφορά ήταν μεγαλύτερη, Μιλάμε για ποσό κοντά στα 1000€. Δηλαδή έχανα κάπου στα 20€ ανάλογα την επιλογή. Γενικά τι με συμφέρει να κάνω; Ποια η διαφορά στα 2 πρώτα; Προφανώς πρέπει να βάλω IBAN ώστε να τα πάρω στον λογαριασμό μου. Στην τελευταία επιλογή μένουν στην binance? Και κάνω μετά ανάληψη σε δεύτερο χρόνο;
ooaris Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, b00mb00m είπε Επειδή είμαι άσχετος Θέλω να μετατρέψω κάποια crypto (BTC) σε EUR. Στη binance έχω 3 επιλογές Bank Transfer SEPA Instant Wallet (EUR) Αυτή τη στιγμή ό,τι και να επιλέξω δεν έχει διαφορά. Τα 2 πρώτα δίνουν το ίδιο ποσό, το wallet δίνει κάποια cents παραπάνω. Προηγούμενες μέρες η διαφορά ήταν μεγαλύτερη, Μιλάμε για ποσό κοντά στα 1000€. Δηλαδή έχανα κάπου στα 20€ ανάλογα την επιλογή. Γενικά τι με συμφέρει να κάνω; Ποια η διαφορά στα 2 πρώτα; Προφανώς πρέπει να βάλω IBAN ώστε να τα πάρω στον λογαριασμό μου. Στην τελευταία επιλογή μένουν στην binance? Και κάνω μετά ανάληψη σε δεύτερο χρόνο; Ρε γύρνα τα σε ada και άστα κάνα 6μηνο ακόμα. Τι ρευστοποιήσεις σκέφτεσαι προ halving. 1
salvador_ Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, b00mb00m είπε Επειδή είμαι άσχετος Θέλω να μετατρέψω κάποια crypto (BTC) σε EUR. Στη binance έχω 3 επιλογές Bank Transfer SEPA Instant Wallet (EUR) Αυτή τη στιγμή ό,τι και να επιλέξω δεν έχει διαφορά. Τα 2 πρώτα δίνουν το ίδιο ποσό, το wallet δίνει κάποια cents παραπάνω. Προηγούμενες μέρες η διαφορά ήταν μεγαλύτερη, Μιλάμε για ποσό κοντά στα 1000€. Δηλαδή έχανα κάπου στα 20€ ανάλογα την επιλογή. Γενικά τι με συμφέρει να κάνω; Ποια η διαφορά στα 2 πρώτα; Προφανώς πρέπει να βάλω IBAN ώστε να τα πάρω στον λογαριασμό μου. Στην τελευταία επιλογή μένουν στην binance? Και κάνω μετά ανάληψη σε δεύτερο χρόνο; Εχει επιλογή η binance να τα κάνεις μετατροπή από btc σε ευρώ η stable coins εάν θες να τα κλειδώσεις σε σταθερά νομίσματα. Εάν τα κάνεις μετατροπή btc euro μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω Sepa με χρέωση 1 ευρώ και 3-4 ευρώ θα σε χρεώσει η τράπεζα για το έμβασμα. Η αλλιώς έχεις την επιλογή να σου κρατήσει 2% μέσω κάρτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις