Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί μου φίλοι μέχρι πόσα να τραβήξω στην τράπεζα μονομιάς χωρίς να έρθει ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος στο σπίτι μου απέξω;

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Manoleros95 said:

Αγαπητοί μου φίλοι μέχρι πόσα να τραβήξω στην τράπεζα μονομιάς χωρίς να έρθει ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος στο σπίτι μου απέξω;

Στην θέση σου θα ρώταγα την τράπεζα αλλά και λογιστή

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, snot είπε

Στην θέση σου θα ρώταγα την τράπεζα αλλά και λογιστή

Έχω ρωτήσει 2 λογιστές μέχρι τώρα κάνεις δεν μου έδωσε σαφή απάντηση. Την τράπεζα φοβάμαι να την ρωτήσω είναι η αλήθεια. Μέχρι τώρα έχω τραβήξει αρκετα μικροποσά μέχρι 7 κατοστάρικα χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

κοίτα για μεγάλα ποσά δηλαδή για πάνω από 2 χιλιάρικα με την μια θα πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με την τράπεζα γιατί θα στα μπλοκάρουν τα εμβάσματα. Τώρα μέχρι δύο χιλιάρικα μπορείς να φέρνεις όσα θέλεις και συνέχεια ως συνήθως 

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Έχω ρωτήσει 2 λογιστές μέχρι τώρα κάνεις δεν μου έδωσε σαφή απάντηση. Την τράπεζα φοβάμαι να την ρωτήσω είναι η αλήθεια. Μέχρι τώρα έχω τραβήξει αρκετα μικροποσά μέχρι 7 κατοστάρικα χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Αφού αυτή η μέθοδος λειτουργεί, γιατί δεν την συνεχίζεις; Τράβα λίγο λίγο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Δεν υπάρχει υπεύθυνη απάντηση σε αυτό. Δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα σε καλέσουν για έλεγχο σε 5 χρόνια. Όσο δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο λειτουργούμε στα τυφλά. Αλλά και εγώ για πόσο τετραψήφιο θα μιλούσα με την τράπεζα πρώτα να είναι ενήμεροι 

Δημοσ.
20 hours ago, snot said:

Από αυτά που παρακολουθώ εγώ inj, paal και kas

και fet. Ξεφορτώθηκα αρκετά, ίσως ξαναπάρω όταν βγουν από overbought rsi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως περι νομικου πλαισιου θα εχουμε σε λιγο καιρο..Στηθηκε ομαδα για τα κρυπτο.. οποτε απο την μια καλο ολο αυτο για να μπορουμε να δικαιολογησουμε τα κερδη και να μην μας λενε που τα βρηκαμε τα λεφτα...

Για 15% επι των κερδων λενε...

Επισης περι τραπεζουν και εγω μεχρι στιγμης λιγα λιγα τα φερνω γιατι λιγα λιγα τυχαινει τωρα να τσιμπαω κερδος απο τα launchpool/pad στο parabolic bullrun δεν ξερω ισως και τοτε τα φερνω λιγα λιγα μην με μπλοκαρουν οχι τιποτα αλλο δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι στο τηλεφωνο.

Τωρα περι λογιστη εγω που ρωτησα τον δικο μου, πριν κατι μηνες μου ειπε ακομη δεν εχουμε καποιο πλαισιο, βγαλε εσυ λεφτα μου κανει και θα δουμε πως θα τα δικαιολογησουμε ασε που μου κανει ισως μεχρι να βγαλεις εσυ λεφτα να εχει βγει καποιο πλαισιο..Μαλλον κατι ειχε ακουσει στην πιατσα απλα δεν ητανε σιγουρο και δεν μου το αναφερε.

7.webp

9.jpg

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, icenex είπε

Παντως περι νομικου πλαισιου θα εχουμε σε λιγο καιρο..Στηθηκε ομαδα για τα κρυπτο.. οποτε απο την μια καλο ολο αυτο για να μπορουμε να δικαιολογησουμε τα κερδη και να μην μας λενε που τα βρηκαμε τα λεφτα...

Ένας βασικός πυλώνας των crypto είναι η απαλλαγή από τα regulations του παραδοσιακού οικονομικού συστήματος οπότε η υποστήριξη εισαγωγής regulations στα crypto είναι αντιφατική.

Το καλό με τα crypto βέβαια είναι ότι όσα regulations και να μπουν, απλά ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας. Βάσει τεχνολογίας, όποιος θέλει, θα μπορεί να αποφύγει τα regulations.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, icenex είπε

Για 15% επι των κερδων λενε...

Επισης περι τραπεζουν και εγω μεχρι στιγμης λιγα λιγα τα φερνω γιατι λιγα λιγα τυχαινει τωρα να τσιμπαω κερδος απο τα launchpool/pad στο parabolic bullrun δεν ξερω ισως και τοτε τα φερνω λιγα λιγα μην με μπλοκαρουν οχι τιποτα αλλο δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι στο τηλεφωνο.

Τωρα περι λογιστη εγω που ρωτησα τον δικο μου, πριν κατι μηνες μου ειπε ακομη δεν εχουμε καποιο πλαισιο, βγαλε εσυ λεφτα μου κανει και θα δουμε πως θα τα δικαιολογησουμε ασε που μου κανει ισως μεχρι να βγαλεις εσυ λεφτα να εχει βγει καποιο πλαισιο..Μαλλον κατι ειχε ακουσει στην πιατσα απλα δεν ητανε σιγουρο και δεν μου το αναφερε.

κοιτα αυτό που θα αλλάξει ριζικά την αντιμετώπιση των ψηφιακών νομισμάτων θα είναι όταν και αν βάλουν στο περιουσιολόγιο να δηλώνεις και τα Bitcoin σου.  Δηλαδή εκεί θα αναγκαστείς να δηλώσεις το πόσα έχεις γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να εμφανίσεις αργότερα μεγάλα ποσά και να τα δικαιολογήσεις ως πώληση ψηφιακών νομιισμάτων.

Πιστεύω ότι αν βάλουν φορολογία θα έρθει μαζί με το περιουσιολόγιο γιατί δεν μπορείς να εμφανίζεις στην εφορία κέρδος από thin air πρέπει να υπάρχει κάποια χρονική συνέχεια δηλαδή ότι αγόρασες απέκτησες κάτι στην περίπτωση μας Bitcoin και τα πούλησες και έχεις κέρδος που θα σου φορολογήσουν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, batig0al είπε

Ένας βασικός πυλώνας των crypto είναι η απαλλαγή από τα regulations του παραδοσιακού οικονομικού συστήματος οπότε η υποστήριξη εισαγωγής regulations στα crypto είναι αντιφατική.

Το καλό με τα crypto βέβαια είναι ότι όσα regulations και να μπουν, απλά ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας. Βάσει τεχνολογίας, όποιος θέλει, θα μπορεί να αποφύγει τα regulations.

Καλα προφανως αυτος ειναι ο σκοπος αλλα αμα θελεις να κινηθεις αναμεσα και στους 2 κοσμους να μπορεις ρε παιδι μου να δικαιολογησεις τα κερδη σου..

Προφανως θα ητανε προτιμοτερο να μην υπηρχε τιποτα αλλα απο την αλλη, αν ολο αυτο εχει και τις ευχες του κρατους τοτε δεν εισαι τελειως στον αερα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, batig0al είπε

Η βασική αρχή του Bitcoin είναι η αποθήκευση και μεταφορά αξίας εκτός τραπεζικού συστήματος.  Αυτό έκανε το Bitcoin και συνεχίζει να το κάνει άψογα. 

Αν δεν δηλώσεις εσύ πόσα Bitcoin έχεις δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Τα Bitcoin συνεχίζουν να αλλάζουν χέρια εκατομμύρια δολάρια σε αξία με χερι με χέρι συναλλαγές.

Η βασική αρχή των crypto η αλλιώς shitcoin είναι το scam και το κέρδος όσων τα δημιούργησαν. 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...