NiKoSmile Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, runner69 είπε Απο που εναι τραβηγμενο αυτο; url, menu κλπ here Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από NiKoSmile 1
spykapo21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Newbie1 said: Δεν επιβεβαίωσα τα παραπανω συμφωνα με coinmarketcap και coingecko.
Newbie1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κανενα απο τα δυο δεν εκανε ΑΤΗ μεχρι τωρα. Φαινεται και στο γραφημα τους. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από Newbie1
pp6210 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 21 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Portal μόλις το είδα στα $3,1. Αρκετά καλή τιμή για πούλημα μιας που το πήραμε τζάμπα! Αλλά σκέφτομαι να μη το πουλήσω γιατί μου φαίνεται προτζεκτάρα. Το κρατάω και βλέπουμε. Θα το ξεφορτωθείτε εσείς; εγω εβαλα μια τρελλη τιμη στα 4.75 και αμα την πιασει ας φυγει, αλλιως ας μεινει...δεν θα ασχοληθω να το παρακολουθω. ενταξει με τα δυο προηγουμενα δεν εγινε κατι τοσο μπαμ, στην τρεχουσα χρονικη στιγμη ομως μπορει 1
kostakis81 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου ξερει κανενας απο osmosis ? πως αγοραζουμε απο αυτο ? τι ειναι ανταλλακτηριο ειναι ?safe?
Anastazio Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Δειτε εδω κατρακυλα μη θιχτει το ευρω,οι τραπεζες και η ελλαδα 2.0 😂 1
tcktcktck Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kostakis81 είπε ξερει κανενας απο osmosis ? πως αγοραζουμε απο αυτο ? τι ειναι ανταλλακτηριο ειναι ?safe? Dex είναι. Το coingecko του βάζει 6/10 στο trust χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό 30 λεπτά πριν, Anastazio είπε Δειτε εδω κατρακυλα μη θιχτει το ευρω,οι τραπεζες και η ελλαδα 2.0 😂 Εκτος από άσχετος είναι και γλιτσας αυτός ο δημοσιογράφος. Θα μπορούσε να είχε παραθέσει πολλά σοβαρά επιχειρήματα στον Παζόπουλο αλλά αυτός είναι άσχετος και του λέει να διαβάσει κιολας 3
NiKoSmile Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Anastazio είπε Δειτε εδω κατρακυλα μη θιχτει το ευρω,οι τραπεζες και η ελλαδα 2.0 😂 Πάντως ο Παζό έκανε πρώτος το λάθος. Είναι οικονομολόγος και τα λάθη του μου φαίνονται αδικαιολόγητα. Δεν πας σε κυβερνητικό κανάλι να κατηγορήσεις τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις. Εκεί δεν είναι youtube. Επιπλέον είπε και την κοτσάνα έκφραση "επιδιώκουν υποτίμηση του νομίσματος και πληθωρισμό 2%". Εκεί πιάστηκε ο άλλος τον τάπωσε και έχασε τα λόγια του. 1
tcktcktck Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Πάντως ο Παζό έκανε πρώτος το λάθος. Είναι οικονομολόγος και τα λάθη του μου φαίνονται αδικαιολόγητα. Δεν πας σε κυβερνητικό κανάλι να κατηγορήσεις τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις. Εκεί δεν είναι youtube. Επιπλέον είπε και την κοτσάνα έκφραση "επιδιώκουν υποτίμηση του νομίσματος και πληθωρισμό 2%". Εκεί πιάστηκε ο άλλος τον τάπωσε και έχασε τα λόγια του. Ο μόνος λόγος που ταπωθηκε είναι επειδή θέλει να τον ξανακαλεσουν και δεν μπορεί να του πει στα μούτρα πως είναι άσχετος. Όχι για τα κρυπτο. Είναι ο τύπος που στο σχολείο λιποθύμησε όταν είδε δεύτεροβαθμια εξίσωση και νομίζει τώρα ότι καταλαβαίνει οικονομικά αρκετά για να νουθετήσει τον άλλο που δηλώνει οικονομολόγος (δεν σημαίνει κάτι ο τίτλος ο,τι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα αλλά ο άλλος πολύ φελλός αδερφάκι μου)
salvador_ Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Καλα πηγε να τα πει αλλα οπως επιασε το θεμα δινοντας πατημα στους συστημικους δημοσιογραφους να τον κραξουν ο αλλος λεει αυτο που λετε ειναι ακριβεια οχι πληθωρισμος δηλαδη σημερα εχω 100 ευρω και αυριο αξιζουν 98 ευρω γιατι πχ ανεβηκαν τα τροφιμα? η επειδη επεσε το ευρω ,... πολυ καραγκιοζης ο τυπος και σαπιλα.. επρεπε να τους σπασει τον τσαμπουκα ο παζόπουλος , αλλα εγινε το αντιθετο... ΑΡΔ καλα τους λεει ο ζαραλικ
chek2fire Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 6 ώρες πριν, tcktcktck είπε Dex είναι. Το coingecko του βάζει 6/10 στο trust χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό Εκτος από άσχετος είναι και γλιτσας αυτός ο δημοσιογράφος. Θα μπορούσε να είχε παραθέσει πολλά σοβαρά επιχειρήματα στον Παζόπουλο αλλά αυτός είναι άσχετος και του λέει να διαβάσει κιολας η Ελλάδα έχει περάσει πλέον στο 3.0
snot Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου On 28/02/2024 at 19:48, Newbie1 said: Υπαρχει καποιο alt που να εκανε ath μεχρι στιγμης; Από αυτά που παρακολουθώ εγώ inj, paal και kas
SabotazNic Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Κλάμα με τα flokia και λοιπά. Μια χαρά μου έκατσε η 4αδα 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Α καλά και το Shiba. Εν τω μεταξύ τα btc/eth είναι στάσιμα 2 μέρες τώρα, όλα τα άλλα έχουν εκτοξευθεί
rallistas Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλή alt season να έχουμε.🤣 Μας βγήκε τελικά η αγορά ADA στο 0.24-25.Καλα για το Shiba,έχω 40 μυρια απ’οταν είχε μπει στη Binance,άρα με ένα ακόμα μηδενικό παραπάνω,άρα ναι,είναι ένα καλό πρωινό. Επεξ/σία 2 Μαρτίου από rallistas
Προτεινόμενες αναρτήσεις