Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.b3b6aa5fde3cb9498881948bf3488ed8.png

Screenshot2024-02-29220335.png.6bd14561876e1625d507b56b9cc2ca03.png

Κανενα απο τα δυο δεν εκανε ΑΤΗ μεχρι τωρα.
Φαινεται και στο γραφημα τους.

Επεξ/σία από Newbie1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Portal μόλις το είδα στα $3,1. Αρκετά καλή τιμή για πούλημα μιας που το πήραμε τζάμπα! Αλλά σκέφτομαι να μη το πουλήσω γιατί μου φαίνεται προτζεκτάρα. Το κρατάω και βλέπουμε.

Θα το ξεφορτωθείτε εσείς;

εγω εβαλα μια τρελλη τιμη στα 4.75 και αμα την πιασει ας φυγει, αλλιως ας μεινει...δεν θα ασχοληθω να το παρακολουθω. ενταξει με τα δυο προηγουμενα δεν εγινε κατι τοσο μπαμ, στην τρεχουσα χρονικη στιγμη ομως μπορει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostakis81 είπε

ξερει κανενας απο osmosis ? πως αγοραζουμε απο αυτο ? τι ειναι ανταλλακτηριο ειναι ?safe?

Dex είναι. Το coingecko του βάζει 6/10 στο trust χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό 

30 λεπτά πριν, Anastazio είπε

Δειτε εδω κατρακυλα μη θιχτει το ευρω,οι τραπεζες και η ελλαδα 2.0 😂

Εκτος από άσχετος είναι και γλιτσας αυτός ο δημοσιογράφος. Θα μπορούσε να είχε παραθέσει πολλά σοβαρά επιχειρήματα στον Παζόπουλο αλλά αυτός είναι άσχετος και του λέει να διαβάσει κιολας

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anastazio είπε

Δειτε εδω κατρακυλα μη θιχτει το ευρω,οι τραπεζες και η ελλαδα 2.0 😂

Πάντως ο Παζό έκανε πρώτος το λάθος. Είναι οικονομολόγος και τα λάθη του μου φαίνονται αδικαιολόγητα. Δεν πας σε κυβερνητικό κανάλι να κατηγορήσεις τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις. Εκεί δεν είναι youtube. Επιπλέον είπε και την κοτσάνα έκφραση "επιδιώκουν υποτίμηση του νομίσματος και πληθωρισμό 2%". Εκεί πιάστηκε ο άλλος τον τάπωσε και έχασε τα λόγια του.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Πάντως ο Παζό έκανε πρώτος το λάθος. Είναι οικονομολόγος και τα λάθη του μου φαίνονται αδικαιολόγητα. Δεν πας σε κυβερνητικό κανάλι να κατηγορήσεις τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις. Εκεί δεν είναι youtube. Επιπλέον είπε και την κοτσάνα έκφραση "επιδιώκουν υποτίμηση του νομίσματος και πληθωρισμό 2%". Εκεί πιάστηκε ο άλλος τον τάπωσε και έχασε τα λόγια του.

Ο μόνος λόγος που  ταπωθηκε είναι επειδή θέλει να τον ξανακαλεσουν και δεν μπορεί να του πει στα μούτρα πως είναι άσχετος. Όχι για τα κρυπτο. Είναι ο τύπος που στο σχολείο λιποθύμησε όταν είδε δεύτεροβαθμια εξίσωση και νομίζει τώρα ότι καταλαβαίνει οικονομικά αρκετά για να νουθετήσει τον άλλο που δηλώνει οικονομολόγος (δεν σημαίνει κάτι ο τίτλος ο,τι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα αλλά ο άλλος πολύ φελλός αδερφάκι μου)

Δημοσ.

Καλα πηγε να τα πει αλλα οπως   επιασε το θεμα δινοντας πατημα στους   συστημικους δημοσιογραφους να τον κραξουν 

ο αλλος λεει αυτο που λετε ειναι ακριβεια οχι πληθωρισμος   δηλαδη σημερα εχω 100 ευρω  και αυριο αξιζουν 98 ευρω  γιατι πχ ανεβηκαν τα τροφιμα? η επειδη επεσε το ευρω ,...   πολυ καραγκιοζης  ο τυπος και σαπιλα..  

επρεπε να τους σπασει τον τσαμπουκα ο παζόπουλος  , αλλα εγινε το αντιθετο...     ΑΡΔ καλα τους λεει ο ζαραλικ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Dex είναι. Το coingecko του βάζει 6/10 στο trust χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό 

Εκτος από άσχετος είναι και γλιτσας αυτός ο δημοσιογράφος. Θα μπορούσε να είχε παραθέσει πολλά σοβαρά επιχειρήματα στον Παζόπουλο αλλά αυτός είναι άσχετος και του λέει να διαβάσει κιολας

η Ελλάδα έχει περάσει πλέον στο 3.0 :P 

Δημοσ.
On 28/02/2024 at 19:48, Newbie1 said:

Υπαρχει καποιο alt που να εκανε ath μεχρι στιγμης;

Από αυτά που παρακολουθώ εγώ inj, paal και kas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή alt season να έχουμε.🤣

Μας βγήκε τελικά η αγορά ADA στο 0.24-25.Καλα για το Shiba,έχω 40 μυρια απ’οταν είχε μπει στη Binance,άρα με ένα ακόμα μηδενικό παραπάνω,άρα ναι,είναι ένα καλό πρωινό.

Επεξ/σία από rallistas

• Δημιουργία νέου...