Anastazio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Arkin said: Μπαινουν παρα πολλοι ασχετοι τελειως παιδια. Καθονται βλεπουν τα βιντεακια και καλα μερικων εμπειρων και την πατανε. Ποσοι λετε αγορασαν στα 64000 και πουλησαν στα 15-20-25 γιατι πιστευαν οτι θα μηδενιστει? Νομιζετε ειναι λιγοι? Αν μπειτε reddit τοτε με το crash και στα 20k και στα 64k γινεται χαμος με κλαματα. Ουτε εσεις ειστε εμπειροι ουτε κανεις απο εδω μεσα απλα ξερουμε 2-3 στοιχειωδη πραγματα. Εμπειρος ειναι αυτος που εχει βαλει trade 10 εκατομμυρια να αγορασει στα 60000 και να πουλησει στα 61000 βγαζοντας απλα και ευκολα κατι εκατονταδες χιλιαδες δολλαρια. Εμεις που βαλαμε 5-10 χιλιαδες και περιμενουμε να κανει x10 x20 να βγαλουμε ενα πολυ σεβαστο ποσο δεν εχουμε ιδεα απο τιποτα για τα crypto συγκριτικα με αυτους. Ειναι διαφορετικες οι ανοχές στην έκθεση του καθενός στο ρίσκο, και εγώ έχω μέση τιμή αγοράς 30κ αλλά τα Γράψα στα @@ μου όταν έπεσε στα 15 και είπα αν ανέβει θα ασχοληθώ γιατί έριξα χρήματα που δεν είχα ανάγκη, λίγο με προβλημάτισε αλλά συνέχισα τη ζωή μου, ένας εκατομμυριούχος αγορασε άλλη μια πορσε για να του περάσει και ένας μεροκαματιαρης πούλησε όσο όσο για να μείνει τίποτα να πληρώσει το νοίκι η τα δανεικά που πήρε για να "επενδύσει". Αυτά ισχύουν και στο απλό εμπόριο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Anastazio είπε Ειναι διαφορετικες οι ανοχές στην έκθεση του καθενός στο ρίσκο, και εγώ έχω μέση τιμή αγοράς 30κ αλλά τα Γράψα στα @@ μου όταν έπεσε στα 15 και είπα αν ανέβει θα ασχοληθώ γιατί έριξα χρήματα που δεν είχα ανάγκη, λίγο με προβλημάτισε αλλά συνέχισα τη ζωή μου, ένας εκατομμυριούχος αγορασε άλλη μια πορσε για να του περάσει και ένας μεροκαματιαρης πούλησε όσο όσο για να μείνει τίποτα να πληρώσει το νοίκι η τα δανεικά που πήρε για να "επενδύσει". Αυτά ισχύουν και στο απλό εμπόριο... Ετσι ειναι ωραια ειναι η ανοδος ολοι γουσταρουμε και λεμε ωραια η βολτα μεχρι να ερθει η κατραπακια και να ερημωσει το νημα εδω για ακομα μια φορα. Για αυτο ο καθενας βαζει οσα δεν τον νοιαζει να χασει. Κυριολεκτικα να τα χασει τα βαζει και τα θεωρει οτι δεν τα ειχε ποτε. Τοτε μονο τζογαρουμε. Για το 99% ειναι ενα ποσο μεχρι 1000 ευρω αυτο που δεν θα τους νοιαξει αν χασουν ισως λεω και πολλα. Αν αρχισουν να πουλανε οι φαλαινες που εχουν βαλει 50-100 δις απο τα 60-70 οσο θα εχει τοτε θα πεσει μπαμ μπαμ στα 40 και θα τρελαθουν ολοι να πουλανε με χασουρα. Το εχουμε ξανα δει το εργο πολλες φορες δυστυχως. Αλλα υπαρχουν και λαγοι που προλαβαινουν και βγαζουν καλα χρηματα. Και το κολπο ειναι αν βγαλεις 100-200 χιλιαρικα να μην ξανα βαλεις ποτε τιποτα γιατι ποσους εχετε γνωρισει που εχουν βγαλει 10-20 χιλιαρικα στο καζινο αλλα ταυτοχρονα εχουν χασει τα διπλασια? Παρα πολλους. Καπως ετσι ειναι και εδω. Προσοχη μονο αυτο θα πω και να μην ειμαστε απληστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Νομίζω κάπου σιγά σιγά θα τελειώσει το παραμύθι με το volatility και τους κύκλους του btc γιατί είναι πολλά χρόνια το ίδιο μοτίβο και οι έχοντες δε γουστάρουν να μοιράζονται ούτε τα φλοκια τους ιδίως τώρα που μπήκαν θεσμικοί, θα γίνει ένα ηλεκτρονικό commodity και ίσως μια φορά στη δεκαετία κάποια σοβαρή παγκόσμια επιπλοκή θα επηρεάζει την τιμή αξιόλογα. Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ανά 2-3 χρόνια σχεδόν σίγουρα τουλαχιστον να διπλασιάζεις το κεφάλαιό σου. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από Anastazio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δεν υπάρχει πιο ασφαλής long term επένδυση από το BTC. Η αμαζον μπορεί να πέσει έξω, η τεσλα μπορεί, ο vuaa μπορεί. Ενας 3ος παγκόσμιος αν γίνει, όλα πάτο θα πιάσουν. To btc θα παίρνει αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 minute ago, ooaris said: Δεν υπάρχει πιο ασφαλής long term επένδυση από το BTC. Η αμαζον μπορεί να πέσει έξω, η τεσλα μπορεί, ο vuaa μπορεί. Ενας 3ος παγκόσμιος αν γίνει, όλα πάτο θα πιάσουν. To btc θα παίρνει αξία. Νταξει ούτε ο χρυσός πχ έχει πέσει έξω αλλά έχει υποστεί διορθώσεις κατά καιρούς. Δε θα ποντάρα στον 3ο παγκόσμιο στο btc γιατί τουλάχιστον ο χρυσός λειτουργεί offline ενώ το Blockchain όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, ooaris είπε Δεν υπάρχει πιο ασφαλής long term επένδυση από το BTC. Η αμαζον μπορεί να πέσει έξω, η τεσλα μπορεί, ο vuaa μπορεί. Ενας 3ος παγκόσμιος αν γίνει, όλα πάτο θα πιάσουν. To btc θα παίρνει αξία. Το θέμα είναι έχεις τα νεύρα που χρειάζονται αν έχεις 100 χιλιάρικα στο btc να τα κρατήσεις όταν πάει 20 χιλιάρικα? Έχεις τα νεύρα να περιμένεις 10 χρόνια όσο χρειαστεί να πάρεις το κεφάλαιο που θες? Εγώ όχι όπως και πολλοί άλλοι σκεφτόμαστε πιο συνετά και λογικά. Αλλιώς είναι ξεκάθαρα τζόγος το να αφήνεις μέσα 100 χιλιάρικα και να τα βλέπεις να πέφτουν σε bear market καθε μερα λιγο λιγο. Θέλει ΤΑ νεύρα και ακόμα και να τα έχεις χάνεις την ψυχική σου υγεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ετοιμάζεται να σπάσει το ATH πάει το the moon δεν με πιάνει FOMO το long που άνοιξα μου τα δίνει με την σέσουλα Αυτό το bull run δείχνει πιο δυνατό από ποτέ τα γραφήματα είναι πιο πάνω την ίδια περίοδο με το προηγούμενο bull run Αυτός ο κύκλος θα δώσει πολύ χρήμα όχι μόνο από το btc από νόμισμα που δεν έζησαν ποτέ bull run . Το etf έδωσε την δυνατότητα να Αγοράζουν και οι καλικατζαροι έχει πολλά να δώσει ακόμα είμαι αισιόδοξος , αλλά χωρίς FOMO βαζω ότι μπορώ όσα ακόμη και να χάσω να μην με επηρεάσουν στα οικονομικά μου. DCA safe επιλογή . Όταν τζογαρα στην αρχή που ξεκίνησα με τα κρυπτό τα έχανα σε άχρηστα νομίσματα θέλει πολύ υπομονή έρευνα για να καταλάβεις ότι εκεί που βάζεις τα λεφτά σου θα αυξηθούν.. πάντα με γνώμονα ότι όσα επενδύσω μπορεί να τα χάσω όλα. Ακόμη και να μην το πιστεύουμε. Επένδυση κάνουμε δεν παίζουμε φρουτακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου To TUSD συνεχίζει να χάνει το peg με το δολάριο εδώ και δύο μήνες. Αν δε το σώσουν και σκάσει θα γίνει domino πανωλεθρίας 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μην αγοράζετε Bitcoin παιδιά, είναι σίγουρο οτι θα πέσει και θα τσακιστεί... να και ένα παλικάρι που τα έλεγε εδω και 10 χρόνια σχεδόν. 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 45 λεπτά πριν, Arkin είπε Το θέμα είναι έχεις τα νεύρα που χρειάζονται αν έχεις 100 χιλιάρικα στο btc να τα κρατήσεις όταν πάει 20 χιλιάρικα? Έχεις τα νεύρα να περιμένεις 10 χρόνια όσο χρειαστεί να πάρεις το κεφάλαιο που θες? Εγώ όχι όπως και πολλοί άλλοι σκεφτόμαστε πιο συνετά και λογικά. Αλλιώς είναι ξεκάθαρα τζόγος το να αφήνεις μέσα 100 χιλιάρικα και να τα βλέπεις να πέφτουν σε bear market καθε μερα λιγο λιγο. Θέλει ΤΑ νεύρα και ακόμα και να τα έχεις χάνεις την ψυχική σου υγεία. Ασχέτως αν κάποιος αρκείται και εξαργυρώνει δεν σημαίνει οτι δεν ειναι ισως η καλύτερη και η ασφαλέστερη (αναλογικά) επενδυση που υπάρχει... Εδώ αρκετοι κάνανε τα χωράφια τους φωτοβολταικά πάρκα με 100Κ+ ευρω για να βγάλουν μετά από 8 χρόνια ενα passive income , τάχα safe, και ήρθε μια πλημμύρα και τους άφησε με το πουλί στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τι γινεται, ποτε βγαινουμε? Ολα ανεβαινουν, οχι μονο το Btc. Κατι flokia, κατι bonkia, κατι pepia Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, ooaris είπε Ασχέτως αν κάποιος αρκείται και εξαργυρώνει δεν σημαίνει οτι δεν ειναι ισως η καλύτερη και η ασφαλέστερη (αναλογικά) επενδυση που υπάρχει... Εδώ αρκετοι κάνανε τα χωράφια τους φωτοβολταικά πάρκα με 100Κ+ ευρω για να βγάλουν μετά από 8 χρόνια ενα passive income , τάχα safe, και ήρθε μια πλημμύρα και τους άφησε με το πουλί στο χέρι. Αλλη ιστορια αυτο με τις πλημμυρες γιατι με την φυση δεν μπορεις να τα βαλεις και αλλη το BTC. Ασφαλης επενδυση ειναι ενα ακινητο ενα σπιτι που νοικιαζεις λιρες χρυσος στις οποιες δεν ασπριζουν και τα μαλλια σου οταν τις κανεις. Γιατι αν πας και χωσεις 50k στο btc τωρα στα 60k που εχει και σε 1 μηνα εχει 20 τοτε απο το αγχος εχουν ασπρισει ολα χωρια οτι θα εισαι ολη μερα πανω απο το wallet. Γιατι μπορει εγω και εσυ να πηραμε στα 15 25 35 αλλα εχει εκατομμυρια κοσμο που αγοραζει στα 60 και θα αγορασει και στα 65 και στα 70 και μετα το επομενο crash θα χασει μια περιουσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου φοβούνται με τα USDT ,TUSD , USDC μην τους σκάσουν στα χερια και μπαίνουν btc. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, sharke είπε φοβούνται με τα USDT ,TUSD , USDC μην τους σκάσουν στα χερια και μπαίνουν btc. 😂 Όταν βλέπεις 20% APY στο USDT είναι τρομακτικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Όταν βλέπεις 20% APY στο USDT είναι τρομακτικό! κόψανε φρέσκο χρήμα προχθές 1 δις USDT tether ---------- σήμερα new ath το btc??? 10,000$ ανέβηκε απο εχθές ως τώρα Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από sharke 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις