Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα εχω αραξει και απολαμβανω την βολτα...δεν υπαρχει λογος να τραβηξω κερδη απο τωρα οταν σπασουμε το all time high να το συζητησουμε..Ειναι πολυ νωρις που καποιοι τραβατε κερδη κατα την ταπεινη μου αποψη.Δεν εχουμε μπει καν στο μανιασμενο bullrun στην καλυτερη ειμαστε στην αρχη του bullrun..

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, icenex είπε

Προσωπικα εχω αραξει και απολαμβανω την βολτα...δεν υπαρχει λογος να τραβηξω κερδη απο τωρα οταν σπασουμε το all time high να το συζητησουμε..Ειναι πολυ νωρις που καποιοι τραβατε κερδη κατα την ταπεινη μου αποψη.Δεν εχουμε μπει καν στο μανιασμενο bullrun στην καλυτερη ειμαστε στην αρχη του bullrun..

Δεν γίνεται, εγώ ξεφορτώθηκα όλο το BTC στα 44K και ησύχασα. Κρατάω όμως αρκετά alts για την alt season και βλέπουμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε

Δεν γίνεται, εγώ ξεφορτώθηκα όλο το BTC στα 44K και ησύχασα. Κρατάω όμως αρκετά alts για την alt season και βλέπουμε.

Ετσι γιατι καθε φορα ετσι λεμε μετα τρωει ενα γερο drop 20-25 χιλιαρικα και ολοι τρεχουν και δεν φτανουν. Και οπως ειπαμε παντα κραταμε και κατι ακομα στο πορτοφολι αν ανεβει παλι εξαργυρωνουμε αν πεσει παλι ειμαστε κερδισμενοι απο τα προηγουμενα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

ξεφορτώθηκες τον βασιλιά  στα 44K??  😂

ολοι παρακαλάνε να πέσει ταχα μου και δήθεν για διόρθωση στα 48κ για να πάρουν ενα κομματάκι.

ξέρουν οτι θα πρέπει να περιμένουν 2-3 χρονια για να δουν 44κ αν υπάρχει κύκλος ξανα λογο etf,

αρχίζει σιγά σιγά το bullrun .

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sharke είπε

ολοι παρακαλάνε να πέσει ταχα μου και δήθεν για διόρθωση στα 48κ για να πάρουν ενα κομματάκι.

ξέρουν οτι θα πρέπει να περιμένουν 2-3 χρονια για να δουν 44κ αν υπάρχει κύκλος ξανα λογο etf,

Τον βασιλιά φούσκα τον αγόρασα στον πάτο 16K έως τα 20K. Αγόραζα και πόναγα τότε! Τα κέρδη αυτά τα επανεπενδύω σε πολύ πιο ασφαλέστερα προϊόντα και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Πλέον παίρνω κέρδη από τα κέρδη χωρίς άγχος. Θα αγοράσω πάλι τον βασιλιά αλλά θα περάσουν μήνες ίσως και χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sharke είπε

Καλα τα λες αλλα εχει παρα πολυ κοσμο που την πατησε σε καθε κυκλο αγοραζοντας στο top κυριως και ειδε να χανει κατι εκατομμυρια. Και ποσοι θα ηταν αυτοι που αγορασαν στα 64000 και καταφεραν να μην πουλησουν μεχρι τα 14000 που επεσε? Ποσο γευρα νευρα χρειαζεται οταν βλεπεις να χανεις τοσα χρηματα μερα με τη μερα? Καλα θα ηταν να ξεραμε που θα κατσει η μπιλια και στα ψηλα και στα χαμηλα αλλα ποτε δεν ξερεις ισως ξερει το 0.1% του κοσμου που παιζει με τα δις του. Εγω και εσυ που εχουμε 1 5 10 χιλιαρικα το πολυ στο πορτοφολι απλα δεν εχουμε ιδεα για τιποτα οσον αγορα τα παιχνιδια που παιζουν αυτοι με τα δις τους. Και παλιοτερα ελεγαν θα παει 100 χιλιαρικα και περιμενα και απο τα 64 πουλησα στα 50 τοτε γιατι η πτωση ηταν τρελη. Και αντε κρατα τα 2-3-4 χρονια βλεποντας οτι απο καποια χιλιαρικα που ειχες εχεις παει κοντα στο 500αρικο. Υποθετικα νουμερα γιατι το παιχνιδι ειναι καλο οταν εχουμε κερδη οταν αρχισει η τρελη πτωση ολοι κλαινε ομως. Ειμαι απο το 2017 στο παιχνιδι ειχα αγορασει τοτε στα 2700 το BTC και την ξερω καλα τη δουλεια. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Μεγα λαθος κατα την αποψη μου αλλα αν δεν την παλευες απο το αγχος τοτε παω πασο.

Προσωπικα ειχα μπει σε πολυ υψηλοτερες τιμες απο τα 44κ αλλα και στα 16-18κ οπως και 20-30κ και με μεγαλο κεφαλαιο και ειμαι οπως ο τυπος στην παρακατω φωτογραφια.

Πλακα κανω.. δεν αγχωθηκα στιγμη με οτι λεφτα ειχα στο Btc...Στο μονο που αγχωθηκα ειναι οταν εβαλα ενα καλο ποσο στο Luna το οποιο απο το αγχος καταφερα να βγω με ζημια ενω αν ειχα κρατησει θα ειχα βγαλει και κερδος.Ευτυχως που υπαρχει και η binance k τα launch και τα βγαλαμε ολα πισω και με πολλαπλασιο κερδος.Και περιμενω να δω τι θα κανει το Luna 2.0 απο το οποιο παιρνω airdrop καθε μηνα, θα τα στειλω αν πιασει μια καλη τιμη για να ρεφαρω τα χαμενα απο αυτο και οχι οπως το εχω τωρα στο μυαλο μου οτι τα εχω ρεφαρει απο τα launchpad/pool.

qy9ummvzdgz11.webp

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, icenex είπε

Μεγα λαθος κατα την αποψη μου αλλα αν δεν την παλευες απο το αγχος τοτε παω πασο.

Προσωπικα ειχα μπει σε πολυ υψηλοτερες τιμες απο τα 44κ αλλα και στα 16-18κ οπως και 20-30κ και με μεγαλο κεφαλαιο και ειμαι οπως ο τυπος στην παρακατω φωτογραφια.

Πλακα κανω.. δεν αγχωθηκα στιγμη με οτι λεφτα ειχα στο Btc...Στο μονο που αγχωθηκα ειναι οταν εβαλα ενα καλο ποσο στο Luna το οποιο απο το αγχος καταφερα να βγω με ζημια ενω αν ειχα κρατησει θα ειχα βγαλει και κερδος.Ευτυχως που υπαρχει και η binance k τα launch και τα βγαλαμε ολα πισω και με πολλαπλασιο κερδος.Και περιμενω να δω τι θα κανει το Luna 2.0 απο το οποιο παιρνω airdrop καθε μηνα, θα τα στειλω αν πιασει μια καλη τιμη για να ρεφαρω τα χαμενα απο αυτο και οχι οπως το εχω τωρα στο μυαλο μου οτι τα εχω ρεφαρει απο τα launchpad/pool.

qy9ummvzdgz11.webp

Γενικα το ολο crypto μου θυμιζει κατι αντιστοιχο με στοιχημα και με μετοχες που επι 1999 με το μεγαλο crash ειχε ενα φιλο ο πατερας μου κερδιζε τοτε 150 εκατομμυρια απο 1 που ειχε βαλει. Γινεται το crash και τελικα εμεινε με 10 χιλιαρικα τα εχασε ολα. Βρε βγαλε λιγα του ελεγε εστω το κεφαλαιο κατι τιποτα σου λεει θα ανεβει και αλλο. Και για το στοιχημα εχω φιλους στα 10 χρονια εχουν πει 2-3 φορες οτι κερδισαν 500-1000 ευρω τις αλλες 100 που ειναι χαμενοι δεν τα λενε. Και ο τυπος στη φωτο που λεει για τα crypto. Ναι δεν ειναι καθολου αγχωτικα οταν βλεπεις να ανεβαινει. Απλα οταν αρχισει να πεφτει με τρελους ρυθμους τοτε θα γραφει I"m 200 and i feel terrible. Να γελασεις αυτους με τα δις απλα δεν γινεται με τη χειραγωγηση που γινεται αλλα απλα καποιες φορες αφηνουν τον κοσμακη η το λες και απλα τυχη να βγαλουν ενα μεροκαματο. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, icenex είπε

Μεγα λαθος κατα την αποψη μου αλλα αν δεν την παλευες απο το αγχος τοτε παω πασο

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω όλα τα κέρδη μου εκτεθειμένα στην αβεβαιότητα αυτής της αγοράς. Όλα χρειάζονται μια διαχείριση ρίσκου. Καλύτερα με άγχος να παίρνω κέρδη παρά με απληστία να χάσω ακόμα και το κεφάλαιο.

Δημοσ.

Ο καθενας εχει την στρατηγικη του και σαφως διαφορετικα ορια ανοχης ή αντοχης οπως θελετε παρτε το.

Εγω στοχευω πιο ψηλα ,αποδοσεις τυπου 50-100% δεν μου λενε κατι και εξηγουμαι.

Δηλαδη κανω 3+ χρονια υπομονη και ειμαι ενας απο αυτους που ειδε την επενδυση του να πεφτει 70% κατω και θα πουλησω τωρα που ειμαι 45% πανω?Οχι φιλοι μου αν δεν παρω τουλαχιστον με εναν μεσο ορο 5 φορες αυτα που εβαλα εγω δεν βγαινω. Εγω πιστευω σε αυτο το bullrun θα τις σπασουμε τις 100κ και μαλιστα για πλακα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Ο καθενας εχει την στρατηγικη του και σαφως διαφορετικα ορια ανοχης ή αντοχης οπως θελετε παρτε το.

Εγω στοχευω πιο ψηλα ,αποδοσεις τυπου 50-100% δεν μου λενε κατι και εξηγουμαι.

Δηλαδη κανω 3+ χρονια υπομονη και ειμαι ενας απο αυτους που ειδε την επενδυση του να πεφτει 70% κατω και θα πουλησω τωρα που ειμαι 45% πανω?Οχι φιλοι μου αν δεν παρω τουλαχιστον με εναν μεσο ορο 5 φορες αυτα που εβαλα εγω δεν βγαινω. Εγω πιστευω σε αυτο το bullrun θα τις σπασουμε τις 100κ και μαλιστα για πλακα..

Βρε εμεις ειμαστε ηδη 10 φορες πανω για αυτο βγαζουμε ηδη κερδη. Την πατησα 2 φορες με ενα alt πηγε 30 φορες πανω και δεν τα πηρα και τις 2 φορες ειπα θα ανεβει και τελικα εμεινα με τα νομισματα στο χερι τωρα δεν αξιζουν ουτε 50 ευρω.

Δημοσ.

@Arkin Δεν λεμε να μην τσιμπησεις κερδος, προφανως και αυτο επρεπε να πραξει και αυτος με τις μετοχες.Αλλα προσωπικα εχω παραδειγμα τυπου απο τις μετοχες που ειχε βαλει τοτε 300.000 δρχ 900€ δηλαδη και οταν κρασαρε εφτασαν οι μετοχες του να αξιζουν 10.000 δρχ . Ομως δεν πουλησε και τις πουλησε 18 χρονια μετα για 45000€...Οποτε πολλες φορες οποιος εχει το σθενος να αντεξει ολον αυτον τον πονο ισως του βγει σε καλο.

Προφανως αμα εχεις βαλει 1 και βγαζεις 150 τραβας τουλαχιστον τα 100 και αφηνεις τα υπολοιπα μεσα να παιζεις.

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βρε εμεις ειμαστε ηδη 10 φορες πανω για αυτο βγαζουμε ηδη κερδη. Την πατησα 2 φορες με ενα alt πηγε 30 φορες πανω και δεν τα πηρα και τις 2 φορες ειπα θα ανεβει και τελικα εμεινα με τα νομισματα στο χερι τωρα δεν αξιζουν ουτε 50 ευρω.

Ο νικος πιο πανω πουλησε στα 44κ και απο οτι λεει αγορασε 16-20 οποτε εκανε κατι παραπανω απο 100%..

Δεν μιλαω αν τζογαρεις με alt coins..Μιλαγα πιο πολυ για τον βασιλια και ισως τα τοπ 10 coins.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, icenex είπε

@Arkin Δεν λεμε να μην τσιμπησεις κερδος, προφανως και αυτο επρεπε να πραξει και αυτος με τις μετοχες.Αλλα προσωπικα εχω παραδειγμα τυπου απο τις μετοχες που ειχε βαλει τοτε 300.000 δρχ 900€ δηλαδη και οταν κρασαρε εφτασαν οι μετοχες του να αξιζουν 10.000 δρχ . Ομως δεν πουλησε και τις πουλησε 18 χρονια μετα για 45000€...Οποτε πολλες φορες οποιος εχει το σθενος να αντεξει ολον αυτον τον πονο ισως του βγει σε καλο.

Προφανως αμα εχεις βαλει 1 και βγαζεις 150 τραβας τουλαχιστον τα 100 και αφηνεις τα υπολοιπα μεσα να παιζεις.

Βρε τι 18 χρονια ειπαμε. Εγω θελω να χαρω τα λεφτα σημερα απο τα 540 ευρω που εβγαλα χθες πηρα 350 ευρω tablet και τα αλλα θα πανε σε σουβλακια. Δεν κοιταω να βγω στη συνταξη απο τα BTC αν ηταν ετσι τοτε που ειχε 14000 θα αγοραζα 2-3 BTC και θα τελειωνε αλλα δεν ειμαι γενικα τζογαδορος σε τιποτα ολο και ολο ενα 100αρικο εβαλα το 2017 για την πλακα μου και με λιγο mining 5-6 μηνες εχω βγαλει 2500 ευρω. Ενα χαρτζιλικι δηλαδη δεν μπορω να εχω το αγχος τοσων χρηματων οτι ανα πασα στιγμη μπορει να αξιζουν +50% η -50% ειναι too much για μενα. Μου αρεσει η απλοτητα της ζωης και ολος αυτος ο τζογος απλα μου την καταστρεφει. Ειχα ασχοληθει και με trade ενα διαστημα εκει που λες παει καλα εκει ερχονται τα κεφαλια και εισαι και ζημιωμενος στο τελος. Χαιρομαι οτι και αν βγαλω και οτι αγορασω με αυτα τα χρηματα θα το χαρω διπλα. Αποσκοπω σε μια μεση κατασταση δηλαδη για να εχω και την ψυχικη μου ηρεμια που δεν την αλλαζω ουτε για ολα τα λεφτα του κοσμου. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα crypto  τα χ 5 χ 10 χ 100 ειναι φυσιολογικά (Αυτή  η πρεζα τραβάει τον κοσμο) αν θέλει κάποιος χ 1,2  χ 1,5  ας πάρει μετοχές να μην αγχώνεται και τα ανάλογα κέρδη. 

16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βρε τι 18 χρονια ειπαμε. Εγω θελω να χαρω τα λεφτα σημερα πηρα πηρα 350 ευρω tablet και τα αλλα θα πανε σε σουβλακια. Δεν κοιταω να βγω στη συνταξη απο τα BTC αν ηταν ετσι τοτε που ειχε 14000 θα αγοραζα 2-3 BTC και θα τελειωνε αλλα δεν ειμαι γενικα τζογαδορος σε τιποτα ολο και ολο ενα 100αρικο εβαλα το 2017 για την πλακα μου και με λιγο mining 5-6 μηνες εχω βγαλει 2500 ευρω. Ενα χαρτζιλικι δηλαδη δεν μπορω να εχω το αγχος τοσων χρηματων οτι ανα πασα στιγμη μπορει να αξιζουν +50% η -50% ειναι too much για μενα. Μου αρεσει η απλοτητα της ζωης και ολος αυτος ο τζογος απλα μου την καταστρεφει. Ειχα ασχοληθει και με trade ενα διαστημα εκει που λες παει καλα εκει ερχονται τα κεφαλια και εισαι και ζημιωμενος στο τελος. Χαιρομαι οτι και αν βγαλω και οτι αγορασω με αυτα τα χρηματα θα το χαρω διπλα. Αποσκοπω μια μεση κατασταση δηλαδη για να εχω και την ψυχικη μου ηρεμια που δεν την αλλαζω ουτε για ολα τα λεφτα του κοσμου. 

απο το 2017 εκανα mining  με ring's  rx580  οτι eth και btc τα εχω ακομα. οταν θα φτασουν εκει που θελω να βγω σύνταξη 😂

και απο οτι φαίνεται θα ειναι φέτος ειμαι κοντά.

Επεξ/σία από sharke
  • Like 1
Δημοσ.

@Arkin Καλα προφανως δεν λεω να περιμενεις 18 χρονια απλα λεω οτι ακομη και αυτοι που την πατησαν με το χρηματιστηριο υπηρξαν περιπτωσεις που το ειδαν σαν επενδυση και εν τελει εβγαλαν λεφτα.

Εσυ φιλε αρκιν το βλεπεις το θεμα πιο πολυ σαν τζογο ειτε το πιστευεις ειτε οχι..Θελεις να βγαλεις ενα παρωδικο κερδος και εισαι ενταξει με αυτο.Γιατι οταν πηδας απο το ενα alt στο αλλο ουσιαστικα αυτο κανεις, τζογαρεις καλλιστα θα μπορουσες να πας στο καζινο, δεν εχει και μεγαλη διαφορα,πηγαινε στην ρουλετα και παιξε ενα συστημα που τουλαχιστον εκει θα παιξεις με τις πιθανοτητες και οχι με την χειραγωγηση της αγορας οπως λες.

Και ουσιαστικα αυτο ειναι το ζουμι του θεματος καποιοι περιμενουν να βγαλουν λεφτα μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα αλλα δεν παει ετσι.

Οτι και επενδυση να κανεις πρεπει να της δωσεις χρονο για να σου αποφερει κερδος, ειτε αυτο λεγεται μετοχες, ειτε ανοιγεις ενα μαγαζι ειτε τα κρυπτο..Απλα το καλο κ κακο με τα κρυπτο επειδη ειναι νεα αγορα σε σχεση με ολα τα υπολοιπα ειδη επενδυσης εχει τρελα σκαμπανεβασματα και σε σαφως μικροτερο χρονικο διαστημα.Πχ δεν θα χρειαστουν 18 χρονια για να ανακαμψει ενα νομισμα σου εκτος αν πηγε για βρουβες.

Προσωπικα εχω επενδυσει οπως εχω πει πολλακις ενα σεβαστο ποσον και ξερω το ρισκο οτι μπορω να τα χασω ολα..Αλλα ειμαι διατεθιμενος να το παρω και για αυτο ειχα το σθενος οταν ειδα 70% κατω το πορτοφολι μου να holdarw.Σιγουρα αν ειχα πουλησει και ξαναγοραζα οταν επεφτε η αγορα θα ειχα πολυ μεγαλυτερο κερδος τωρα αλλα ημουν νουμπας τοτε..τωρα ξερω καλυτερα τι να κανω και τι να μην κανω ή τουλαχιστον ξερω καλυτερα σε σχεση με τοτε που ημουν νουμπας.

10 λεπτά πριν, sharke είπε

στα crypto  τα χ 5 χ 10 χ 100 ειναι φυσιολογικά (Αυτή  η πρεζα τραβάει τον κοσμο) αν θέλει κάποιος χ 1,2  χ 1,5  ας πάρει μετοχές να μην αγχώνεται και τα ανάλογα κέρδη. 

απο το 2017 εκανα mining  με ring's  rx580  οτι eth και btc τα εχω ακομα. οταν θα φτασουν εκει που θελω να βγω σύνταξη 😂

και απο οτι φαίνεται θα ειναι φέτος ειμαι κοντά.

Το ιδιο σκεπτικο εχω να βγαλω ενα καλο ποσον να βγω στην συνταξη...

• Like 2

• Δημιουργία νέου...