Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Η ανάλυση  που κανει  για το πως λειτουργεί  η εξόρυξη  είναι αστεία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν  airdrop γύρω στα  40$ στο δίκτυο του  Solana για όποιον  έχει κάνει συναλλαγή Solana  το τελευταίο  διάστημα  οποίος θέλει να μου στείλει pm να του πω το πως γίνετε 

Τα δίνει κανονικά δεν είναι σκαμ!

Επεξ/σία από salvador_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, salvador_ είπε

Δωρεάν  airdrop γύρω στα  40$ στο δίκτυο του  Solana για όποιον  έχει κάνει συναλλαγή Solana  το τελευταίο  διάστημα  οποίος θέλει να μου στείλει pm να του πω το πως γίνετε 

Τα δίνει κανονικά δεν είναι σκαμ!

Μπαινεις εδω βαζεις την διευθυνση του solana που έχεις και βλεπεις αναλυτικα τα airdrops σου εαν δικαιούσε η όχι.

Βασικά τσεκαρετε διότι σημερα πηρα $WEN Token 

Επεξ/σία από dream21

2 ώρες πριν, dream21 είπε

Μπαινεις εδω βαζεις την διευθυνση του solana που έχεις και βλεπεις αναλυτικα τα airdrops σου εαν δικαιούσε η όχι.

Βασικά τσεκαρετε διότι σημερα πηρα $WEN Token 

Έχω στη ρεβολουτ μπορώ να συμμετάσχω?

Εχω binance αλλα για την ωρα τα εχω flex με daily sub. Εβαλα την διευθυνση (απο το spot -> receive), αλλα δεν με βγαζει δικαιουχο στο παραπανω λινκ. Πρεπει να τα εχω και στο address? Αμα ειναι να το κοψω για μια μερα

39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχω binance αλλα για την ωρα τα εχω flex με daily sub. Εβαλα την διευθυνση (απο το spot -> receive), αλλα δεν με βγαζει δικαιουχο στο παραπανω λινκ. Πρεπει να τα εχω και στο address? Αμα ειναι να το κοψω για μια μερα

Παιδιά δεν το έχω ψαξει αλλά μην μπερδεύεστε. Αυτή η διέυθυνση δεν ειναι δική σας αλλά του binance. Αν η binance αποφασίσει να κάνει support το airdrop για να σας κάνει τη χάρη θα είχε βγάλει ήδη ανακοίνωση. Το είχε κάνει κατά το παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις. Μπορεί να έχει βγάλει ανακοίνωση ήδη και να μην το έχουμε δει. Δεν μπορείς εσύ να κάνεις κάτι αν τα έχεις σε CEX. Μόνο αυτοί μπορούν αν θέλουν. Η μπορούν και να τα κρατήσουν ολα για την πάρτη τους που όμως δεν θα το κάνουν γιατί θα παίξει κράξιμο.

1 λεπτό πριν, tcktcktck είπε

Παιδιά δεν το έχω ψαξει αλλά μην μπερδεύεστε. Αυτή η διέυθυνση δεν ειναι δική σας αλλά του binance. Αν η binance αποφασίσει να κάνει support το airdrop για να σας κάνει τη χάρη θα είχε βγάλει ήδη ανακοίνωση. Το είχε κάνει κατά το παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις. Μπορεί να έχει βγάλει ανακοίνωση ήδη και να μην το έχουμε δει. Δεν μπορείς εσύ να κάνεις κάτι αν τα έχεις σε CEX. Μόνο αυτοί μπορούν αν θέλουν. Η μπορούν και να τα κρατήσουν ολα για την πάρτη τους που όμως δεν θα το κάνουν γιατί θα παίξει κράξιμο.

Οποτε το παραπανω για sol ειναι για hardware wallets? Ή ποια πιανει τελος παντων?

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οποτε το παραπανω για sol ειναι για hardware wallets? Ή ποια πιανει τελος παντων?

δεν το έχω ψάξει να δω ποιοι είναι οι όροι αλλά αν όπως είπε ο φίλος είναιγια όποιον έχει κάνει κίνηση  στο blockchain τότε δεν αφορά όποιον απλά αγόρασε στο binance και τα πάρκαρε εκεί. Αν θέλουν ας γράψουν λεπτομέρειες όσοι τα πήραν. Αν αρκεί ν ατα μεταφέρουμε στο HW wallet ας το πουν να τσεπώσουμε και μεις τίποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Jupiter  έδινε  τα συγκεκριμένα  #WEN  σε airdrop   είχαν φτάσει  και 80$  από την άνοδο που  είχε το wen .

Ήταν μέχρι 29/1 το airdrop και δεν  είχε σχέση  με την binance αλλά με το δίκτυο  της Solana   εγώ είχα κάνει συναλλαγές  μέσω tou phantom  wallet και τα δικαιουμουν  πήρα 40 $ χωρίς να έχω κάνει τίποτα  απολύτως.   Όταν σας δίνουν μια πληροφορία  ρωτάτε λεπτομέρειες  νωρίτερα πως συνδέσετε  την binance  με αυτο το airdrop δεν μπορώ  να καταλάβω Screenshot_20240130_203111_Phantom.jpg.64a45d6f8b5e2e7265b3026f78c2faf2.jpg

Επεξ/σία από salvador_

• Δημιουργία νέου...