NiKoSmile Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Άρχισε η eurobank τις ερωτήσεις 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου https://www.topontiki.gr/2024/01/25/mesolongi-ntokoumenta-pou-diapsevdoun-ton-kreopoli-ta-tria-psemata-pou-ton-estilan-sti-filaki-ta-bitcoin-ke-to-tefteri/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, tcktcktck είπε https://www.topontiki.gr/2024/01/25/mesolongi-ntokoumenta-pou-diapsevdoun-ton-kreopoli-ta-tria-psemata-pou-ton-estilan-sti-filaki-ta-bitcoin-ke-to-tefteri/ Η ανάλυση που κανει για το πως λειτουργεί η εξόρυξη είναι αστεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, salvador_ είπε Η ανάλυση που κανει για το πως λειτουργεί η εξόρυξη είναι αστεία. 😂🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δωρεάν airdrop γύρω στα 40$ στο δίκτυο του Solana για όποιον έχει κάνει συναλλαγή Solana το τελευταίο διάστημα οποίος θέλει να μου στείλει pm να του πω το πως γίνετε Τα δίνει κανονικά δεν είναι σκαμ! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από salvador_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, salvador_ είπε Δωρεάν airdrop γύρω στα 40$ στο δίκτυο του Solana για όποιον έχει κάνει συναλλαγή Solana το τελευταίο διάστημα οποίος θέλει να μου στείλει pm να του πω το πως γίνετε Τα δίνει κανονικά δεν είναι σκαμ! Μπαινεις εδω βαζεις την διευθυνση του solana που έχεις και βλεπεις αναλυτικα τα airdrops σου εαν δικαιούσε η όχι. Βασικά τσεκαρετε διότι σημερα πηρα $WEN Token Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, dream21 είπε Μπαινεις εδω βαζεις την διευθυνση του solana που έχεις και βλεπεις αναλυτικα τα airdrops σου εαν δικαιούσε η όχι. Βασικά τσεκαρετε διότι σημερα πηρα $WEN Token Έχω στη ρεβολουτ μπορώ να συμμετάσχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε Έχω στη ρεβολουτ μπορώ να συμμετάσχω? Δεν έχει καμία σχέση . Έχει να κάνει με το δίκτυο του σολανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, Kapetanakos είπε Έχω στη ρεβολουτ μπορώ να συμμετάσχω? Όχι άλλα η revolut θα μπορεί σίγουρα με τα δικά σου κεφάλαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Εχω binance αλλα για την ωρα τα εχω flex με daily sub. Εβαλα την διευθυνση (απο το spot -> receive), αλλα δεν με βγαζει δικαιουχο στο παραπανω λινκ. Πρεπει να τα εχω και στο address? Αμα ειναι να το κοψω για μια μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εχω binance αλλα για την ωρα τα εχω flex με daily sub. Εβαλα την διευθυνση (απο το spot -> receive), αλλα δεν με βγαζει δικαιουχο στο παραπανω λινκ. Πρεπει να τα εχω και στο address? Αμα ειναι να το κοψω για μια μερα Παιδιά δεν το έχω ψαξει αλλά μην μπερδεύεστε. Αυτή η διέυθυνση δεν ειναι δική σας αλλά του binance. Αν η binance αποφασίσει να κάνει support το airdrop για να σας κάνει τη χάρη θα είχε βγάλει ήδη ανακοίνωση. Το είχε κάνει κατά το παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις. Μπορεί να έχει βγάλει ανακοίνωση ήδη και να μην το έχουμε δει. Δεν μπορείς εσύ να κάνεις κάτι αν τα έχεις σε CEX. Μόνο αυτοί μπορούν αν θέλουν. Η μπορούν και να τα κρατήσουν ολα για την πάρτη τους που όμως δεν θα το κάνουν γιατί θα παίξει κράξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, tcktcktck είπε Παιδιά δεν το έχω ψαξει αλλά μην μπερδεύεστε. Αυτή η διέυθυνση δεν ειναι δική σας αλλά του binance. Αν η binance αποφασίσει να κάνει support το airdrop για να σας κάνει τη χάρη θα είχε βγάλει ήδη ανακοίνωση. Το είχε κάνει κατά το παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις. Μπορεί να έχει βγάλει ανακοίνωση ήδη και να μην το έχουμε δει. Δεν μπορείς εσύ να κάνεις κάτι αν τα έχεις σε CEX. Μόνο αυτοί μπορούν αν θέλουν. Η μπορούν και να τα κρατήσουν ολα για την πάρτη τους που όμως δεν θα το κάνουν γιατί θα παίξει κράξιμο. Οποτε το παραπανω για sol ειναι για hardware wallets? Ή ποια πιανει τελος παντων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οποτε το παραπανω για sol ειναι για hardware wallets? Ή ποια πιανει τελος παντων? δεν το έχω ψάξει να δω ποιοι είναι οι όροι αλλά αν όπως είπε ο φίλος είναιγια όποιον έχει κάνει κίνηση στο blockchain τότε δεν αφορά όποιον απλά αγόρασε στο binance και τα πάρκαρε εκεί. Αν θέλουν ας γράψουν λεπτομέρειες όσοι τα πήραν. Αν αρκεί ν ατα μεταφέρουμε στο HW wallet ας το πουν να τσεπώσουμε και μεις τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το Jupiter έδινε τα συγκεκριμένα #WEN σε airdrop είχαν φτάσει και 80$ από την άνοδο που είχε το wen . Ήταν μέχρι 29/1 το airdrop και δεν είχε σχέση με την binance αλλά με το δίκτυο της Solana εγώ είχα κάνει συναλλαγές μέσω tou phantom wallet και τα δικαιουμουν πήρα 40 $ χωρίς να έχω κάνει τίποτα απολύτως. Όταν σας δίνουν μια πληροφορία ρωτάτε λεπτομέρειες νωρίτερα πως συνδέσετε την binance με αυτο το airdrop δεν μπορώ να καταλάβω Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από salvador_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Καλησπέρα, εδώ λέει ότι πήρα 200JUP? Το διαβάζω σωστά? Και που μπορώ να τα βρώ αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις