Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, salvador_ είπε

Λογικά τα % ξεκινάνε  από την αρχική  τιμή που λανσαρίστηκε το νόμισμα  όποτε όταν βγει στο ανταλακτηριο  έχει ήδη ανέβει.  Επειδή δεν  το γνωρίζω  ακριβώς  εας μας διαφωτίσει  κάποιος 

Δεν κατάλαβα η τιμή που λανσαριστηκε το νόμισμα πριν μπει στο launchpool  εννοείς? 

Γτ η τιμή λέει ότι ξεκίνησε στα 0.02 ευρώ, στο 24ωρο διακύμανσης, που φαίνεται τρελό, είτε ξεκίνησε με αυτή την τιμή, είτε ξεκίνησε από τα 2 ευρώ πχ που είναι τώρα.

Όντως αν κάποιος ξέρει ας πει

40 λεπτά πριν, icenex είπε

Who cares που παει η τιμη... με το που το ειδα μπηκα να τα στειλω...βγαλαμε παλι ενα καλο μεροκαματο..εχω βγαλει το 1/4 των χρηματων που εχω επενδυσει σε bnb μπορει και παραπανω μονο απο τα launchpad/pool..

Αν κάποιος έχει μερικα χιλιάρικα σε bnb λογικά συμφέρει μια χαρά από ότι φαίνεται 

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 minutes ago, icenex said:

Who cares που παει η τιμη... με το που το ειδα μπηκα να τα στειλω...βγαλαμε παλι ενα καλο μεροκαματο..εχω βγαλει το 1/4 των χρηματων που εχω επενδυσει σε bnb μπορει και παραπανω μονο απο τα launchpad/pool...

Μενει να βγαλουμε τα καλα φραγκα στο bullrun για να δεσει το γλυκο...

Δλδ τι ακριβως κανεις με τα pools; Μπαινεις all-in καθε φορα; Και ποτε βγαινεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostass__ είπε

Δεν κατάλαβα η τιμή που λανσαριστηκε το νόμισμα πριν μπει στο launchpool  εννοείς? 

Γτ η τιμή λέει ότι ξεκίνησε στα 0.02 ευρώ, στο 24ωρο διακύμανσης, που φαίνεται τρελό, είτε ξεκίνησε με αυτή την τιμή, είτε ξεκίνησε από τα 2 ευρώ πχ που είναι τώρα.

Όντως αν κάποιος ξέρει ας πει

Αν κάποιος έχει μερικα χιλιάρικα σε bnb λογικά συμφέρει μια χαρά από ότι φαίνεται 

Αυτο..

50 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δλδ τι ακριβως κανεις με τα pools; Μπαινεις all-in καθε φορα; Και ποτε βγαινεις;

Οχι άπλα αγορασα αρκετα bnb οταν επεσε η τιμη του κοντα 200$ και τωρα αυτα δουλευουν και βγαζουν μεροκαματο και απο το staking και απο τα launchpool...Το κορυφαιο σε ολο αυτο ειναι παιρνω και επιτοκιο απο το staking και ταυτοχρονα μου δινει και rewards απο launchpool...Με ενα σμπαρο 2 τριγονια που λεει και η παροιμια...Αντε καλα κερδη ευχομαι σε ολους...

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Βάζεις τα bnb στο bnbvault (earn στην ουσία με ημερήσιο αυτόματο subscribe) και αυτό σε βάζει αυτόματα στο να πάρεις μέρος από τα coins που βγαίνουν στο launchpool. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Βάζεις τα bnb στο bnbvault (earn στην ουσία με ημερήσιο αυτόματο subscribe) και αυτό σε βάζει αυτόματα στο να πάρεις μέρος από τα coins που βγαίνουν στο launchpool. 

Αυτο εγραψα πιο πανω σου δινει και αν τα εχεις και σε Locked staking....Για αυτο κραταει το bnb και δεν το βλεπεις να πτοειται παρα τα οσα αρνητικα περασε προ λιγου καιρου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, icenex είπε

Αυτο εγραψα πιο πανω σου δινει και αν τα εχεις και σε Locked staking....Για αυτο κραταει το bnb και δεν το βλεπεις να πτοειται παρα τα οσα αρνητικα περασε προ λιγου καιρου.

Μιας που το πιάσαμε, ισχύει το ίδιο και με τα υπόλοιπα coins που συμμετέχουν στο launchpool?

Τα στακαρεις (πχ το fdusd έχει ένα 2.5% για earn) και μπαίνουν και αυτά αυτόματα στα launchpool?

Επίσης συμφέρει στα pools να συμμετέχεις με bnb η fdusd? Ποια η διαφορά αν στακαρεις το ένα η το άλλο; θα φαρμακεία περισσότερα πχ επιλέγοντας κάποιο;

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν τα νομισματα που μπαινουν στην binance, αξιζει να τα αγορασεις με το που μπαινουν ή συνηθως πεφτει η τιμη τους;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Γνωριζει κανεις εαν τα νομισματα που μπαινουν στην binance, αξιζει να τα αγορασεις με το που μπαινουν ή συνηθως πεφτει η τιμη τους;

μπορεις ν απας να δεις ποια ειναι αυτα και να δεις τα διαγραμματα τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, batig0al said:

Ενέργεια με πραγματικό μηδενικό αποτύπωμα είναι επιστημονική φαντασία προς το παρόν και αν αυτό όντως επιτευχθεί... ουσιαστικά δεν θα έχει διαφορά από τη fiat μέθοδο που το δημιουργείς χωρίς κόπο.

Άλλο το χωρίς κόπο και άλλο το μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα. Στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στην πρώτη μιλάμε για αέρα κοπανιστό

Στα υπόλοιπα που έγραψες δεν διαφωνώ, βασικά συμφωνώ. Απλά το btc, ιδεολογικά τουλάχιστον, μου φαίνεται σαν project ότι απέχει έτη φωτός από το eth. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα ήθελα να δω το flippening. Αν το δω, ο χώρος θα με απογοητεύσει πλήρως

Edit: είδα μετά το "πραγματικό" μηδενικό. Εκεί απέχουμε πολύ στα πάντα. Δεν παύει όμως ναι ισχύει ότι η δημιουργία χρήματος πρέπει να κοστίζει αλλιώς θα έχουμε αυτά που γίνονται στην Αργεντινή, Βενεζουέλα και Τουρκία

Επεξ/σία από snot
Δημοσ.
On 18/01/2024 at 17:26, tcktcktck said:

μπορεις ν απας να δεις ποια ειναι αυτα και να δεις τα διαγραμματα τους

Τωρα το MANTA που μπηκε binance εδειχνε αρχικη τιμη 0.05 και τωρα ειναι στα 2.50. Κατι βρωμαει. Ετσι γινεται με ολα τα νομισματα. Δε νομιζω να υπαρχουν ανθρωποι που να καταφεραν να αγορασουν τοσο χαμηλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Τωρα το MANTA που μπηκε binance εδειχνε αρχικη τιμη 0.05 και τωρα ειναι στα 2.50. Κατι βρωμαει. Ετσι γινεται με ολα τα νομισματα. Δε νομιζω να υπαρχουν ανθρωποι που να καταφεραν να αγορασουν τοσο χαμηλα.

Σωστά δεν μπορεί να το κάνει άνθρωπος. Μόνο bots προλαβαίνουν . Το binance έχει το λεφτοδεντρο καί μοιράζει και σε μας ψίχουλα 

Δημοσ.
27 minutes ago, tcktcktck said:

Σωστά δεν μπορεί να το κάνει άνθρωπος. Μόνο bots προλαβαίνουν . Το binance έχει το λεφτοδεντρο καί μοιράζει και σε μας ψίχουλα 

Το θεμα ειναι οτι το MANTA δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 1.80, οποτε δε καταλαβαινω το 0.05 του Binance..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Το θεμα ειναι οτι το MANTA δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 1.80, οποτε δε καταλαβαινω το 0.05 του Binance..

Ο προβληματισμος σου ποιος ειναι? Επιθυμεις να αγοραζεις αυτα τα coins σε χαμηλες τιμες? Οπως και να εχει, ειναι σε εξελιξη και αλλο launchpool που θα παρουμε αλλο coin. Στην τελικη το κανεις convert (αν παιζεις με λιγα bnb)/sell σε bnb και τα ξανα βαζεις στο earn. πραφιτ

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Νομίζω το ερώτημα είναι περίπου σαν το δικό μου πιο πάνω, αν είναι δυνατόν κάποιος να προλάβει αυτή την τιμή ακριβώς την στιγμή, το δευτερόλεπτο βασικά που ανοίγει το trade?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostass__ είπε

Νομίζω το ερώτημα είναι περίπου σαν το δικό μου πιο πάνω, αν είναι δυνατόν κάποιος να προλάβει αυτή την τιμή ακριβώς την στιγμή, το δευτερόλεπτο βασικά που ανοίγει το trade?

Όχι. Βάλε στο διάγραμμα να δείχνει κεριά του 1 δευτερολέπτου και θα καταλάβεις γιατί 

13 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Ήταν η πρώτη μέρα που βγήκε στην κυκλοφορία. Τους κατέβηκε μια τιμή στο κεφάλι και είπαν κοστίζει τόσο. Και μετά την φούσκωσαν μόνοι τους . Πραφιτ

• Δημιουργία νέου...