Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, ooaris είπε

Ωραία όλα αυτά. Εγώ γιατί ξύπνησα με μείον στο ταμείον δεν κατάλαβα!; 

Δεν είναι up only μόνο από δω και πέρα. Μακροπρόθεσμα θα φανεί η διαφορά στην τιμή. Δεν έχει διαβάσει κανείς μας τους όρους να δει πόσο διάστημα μεσολαβεί από την έκδοση ενός τίτλου μέχρι την υποχρέωση του broker να αγοράσει τα πραγματικά btc . Αγορά που έτσι και αλλιώς θα γίνει over the counter χωρίς δλδ να επηρεαζει την τιμή όσο θα περιμέναμε από μια αντίστοιχη spot αγορά.

Με το etf μειώνεις και άλλο την ποσότητα btc που κυκλοφορεί. Εμμέσως δλδ αυξάνεις την τιμή. 

Έτσι θα δούμε ξανά χαμηλά και πολύ πιο χαμηλά από τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Έτσι θα δούμε ξανά χαμηλά και πολύ πιο χαμηλά από τώρα.

αυτο πως προκυπτει απο την στιγμη που μειωνεται η ποσοτητα που κυκλοφορει ;

3 ώρες πριν, salvador_ είπε

Γιατί η μείωση της ποσότητας γίνεται και παίζει ρολο μακροπρόθεσμα . Βραχυπρόθεσμα η πολύ χαμηλή διαθέσιμη ποσότητα καθιστά πιθανές τις απότομες αυξομειώσεις της τιμής. Μακροπρόθεσμα ναι είναι λογικό να πηγαίνει προς τα πάνω αλλα το για πόσους κύκλους ακόμη μένει να φανεί .Όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τιμές κάτω από 30κ απλά έχει πέσει στην ίδια παγίδα ευφορίας με αυτούς που πίστευαν ότι δεν θα ξαναδούμε τιμές κάτω απο τα 50κ στον προηγούμενο κύκλο.

12 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Γιατί η μείωση της ποσότητας γίνεται και παίζει ρολο μακροπρόθεσμα . Βραχυπρόθεσμα η πολύ χαμηλή διαθέσιμη ποσότητα καθιστά πιθανές τις απότομες αυξομειώσεις της τιμής. Μακροπρόθεσμα ναι είναι λογικό να πηγαίνει προς τα πάνω αλλα το για πόσους κύκλους ακόμη μένει να φανεί .Όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τιμές κάτω από 30κ απλά έχει πέσει στην ίδια παγίδα ευφορίας με αυτούς που πίστευαν ότι δεν θα ξαναδούμε τιμές κάτω απο τα 50κ στον προηγούμενο κύκλο.

και οποιος νομιζει οτι θα εχει σταθερη ανοδικη πορεια παλι γελασμενος ειναι.   30 και κατω το θεωρω αρκετα δυσκολο    , θα δειξει παντως , δεν μπορω να ειμαι σιγουρος .    γιαυτο  απλα παρακολουθω  της εξελιξεις..     μακρυπροθεσμα πιστευω οτι  εχει την δυνατοτητα να ξεπερασει της 100Κ το BTC   Και φετος  το καλοκαιρι    πιστευω θα φτασει στο ΑΤΗ    του  , αλλα θα δειξει δεν μπορεις να εισαι σιγουρος στα κρυπτο.      

5 ώρες πριν, salvador_ είπε

2 πιθανα σεναρια ειναι:

1. profit taking, ιδιως αν περασει τα 50k, ειναι πολυς κοσμος αγορασμενος (και εγκλωβισμενος) εκει ψηλα,

2. σενάριο ψιλο conspiracy: οταν θα ερθει η ωρα να αγορασουν μεγαλα πακετα οι φαλαινες, πιθανο να ριξουν πρωτα την τιμη

• Like 1

31 minutes ago, NiKoSmile said:

Δείτε τι γίνεται στο eth και στο eth.d, κάνουν πολλοι τα btc τους eth... To ETH δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Αυτό είναι το eth/btc. Από τον Σεπτέμβρη του 2022 (για να μην πω Δεκέμβρη του 21) και μετά χάνει αργά και σταθερά ως προς το btc. Το ότι έκανε ένα breakout και 2 μέρες πάει καλύτερα δεν λέει και πολλά. Θα δείξει αν συνεχίσει

Βέβαια δεν είμαι αντικειμενικός, προσωπικά θεωρώ το eth σκουπίδι σε σχέση με το btc

image.png.d34cf14a549660eb0c028e79c03b1362.png

1 ώρα πριν, snot είπε

Αυτό είναι το eth/btc. Από τον Σεπτέμβρη του 2022 (για να μην πω Δεκέμβρη του 21) και μετά χάνει αργά και σταθερά ως προς το btc. Το ότι έκανε ένα breakout και 2 μέρες πάει καλύτερα δεν λέει και πολλά. Θα δείξει αν συνεχίσει

Βέβαια δεν είμαι αντικειμενικός, προσωπικά θεωρώ το eth σκουπίδι σε σχέση με το btc

Το θέμα είναι ότι έφυγε χρήμα από το btc και πήγε στο σκουπίδι. Τι πιο σύνηθες δηλαδή 😃

5 ώρες πριν, snot είπε

image.png.d34cf14a549660eb0c028e79c03b1362.png

Δεν είναι διαγωνισμός. Το ένα έχει τρέξει πολύ το άλλο καθόλου οπότε ο κόσμος πάει να εκμεταλλευτεί το ότι λογικά το eth θα έκανε ένα run να πάρει κέρδος 

8 hours ago, tcktcktck said:

Δεν είναι διαγωνισμός. Το ένα έχει τρέξει πολύ το άλλο καθόλου οπότε ο κόσμος πάει να εκμεταλλευτεί το ότι λογικά το eth θα έκανε ένα run να πάρει κέρδος 

Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Καταλαβαίνω οι περισσότεροι είμαστε εδώ για το κέρδος, όμως το eth παραμένει σκουπίδι για εμένα και θα παραμείνει ακόμα και αν κάνει flip το btc

• Like 1

18 ώρες πριν, snot είπε

Και αν πας χρόνια πιο πίσω, το ETH κέρδιζε σε αξία έναντι του BTC.

image.png.85fbd5791949fa005e2ee20d47d1793d.png

Το ότι το ETH είναι πολύ πίσω του bitcoin φαίνεται από τα market cap που κατέχουν. Σκουπίδι όμως γιατί πιστεύεις ότι είναι; Και ακόμη παραπάνω αν και όταν φτάσει το bitcoin. Η άποψη του καθενός ωφείλει να λαμβάνει υπόψη τη πραγματικότητα, αλλιώς χάνει την αξία της. Είναι σαν τους διάφορους αρνητές του bitcoin που παρότι το έχουν δει να πηγαίνει από το τίποτα στα 42k σε 15 χρόνια, ισχυρίζονται πως δεν έχει αξία.

Αν το ETH είναι σκουπίδι... Τι να πει και το Solana που από πέρυσι εν μέσω βαθύ bear έκανε άνοδο 455% for no particular reason. 

Θέλω να πω... Έτερον εκάτερον... 

• Δημιουργία νέου...