tcktcktck Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, sharke είπε ρε μηπως μπερδεύτηκαν εκει στην SEC και εγκρίναν το ETH ETF ? τωρα ξεκιναει το speculation οτι θα εγκριθει και το ETH ETF αφου εγκριθηκε το BTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου https://www.sec.gov/rules/sro/national-securities-exchanges Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 hours ago, sharke said: έγινε το sel the news? γιατι απο αυριο αρχίζουν στο χρηματιστήριο αγορές btc. 😂 https://www.capital.gr/agores/3760229/cboe-xekina-aurio-i-diapragmateusi-spot-bitcoin-etfs/ Αυτό δεν ήταν news για sell, αλλά news to the moon. 🚀🚀😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου όλα pumparoun δίχως αύριο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου αμα γινει το ιδιο οταν ο χρυσος εγινε και ETF to the moon θα παει... το ΒΤC έχει κλεισει 15 ετια , εχει αντεξει πτωσεις γεγονοτα κατεληξε στο χρηματηστηριο , σε λιγο καιρο θα σταματησει να υπαρχει παραγωγη BTC , το halving ερχεται ολα αυτα με κανουν να πιστευω οτι οχι απλα θα σπασει το ATH , αλλα ειναι ικανο μελλοντικα να το διπλασιάσει .. οταν αρχισουν οι αρνητες tou blockchain να θελουν να αποκτησουν BTC δεν θα φτανει για ολους , αυτο σημαινει οτι η ζητηση θα αυξανεται αλλα η προσφορα θα ειναι περιορισμενη .. ναι λοιπον κραταω ΒΤC για να τα πουλησω μελλοντικα σε αρνητες blockchain Πανακριβα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, sharke είπε ρε μηπως μπερδεύτηκαν εκει στην SEC και εγκρίναν το ETH ETF ? Μάλλον το etc etf ενέκριναν... Αλλά είμαι και εγώ ακατάλληλος που διαβάζω τον κάθε άμπαλο και με επηρεάζει... Που υποτίθεται εξηγούσε γιατί σε οποιοδήποτε σενάριο etf τα alts θα κάνουν βουτιά και με έκανε να αφήσω το ada και να τα γυρίσω σε btc. /να στα μούτρα μου! 😅 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από ooaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μάλλον ξύπνησε το Αμερικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Χαμός 😂, θα ξυπνήσουν και οι Κινέζοι με fomo και θα αγοράζουν όλη νύχτα 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ooaris είπε Μάλλον το etc etf ενέκριναν... Αλλά είμαι και εγώ ακατάλληλος που διαβάζω τον κάθε άμπαλο και με επηρεάζει... Που υποτίθεται εξηγούσε γιατί σε οποιοδήποτε σενάριο etf τα alts θα κάνουν βουτιά και με έκανε να αφήσω το ada και να τα γυρίσω σε btc. /να στα μούτρα μου! 😅 ελα νταξ , πηρε μπρος , πήδα σε eth έρχεται και εκει etf αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Ενημερωτικά 1 δις σε 10 λεπτα στα ETF 🤑🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 52 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Χαμός 😂, θα ξυπνήσουν και οι Κινέζοι με fomo και θα αγοράζουν όλη νύχτα 😃 Ναι, ξύπνησαν οι Κινέζοι και τράβηξαν προφιτς! Του μανιπιουλέισο το κάγκελο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, ooaris είπε Ναι, ξύπνησαν οι Κινέζοι και τράβηξαν προφιτς! Του μανιπιουλέισο το κάγκελο! Οι Κινέζοι δεν ξύπνησαν ακόμα! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Ο συνολικός όγκος συναλλαγών την πρώτη ημέρα του #BitcoinETF ξεπέρασε τα 4.6 δισεκατομμύρια σπάζοντας το στοιχειωμένο προηγούμενο που κατείχε ο χρυσός απο το μακρινό 2004 με 1.63 δις 👀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, dream21 είπε Ο συνολικός όγκος συναλλαγών την πρώτη ημέρα του #BitcoinETF ξεπέρασε τα 4.6 δισεκατομμύρια σπάζοντας το στοιχειωμένο προηγούμενο που κατείχε ο χρυσός απο το μακρινό 2004 με 1.63 δις 👀 Ωραία όλα αυτά. Εγώ γιατί ξύπνησα με μείον στο ταμείον δεν κατάλαβα!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ooaris είπε Ωραία όλα αυτά. Εγώ γιατί ξύπνησα με μείον στο ταμείον δεν κατάλαβα!; Εάν έχεις μόνο Alt coins BTC.D λέγεται ο λόγος Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις