Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, TRP said:

Επιστρέφω ξανά μετά από δεύτερη προσπάθεια για κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό μου στη Binance όπου πάλι συνέβη το ίδιο και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει και ούτε βρήκα κάτι που να δίνει μια λύση. Αν γνωρίζει κανείς τι φταίει θα βοηθούσε πολύ. Στη binance το μόνο που λέει είναι There was a problem processing your payment. Please try again later. Πέρα από τη Binance και μέχρι να δω γιατί συμβαίνει αυτό, ποιον εναλλακτικό τρόπο αγοράς crypto που να δέχεται και κάρτες Mastercard θα προτείνατε ως τον καλύτερο;

Από ποια τράπεζα; N26 και Revolut έκανα σχετικά πρόσφατα χωρίς πρόβλημα

Χαμηλά fees είδα στο bitget για κατάθεση που έτυχε να το τσεκάρω χτες, δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστο όμως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, greekfragma είπε

βεβαιώσου οτι τα στοιχεία που έχεις καταχωρημένα όπως διευθύνσεις κατοικίας, κινητά τηλέφωνα email επιβεβαίωσης και αριθμοί ταυτοποίησης  όπως ΑΦΜ Αριθμός Ταυτότητας κλπ είναι ίδια και όχι παρόμοια.

Θα το κοιτάξω να δω μήπως και φταίει αυτό. 

59 λεπτά πριν, snot είπε

Από ποια τράπεζα; N26 και Revolut έκανα σχετικά πρόσφατα χωρίς πρόβλημα

Χαμηλά fees είδα στο bitget για κατάθεση που έτυχε να το τσεκάρω χτες, δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστο όμως

Από Eurobank. Ίσως να αξίζει να δοκιμάσω να στείλω λεφτά στη Revolut και από εκεί στη Binance αν δεν βρω λύση. Ελπίζω μόνο να μην μου τα επιστρέψουν πάλι και καταλήξω να τα έχω στείλει στη Revolut χωρίς να έχω εν τέλη το ζητούμενο αποτέλεσμα.

15 minutes ago, TRP said:

Από Eurobank. Ίσως να αξίζει να δοκιμάσω να στείλω λεφτά στη Revolut και από εκεί στη Binance αν δεν βρω λύση. Ελπίζω μόνο να μην μου τα επιστρέψουν πάλι και καταλήξω να τα έχω στείλει στη Revolut χωρίς να έχω εν τέλη το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Δοκίμασε με ένα μικρό ποσό για αρχή

• Thanks 1

1 ώρα πριν, snot είπε

Δοκίμασε με ένα μικρό ποσό για αρχή

Δοκίμασα με Revolut και όλα καλά. Τελείωσα σε 5 λεπτά με ό,τι ήθελα να κάνω οπότε από εδώ και πέρα θα κάνω μεταφορά μέσω Revolut αντί να περιμένω να γίνει η μεταφορά μέσω SEPA. Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια!

21 ώρες πριν, TRP είπε

Δοκίμασα με Revolut και όλα καλά. Τελείωσα σε 5 λεπτά με ό,τι ήθελα να κάνω οπότε από εδώ και πέρα θα κάνω μεταφορά μέσω Revolut αντί να περιμένω να γίνει η μεταφορά μέσω SEPA. Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια!

Επρεπε να παρεις την eurobank πρωτα, μαλλον αυτοι σου μπλοκαραν την αγορα...Μου εχει τυχει στο παρελθον να μην με αφηνει και η πειραιως αλλα και η εθνικη...Τους παιρνεις τους πατας ενα χεσιδι και θα σε αφησουν.

10 ώρες πριν, arsenal είπε

Καλημέρα σε όλους! Η πιο ιστορική εβδομάδα για το Bitcoin μετά από 15 χρόνια από την ίδρυση του, είναι γεγονός. 

Τι έγινε; Νέες φήμες για ETF; Ακόμη και όταν όντως συμβεί το ETF, δεν θα είναι τόσο ιστορικό.

5 λεπτά πριν, sharke είπε

πιθανή  θετική απόφαση ETF  για ολους αύριο,

οποίος πήρε πήρε ,

Εγώ πάντως συνεβαλα στο selling pressure. Για να δούμε. Σας βλέπω πολύ σιγουρους όλους και βλέπω το dump να έρχεται από χιλιόμετρα μακρυά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, salvador_ είπε

46.8 k εφτασε το btc σημερα , τρεχουν να προλαβουν..

χωρίς να ανακοινωθεί τίποτα επίσημο ακόμα

Επεξ/σία από sharke

9 ώρες πριν, icenex είπε

Εδω holdaraρουμε κοντα μια 3ετια τωρα θα μασησουμε...Θα πουλησουμε οταν θα δουμε το λιγοτερο νεο all time high.. το δε μουν 🚀 😛

Για bitcoin και eth, αυτή η τακτική έχει δουλέψει πολλάκις. Για όλα τα άλλα χιλιάδες alt coins όμως, οι περισσότεροι μείνανε να κρατάνε αέρα.

• Δημιουργία νέου...