salvador_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου με τα etf εχουμε καμια επισημη αποφαση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) η προσπάθεια που έχουν επενδύσει τόσο η SEC όσο και οι εκδότες του Bitcoin ETF καθιστούν μια πλήρη απόρριψη την τελευταία στιγμή εξαιρετικά απίθανη. Χαρακτηρίζει μια τέτοια απόρριψη ως «το xαλί της δεκαετίας», λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική προσπάθεια που καταβλήθηκε, ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών. Σε περίπτωση που η SEC εκδώσει μια κατηγορηματική άρνηση, οι εκδότες κεφαλαίων ενδέχεται να κινηθούν νομικά κατά της ρυθμιστικής αρχής, ακολουθώντας το παράδειγμα του διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης Grayscale. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 7 hours ago, batig0al said: Νοέμβρη 2007: 61300$ Δεκέμβρη 2012: 1400$ Νοέμβρη 2015: 58$ 2016 έως 2022: 1$-4$ 2023-τώρα: 4$-7$ Τρομερό, σαν ένα αντίστροφο bitcoin BTC-1 Και χωρίς τα bailout θα είχε μικρότερη αξία από το Luna. Το χειρότερο είναι πως τότε επικρατούσε η άποψη πως μακροπρόθεσμα οι μετοχές τραπεζών είναι ασφαλής επένδυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου πραγματικα υπαρχει ακομα κοσμος που πιστευει οτι το bitcoin και γενικα τα cryptos βασιζονται σε "νεα" και "ειδησεις" για να ανεβουν/πεσουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuz10n Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, DexterWhite είπε πραγματικα υπαρχει ακομα κοσμος που πιστευει οτι το bitcoin και γενικα τα cryptos βασιζονται σε "νεα" και "ειδησεις" για να ανεβουν/πεσουν? αλλα που αλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, fuz10n είπε αλλα που αλλου; πουθενα, φυσικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, DexterWhite είπε πραγματικα υπαρχει ακομα κοσμος που πιστευει οτι το bitcoin και γενικα τα cryptos βασιζονται σε "νεα" και "ειδησεις" για να ανεβουν/πεσουν? Συνήθως οι ειδήσεις βγαίνουν μετά το "καλό" ή το "κακό" για να δικαιολογήσουν την άνοδο ή την κάθοδο 😂. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, DexterWhite είπε πραγματικα υπαρχει ακομα κοσμος που πιστευει οτι το bitcoin και γενικα τα cryptos βασιζονται σε "νεα" και "ειδησεις" για να ανεβουν/πεσουν? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα crypto την γλιτώνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 4 hours ago, DexterWhite said: πραγματικα υπαρχει ακομα κοσμος που πιστευει οτι το bitcoin και γενικα τα cryptos βασιζονται σε "νεα" και "ειδησεις" για να ανεβουν/πεσουν? Εννοείται. Ειδικά τα τελευταία χρόνια στην αγορά Crypto είναι από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες. Και ανέκαθεν σε όλες τις αγορές φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, zananiro είπε Εννοείται. Ειδικά τα τελευταία χρόνια στην αγορά Crypto είναι από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες. Και ανέκαθεν σε όλες τις αγορές φυσικά. Ότι ο χορός των αλτ ξεκίνησε εδώ και 6 μήνες και εν μέσω bearmarket τρέξαμε να το βαπτισουμε alt season ποια είδηση το δημιούργησε; Αν αύριο πάνε όλα καλά με τα etf και για τους επόμενους 6μηνες έχουμε μόνο κόκκινα, θα πέσεις από τα σύννεφα; Εγώ βλέπω πως όταν τα νέα τα μαθαίνει και η κουτσή Μαρία τότε είναι ήδη "παλιά". Just saying... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 41 minutes ago, ooaris said: Ότι ο χορός των αλτ ξεκίνησε εδώ και 6 μήνες και εν μέσω bearmarket τρέξαμε να το βαπτισουμε alt season ποια είδηση το δημιούργησε; Αν αύριο πάνε όλα καλά με τα etf και για τους επόμενους 6μηνες έχουμε μόνο κόκκινα, θα πέσεις από τα σύννεφα; Εγώ βλέπω πως όταν τα νέα τα μαθαίνει και η κουτσή Μαρία τότε είναι ήδη "παλιά". Just saying... Το btc ανέβηκε τους τελευταίους μήνες κοντά στο 60% και τα καθοριστικά νέα ήταν οι προσδοκίες για το ETF και για ευνοϊκό οικονομικό κλίμα λόγω του περιορισμού της αύξησης των επιτοκίων. Και φυσικά σημαντικός παράγοντας είναι το αναμενόμενο halving και οι προσδοκίες ότι η τιμή του btc θα έχει ανάλογη συμπεριφορά με βάση τι έγινε στο παρελθόν, οπότε πολλοί φορτώνουν. Ποιος είπε για alt season? Τη συμπεριφορά των alts την γνωρίζουμε, τα περισσότερα ανέβηκαν λόγω κερδοσκοπίας εκμεταλλευόμενα την αύξηση του btc. Κάποια ανέβηκαν λόγω των προσδοκιών ότι θα είναι σε μελλοντικά πακέτα ETF. Αν και τα πιο πολλά σε σχέση με τα ath τους είναι στον πάτο. Οπότε εγώ δεν βλέπω κανένα alt season μέχρι στιγμής. Μπορεί όλη αυτή η αύξηση που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να μην είναι καν υγιής και να σκάσει. Εμένα με ανησυχεί η όλη ιστορία με το ETF, γιατί βλέπω ότι αυξάνεται η μεταβλητότητα όσο πλησιάζει ο καιρός για την υποτιθέμενη απόφαση για το ETF. Το μόνο σίγουρο στην αγορά κρυπτό είναι η μεγάλη αβεβαιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, ooaris είπε Εγώ βλέπω πως όταν τα νέα τα μαθαίνει και η κουτσή Μαρία τότε είναι ήδη "παλιά". Just saying... Το έχω πει πολλές φορές, αστρολογία φάση είναι και η ερμηνεία των νέων. Έστω θετική είδηση και τα crypto ανεβαίνουν -> "λογική εξέλιξη" Έστω θετική είδηση και τα crypto πέφτουν -> "ήταν ήδη priced in οπότε συνέβη buy the rumour, sell the news" Με άλλα λόγια, μονά - ζυγά, μονόζυγα! To κορυφαίο είναι όταν γίνεται κάποια μεγάλη αύξηση/πτώση απότομα και ψάχνονται όλοι να εφεύρουν αφηγήματα γιατί συνέβη. Στο βραχυπρόθεσμο είναι τελείως απρόβλεπτο και άπειρες φορές με καλά ή κακά νέα έχει συμβεί το αντίθετο στις τιμές. Στο μακροπρόθεσμο όμως τα νέα, οι εξελίξεις, το adoption κτλ. παίζουν ρόλο οπότε αξίζει να τα παρακολουθείς. Το Rune ας πούμε έκανε διάφορα upgrades στο οικοσύστημα του και το τελευταίο 5μηνο έχει πάει καλά. Με ένα hack βέβαια μπορεί να πάει 80% κάτω εν ριπεί οφθαλμού αλλά έτσι είναι ο χώρος των alt coins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου -αρνητική απόφαση ETF πτώση του BTC -θετική απόφαση ETF πτώση του BTC (sell the news) χμμμμ.. εχω μπερδευτεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRP Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 23/12/2023 στις 12:53 ΠΜ, TRP είπε Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει που μετά από μεταφορά μέσω SEPA που έκανα για να στείλω χρήματα στον λογαριασμό μου στη Binance, αντί την επόμενη μέρα να μου πιστωθεί το πόσο, ακυρώθηκε η συναλλαγή και μου επέστρεψαν πίσω τα χρήματα; Επιστρέφω ξανά μετά από δεύτερη προσπάθεια για κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό μου στη Binance όπου πάλι συνέβη το ίδιο και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει και ούτε βρήκα κάτι που να δίνει μια λύση. Αν γνωρίζει κανείς τι φταίει θα βοηθούσε πολύ. Στη binance το μόνο που λέει είναι There was a problem processing your payment. Please try again later. Πέρα από τη Binance και μέχρι να δω γιατί συμβαίνει αυτό, ποιον εναλλακτικό τρόπο αγοράς crypto που να δέχεται και κάρτες Mastercard θα προτείνατε ως τον καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 3 minutes ago, TRP said: Επιστρέφω ξανά μετά από δεύτερη προσπάθεια για κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό μου στη Binance όπου πάλι συνέβη το ίδιο και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει και ούτε βρήκα κάτι που να δίνει μια λύση. Αν γνωρίζει κανείς τι φταίει θα βοηθούσε πολύ. Στη binance το μόνο που λέει είναι There was a problem processing your payment. Please try again later. Πέρα από τη Binance και μέχρι να δω γιατί συμβαίνει αυτό, ποιον εναλλακτικό τρόπο αγοράς crypto που να δέχεται και κάρτες Mastercard θα προτείνατε ως τον καλύτερο; βεβαιώσου οτι τα στοιχεία που έχεις καταχωρημένα όπως διευθύνσεις κατοικίας, κινητά τηλέφωνα email επιβεβαίωσης και αριθμοί ταυτοποίησης όπως ΑΦΜ Αριθμός Ταυτότητας κλπ είναι ίδια και όχι παρόμοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις