tcktcktck Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, salvador_ είπε δεν πανε καλα στην binance.. Μπορούμε να ευχαριστήσουμε τα ordinals για αυτα τα fees. Οι devs έχουν ήδη πει ότι θα μπλοκάρουν με κάποιο τρόπο την παράνοια με τα ordinals γιατί σαμποτάρουν το δίκτυο ουσιαστικά αλλά αυτό μπορεί να πάρει πολλούς μήνες να γίνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, tcktcktck είπε Μπορούμε να ευχαριστήσουμε τα ordinals για αυτα τα fees. Οι devs έχουν ήδη πει ότι θα μπλοκάρουν με κάποιο τρόπο την παράνοια με τα ordinals γιατί σαμποτάρουν το δίκτυο ουσιαστικά αλλά αυτό μπορεί να πάρει πολλούς μήνες να γίνει δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλοκαριστεί τίποτα. Από την στιγμή που οι miner θεωρούν ότι παίρνουν χρήματα κάνοντας mining τα ordinals με ουσιαστικά χάνοντας τα μεγάλα fee από τις κανονικές συναλλαγές τότε θα συνεχίζουν να μπλοκάρουν το δίκτυο. Ενα μπλοκάρισμα από τους dev δεν θα το ακολουθήσει κανείς γιατί απλά το bitcoin δεν είναι ethereum να λειτουργεί με παρεμβάσεις τέτοιες, αυτοριθμίζεται μόνο του. Τωρα πλέον πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι οι καθημερινές συναλλαγές του bitcoin πρέπει να περάσουν στο lightning. Εγώ προσωπικά όταν δω ότι τα fee είναι χαμηλά πάντα μεταφέρω bitcoin στο lightning wallet μου για άμεση χρήση όποτε και όταν τα χρειαστώ ακόμα και για μεταφορά σε ανταλλακτήρια χωρίς να έχω το αγχος των fee. Φυσικά κάνω και το αντίστροφο με την μεταφορά σε δικά μου bitcoin wallet on chain για μακροχρόνια αποθήκευση όταν τα fee το επιτρέπουν. 6 ώρες πριν, salvador_ είπε δεν πανε καλα στην binance.. εντωμεταξύ είναι και κλέφτες στην binance καθώς αυτή την στιγμή τα fee είναι στα 18 δολάρια και αυτοί χρεώνουν 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, chek2fire είπε εντωμεταξύ είναι και κλέφτες στην binance καθώς αυτή την στιγμή τα fee είναι στα 18 δολάρια και αυτοί χρεώνουν 32 μαζεύουν λεφτά να πληρώσουν το πρόστιμο .. με MEXC μια χαρά κάνω την δουλειά μου τώρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRP Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει που μετά από μεταφορά μέσω SEPA που έκανα για να στείλω χρήματα στον λογαριασμό μου στη Binance, αντί την επόμενη μέρα να μου πιστωθεί το πόσο, ακυρώθηκε η συναλλαγή και μου επέστρεψαν πίσω τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, TRP said: Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει που μετά από μεταφορά μέσω SEPA που έκανα για να στείλω χρήματα στον λογαριασμό μου στη Binance, αντί την επόμενη μέρα να μου πιστωθεί το πόσο, ακυρώθηκε η συναλλαγή και μου επέστρεψαν πίσω τα χρήματα; Από πια τράπεζα; Μήπως τα έστειλες στην paysafe που είχαν παλιά; Πριν μια εβδομάδα έκανα deposit χωρίς κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) απο άλλο cex με visa card μου έστειλαν αυτο το email για sepa για αυτές τις μερες Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRP Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, snot είπε Από πια τράπεζα; Μήπως τα έστειλες στην paysafe που είχαν παλιά; Πριν μια εβδομάδα έκανα deposit χωρίς κανένα πρόβλημα Eurobank. Όχι Bank Deposit πάτησα και έκανα μεταφορά στα στοιχεία που μου έβγαλε. Δεν ξέρω θα δω μήπως ξαναδοκιμάσω. Για αγορά μέσω κάρτας αφού πλέον η Binance δεν υποστηρίζει Mastercard, τι θα προτείνατε για να το έχω και αυτό ως επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, TRP είπε Eurobank. Όχι Bank Deposit πάτησα και έκανα μεταφορά στα στοιχεία που μου έβγαλε. Δεν ξέρω θα δω μήπως ξαναδοκιμάσω. Για αγορά μέσω κάρτας αφού πλέον η Binance δεν υποστηρίζει Mastercard, τι θα προτείνατε για να το έχω και αυτό ως επιλογή; Καταργήθηκε η χρήση της κάρτας binance, όχι το να βάζεις χρήματα με χρήση δικιάς σου κάρτας. Έβαλα προχθές πάντως και τα είδα άμεσα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRP Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Ναι όντως αλλά δέχεται μόνο κάρτες Visa ενώ εγώ έχω μόνο Mastercard και μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται. Τι να πω δεν ξέρω ίσως ξαναδοκιμάσω και ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Επίσης βλέπω ότι δέχεται Mastercard μόνο μέσω Paymonade. Χρησιμοποιεί κανείς τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ή θα ήταν καλύτερα να κάνω λογαριασμό σε κάποια άλλη πλατφόρμα που να υποστηρίζει την Mastercard; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 προσφατα ειχα κανει μεταφορα μεσω eurobank SEPA απο τον τρ λογαριασμο την επομενη εργασιμη φανηκαν στην binance ενω χθες που εκανα αναληψη μεσω SEPA Στο τρ λογ της eurobank τα λεφτα μπηκαν σε 5 λεπτα με 1 ευρω χρεωση ειχε και την επιλογη να τα βαζεις στην καρτα σου με 2% προμηθεια αλλα δεν ηταν διαθεσιμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μου αρέσει αυτή η σταθερότητα, μέχρι να κάνει βουτιά βέβαια 🥴 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Το Solana είναι ασταμάτητο !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Metis Dao να δεις... και injective. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε Metis Dao να δεις... και injective. Μπαίνετε σε dex και αγοράζετε αυτά τα ανύπαρκτα coins ή απλώς doom scrolling σε coinmarketcap και τα αναφέρετε για να περνάει η ώρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Λέτε να δούμε κανά flippening Sol με ΕΤΗ γιατί αυτό συζητιέται πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις