Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Εχει βουηξει ο τοπος απο χθες για hack στο ledger και σε Dex

Eιναι γενικευμενο το πρόβλημα (και φυσικα αφορά και τα προιοντα της Ledger) στη συνδεση με dex. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 14/12/2023 at 12:15, Extacy156 said:

Επανέρχομαι με ένα ποστ που έκανα πριν κάτι μήνες. Αν και έχω κάνει ήδη ένα 10x σε ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο, δεν έχω σκοπό να πουλήσω ακόμα. Αλλά θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη για να δω πως σκέφτονται οι υπόλοιποι 

Για κάποιο λόγο ταίριαξε με την διαίσθηση σου... τόλμησες και σου βγήκε! Μπράβο σου! 

Είναι να ταιριάξει κάτι με το τι πιστεύουμε ότι έχει/θα έχει αξία... 

Φαίνεται καλό project αλλά για κάποιο λόγο δεν θα έμπαινα... Ίσως αν ασχολούμουν με Rendering να καταλάβαινα καλύτερα τον χώρο... 

Αν θες πες μου λίγο γιατί το πιστεύεις μακροπρόθεσμα και ωραίο που μας το έδειξες από παλαιότερα

Το "do your own research" ειναι μια κοροϊδία τύπου μελέτης στο πάμε στοίχημα και ακόμα χειρότερο. 

Αλίμονο αν μερικά Google search σου δίνανε έστω και λίγες περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις σε μια crypto-πρόβλεψη. Το 99.9% είναι υποκινούμενα. Τα telegram/discord groups που μαζεύεται η πλέμπα μόνο παραμύθιασμα πουλάνε. 

18 λεπτά πριν, ooaris είπε

Το "do your own research" ειναι μια κοροϊδία τύπου μελέτης στο πάμε στοίχημα και ακόμα χειρότερο. 

Αλίμονο αν μερικά Google search σου δίνανε έστω και λίγες περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις σε μια crypto-πρόβλεψη. Το 99.9% είναι υποκινούμενα. Τα telegram/discord groups που μαζεύεται η πλέμπα μόνο παραμύθιασμα πουλάνε. 

Το dyor και το disclaimer για μη παροχή επενδυτικών συμβουλών είναι από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα του crypto internet.

Στις 16/12/2023 στις 2:57 ΜΜ, ooaris είπε

Συμφωνω. Καποιοι απλα ειναι τυχεροι και το βαφτιζουν ερευνα. Κυριολεκτικα καθε εβδομαδα στο binance βλεπω καποιο που να εχει κανει τρελο ποσοστο σε κερδη...

28 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Όποιος είχε μπει στο launchpad του ACE, μη ξεχάσει να δει την τιμή! 🤭

ACE αξίας 6€ μου κατέθεσαν το πρωί και τα πούλησα τώρα για 30€. 🤣

Τι φαση εγω δεν ειχα μπει σε καποιο launchpad πως μου εβαλαν???

Εγω ειχα κλειστά τα bnb μου και παραυτα μου εδωσε ACE...

Ωραιο μεροκαματο, ευχαριστω παιδες που ριξατε συρμα...

5 ώρες πριν, kkatzos είπε

ACE αξίας 6€ μου κατέθεσαν το πρωί και τα πούλησα τώρα για 30€. 🤣

Δεν θελεις να ξερεις ποσο τα πουλησα εγω :P

3 ώρες πριν, icenex είπε

Τι φαση εγω δεν ειχα μπει σε καποιο launchpad πως μου εβαλαν???

Εγω ειχα κλειστά τα bnb μου και παραυτα μου εδωσε ACE...

Αν έχεις BNB Vault, σου δίνει όλα τα launchpad αυτόματα!

38 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Αν έχεις BNB Vault, σου δίνει όλα τα launchpad αυτόματα!

Οχι ουτε καν..τα ειχα κλειστα για 30 μερες....Ok το βρηκα στα rules..

Binance BNB Vault and Locked Products will support the ACE Launchpool. Users who have staked their BNB in BNB Vault and Locked Products will automatically participate in the ACE Launchpool, and receive ACE rewards.

Μια χαρα μου εκατσε..πηρα λεφτα απο εκει που δεν τα περιμενα.

• Like 1

51 λεπτά πριν, icenex είπε

Οχι ουτε καν..τα ειχα κλειστα για 30 μερες....Ok το βρηκα στα rules..

Binance BNB Vault and Locked Products will support the ACE Launchpool. Users who have staked their BNB in BNB Vault and Locked Products will automatically participate in the ACE Launchpool, and receive ACE rewards.

Μια χαρα μου εκατσε..πηρα λεφτα απο εκει που δεν τα περιμενα.

Βασικά τώρα που ζεσταίνει η αγορά δεν συμφέρει να κλειδώνεις bnb. Δες λίγο μια ιστορική αναδρομή πόσα launchpads έκαναν μέσα στο bull market να καταλάβεις 

• Δημιουργία νέου...