snot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Το btc έχει την ίδια τιμή που είχε πριν από 10 μέρες, μην τρελαίνεστε Πτώση, διόρθωση, volality πείτε το όπως θέλετε αλλά σιγά την κίνηση. Αν δεν πάει κάτω από τα 36 είναι business as usual 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, ooaris είπε Αν και είχα βγάλει... Δεν βρισκω λόγο για crypto-ανταλλακτηριο-κάρτα. Όλες έχουν χρεώσεις ανά συναλλαγή.. Φαντάζομαι πως κανείς δεν έχει όλο το βίος του σε ανταλλακτήρια. 7 ώρες πριν, kkatzos είπε Στη Binance αν στο χρηματοδοτικό λογαριασμό (που είναι συνδεδεμένη η κάρτα) έχεις μόνο EUR τότε σε χρεώνει μόνο το ποσό που πλήρωσες. Καθόλου προμήθεια. Αν δεν κάνω λάθος. 6 ώρες πριν, runner69 είπε Καμια προμηθεια στην binance card με € φυσικά. Ισα ισα που ειχε και επιστροφη. Καμία προμήθεια. Χρόνια που έχω την Binance, την είχα την καθημερινή κάρτα για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καμία προμήθεια. Χρόνια που έχω την Binance, την είχα την καθημερινή κάρτα για όλα. 5 χρόνια την έχω και εγώ αλλά δεν βρήκα λόγο να την επιλέξω απο την λίστα του google pay. Προτιμώ της τράπεζάς μου που χρειάζεται και για το αφορολόγητο και 'νταξ'... γίνονται και κάτι μηνιαίες κληρώσεις για το χιλιάρικο. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από ooaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, ooaris είπε 5 χρόνια την έχω και εγώ αλλά δεν βρήκα λόγο να την επιλέξω απο την λίστα του google pay. Προτιμώ της τράπεζάς μου που χρειάζεται και για το αφορολόγητο και 'νταξ'... γίνονται και κάτι μηνιαίες κληρώσεις για το χιλιάρικο. Για κάποιον που έχει Crypto και θέλει να χαλάει από εκεί είναι μονόδρομος μια Crypto Card. Μπορεί εσύ να θέλεις να χαλάς από τς χρήματα που κερδίζεις και να μην πειράζεις τα χρήματα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Καμία προμήθεια. Χρόνια που έχω την Binance, την είχα την καθημερινή κάρτα για όλα. 31 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Για κάποιον που έχει Crypto και θέλει να χαλάει από εκεί είναι μονόδρομος μια Crypto Card. Μπορεί εσύ να θέλεις να χαλάς από τς χρήματα που κερδίζεις και να μην πειράζεις τα χρήματα σου. Τι youtubers και βλακειες.Αν ζεις μονο από κέρδη crypto eσυ πρέπει να κανεις σεμιναρια αλλα να κανεις εκπτωση στα μελη εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 56 λεπτά πριν, ooaris είπε 5 χρόνια την έχω και εγώ αλλά δεν βρήκα λόγο να την επιλέξω απο την λίστα του google pay. Προτιμώ της τράπεζάς μου που χρειάζεται και για το αφορολόγητο και 'νταξ'... γίνονται και κάτι μηνιαίες κληρώσεις για το χιλιάρικο. με μικροποσα δεν θα εχεις προβλημα , αμα κανεις κανα 10χιλιαρο συχνα καταθεση λογικα θα εχεις θεμα για το που τα βρηκες και αντε βρες ακρη τωρα με το ελληνικο συστημα , που ουτε οι ιδιοι εχουν κατι ξεκαθαρο για τα κερδη απο κρυπτο... χιλιες φορες μια καρτα απο ανταλλακτηρια γενικα οτι εχει λιγοτερο ελενχο τοσο καλυτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tcktcktck είπε Τι youtubers και βλακειες.Αν ζεις μονο από κέρδη crypto eσυ πρέπει να κανεις σεμιναρια αλλα να κανεις εκπτωση στα μελη εδω... Θα σου περάσει... Δεν είναι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δεν πιστεύω να κάνετε όπως αυτόν τον τύπο που νομίζει ότι πληρώνει με crypto; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Στις 16/2/2023 στις 11:21 ΠΜ, Extacy156 είπε Καλά όλα αυτά αλλά παίζει και μεγάλο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Π.χ. εγώ όταν ειμασταν στα χαμηλά είδα το RNDR. Μου άρεσε σαν project και σαν ιδέα και άρχισα το DCA. Ακόμα και στην βουτιά πριν λίγες μέρες δεν πούλησα αλλά αγόρασα περισσότερα. Έφτασα να έχω πάνω από το 50% του portofolio μου σε rndr. Περίμενα να πάει τόσο ψηλά? Όχι. Απλά μου έκατσε. Επειδή με έτρωγε το χέρι μου με αυτά που έβλεπα εχθές αλλά δεν ήθελα να μπω σε spot θέσεις άνοιξα και κάποια longs με καλό leverage για λίγη ώρα και έκανα 700% στο κεφάλαιο που έχω futures. Το είχα προβλέψει η να το είχα βγάλει από TA? Όχι. Απλά μου έκατσε. Δεν πουλάω τίποτα ακόμα και σε ενδεχόμενη βουτά πάλι θα αγοράσω. Ο καθένας έχει την στρατηγικη του και περνει τα ρίσκα του. Επανέρχομαι με ένα ποστ που έκανα πριν κάτι μήνες. Αν και έχω κάνει ήδη ένα 10x σε ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο, δεν έχω σκοπό να πουλήσω ακόμα. Αλλά θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη για να δω πως σκέφτονται οι υπόλοιποι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Extacy156 είπε Επανέρχομαι με ένα ποστ που έκανα πριν κάτι μήνες. Αν και έχω κάνει ήδη ένα 10x σε ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο, δεν έχω σκοπό να πουλήσω ακόμα. Αλλά θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη για να δω πως σκέφτονται οι υπόλοιποι Για να έχει η άποψη κάποιου αξία, θα πρέπει να παρακολουθεί το συγκεκριμένο crypto project. Αν υπάρχει adoption, hype, upgrades κτλ. μπορεί σε λίγους μήνες να είναι x100. Αν είναι κομπίνα ή αποτύχει, μπορεί να μηδενίσει. Εγώ δεν το παρακολουθώ άρα δεν έχω άποψη. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει άποψη με αξία βάσει μόνο της γραφικής, τεχνικής ανάλυσης, σχεδιασμό σχημάτων κτλ., κάνεις λάθος. Αυτές είναι μέθοδοι εξαπάτησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Πάω να ανοίξω τώρα το πρωί το bookmark binance BTCBUSD και τρώω error. Προφανώς δεν έχω πιει ακόμα καλά 2 γουλιές καφέ και είμαι σε φάση wtf just happened. https://www.binance.com/en/trade/BTC_BUSD?type=spot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, greekfragma είπε Πάω να ανοίξω τώρα το πρωί το bookmark binance BTCBUSD και τρώω error. Προφανώς δεν έχω πιει ακόμα καλά 2 γουλιές καφέ και είμαι σε φάση wtf just happened. https://www.binance.com/en/trade/BTC_BUSD?type=spot Από καιρό τα κάναμε FDUSD, σε σένα λογικά έγιναν αυτόματα 🤭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, NiKoSmile said: Από καιρό τα κάναμε FDUSD, σε σένα λογικά έγιναν αυτόματα 🤭 μάλλον δε με κατάλαβες ή και γω δεν έγραψα ολοκληρωμένα. το λινκ που παρακολουθούσα σταμάτησε να δουλεύει. έχω τραβήξει εδώ και μήνες ότι είχα σε binance σε hardware wallet BTC, THETA, VET. θυμάμαι καιρό πριν τις ανακοινώσεις και δεν ειχα αφήσει τίποτα για sell-buy orders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Εχει βουηξει ο τοπος απο χθες για hack στο ledger και σε Dex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 9 minutes ago, MaXmaD said: Εχει βουηξει ο τοπος απο χθες για hack στο ledger και σε Dex άμα δε το συνδέεις καθημερινά και το αφήνεις στο συρτάρι, όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις