loatki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Το ότι όλοι συμφωνείτε πως έρχεται μεγάλη διόρθωση είναι το καλύτερο indication για hold. Αλλά ας πάρουμε κάνα κέρδος στα 45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 35 minutes ago, tcktcktck said: Το ότι όλοι συμφωνείτε πως έρχεται μεγάλη διόρθωση είναι το καλύτερο indication για hold. Αλλά ας πάρουμε κάνα κέρδος στα 45 Έτσι όπως πάει βέβαια, παίζει πρώτα να κάνει νέο ath και μετά διόρθωση 📈 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω θα πω το εξης και το αφηνω εδω για το μελλον...Γενικα αν και πιστευω οτι θα εχουμε διορθωση κατι μεσα μου λεει οτι δεν θα γινει διορθωση η τουλαχιστον δεν θα γινει μεγαλη ...Οποτε εγω αυτο που θα κανω ειναι να κατσω στα αυγα μου με το btc και λοιπα μεγαλα νομισματα που εχω στο πορτοφολι μου και σιγουρα δεν θα τσιμπησω κερδος τοσο χαμηλα..Θα περιμενω τουλαχιστον να σπασουμε το all time high για να τσιμπησω κερδος.. Χθες τσιμπησα κερδος αλλα αυτο ητανε καθαρα staking rewards απο τα launchpad/pool δεν πειραξα καθολου το πορτοφολι μου.Ηταν οτι ειχα μαζεμενα απο edu/ntrn/meme... Δεν ξερω αλλα short term ουτε bearish ειμαι ουτε bullish αν και η προιστορια λεει οτι θα εχουμε μια καλη διορθωση... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, icenex είπε Ναι παίζει να έκανε και λιγότερο από μία ώρα αλλά τελικά την ανάληψη την εκανα 9:56 από binance λάθος θυμόμουν αλλά δεν παίζει να πέρασε πάνω από μία ώρα γιατί λέω αποκλείεται να έχουν μπει δεν έχει περάσει πολύ ώρα, αλλά προς έκπληξης μου είχαν μπει. 4 ευρώ κράτησε η Πειραιώς και 1 η binance. εγω μολις τραβηξα κατιτις απο ΒΙΝ στο LT iban της ρεβο ( το ειχε αποθηκευμενο απο παλιοτερα που εκανα το αντιστροφο) χρέωση 1 ευρω για ΒΙΝ κ εγινε σε 1 (ΕΝΑ) λεπτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, icenex είπε Εγω θα πω το εξης και το αφηνω εδω για το μελλον...Γενικα αν και πιστευω οτι θα εχουμε διορθωση κατι μεσα μου λεει οτι δεν θα γινει διορθωση η τουλαχιστον δεν θα γινει μεγαλη ...Οποτε εγω αυτο που θα κανω ειναι να κατσω στα αυγα μου με το btc και λοιπα μεγαλα νομισματα που εχω στο πορτοφολι μου και σιγουρα δεν θα τσιμπησω κερδος τοσο χαμηλα..Θα περιμενω τουλαχιστον να σπασουμε το all time high για να τσιμπησω κερδος.. Χθες τσιμπησα κερδος αλλα αυτο ητανε καθαρα staking rewards απο τα launchpad/pool δεν πειραξα καθολου το πορτοφολι μου.Ηταν οτι ειχα μαζεμενα απο edu/ntrn/meme... Δεν ξερω αλλα short term ουτε bearish ειμαι ουτε bullish αν και η προιστορια λεει οτι θα εχουμε μια καλη διορθωση... Εμένα η ιστορία μου έδειξε μια "συγκράτηση", να το πω, +- 6 μήνες στο halving. Καλή διόρθωση δεν νομίζω... Και γενικά εμείς οι semi-long term σίγουρα δεν τραβάμε τώρα. Μην τυχόν γλυκαθει κάνεις με τα ψίχουλα αυτά ε; 😅Και προπάντων δεν πηδάμε από alt σε alt επειδή το δικό μας είναι κάπως ψώφιο. Patience! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, ooaris είπε Εμένα η ιστορία μου έδειξε μια "συγκράτηση", να το πω, +- 6 μήνες στο halving. Καλή διόρθωση δεν νομίζω... Και γενικά εμείς οι semi-long term σίγουρα δεν τραβάμε τώρα. Μην τυχόν γλυκαθει κάνεις με τα ψίχουλα αυτά ε; 😅Και προπάντων δεν πηδάμε από alt σε alt επειδή το δικό μας είναι κάπως ψώφιο. Patience! Ακριβως το ιδιο πραγμα πιστευω περισσοτερο σαν προαισθημα οτι τελικα δεν θα εχουμε μεγαλη διορθωση για αυτο απεχω τελειως απο το να τσιμπησω κερδος...Αλλα εστω και γινει μια καλη διορθωση πιστευω το πολυ πολυ να τεσταρουμε τα 37-38k που πριν ειχαμε τρελο resistance...Οποτε πλεον μιλαμε για ενα πολυ καλο στηριγμα σε εκεινες τις τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, icenex είπε Εγω θα πω το εξης και το αφηνω εδω για το μελλον...Γενικα αν και πιστευω οτι θα εχουμε διορθωση κατι μεσα μου λεει οτι δεν θα γινει διορθωση η τουλαχιστον δεν θα γινει μεγαλη ...Οποτε εγω αυτο που θα κανω ειναι να κατσω στα αυγα μου με το btc και λοιπα μεγαλα νομισματα που εχω στο πορτοφολι μου και σιγουρα δεν θα τσιμπησω κερδος τοσο χαμηλα..Θα περιμενω τουλαχιστον να σπασουμε το all time high για να τσιμπησω κερδος.. Δεν ξερω αλλα short term ουτε bearish ειμαι ουτε bullish αν και η προιστορια λεει οτι θα εχουμε μια καλη διορθωση... To ενδιάμεσο που λες τι θα κάνεις έχει αξία. Τα υπόλοιπα δεν έχουν γιατί, πέρα του ότι γενικά είναι απρόβλεπτο και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, οι διατυπώσεις σου είναι στυλ αστρολογία. "Πιστεύω θα έχουμε πτώση, αλλά νιώθω και ότι δεν θα έχουμε πτώση ή αν συμβεί η πτώση θα είναι μικρή". Δηλαδή ό,τι και να γίνει, θα έχεις πέσει μέσα. Αυτή είναι μια παγίδα που πέφτει κάποιος ασυνείδητα μόνος του, έχοντας την εντύπωση αργότερα ότι έπεσε μέσα στη πρόβλεψη του ή αυτοί που το κάνουν επίτηδες για να κοροϊδέψουν άλλους. Ήξεις αφήξεις ου εν πολέμω θνήξεις και άλλα άπειρα παραδείγματα από την αρχή της ιστορίας. Δεν το λέω για να στη πω εσένα προσωπικά, απλά ήταν ευκαιρία να το επισημάνω μήπως και βοηθηθεί κάποιος. Προσωπικά είχα βάλει το 40% του κεφαλαίου μου πριν λίγους μήνες στο ETH και είμαι 25% πάνω. Νιώθω FOMO κτλ, ειδικά για το Rune που έχει πάει τραίνο αλλά οκ, ψυχραιμία. Τις επόμενες μέρες θα κάνω μια πιο εντατική έρευνα να δω μήπως μπω και με ένα ακόμη μεγάλο κομμάτι του κεφαλαίου μιας και αυτή η είδηση για Binance που δεν άλλαξε καθόλου το momentum με εξέπληξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas1269 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Οπως το λες φιλε ..οτι και να πει καποιος ...ετσι οπως θα το διατυπωσει επεσε μεσα....Ευτηχως ο κοσμος αρχιζει να ξυπναει...οπως με τους ...ειδικους στη ψυχαναληση που στο τελευταιο live τα σχολια πεφτανε βροχη..τους ρωταγανε πεσατε η οχι εξω οταν η τιμη ηταν στα 25-29 και λεγατε θα παμε κατω...?Μουγκα...Και μετα αναλυσεις και αν η τιμη μας δειξει αυτο θα γινει το αλλο....Παλι σχολια ρε παιδια ειπατε η οχι, οτι η τιμη οταν ηταν στα 25-29 θα παει κατω ...?Ναι η οχι...?καμια απαντηση...Δεν περιμενω απο καποιον να ξερει ολες τις κινησεις(αλιμονο δεν θα ηταν εδω ...) απλα να εχεις το θαρρος να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος οπως εχεις το θαρρος και κοκορευοσουν οταν επιανες τα trades στο youtube...Αλλα ειπαμε αν παραδεχτει το λαθος (που ηταν τεραστιο ) μετα δεν εχει συνδρομες στο discord και στα μαθηματα να πεφτουν τα 600αρια....Και ξαναλεω για τους ...υπερασπιστες τους...δεν αμφισβητω τις τεχνικες γνωσεις τους ,αλλα οτι δεν εχουν το θαρρος να παραδεχτουν οτι επεσαν εξω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, leonidas1269 είπε Οπως το λες φιλε ..οτι και να πει καποιος ...ετσι οπως θα το διατυπωσει επεσε μεσα....Ευτηχως ο κοσμος αρχιζει να ξυπναει...οπως με τους ...ειδικους στη ψυχαναληση που στο τελευταιο live τα σχολια πεφτανε βροχη..τους ρωταγανε πεσατε η οχι εξω οταν η τιμη ηταν στα 25-29 και λεγατε θα παμε κατω...?Μουγκα...Και μετα αναλυσεις και αν η τιμη μας δειξει αυτο θα γινει το αλλο....Παλι σχολια ρε παιδια ειπατε η οχι, οτι η τιμη οταν ηταν στα 25-29 θα παει κατω ...?Ναι η οχι...?καμια απαντηση...Δεν περιμενω απο καποιον να ξερει ολες τις κινησεις(αλιμονο δεν θα ηταν εδω ...) απλα να εχεις το θαρρος να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος οπως εχεις το θαρρος και κοκορευοσουν οταν επιανες τα trades στο youtube...Αλλα ειπαμε αν παραδεχτει το λαθος (που ηταν τεραστιο ) μετα δεν εχει συνδρομες στο discord και στα μαθηματα να πεφτουν τα 600αρια....Και ξαναλεω για τους ...υπερασπιστες τους...δεν αμφισβητω τις τεχνικες γνωσεις τους ,αλλα οτι δεν εχουν το θαρρος να παραδεχτουν οτι επεσαν εξω.... Είναι άδικο γιαυτους να παρουσιάζουν μια αστοχία.(για οποίους, σοβαρούς, αυτούς.) Είναι σαν να ρωτάς έναν ταβλαδόρο γιατί έχασε μια παρτίδα. Δεν κρίνει μια παρτίδα το ματσάκι όμως. Αν κάποιος ψάχνει υπηρεσίες σε trading κτλ, δεν κοιτάει μεμονωμένα περιστατικά αλλά το overall μακροπρόθεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2023 στις 9:29 ΜΜ, batig0al είπε To ενδιάμεσο που λες τι θα κάνεις έχει αξία. Τα υπόλοιπα δεν έχουν γιατί, πέρα του ότι γενικά είναι απρόβλεπτο και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, οι διατυπώσεις σου είναι στυλ αστρολογία. "Πιστεύω θα έχουμε πτώση, αλλά νιώθω και ότι δεν θα έχουμε πτώση ή αν συμβεί η πτώση θα είναι μικρή". Δηλαδή ό,τι και να γίνει, θα έχεις πέσει μέσα. Αυτή είναι μια παγίδα που πέφτει κάποιος ασυνείδητα μόνος του, έχοντας την εντύπωση αργότερα ότι έπεσε μέσα στη πρόβλεψη του ή αυτοί που το κάνουν επίτηδες για να κοροϊδέψουν άλλους. Ήξεις αφήξεις ου εν πολέμω θνήξεις και άλλα άπειρα παραδείγματα από την αρχή της ιστορίας. Δεν το λέω για να στη πω εσένα προσωπικά, απλά ήταν ευκαιρία να το επισημάνω μήπως και βοηθηθεί κάποιος. Προσωπικά είχα βάλει το 40% του κεφαλαίου μου πριν λίγους μήνες στο ETH και είμαι 25% πάνω. Νιώθω FOMO κτλ, ειδικά για το Rune που έχει πάει τραίνο αλλά οκ, ψυχραιμία. Τις επόμενες μέρες θα κάνω μια πιο εντατική έρευνα να δω μήπως μπω και με ένα ακόμη μεγάλο κομμάτι του κεφαλαίου μιας και αυτή η είδηση για Binance που δεν άλλαξε καθόλου το momentum με εξέπληξε. Προφανως τα λεγομενα μου παρεξηγηθηκαν γιατι μιλουσα για 2 διαφορετικα πραγματα δεν ελεγα οτι: "ξερετε κατι θα παει ειτε πανω ειτε κατω ωστε αυριο την αλλη να κοκορευομαι οτι επεσα μεσα.Δεν ειμαι τοσο στοκος να δηλωνω τετοια πραγματα δημοσια, αν θελω να με παιρνουν στα σοβαρα. Μιλησα οτι αν το παμε βαση προιστοριας και βαση λογικης και τεχνικων αναλυσεων η τιμη θα παει κατω.Προφανως και δεν ειμαι trader ουτε αναλυτης απλα μεταφερω αυτα που λιγο πολυ λενε οσοι ξερουν απο τεχνικη αναλυση οποτε δεν ειναι λογια και αναλυσεις δικες μου γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτες.Κοινως ανεφερα το τι πιστευουν οι περισσοτεροι οτι θα γινει και συμφωνω με αυτην την λογικη.Με λιγα λογια αν εξελιχθει αυτο το σεναριο σε καμια περιπτωση δεν θα κοκορευτω οτι επεσα μεσα. Και παμε στην καθαρα δικη μου αποψη βαση διαισθησης που ειπα οτι η τιμη δεν θα κανει τιποτα τρελο σε σχεση με αυτες τις αναλυσεις για καποιον λογο θεωρω οτι δεν θα εχουμε τρελα σκαμπανεβασματα οπως πολλοι περιμενουν μην με ρωτατε πως το ξερω ειναι απλα διαισθηση, προφανως μπορει να πεσω εξω κατα πολυ..παντως χθες νωρις το πρωι στις 3 ειχα μια διαισθηση για ενα trade και μου εκατσε και εβγαλα 3+ χηνες...Εγινα λιγο degenerate και ευτυχως μου εκατσε γιατι με το luna την ειχα φαει στον λωκο οποτε τωρα πηρα πισω τα σπασμενα.. Ηρθαν τα χριστουγεννα νωριτερα οχι τιποτα αλλο ειχα να βουλωσω και κατι τρυπες να παρω δωρα στην γυναικα, στο παιδι και 2-3 κοντινους μου..Μου εκατσε γαντι το συγκεκριμενο trade ηδη ξεχρεωσα το νεο Pc που μου πηγε 1200€.. Btw δεν ποσταρω τα κερδη για να φλεξαρω ή να το παιξω οτι ξερω (απλα κωλοφαρδος ημουν) αλλα πιο πολυ για να μοιραστω την χαρα μου γιατι απο χθες εχω χαρει τοσο πολυ γιατι πρωτη φορα μου εκατσε τοσο καλα ενα trade. Αντε ευχομαι σε ολους καλα κερδη!! Btw η μεταφορα εγινε 14:37 οπως βλεπετε στην φωτο και σε 5 λεπτα ητανε στο λογαριασμο της Πειραιως, παλι 4€ μου κρατησε λογικα θα κραταει περισσοτερη προμηθεια μετα τα 10k. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από icenex 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 https://www.coindesk.com/markets/2023/12/07/early-bitcoin-miner-apparently-sent-1000-satoshi-era-btc-to-trading-desks-this-week/ Καλό είναι να παίρνετε κέρδη . Έστω και μετά από 13 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tcktcktck είπε https://www.coindesk.com/markets/2023/12/07/early-bitcoin-miner-apparently-sent-1000-satoshi-era-btc-to-trading-desks-this-week/ Καλό είναι να παίρνετε κέρδη . Έστω και μετά από 13 χρόνια Τσιμπαει κερδος το παλικαρι, βεβαια ειναι τσιμπημα ατομικης βομβας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ την ψυχανάλυση την παρακολουθώ πιο πολύ για τη γνώμη πάνω στα μάκρο . Καλό είναι να μην παίρνετε γραμμή από κανέναν και να ξέρετε ότι την ευθύνη την παίρνετε εσείς ο,τι και να γίνει. Συνδρομές κλπ είναι χαμένα λεφτά για μένα γιατί δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω δουλειά για μία νέα χωρις ωράριο και με πολύ μεγαλύτερο άγχος(trader) . Έχω παρακολουθήσει αρκετούς μήνες crypto advance μέσα στο προηγουμενο bull market(3€ το μήνα δλδ) σιγά μην έδινα 50€ και προφανώς είδα ότι ούτε αυτά άξιζαν για τη χρήση που ήθελα να κάνω. Από αυτούς δεν βλέπω ούτε τα free video τους πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas1269 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, ooaris είπε Είναι άδικο γιαυτους να παρουσιάζουν μια αστοχία.(για οποίους, σοβαρούς, αυτούς.) Είναι σαν να ρωτάς έναν ταβλαδόρο γιατί έχασε μια παρτίδα. Δεν κρίνει μια παρτίδα το ματσάκι όμως. Αν κάποιος ψάχνει υπηρεσίες σε trading κτλ, δεν κοιτάει μεμονωμένα περιστατικά αλλά το overall μακροπρόθεσμα. Δεν τους ζήτησα το λόγο ,ούτε περιμένω να τα πιάσουν όλα..όπως όμως λένε sto live( σας το είπα πιάσαμε αυτό το trade ),να παραδεχτούνε ανάλογα ότι πέσανε έξω ..κ όχι λίγο έξω αλλά τελείως έξω....σε εκείνο το σημείο..(25κ-29κ). Και όχι επειδή πουλάνε 600 ευρώ μαθήματα trade και συνδρομές disqord να μην λένε την αλήθεια...Αυτό είπα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις