Alkazar21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 On 28/11/2023 at 10:56, icenex said: A bear market is defined by a prolonged drop in investment prices — generally, a bear market happens when a broad market index falls by 20% or more from its most recent high. The reverse of a bear market is a bull market, characterized by gains of 20% or more. Ξέρεις εγώ πιστεύω ότι ο πολλοί συγχέουν τις θεωρίες χρηματιστηρίου με τα Κρύπτο... Εσύ έκανες πολύ καλά που μπήκες all in στα 15κ και σε χαίρομαι. Εγώ διάβαζα και έβλεπα αναλύσεις των αναλύσεων και δεν φόρτωσα στα 15~16κ... Το καλό είναι ότι έχω θέσεις πάνω από το νερό αλλά θα ένιωθα αλλιώς αν είχα μπει σαν εσένα. 1 χρόνο περιμένουμε τα below 15k και ίσως δεν ... ............. ................. Τέσπα, αυτό που θέλω να πω είναι να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας (δυνάμεις) και τα golden boys με τις ουάου αναλύσεις ας τα αποφεύγουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, icenex είπε Εμενα τετοιου ειδους σχολια ξερετε τι μου θυμιζουν να ψοφησει η κατσικα του γειτονα... Χαιρω πολυ χαιροπουλος μπορει να παρουμε το 3ο το μακρυτερο αλλα αυτο ισχυει και για αλλα σεναρια, οπως αν γινει 3ος παγκοσμιος πολεμος, αν χαλασει η ευρωζωνη και δεν ξερω και εγω τι αλλο και τοτε μην περιμενετε τα ευρω να εχουν την ιδια αξια. Μου θυμιζει συζητησεις που κανω και καμια φορα αναφερα το btc και μου εφερνε ο αλλος σαν επιχειρημα οτι αν γινει πολεμος τι θα κανεις θα πληρωνεις με btc?Και καθε φορα απαντουσα πιστευεις δηλαδη αν γινει πολεμος θα εχει αξια το ευρω δολαρια και λοιπα φιατ και οχι ας πουμε αλευρι,λαδι,κτλ... Προσωπικα εγω ειμαι εδω για να βγαλω λεφτα πρωτα και πιο πολυ για ενα καλυτερο αυριο για το παιδι μου. σήμερα είχα (Εχθές δλδ) παρόμοια συζήτηση , με τύπο που ασχολείται με μετοχές , εντελώς κατηγορηματικός για τα crypto σε φάση απάτη , απορώ πως δεν έχουν απαγορεύσει μέχρι στιγμής της συναλλαγές κτλπ κτλπ και όταν βγει το ψηφιακό ευρώ τελιωσαν τα κρύπτο . να προσέχω να μην χάσω λεφτά και αλλά τέτοια. απλά έληξε η κουβέντα χωρίς να έρθω σε αντιπαράθεση γιατί , δεν με άφηνε να μιλήσω γνωρίζοντας τα όλα.. τύπος που βρήκε έτοιμα λεφτά , και έγινε συνεταίρος σε προμηθευτική εταιρία. ο κλασικός νεόπλουτος.. Έλληνας που Οτί κάνει θεωρείται καλύτερο , από τους άλλους. χωρίς καν να επεξεργαστεί , η να θέλει να ακούσει τι του λες γιατί απλά αυτός ξέρει... μαλακές γεμίσαμε πολλούς δεν με επηρεάσει καμία άποψη κανενός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Pump 40k Bitcoin 🥳 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2023 στις 6:29 ΜΜ, giorgos8691 είπε a Στις 3/12/2023 στις 10:07 ΜΜ, icenex είπε a Μου θυμιζει συζητησεις που κανω και καμια φορα αναφερα το btc και μου εφερνε ο αλλος σαν επιχειρημα οτι αν γινει πολεμος τι θα κανεις θα πληρωνεις με btc?Και καθε φορα απαντουσα πιστευεις δηλαδη αν γινει πολεμος θα εχει αξια το ευρω δολαρια και λοιπα φιατ και οχι ας πουμε αλευρι,λαδι,κτλ... Προσωπικα εγω ειμαι εδω για να βγαλω λεφτα πρωτα και πιο πολυ για ενα καλυτερο αυριο για το παιδι μου. Στις 4/12/2023 στις 8:02 ΠΜ, giorgos8691 είπε Στις 4/12/2023 στις 8:02 ΠΜ, giorgos8691 είπε a Στις 4/12/2023 στις 8:02 ΠΜ, giorgos8691 είπε Τα ιδια ελεγαν και για τις ελληνικες μετοχες τοτε. Οτι λενε για το bitcoin τωρα 60000 και την εφαγε στις 30000. Ισως ανεβει τεχνητα ομως για αυτο και τους βαζουν ολους παγκοσμοιος ταζοντας λαγους για πετραχιλια. Αφου εχεις παιδακια φροντισε να βγεις εκει που πρεπει και λιγο νωριτερα ισως.Δεν εχει 1 ευρω ποια.Εχω Επιγνωση του τη λεω Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από giorgos8691 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι Γιώργο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Ωραίο να ξυπνάς και να βλέπεις το πορτοφόλι μερικά 50αρικα πάνω. Στα 40k κοντά είμαστε σκέφτομαι να τραβήξω το 1/3 και τα άλλα όσο πάει αν φτάσει 60k καλως αλλιώς δεν πειράζει. Τα 15κ ήταν περίοδος εκπτώσεων φαίνονταν που είχε γερή στήριξη εκεί. Τα alt κάποια boostaran κάποια περιμένουν σταθεροποιηση του btc και πιστεύω ένα γερό run θα το κάνουν και αυτά. Έχω 15 sell orders για 15 alts 3 κατοστάρικα περίπου και ότι γίνει. Από mining είναι όλα τι είχαμε τι χάσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 23 minutes ago, Arkin said: Ωραίο να ξυπνάς και να βλέπεις το πορτοφόλι μερικά 50αρικα πάνω. Στα 40k κοντά είμαστε σκέφτομαι να τραβήξω το 1/3 και τα άλλα όσο πάει αν φτάσει 60k καλως αλλιώς δεν πειράζει. Το σκεφτόμουν και εγώ αλλά αφού οι περισσότεροι είναι σαν τον Γιώργο και λένε ότι είναι αέρας κοπανιστός τα κρατάω. Όταν θα λένε το ανάποδο θα πουλήσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, snot είπε Το σκεφτόμουν και εγώ αλλά αφού οι περισσότεροι είναι σαν τον Γιώργο και λένε ότι είναι αέρας κοπανιστός τα κρατάω. Όταν θα λένε το ανάποδο θα πουλήσω Αερας ξε αερας καποιοι εβγαλαν πολυ καλα χρηματα απο ολο αυτο και μπραβο τους. Ηθελα να βαλω 10 χιλιαρικα οταν ηταν στα 15 φλωρεψα μην τα χασω οποτε καλη καρδια και παιζουμε με αυτα απο mining για ενα καλο χαρτζιλικι και οπου παει. Ας δουμε που θα κατσει η μπιλια μεχρι το μεγαλο bull run η bear τεινω στο πρωτο και βλεπουμε πως θα κινηθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Alkazar21 είπε Ξέρεις εγώ πιστεύω ότι ο πολλοί συγχέουν τις θεωρίες χρηματιστηρίου με τα Κρύπτο... Εσύ έκανες πολύ καλά που μπήκες all in στα 15κ και σε χαίρομαι. Εγώ διάβαζα και έβλεπα αναλύσεις των αναλύσεων και δεν φόρτωσα στα 15~16κ... Το καλό είναι ότι έχω θέσεις πάνω από το νερό αλλά θα ένιωθα αλλιώς αν είχα μπει σαν εσένα. 1 χρόνο περιμένουμε τα below 15k και ίσως δεν ... ............. ................. Τέσπα, αυτό που θέλω να πω είναι να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας (δυνάμεις) και τα golden boys με τις ουάου αναλύσεις ας τα αποφεύγουμε. Προφανως και δεν το παιζω εξυπνος που μου εκατσε το trade στις 15k...Αλλα δεν ξερω αν θυμασαι τι εχω γραψει εδω μεσα που λεω οτι εχω μπει πρωτη φορα στα 50k μετα μπηκα στα 28k και στις 2 περιπτωσεις με ενα σεβαστο ποσον. Αλλα μπηκα all in στις 15k με το εξης σκεπτικο γιατι ειπα στον εαυτο μου οκ ποσο πιο κατω να παει μια χαρα εκπτωση ειναι και αυτην ασε που θα ριξω κατα πολυ το μεσο ορο αγορας μου.Ουτε αναλυσεις κοιταξα ουτε τι λεει δεξια και αριστερα ο ενας και ο αλλος...Στην τελικη και 10k να πηγαινε που λεγανε τοτε μικρη διαφορα ειχε στο δικο μου το μυαλο απο τα 15k ισως με βοηθησε το γεγονος οτι ειχα diamond hands του νουμπα και δεν μασησα παροτι ειχα μπει μεσα 60-70% μπορει και παραπανω τωρα που το σκεφτομαι. 39 λεπτά πριν, loatki είπε Ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι Γιώργο. Ελα ντε αυτο πηγα να γραψω τωρα...Γιωργο αν γινει η στραβη το πρωτο πραγμα που θα σκεφτω ειναι οτι μου τα λεγε ο Γιωργος απο το ινσομνια αλλα ο μλκς δεν τον ακουσα... Λες και ειμαστε μικρα παιδια εδω μεσα και δεν ξερουμε οτι ολο αυτο εχει και το αντιστοιχο ρισκο. 7 ώρες πριν, salvador_ είπε σήμερα είχα (Εχθές δλδ) παρόμοια συζήτηση , με τύπο που ασχολείται με μετοχές , εντελώς κατηγορηματικός για τα crypto σε φάση απάτη , απορώ πως δεν έχουν απαγορεύσει μέχρι στιγμής της συναλλαγές κτλπ κτλπ και όταν βγει το ψηφιακό ευρώ τελιωσαν τα κρύπτο . να προσέχω να μην χάσω λεφτά και αλλά τέτοια. απλά έληξε η κουβέντα χωρίς να έρθω σε αντιπαράθεση γιατί , δεν με άφηνε να μιλήσω γνωρίζοντας τα όλα.. τύπος που βρήκε έτοιμα λεφτά , και έγινε συνεταίρος σε προμηθευτική εταιρία. ο κλασικός νεόπλουτος.. Έλληνας που Οτί κάνει θεωρείται καλύτερο , από τους άλλους. χωρίς καν να επεξεργαστεί , η να θέλει να ακούσει τι του λες γιατί απλά αυτός ξέρει... μαλακές γεμίσαμε πολλούς δεν με επηρεάσει καμία άποψη κανενός. Καποια στιγμη στο μελλον ο τυπος αυτος θα ερθει σαν την βρεγμενη γατα να σε ρωτησει για να μαθει περισσοτερα... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από icenex 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, icenex είπε Καποια στιγμη στο μελλον ο τυπος αυτος θα ερθει σαν την βρεγμενη γατα να σε ρωτησει για να μαθει περισσοτερα Όταν σκάσω με την λιμο και τον σοφέρ μου θα πω στον οδηγό κάτσε παιδί μου θα μας ανοίξει την πόρτα ο τύπος εκεί έξω Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από salvador_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, giorgos8691 είπε το έχεις κερδίσει το ban γιατί από τι φένεται ήρθες στο club για να γράψεις την παπάτζα σου μόνο και μόνο για να μαζέψεις τα post ώστε να μπεις στις αγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 41k καλα πριν 1 ωρα ηταν 38k μπηκαν κατι δις ετσι απλα μεσα σε 1 ωρα. Και το eth 2200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Arkin είπε 41k καλα πριν 1 ωρα ηταν 38k μπηκαν κατι δις ετσι απλα μεσα σε 1 ωρα. Και το eth 2200. Μπα δεν μπηκαν δις...απλα καποιοι τολμηροι και μαλιστα ειναι και πολλοι, shortaran το btc...Και αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι και αποτελεσμα των ρευστοποιησεων οχι μονο οτι μπηκε κοσμος με τα ζεστα λεφτα του..Παιζει να εγιναν πανω απο 100 μυρια ρευστοποιησεις...Τελικα οσο εγραφα αυτο το ποστ μπηκα να το κοιταξω κοντα επεσα... 120 μυρια αλλα εχουν γινει κ αλλες σχετικα μεγαλες ρευστοποιησεις τις προηγουμενες 2-3 μερες σιγουρα πανω απο 50μυρια την μερα. Και οσο ανεβαινουμε θα γινονται trigger και αλλες ρευστοποιησεις με αποτελεσμα να ανεβει και αλλο η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRP Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Η υποστήριξη για αγορά κρυπτονομισμάτων με κάρτα Mastercard στη Binance ήταν να σταματήσει εντός Δεκεμβρίου ή φταίει κάτι άλλο και κάνω λάθος; Ρωτάω γιατί είχα δει κάτι συζητήσεις που γινόντουσαν εδώ μέσα αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς αφορούσε, και μέχρι μέσα Νοέμβρη που είχα δοκιμάσει μπορούσα να αγοράσω κανονικά με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Εγω παντως για να στηριξω το "εχουμε πολλα να δουμε" θα πω οτι σημερα μπηκα στην Εneba μετα απο καιρο να παρω κατι V-bucks για τον μικρο για το Fortnite, κι εμφανιστηκε στους τροπους πληρωμης,να βαλεις το πορτοφολι σου και να πληρωσεις με κρυπτονομισματα. Σε καποιους μπορει να μη λεει κατι αυτο.Σε μενα λεει παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις