Newbie1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, chek2fire είπε κατι παρομοιο ειχε γινει και το 2020. Για 350 Eth εδωσε fees 10000 Eth. https://beaconcha.in/tx/c215b9356db58ce05412439f49a842f8a3abe6c1792ff8f2c3ee425c3501023c Το pool παγωσε για αρχη την συναλλαγη και προσπαθησε να επικοινωνησει αλλα οταν δεν βρηκε ανταποκριση την αφησε να προχωρησει κανονικα. Μετα απο μηνες εστειλε ενα μηνυμα στους miners που ελεγε οτι ο κατοχος επικοινωνησε και οποιος θελει μπορει να επιστρεψει το ποσοστο απο το reward που ειχε λαβει τοτε σε μια διευθυνση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Black Friday λέει η τρεζορ. Τώρα που θα χρεοκοπήσει και η binance, ένας λόγος παραπάνω 😅 https://trezor.io/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο επερχόμενο bull market τα νέα αφηγήματα είναι. AI Gaming RWA (Real World Assets) Focus στα παραπάνω. 😎 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από Damianus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Το rwa τι είναι? Επίσης νομίζω είμαστε ήδη σε bull run έτσι έλεγε ο Ανδρέου τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Kapetanakos είπε Το rwa τι είναι? Επίσης νομίζω είμαστε ήδη σε bull run έτσι έλεγε ο Ανδρέου τουλάχιστον. Είμαστε ακόμα σε bear market! Bull market θα έχουμε όταν δούμε τους χρηματιστηριακούς δείκτες να κάνουν νέα υψηλά και να κρατάνε αυτά τα υψηλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, NiKoSmile said: Είμαστε ακόμα σε bear market! Bull market θα έχουμε όταν δούμε τους χρηματιστηριακούς δείκτες να κάνουν νέα υψηλά και να κρατάνε αυτά τα υψηλά. Με το ίδιο σκεπτικό μπορεί κάποιος να πει πως έχουμε bull market και ότι bear θα έχουμε όταν οι χρηματιστηριακοί δείκτες θα κάνουν νέα χαμηλά. Μάλλον έχουμε και τα 2 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από snot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατα την γνωμη μου προετοιμαζομαστε για το bullrun..Προφανως και δεν εχει αρχισει ακομη η τρελη κουρσα με την μεγαλη μεταβλητοτητα τιμης αλλα και απο την αλλη εχουμε βγει απο το bear market εδω και καιρο βεβαια αυτο το λεω εφοσον εχουμε τα διαγραμματα και τι εκανε τελικα το btc απο τοτε που επεσε στα 15k.Επισης δεν εχουμε μεγαλες διακυμανσεις τιμης προς τα κατω, αλλα επι το πληστον βλεπουμε ολα τα κρυπτο να προσπαθουν να σπασουν αντιστασεις προς τα πανω και οχι προς τα κατω ενω οταν κανει η τιμη υποχωρηση τα στηριγματα που εχει προς τα κατω αντεχουν. Απλα τωρα το μονο πραγμα που περιμενουμε ειναι ειτε το halving event ειτε την εγκριση btc etf και ολο αυτο να δωσει καυσιμο για να ξεκινησει το bullrun. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, icenex είπε Κατα την γνωμη μου προετοιμαζομαστε για το bullrun..Προφανως και δεν εχει αρχισει ακομη η τρελη κουρσα με την μεγαλη μεταβλητοτητα τιμης αλλα και απο την αλλη εχουμε βγει απο το bear market εδω και καιρο βεβαια αυτο το λεω εφοσον εχουμε τα διαγραμματα και τι εκανε τελικα το btc απο τοτε που επεσε στα 15k.Επισης δεν εχουμε μεγαλες διακυμανσεις τιμης προς τα κατω, αλλα επι το πληστον βλεπουμε ολα τα κρυπτο να προσπαθουν να σπασουν αντιστασεις προς τα πανω και οχι προς τα κατω ενω οταν κανει η τιμη υποχωρηση τα στηριγματα που εχει προς τα κατω αντεχουν. Απλα τωρα το μονο πραγμα που περιμενουμε ειναι ειτε το halving event ειτε την εγκριση btc etf και ολο αυτο να δωσει καυσιμο για να ξεκινησει το bullrun. κατά την άποψη μου είμαστε σε μεταβατικό στάδιο απο bearmarket to bullmarket αντιστάσεις κρατάνε ακόμη τα κρυπτονομίσματα πιστεύω θα είχε ηδη σπάσει το φράγμα των 38k$ το bitcoin εαν δεν έβγαζε στην σέντρα η blackrock την binance . απο συμπεράσματα μου τα κρυπτό βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και αξίζει να επενδύσεις σε αυτά . περιμένοντας την έγκριση του BTC ETF εαν γίνει θα πάρουν άνοδο τα κρύπτο ειτε κάθοδο εαν δεν εγκριθεί.. που ίσως είναι μεγάλη ευκαιρία να αγοράσεις σε καλή τιμή. και να πουλήσεις μετα το halving Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Εγω το εχω πιο απλα στο κεφαλι μου, ανοδικη ταση και οχι καθοδικη ταση απο την χαμηλοτερη τιμη των 15.5k, ειμαστε ηδη τουλαχιστον 130% απο τα 15κ, το συναισθημα ειναι περισσοτερο bullish και απλα περιμενουμε ενα καλο νεο για να δωσει ωθηση να ξεκινησει το bullrun.Τωρα αν θεωρει καποιος οτι ειμαστε σε bear market επειδη δεν σπασαμε το all time high τοτε ναι με αυτην την λογικη ειμαστε ακομη σε bear market. Ειμαι της αποψης αυτο που ειπα και πριν οτι ετοιμαζομαστε για εκτοξευση και περιμενουμε το καυσιμο αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι ειμαστε σε bear market αλλα στο ενδιαμεσο που ακομη η αγορα δεν εχει πειστει οτι εχουμε βγει απο bear market... Αν ψαξεις να βρεις ποιος ειναι ο ορισμος του bear market βγαζει αυτο... What is the bear market? A bear market is defined by a prolonged drop in investment prices — generally, a bear market happens when a broad market index falls by 20% or more from its most recent high. The reverse of a bear market is a bull market, characterized by gains of 20% or more. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Στις 26/11/2023 στις 8:36 ΜΜ, Kapetanakos είπε Το rwa τι είναι? Επίσης νομίζω είμαστε ήδη σε bull run έτσι έλεγε ο Ανδρέου τουλάχιστον. https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fcryptakias.com%2Fassets%2Fuploads%2Fphoto-19.jpg&tbnid=HaA2IydT4OvtOM&vet=1&imgrefurl=https%3A%2F%2Fcryptakias.com%2Fnews%2Fbinance-meetup-athens-2022&docid=gZZM7g_OYt6haM&w=1000&h=750&itg=1&source=sh%2Fx%2Fim%2Fm4%2F2#imgrc=HaA2IydT4OvtOM Μαυρογατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) α Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από giorgos8691 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 10 minutes ago, giorgos8691 said: Κατά τη γνώμη μου είναι αέρας κοπανιστός Το ίδιο ισχύει για το ευρώ και το δολάριο. Τουλάχιστον για να δημιουργηθεί το μπιτκόιν κοστίζει σε ενέργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) αα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από giorgos8691 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο τοτε που βγηκε το btc φιλε γιωργο μια ζωη το λενε κοπανιστο αερα τον ιανουαριο κλεινουμε 15ετια και ακομη τα ιδια ακουμε..Εσυ να φανταστω δεν το πιστευεις επειδη δεν αγορασες οταν ειχε 1$ και τωρα προσπαθησεις να πεισεις ποιον και τι? Ολες οι επενδυσεις εχουν ρισκο ακομη και μετοχη να παρεις μπορει να παει στο μηδεν τι σημαινει αυτο? Εμενα τετοιου ειδους σχολια ξερετε τι μου θυμιζουν να ψοφησει η κατσικα του γειτονα... Χαιρω πολυ χαιροπουλος μπορει να παρουμε το 3ο το μακρυτερο αλλα αυτο ισχυει και για αλλα σεναρια, οπως αν γινει 3ος παγκοσμιος πολεμος, αν χαλασει η ευρωζωνη και δεν ξερω και εγω τι αλλο και τοτε μην περιμενετε τα ευρω να εχουν την ιδια αξια. Μου θυμιζει συζητησεις που κανω και καμια φορα αναφερω το btc και μου φερνει ο αλλος σαν επιχειρημα οτι αν γινει πολεμος τι θα κανεις θα πληρωνεις με btc?Και καθε φορα απαντω πιστευεις δηλαδη αν γινει πολεμος θα εχει αξια το ευρω δολαρια και λοιπα φιατ και οχι ας πουμε αλευρι,λαδι,κτλ... Προσωπικα ειμαι εδω πρωτα για να βγαλω λεφτα και πιο πολυ για ενα καλυτερο αυριο για το παιδι μου και μετα ολα τα αλλα που πρεσβευουν το btc και λοιπα κρυπτο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από icenex 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, giorgos8691 said: Οκ τότε αγόρασε αφοβα Ή επένδυσε στην ενεργεια Έχω σταματήσει να αγοράζω όταν ανέβηκε πάνω από τα 24k. Αν φοβόμουν τώρα σκέψου τι θα έκανα όταν έκλεισε η ftx ή έσκασε το Luna Πάντως αν σήμερα έπρεπε να αγοράσω κάτι μεταξύ μπιτκόιν και δολάριου, θα έπαιρνα μπιτκόιν αν και short term βλέπω μεγάλη βουτιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις