Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, salvador_ είπε

επρεπε να της ελεγες την αληθεια ... οτι σε απειλει η μαφια των κρυπτονομισματων   οτι ο nakamoto  εβαλε λυτους και δεμενους να σου παρει τα 2 ευρω...

Το αστειο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι οτι της κανω θελω να επαληθευτει ο λογαριασμος για να μπορει η πλατφορμα να μου στειλει λεφτα και μου κανει.Οχι προκειται για απατη και οτι θα σας παρουν τα λεφτα και της κανω αληθεια τωρα?

Meanwhile ο λογαριασμος μου εκει την στιγμη ειχε μεσα 21.55€...Λεω συγνωμη ανησυχειτε μην χασω τα 2€ ή αν χαθει το αστρονομικο ποσον των 21.55€?

Δεν ηξερα αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω...

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, icenex είπε

Ασχετο αλλα χθες προσπαθησα να βαλω στην Binance και τον λογαριασμο που εχω στην πειραιως στις τραπεζες που να μπορω να κανω αναληψη και η διαδικασια που γινεται για να επαληθευτει η τραπεζα ειναι να κανω εστω μια συμβολικη καταθεση χρηματων.Αφου προσπαθησα 2-3 φορες να στειλω το συμβολικο ποσον των 2€ χτυπησε το τηλεφωνο απο την Πειραιως..

Το αποτελεσμα ηταν να θελουν να μαθουν τι συναλλαγη ειναι αυτη που κανω και γιατι την κανω και αλλα τετοια περιεργα.Λεω στην κοπελα ποιο ειναι ακριβως το προβλημα και μου κανει οτι οι συναλλαγες αυτες ειναι υποπτες και οτι γινεται για την δικη μου ασφαλεια και οτι αν χασω τα λεφτα μου δεν θα φερει ευθυνη η τραπεζα και τις κανω ναι οκ το ξερω, ουτως η αλλως αυτο ισχυει για ολα τα εμβασματα..Βασικα πηγα να εξηγησω γιατι την κανω την συναλλαγη και μου ελεγε κατι ακυρα που δεν εχει γνωση και να μου λεει σας απειλει καποιος η σας εχει βαλεις καποιος αλλος να την κανετε την συναλλαγη λεω οχι.

Της κανω με καταγραφεις σωστα?Μου κανει ναι..Ωραια της λεω αφηστε την συναλλαγη να γινει και αν χασω τα 2€ θα ειμαι εγω υπευθυνος και οχι η τραπεζα σας.

Κατανοω οτι γινονται πολλα με απατες και απο την μια ειναι θετικο να μην πατησει καποιος αφου υπαρχουν και αυτοι σαν εξτρα δικλειδα ασφαλειας αλλα απο την αλλη ειναι εκνευριστικο που στην ουσια δεν εχεις κανενα ελεγχο των χρηματων που εχεις στην τραπεζα.

Αυτα για οσους τρεφουν αυταπατες, το μονο χρημα που μπορεις να το κανεις οτι θες χωρις περιορισμους ειναι το μετρητο κατα την αποψη μου γιατι ακομη και στα κρυπτο μπορουν με διαφορους τροπους να σε περιορισουν.

Ναι... γιατί αύριο άμα σου πουν ότι καταργούνται τα μετρητά και ότι όλα αυτά που είχες κρυμμένα σπίτι γιατί δεν εμπιστεύεσαι τις τράπεζες κάνουν μόνο για προσάναμα σόμπας δεν θα νοιώσεις περιορισμένος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ooaris είπε

Ναι... γιατί αύριο άμα σου πουν ότι καταργούνται τα μετρητά και ότι όλα αυτά που είχες κρυμμένα σπίτι γιατί δεν εμπιστεύεσαι τις τράπεζες κάνουν μόνο για προσάναμα σόμπας δεν θα νοιώσεις περιορισμένος. 

Μα για αυτο τα καταργουνε σιγα σιγα για τον λογο που περιεγραψα γιατι πραγματικη ελευθερια υπαρχει μονο στο μετρητο οτιδηποτε αλλο εχει ελεγχο.

Θελω να δω οταν ερθει εκεινη η ωρα πως θα πληρωνουν στους οικους ανοχης καποιοι μην αναφερω τα "μαγκικα" τσιγαρα που κανει η μιση Ελλαδα..

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, icenex είπε

Μα για αυτο τα καταργουνε σιγα σιγα για τον λογο που περιεγραψα γιατι πραγματικη ελευθερια υπαρχει μονο στο μετρητο οτιδηποτε αλλο εχει ελεγχο.

Θελω να δω οταν ερθει εκεινη η ωρα πως θα πληρωνουν στους οικους ανοχης καποιοι μην αναφερω τα "μαγκικα" τσιγαρα που κανει η μιση Ελλαδα..

Τότε αναγκαστικά  θα γίνονται συναλλαγές  με κρυπτονομισματα .  Μπορούν να ελέγξουν  ανάληψη και κατάθεση  σε τρ λογαριασμό.   αλλά όχι μεταφορά  κρυπτός  από  τα δίκτυα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, icenex είπε

Ασχετο αλλα χθες προσπαθησα να βαλω στην Binance και τον λογαριασμο που εχω στην πειραιως στις τραπεζες που να μπορω να κανω αναληψη και η διαδικασια που γινεται για να επαληθευτει η τραπεζα ειναι να κανω εστω μια συμβολικη καταθεση χρηματων.Αφου προσπαθησα 2-3 φορες να στειλω το συμβολικο ποσον των 2€ χτυπησε το τηλεφωνο απο την Πειραιως..

Το αποτελεσμα ηταν να θελουν να μαθουν τι συναλλαγη ειναι αυτη που κανω και γιατι την κανω και αλλα τετοια περιεργα.Λεω στην κοπελα ποιο ειναι ακριβως το προβλημα και μου κανει οτι οι συναλλαγες αυτες ειναι υποπτες και οτι γινεται για την δικη μου ασφαλεια και οτι αν χασω τα λεφτα μου δεν θα φερει ευθυνη η τραπεζα και τις κανω ναι οκ το ξερω, ουτως η αλλως αυτο ισχυει για ολα τα εμβασματα..Βασικα πηγα να εξηγησω γιατι την κανω την συναλλαγη και μου ελεγε κατι ακυρα που δεν εχει γνωση και να μου λεει σας απειλει καποιος η σας εχει βαλεις καποιος αλλος να την κανετε την συναλλαγη λεω οχι.

Της κανω με καταγραφεις σωστα?Μου κανει ναι..Ωραια της λεω αφηστε την συναλλαγη να γινει και αν χασω τα 2€ θα ειμαι εγω υπευθυνος και οχι η τραπεζα σας.

Κατανοω οτι γινονται πολλα με απατες και απο την μια ειναι θετικο να μην πατησει καποιος αφου υπαρχουν και αυτοι σαν εξτρα δικλειδα ασφαλειας αλλα απο την αλλη ειναι εκνευριστικο που στην ουσια δεν εχεις κανενα ελεγχο των χρηματων που εχεις στην τραπεζα.

Αυτα για οσους τρεφουν αυταπατες, το μονο χρημα που μπορεις να το κανεις οτι θες χωρις περιορισμους ειναι το μετρητο κατα την αποψη μου γιατι ακομη και στα κρυπτο μπορουν με διαφορους τροπους να σε περιορισουν.

Το άκουσα και από αλλού χθες, το ίδιο πρόβλημα και την ίδια συμπεριφορά. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το ύποπτο κομμάτι και τι τους αφορά τι κάνω με τα λεφτά μου. Να πω ότι ήταν ένα υψηλό ποσό, ή πολλές συναλλαγές, οκ να το καταλάβω. Για την stoiximan και την κάθε stoiximan παίρνουν τηλέφωνο οι τράπεζες και λένε θεωρούμε ύποπτο το transaction οπότε το μπλοκάρουμε; :D 

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η revolut.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Για την Binance η Πειραιώς δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Με πήρε όμως για τη Nexo 😁. Για μένα δεν είναι τόσο κακό να μας ζητάνε επιβεβαίωση. Η αλήθεια είναι ότι έχουν εξαπατηθεί αρκετοί Έλληνες με μικρά ή μεγάλα ποσά και μετά τα θύματα άρχισαν να τα βάζουν με τις τράπεζες που δεν τους προστάτεψαν 🙄

2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Για την stoiximan και την κάθε stoiximan παίρνουν τηλέφωνο οι τράπεζες και λένε θεωρούμε ύποπτο το transaction οπότε το μπλοκάρουμε; :D 

Μα σου λένε... "παίξε υπεύθυνα" 😅

Δημοσ.
Στις 22/11/2023 στις 9:16 ΠΜ, icenex είπε

Παρα την αρνητικη επιπτωση που εχουν αυτα τα νεα στην αγορα...θεωρω κατα την ταπεινη μου αποψη οτι τωρα αφου θα παρακολουθειται η πλατφορμα δεν θα εχουμε τιποτα σκηνικα ftx ή τουλαχιστον θα ειναι πιο δυσκολο για αυτους να κανουν φουστιες.

Με λιγα λογια η βασικη κατηγορια ειναι ξυπλυμα χρηματος και οτι πανω απο 1 δις εσοδων στην Αμερικη δεν φορολογηθηκαν οποτε για να "φυγουν" οι κατηγοριες πληρωνουν 4.3 και ολα καλα..

Ευτυχως δεν τους κατηγορησαν οτι χρησιμοποιησαν τα χρηματα των πελατων αρα κατι ειναι και αυτο που τα funds ειναι safu..

Εγω πιστευω ολα αυτα ειναι καλα νεα για τον χωρο των κρυπτο..

ΜΙα διαφορετική ανάλυση 

M

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

ΜΙα διαφορετική ανάλυση 

M

Το εχω δει ηδη γιατι τον παρακολουθω τον συγκεκριμενο, αλλα δεν μου ειπε κατι που δεν το εχω σκεφτει-υποψιαστει ο ιδιος απο πριν.Οποιος νομιζει οτι οσοι βγαζουν δις τα βγαζουν με το σταυρο στο χερι μαλλον ζουν σε αλλη πραγματικοτητα...και το κανουν ολοι μηδενος εξαιρουμενου απλα αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο..

Εντωμεταξυ ο coffeezilla φερνει ενα επιχειρημα μια συνεντευξη που ο CZ απανταει στο γεγονος γιατι δεν εχει βαλει εναν απο τους big audit 4 για ελεγχο της εταιρειας και αυτος λεει επειδη δεν ξερουν πως να το κανουν σε κρυπτο και του κανει ο δημοσιογραφος η coinbase πως το εχει κανει ωστε να παρει την εγκριση και απανταει ο cz δεν κοιταω τι κανουν οι ανταγωνιστες μου..Και κατω στα σχολια του λεει ενας το εξης..βαζω ss..

Με λιγα λογια καταρριπτει μονος του αυτο το επιχειρημα του περι big audit 4 οταν συμφωνει οτι και αυτοι εχουν μπλεχθει σε διαφορες φουστιες...Αρα γιατι να τους παρω και αυτους στα σοβαρα...

Αρα τι να συζητησουμε οτι μαλλον ολα τα μεγαλα asset manager οπως blackrock κτλ επιτηδες εδιωξαν την Binance απο το αμερικα για να μεινει μονη της η coinbase που ολως τυχαιως εχουν επενδυσει ολα αυτα τα asset manager εκει..Και ολως τυχαιως περιμενουν να εγκριθουν τα etf τους που μαντεψε ποιος θα ειναι ο custodian αυτων των etf.. 2 σατοσι δωρο απο μενα σε οποιον το βρει..

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Η binance φεύγει από τις ΗΠΑ γιατί δεν ενδιαφερόταν να ακολουθήσει την εκεί νομοθεσία . Δεν έχει να κάνει με ανταγωνισμό αυτό.

Από κει και πέρα το ότι η binance φοβάται να δεχτεί auditing ειδικά από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να κάνουν τα στραβά μάτια οι auditors λέει πολλά. Το ποιο σημαντικό είναι τι θα γίνει με το πρόστιμο. Θα επιβιώσουν από αυτό και από τα επόμενα που πιθανώς θα έρθουν; θα δείξει. Όπως έδειξε και η ftx το να έχεις όλα τα υγρά σε ένα καλάθι σε μια αγορά σε αυτή είναι αυτοκτονικο. Ο καθένας ας πάρει τα μέτρα του

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Η binance φεύγει από τις ΗΠΑ γιατί δεν ενδιαφερόταν να ακολουθήσει την εκεί νομοθεσία . Δεν έχει να κάνει με ανταγωνισμό αυτό.

Από κει και πέρα το ότι η binance φοβάται να δεχτεί auditing ειδικά από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να κάνουν τα στραβά μάτια οι auditors λέει πολλά. Το ποιο σημαντικό είναι τι θα γίνει με το πρόστιμο. Θα επιβιώσουν από αυτό και από τα επόμενα που πιθανώς θα έρθουν; θα δείξει. Όπως έδειξε και η ftx το να έχεις όλα τα υγρά σε ένα καλάθι σε μια αγορά σε αυτή είναι αυτοκτονικο. Ο καθένας ας πάρει τα μέτρα του

Οκ ωραια ολα αυτα που λες και δεν διαφωνω σε γενικες γραμμες...Αλλα ποιος μου λεει οτι η blackrock δεν ειπε σε ολους τους auditors στο Αμερικα οτι κανονιστε την πορεια σας ετσι και κανετε τα στραβα ματια στην Binance σας τελειωσαμε..που σε τελικη αναλυση ειναι το σωστο αλλα αυτοι το κανουν γιατι θελουν μονο την coinbase εκει...Η μηπως θεωρεις οτι η blackrock δεν εχει τετοια δυναμη να τραβηξει τοσο πολυ τα νηματα και πολυ απλα η Binance το ξερει για αυτο και αποχωρησε "οικειοθελως"..

Ρε υπαρχει τοση φουστια και βρωμια που ολα αυτα τα σεναρια που σκεφτομαι εγω και εσυ ωχρειουν στο τι συμβαινει στην πραγματικοτητα.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Το ποιο σημαντικό είναι τι θα γίνει με το πρόστιμο. Θα επιβιώσουν από αυτό και από τα επόμενα που πιθανώς θα έρθουν; θα δείξει.

Η Binance μόνο για το 2022 μέσα στο βαθύ bear market είχε έσοδα 12 δις. Τα 4δις φαίνονται ένα μικρό κουρεματάκι σε σχέση με αυτά που έβγαλε από τις παράνομες δραστηριότητες..

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Η Binance μόνο για το 2022 μέσα στο βαθύ bear market είχε έσοδα 12 δις. Τα 4δις φαίνονται ένα μικρό κουρεματάκι σε σχέση με αυτά που έβγαλε από τις παράνομες δραστηριότητες..

Ισως. Από την άλλη και γω αν δεν με ελέγχει κανένας μπορώ να ισχυριστώ ότι έβγαλα 13δις. Αυτό είναι το point του βίντεο. Μας λένε το τζίρο τους αλλά όχι τα ανοίγματα τους

• Δημιουργία νέου...