snot Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 14 minutes ago, salvador_ said: τι έγινε με το yearfinance ? 40% πτώση σε μια μέρα Profit taking. Έτσι είναι τα κρύπτο, όσο εύκολα τα παίρνουν τόσο εύκολα τα χάνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Απλώς να υπενθυμίσω πως η crypto αγορά είναι τα 3 πρώτα coins που εκπροσωπούν το 80% του χώρου. Να πω πως τα επόμενα 7 είναι οκ για επένδυση μετρίου ρίσκου; Ας το πω. Τα υπόλοιπα 5000 coins όμως που μοιράζονται το 15% του χώρου δεν θα έπρεπε να είναι άξια απορίας για τις αυξομειώσεις που δέχονται. Είναι ο παπατζής και οι αβανταδόροι στη γωνία της γειτονιάς... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, ooaris said: Τα υπόλοιπα 5000 coins όμως που μοιράζονται το 15% του χώρου δεν θα έπρεπε να είναι άξια απορίας για τις αυξομειώσεις που δέχονται. Εγώ θα έλεγα πως δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, snot είπε Εγώ θα έλεγα πως δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν Δεν διαφωνώ αλλά υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος από πίσω για να μην υπάρχουν... Συνδρομές, signal groups, bots, wannabeδες, τζογαδόροι, influencers κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, salvador_ είπε τι έγινε με το yearfinance ? 40% πτώση σε μια μέρα Αυτό είχε ath 95000$ https://www.reddit.com/r/ethtrader/s/APupsJ8JXa Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από tcktcktck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Γνώμες για kaspa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε Γνώμες για kaspa? Πανάκριβο... δεν είναι για αγορά, προσωπική μου γνώμη φυσικά. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Πολύ σημαντική είδηση για να φεύγει αυτό το αγκάθι που υπήρχε πάνω από το Binance. Βέβαια συνεχίζεται η μάχη με τη SEC, αλλά αυτό το πρόβλημα το έχουν όλα τα ανταλλακτήρια που συναλλάσσονται με Αμερικάνους πολίτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Λογικά την κάνει και ο CZ και πάμε για άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Λογικά την κάνει και ο CZ και πάμε για άλλα. Την έκανε. Θα γελάσουμε με αυτά που έρχονται. Για richard δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, να δούμε πόσο θα παραμείνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρα την αρνητικη επιπτωση που εχουν αυτα τα νεα στην αγορα...θεωρω κατα την ταπεινη μου αποψη οτι τωρα αφου θα παρακολουθειται η πλατφορμα δεν θα εχουμε τιποτα σκηνικα ftx ή τουλαχιστον θα ειναι πιο δυσκολο για αυτους να κανουν φουστιες. Με λιγα λογια η βασικη κατηγορια ειναι ξυπλυμα χρηματος και οτι πανω απο 1 δις εσοδων στην Αμερικη δεν φορολογηθηκαν οποτε για να "φυγουν" οι κατηγοριες πληρωνουν 4.3 και ολα καλα.. Ευτυχως δεν τους κατηγορησαν οτι χρησιμοποιησαν τα χρηματα των πελατων αρα κατι ειναι και αυτο που τα funds ειναι safu.. Εγω πιστευω ολα αυτα ειναι καλα νεα για τον χωρο των κρυπτο.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ασχετο αλλα χθες προσπαθησα να βαλω στην Binance και τον λογαριασμο που εχω στην πειραιως στις τραπεζες που να μπορω να κανω αναληψη και η διαδικασια που γινεται για να επαληθευτει η τραπεζα ειναι να κανω εστω μια συμβολικη καταθεση χρηματων.Αφου προσπαθησα 2-3 φορες να στειλω το συμβολικο ποσον των 2€ χτυπησε το τηλεφωνο απο την Πειραιως.. Το αποτελεσμα ηταν να θελουν να μαθουν τι συναλλαγη ειναι αυτη που κανω και γιατι την κανω και αλλα τετοια περιεργα.Λεω στην κοπελα ποιο ειναι ακριβως το προβλημα και μου κανει οτι οι συναλλαγες αυτες ειναι υποπτες και οτι γινεται για την δικη μου ασφαλεια και οτι αν χασω τα λεφτα μου δεν θα φερει ευθυνη η τραπεζα και τις κανω ναι οκ το ξερω, ουτως η αλλως αυτο ισχυει για ολα τα εμβασματα..Βασικα πηγα να εξηγησω γιατι την κανω την συναλλαγη και μου ελεγε κατι ακυρα που δεν εχει γνωση και να μου λεει σας απειλει καποιος η σας εχει βαλεις καποιος αλλος να την κανετε την συναλλαγη λεω οχι. Της κανω με καταγραφεις σωστα?Μου κανει ναι..Ωραια της λεω αφηστε την συναλλαγη να γινει και αν χασω τα 2€ θα ειμαι εγω υπευθυνος και οχι η τραπεζα σας. Κατανοω οτι γινονται πολλα με απατες και απο την μια ειναι θετικο να μην πατησει καποιος αφου υπαρχουν και αυτοι σαν εξτρα δικλειδα ασφαλειας αλλα απο την αλλη ειναι εκνευριστικο που στην ουσια δεν εχεις κανενα ελεγχο των χρηματων που εχεις στην τραπεζα. Αυτα για οσους τρεφουν αυταπατες, το μονο χρημα που μπορεις να το κανεις οτι θες χωρις περιορισμους ειναι το μετρητο κατα την αποψη μου γιατι ακομη και στα κρυπτο μπορουν με διαφορους τροπους να σε περιορισουν. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από icenex 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, icenex είπε Λεω στην κοπελα ποιο ειναι ακριβως το προβλημα και μου κανει οτι οι συναλλαγες αυτες ειναι υποπτες και οτι γινεται για την δικη μου ασφαλεια και οτι αν χασω τα λεφτα μου δεν θα φερει ευθυνη η τραπεζα και τις κανω ναι οκ το ξερω, ουτως η αλλως αυτο ισχυει για ολα τα εμβασματα..Βασικα πηγα να εξηγησω γιατι την κανω την συναλλαγη και μου ελεγε κατι ακυρα που δεν εχει γνωση και να μου λεει σας απειλει καποιος η σας εχει βαλεις καποιος αλλος να την κανετε την συναλλαγη λεω οχι. επρεπε να της ελεγες την αληθεια ... οτι σε απειλει η μαφια των κρυπτονομισματων οτι ο nakamoto εβαλε λυτους και δεμενους να σου παρει τα 2 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις