Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθενας εχει την στρατηγικη του προφανως για να κανεις total cash out θεωρεις με μαθηματικη βεβαιοτητα οτι κατι θα πεσει σιγουρα πολυ κατω απο την τιμη που πουλησες..Ε αν εισαι μεντιουμ τοτε ναι αυτη ειναι η καλυτερη στρατηγικη για σενα.Αλλοι το βλεπουν σε βαθος 10ετιας και δεν θελουν καν να μπουνε και να παιξουν το παιχνιδι της μαντεψιας.

Λαθος τροπος προσεγγισης της ολης κουβεντας, προσωπικα δεν ηθελα να τριψω με αλατι την πληγη κανενος, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου ή τουλαχιστον αυτο συμπερανω απο την απαντηση που δοθηκε.

Για μενα ειτε εισαι bullish ειτε bearish ειτε και τα 2 σε τελικη αναλυση ειναι ποσο κωλοφαρδος εισαι να πεσεις μεσα στην μαντεψια σου τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.Γιατι αν ξαφνικα το 21 δεν μπαιναμε σε βαθυ bear market και γινοταν institutional adoption σε σημειο τετοιο που πχ να πουλησες στα 60k και η τιμη μεχρι σημερα να μην επεφτε κατω απο τα 65k τωρα τι θα ελεγες?Κοινως η μαντεψια-αποψη σου δεν σε κανει πιο σωστο απο καποιον αλλον που δεν επεσε μεσα (γενικα μιλαω οχι εσενα προσωπικα).

Επεξ/σία από icenex
  • Like 6
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Φορτωσαμε οτι ειχαμε και δεν ειχαμε οταν ηταν στα 1000$ ας φορτωσουν τωρα οι αρκουδιαρηδες.

Μόνο εγώ γκριτζάρω δηλαδή με τέτοιες απαντήσεις; 😅

Αφουγκράστηκες με τόση ακρίβεια το τέλος της πτώσης και τα έχωσες όλα τότε με το ETH στο 1κ;

Και οκ... Μιλάω γενικά. Κατά καιρούς διαβάζεις μερικούς να λένε εκ των υστέρων.... " ε τι περιμένατε. 2 φορές σας έδωσε την ευκαιρία να αγοράσετε btc στα 15κ, τώρα φεύγει το πουλάκι" Meanwhile ακόμα περιμένει να ρεφάρει την χασούρα του μεγαλύτερου μέρους του κεφαλαίου του που εξανεμίστηκε αρχές 22 και το dca που έκανε στις "εκπτώσεις" των 40 και 30κ  την άνοιξη του 22. 

Just saying... Κουβέντα να γίνεται. Ο καθένας πράττει όπως νοιώθει. 

Άλλος είναι emotional hodler, άλλος long term investor no matter what Και άλλος daily trader. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα ητανε ακριβως αυτο που εγραψα εγω πονταρα οτι δεν θα παει πιο κατω η τιμη και οτι λεφτα μου ειχαν μεινει εκανα all in.Οσο για το δευτερο σκελος για τους αρκουδιαρηδες ειναι ακριβως αυτο που εγραψα οτι εγω δεν εχω λεφτα πλεον να μπω, ας μπουνε οσοι ητανε bearish μεχρι τωρα και δεν μπηκαν, που το βρισκεις cringe?Επειδη αντι να γραψω ολο αυτο το περιεγραψα με εναν χαρακτηρισμο που υπαρχει στα κρυπτο, εκει ηταν το προβλημα?Δεν ειναι cringe απλα ο καθενας ξεχωριστα το παιρνει ετσι γιατι οι επιλογες-τζογος του αποδειχτηκαν λαθος.Και εγω μετανοιωνω που δεν εκανα total cash out το 21 και εκανα partial αλλα δεν εκατσα να μειωσω την χαρα του αλλου που βγηκε κερδισμενος απο τον τζογο του που ηταν πιο bearish απο μενα.

Ετσι για την ιστορια αγορασα το eth στα 1050$ κ btc στις 15900$ και 16500$ το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου καθως επισης και ενα μικροτερο κομματι οταν εσπασαν οι 20000 και ειχα βαλει order στις 17900$...Κοινως μονο στο eth επεσα σχετικα κοντα ενω στο btc πιο πολυ εκανα dca...καθως εχω αγορασει οσο επεφτε κοινως δεν πηγα να το παιξω μαντης...

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Δεν επιδιώκω να μειώσω κανενός την χαρά. Προσωπικά cringe βρίσκω το ότι  αυτά τα 6 χρόνια που ασχολούμε με τον χώρο, διαβάζω μόνο success stories στις κοινότητες. 

Cringarω περισσότερο όταν αυτά τα stories τείνουν να ξεκινάνε "το φώναζα τότε, δεν με άκουγε κάνεις" 

Σε άλλα νέα χακαριστηκε το πολονιεξ κάτι ψιλά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ooaris είπε

Δεν επιδιώκω να μειώσω κανενός την χαρά. Προσωπικά cringe βρίσκω το ότι  αυτά τα 6 χρόνια που ασχολούμε με τον χώρο, διαβάζω μόνο success stories στις κοινότητες. 

Cringarω περισσότερο όταν αυτά τα stories τείνουν να ξεκινάνε "το φώναζα τότε, δεν με άκουγε κάνεις" 

Σε άλλα νέα χακαριστηκε το πολονιεξ κάτι ψιλά. 

Λογικό να ακούς μόνο τα καλά ποιος έχει διάθεση να λέει ότι έχασα λεφτά;Αν και κατά καιρούς έχουμε γράψει πολλοί εδώ μέσα τις αποτυχίες μας...Προσωπικά αν πας αρκετά πίσω θα βρεις post που λέω ότι έχασα ένα καλό πόσο με το luna.

Αλλά ας πάμε παρακατω δεν είναι ανάγκη να σπάσουμε μπάλες άλλο με αυτό το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Revo μου έστειλε αυτό το μήνυμα για να βάλω το ΑΦΜ μου
ας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να ελέγξετε τα φορολογικά σας στοιχεία μέχρι 11 Ιανουαρίου 2024, ώστε να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκπληκτικές λειτουργίες της Revolut. 

η ρεβο τι θα κάνει θα στείλει στην εφορά της αγορές που εκανα το 2023 ή το θέλει από εδω και πέρα για το 2024? θα φανουν οι αγορές με κάρτα σαν έξοδα - δαπάνη αγοράς αγαθών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής στο Ε1?

Επεξ/σία από nemesis89
Δημοσ.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τελευταία να στείλει ευρώ απο revolut σε kraken? Παιρνω τα στοιχεια που δινει το Kraken για SEPA Instant - Clear junction αλλα δεν ξερω που να τα βάλω στη φορμα της revolut. Π.χ. δεν έχει θέση για το reference, μονο κάτι άλλα π.χ. ονομα και μεσαία ονόματα, επώνυμο κλπ. Επισης η revolut δινει δυο επιλογες για το είδος του παραληπτη, Ιδιώτης η επιχείρηση. Αν επιλέξω επιχείρηση ρωτάει και καποια εξτρα πράγματα οπως ποιο είναι το αντικέιμενο της εταιρίας κλπ. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nemesis89 είπε

Η Revo μου έστειλε αυτό το μήνυμα για να βάλω το ΑΦΜ μου
ας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να ελέγξετε τα φορολογικά σας στοιχεία μέχρι 11 Ιανουαρίου 2024, ώστε να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκπληκτικές λειτουργίες της Revolut. 

η ρεβο τι θα κάνει θα στείλει στην εφορά της αγορές που εκανα το 2023 ή το θέλει από εδω και πέρα για το 2024? θα φανουν οι αγορές με κάρτα σαν έξοδα - δαπάνη αγοράς αγαθών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής στο Ε1?

Όχι δεν θα στείλει τις αγορές. Το ποσό των χρημάτων που έχεις στο πορτοφόλι σου μια δεδομένη στιγμή θα στείλει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αναγκαστικά πρέπει να το βάλεις αν θέλεις να την χρησιμοποιείς.

• Like 1
Δημοσ.

Meanwhile το sol δίνει πόνο αλλά δεν ακούω πανηγύρια. Μάλλον δεν το εμπιστεύτηκε κάνεις μας; 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ooaris είπε

Meanwhile το sol δίνει πόνο αλλά δεν ακούω πανηγύρια. Μάλλον δεν το εμπιστεύτηκε κάνεις μας; 

Αν και αγόρασα καμιά 20-25 στα 15-20€ 

Μέχρι να πάει 250 που είχα πάρει κανα 3αρι coins  δεν θα νιώσω καλά... 😆

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ooaris said:

Μαζί και άλλα alameda coins όπως ftt, luna. Κάτι μου λέει πως μας αξίζουν new lows

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ooaris είπε

...επίσης δεν το ακούμπησα καθόλου συνάδελφε :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ooaris είπε

Ακριβως αυτο ουτε καν το ακουμπησα, ουτε καν για τα lolz που λεμε..Την πατησα με το Luna και πλεον απλα μενω στις επιλογες που εχω κανει και τελος.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ooaris είπε

εγω πανυγηριζω που εστειλα τα 11 κομματια μου μολις καβαλησε τα 45 με μεση αγορα 41... γιατι τα ειχα για χαμενα μετα την κατρακυλα.

• Δημιουργία νέου...