Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Damianus είπε

Bitcoin , ETH, high market caps ποτέ....

Άρα ταΐζουμε τα low market cap νεότερα απο 2 χρονών κυρίως στους τομείς data, ai, gaming και διαβάζουμε twitter για καθοδήγηση.

Instructions clear!

EDIT: Βρήκα και ένα εργαλείο για επιπλέον βοήθεια στην επιλογή alt τσέκαρε το

altview.jpg

Επεξ/σία από loatki
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/11/2023 στις 2:44 ΠΜ, salvador_ είπε

Ποιους  μεγάλους Έλληνες και ξένους  πετυχημένους  στο κλάδο των κρυπτό  συμβουλεύετε;

Ένα Έλληνα που μου άρεσε  πως τα έλεγε στο yt είναι ο Γιάννης Ανδρέου 

Conclavio scamer or not? 

Ο Ανδρεου γενικα προμοταρει πολυ σκαμ και πολλες φορες σ αυτα που λεει δεν εχει τεχνικες γνωσεις. πχ θυμαμαι τοτε που εγινε ο ντορος με το restore seed απο το ledger, ελεγε ενταξει ρε παιδια προαιρετικο ειναι αν θες δεν το κανεις, τι φωναζετε;  Δλδ δεν ειχε καταλαβει ουτε ο ιδιος γιατι εγινε τετοιος χαμος.
Επισης (δεν θα πω οτι μπηκε "αργα" στο χωρο, καθως το 90% των youtuber μπηκε μετα το 2017) αν δειτε παλιοτερα βιντεο ασχολουνταν με κτηματομεσιτικα και γενικα επενδυσεις. Ηταν δλδ all around επενδυτης απλα πλεον βλεπει στα κρυπτο το ευκολο κερδος.

Νταξει το να ρωτας αν το κονκλαβιο ειναι σκαμ, θελει ολοκληρο νημα μονο για παρτυ του.

Μεγαλους και πετυχημενους στα κρυπτο με δημοσιες θεσεις λιγο δυσκολο να βρεις παρ ολα αυτα υπαρχουν καποια καναλια που εχουν καλα νεα και γενικα ειναι γνωστες. Ασχετως προβλεψεων.
Τα Κρυπτονεα αρκετα καλο καναλι για να παιρνεις ετσι ενα σφηνακι απο τα ημερησια νεα των κρυπτο.
Και τελευταια παρακολουθω Degen club, πιστευω ο τυπος εχει γνωσεις και ξερει για τι μιλαει αλλα δεν εχω κανει τρακινγκ καποιες προβλεψεις που δινει για να δω αν πεφτει μεσα.
Σταθερη αξια για μενα και το Greek Cryptocurrency Community, τα παιδια κανουν και live κους κους καθε Δευτερα νομιζω.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/11/2023 στις 2:44 ΠΜ, salvador_ είπε

Σωστά  τα λες δίνει ψευδαίσθηση  ότι είναι  εύκολο . Αλλά δεν είναι   τελικά . Θέλει πολύ χρόνο να ασχοληθείς   για να κατανοήσεις  τι και πως , Ευτυχώς  έχω μπόλικο  ελεύθερο χρόνο  αυτο το διάστημα ευκαιρία  να τον αξιοποιήσω.

Το kraken  έχει πάρα πολύ μεγάλα fees θα δω στο binance  πως είναι 

Τι γνώμη έχετε για το νέο κρυπτό paypalusd? Αξίζει  να ρίξουμε μερικά ευρώ; 

Ποιους  μεγάλους Έλληνες και ξένους  πετυχημένους  στο κλάδο των κρυπτό  συμβουλεύετε;

Ένα Έλληνα που μου άρεσε  πως τα έλεγε στο yt είναι ο Γιάννης Ανδρέου 

Conclavio scamer or not? 

Το ότι το κονκλάβιο είναι απάτη είναι κάτι πολύ μα πάρα πολύ προφανές. Αρχικά ο δημιουργός του δεν βγάζει τα χρήματα του με τους τρόπους που λέει, τα βγάζει με πολύ βρώμικα παιχνίδια. Μπορείς να διαβάζεις για αυτό εδώ: https://www.efsyn.gr/themata/thema-tis-efsyn/336449_sta-adyta-toy-conclavio

Και εδώ:

https://www.espressonews.gr/cover-story/308021/anilikes-ston-isto-proin-paikti-toy-gntm/

Μακριά από απάτες!! Δυστυχώς την είχα πατήσει και εγώ με αυτόν τον απατεώνα και το έψαξα μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια. Μια ερώτηση που αφορά την αγορά features σε isolated mode στη Binance, αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει.

Όταν ανοίγoυμε ένα position σε isolated mode, το initial margin είναι το κεφάλαιο που απαιτείται για την αγορά. Για παράδειγμα, σε αγορά αξίας 100usdt με leverage x10, το isolated margin για το position είναι 10usdt. Αυτό μπορεί να γίνει adjust αφού ανοίξουμε τη θέση. Υπάρχει τρόπος να ορίσω εξ' αρχής για το συγκεκριμένο position ένα isolated margin amount μεγαλύτερο απο το απαιτούμενο ώστε να έχω πιο χαμηλό margin ratio και μεγαλύτερο περιθώριο απο το liquidation price? (όπως δηλαδή γίνεται στο margin trade). 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Newbie1 είπε

Ο Ανδρεου γενικα προμοταρει πολυ σκαμ και πολλες φορες σ αυτα που λεει δεν εχει τεχνικες γνωσεις. πχ θυμαμαι τοτε που εγινε ο ντορος με το restore seed απο το ledger, ελεγε ενταξει ρε παιδια προαιρετικο ειναι αν θες δεν το κανεις, τι φωναζετε;  Δλδ δεν ειχε καταλαβει ουτε ο ιδιος γιατι εγινε τετοιος χαμος.
Επισης (δεν θα πω οτι μπηκε "αργα" στο χωρο, καθως το 90% των youtuber μπηκε μετα το 2017) αν δειτε παλιοτερα βιντεο ασχολουνταν με κτηματομεσιτικα και γενικα επενδυσεις. Ηταν δλδ all around επενδυτης απλα πλεον βλεπει στα κρυπτο το ευκολο κερδος.

Νταξει το να ρωτας αν το κονκλαβιο ειναι σκαμ, θελει ολοκληρο νημα μονο για παρτυ του.

Μεγαλους και πετυχημενους στα κρυπτο με δημοσιες θεσεις λιγο δυσκολο να βρεις παρ ολα αυτα υπαρχουν καποια καναλια που εχουν καλα νεα και γενικα ειναι γνωστες. Ασχετως προβλεψεων.
Τα Κρυπτονεα αρκετα καλο καναλι για να παιρνεις ετσι ενα σφηνακι απο τα ημερησια νεα των κρυπτο.
Και τελευταια παρακολουθω Degen club, πιστευω ο τυπος εχει γνωσεις και ξερει για τι μιλαει αλλα δεν εχω κανει τρακινγκ καποιες προβλεψεις που δινει για να δω αν πεφτει μεσα.
Σταθερη αξια για μενα και το Greek Cryptocurrency Community, τα παιδια κανουν και live κους κους καθε Δευτερα νομιζω.

εάν ήταν σοβαρός επιχειρηματίας ο κονκλάβιο  δεν θα είχε καν telegram ούτε θα έκανε τόσο ντόρο..  σίγουρα με διαφορές απάτες έβγαλε λεφτά ο συγκεκριμένος. φαίνεται κιόλας απο τον τρόπο προσέγγισης    του.  δεν θα έδινα ούτε μισό ευρώ  

λίγο έχω που ασχολούμαι με τον χώρο , και καταλήγω οτί Δεν αξίζει το trading , και οτι τα simulations tradings app  τα περισσότερα είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να σου δίνουν εύκολα εικονικό κέρδος για αν γλυκαθείς ,  εχω αρχίσει και πιστεύω οτι είναι  apps φτιαγμένα από   ανταλλακτήρια..  οι μονοί κερδισμένοι είναι όλοι αυτοί  απο τα  ανταλλακτήρια.

μέχρι το 2021 άξιζαν τα crupto     τότε όλοι είχαν κέρδος   , όταν έβλεπες χ30 bilιlions   

τώρα για εμένα τον χαζό που δεν ασχολήθηκα από τότε που ξεκίνησαν . η μόνη σωτήρια είναι να πάρει την ανηφόρα το btc   

Δημοσ.

Τζόγος είναι παιδιά μην γελιομαστε. Απλά νομίζω ότι είναι σαν της μετοχές κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Σαν χρηματιστήριο ένα πράγμα. 

• Confused 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι το λαθος που κανουν ολοι οσοι ακουνε για κρυπτο πρωτη φορα. Μολις δουν ενα γραφημα που κατι ανεβαινει και κατι κατεβαινει κατευθειαν λενε: ΑΑΑ! Χρηματιστηριο! Ετσι εχουν συνδιασει στο μυαλο τους το γραφημα.

Το χρηματιστηριο διαπραγματευεται αξια εταιριων. Εμπεριεχει μερισματα, αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου, ισολογισμους, εξαγορες, πωλησεις (καθε εταιρια πουλαει κατι οτι κ αν ειναι αυτο), κερδη επι των πωλησεων, ζημιες, χρεωκοπιες, συγχωνευσεις, αποφασεις διοικητικου συμβουλιου και μπορω να γραφω ατελειωτα.

Στο bitcoin που ακριβως τα συνανταμε ολα αυτα; Σαφως πχ αν βγει καποια αναβαθμιση η εγκριθει καποιο ETF η τιμη του θα εξαρτηθει απ αυτα αλλα το οτι κατι μπαινει σε γραφημα δε σημαινει οτι ειναι χρηματιστηριο. 
Οπως και οτι εχει ροδες δεν ειναι αυτοκινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω στη binance λογαριασμο εδω και μηνες και σημερα προσπαθησα να αγορασω μεσω google pay αλλα δε μπορεσα ..τι ακριβως πρεπει να κανω για αγορα η για να τραβηξω ;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manoleros95 είπε

Μπήκε και για το ethereum η blackrock. Φορτώστε όσο προλαβαίνετε.

Φορτωσαμε οτι ειχαμε και δεν ειχαμε οταν ηταν στα 1000$ ας φορτωσουν τωρα οι αρκουδιαρηδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ooaris είπε

Total cash out κάνετε όμως τον Δεκέμβριο του 21 ή είσασταν το ίδιο bullish ;

Cash out δεν έχω κάνει ποτέ ολοκληρωτικο από το 2020 που ασχολούμαι ενεργά. Μεγάλο λάθος.

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...