snot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, salvador_ said: Τι γνώμη έχετε για το νέο κρυπτό paypalusd? Αξίζει να ρίξουμε μερικά ευρώ; Ποιους μεγάλους Έλληνες και ξένους πετυχημένους στο κλάδο των κρυπτό συμβουλεύετε; Αν δεν κάνω λάθος, το paypalusd είναι stablecoin, η τιμή του θα είναι πάντα 1usd. Μην εμπιστεύεσαι influencers κτλ. Αν ήταν πραγματικά πετυχημένοι traders δεν θα έχαναν την ώρα τους στα social Η άποψη μου είναι να ξεκινήσεις με το Bitcoin, έτσι και αλλιώς το πως κινείται καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πως θα κινηθούν τα alt. Για αρχή μείνε σε βασικά όπως το realized price για long term και κάποιο moving average για short term 1
loatki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, salvador_ είπε Ποιους μεγάλους Έλληνες και ξένους πετυχημένους στο κλάδο των κρυπτό συμβουλεύετε; Ένα Έλληνα που μου άρεσε πως τα έλεγε στο yt είναι ο Γιάννης Ανδρέου Conclavio scamer or not? Ο Ανδρέου είναι τελείως παπατζής, κουραστικός πολυλογάς με μηδενική αξία σε αυτά που λέει. Όλα είναι referral links, δηλαδή μόνο να βγάζει φράγκα και να γράφει απο "κάτω του" άτομα. Έχει και academy με συνδρομές για να μας μάθει τα μυστικά. Έλεος. Ο Παζόπουλος απλά αναπαράγει ειδήσεις των ξένων μέσων ενημέρωσης με ένα στυλ παντογνώστη και φωνή/χροιά που εμένα προσωπικά με αηδιάζει. Σε τέτοια φάση αλλά πολύ ανώτερη αναπαραγωγή ειδήσεων στην αγγλική γλώσσα είναι ο Coin Bureau. Γενικά όπου βλέπω referral links βάζω Χ (δηλαδη στο 90%). Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από loatki 3
batig0al Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, salvador_ είπε Ποιους μεγάλους Έλληνες και ξένους πετυχημένους στο κλάδο των κρυπτό συμβουλεύετε; Δεν παρακολουθώ αλλά σε γενικές γραμμές, η παρακολούθηση σχεδόν όλων των influencers, Έλληνες και μη, πολύ σπάνια βοηθάει ουσιαστικά. Στο τελευταίο bull market που ξεκίνησα την ενασχόληση μου, παρακολουθούσα τον Κρυπτόβιο που στο βασικό, πότε να μπει και πότε να βγει, πήγε καλά. Σε λιγότερα σημαντικά έπεσε σε πολλά έξω και αφότου βγήκε άρχισε την αστρολογία με τεχνική ανάλυση και άλλες μπούρδες οπότε τον έκοψα. 1
salvador_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 ρε παιδια στο kraken θελω να κανω cashout ολα τα λεφτα ενω εχω 300 ευρω με αφηνει μεχρι 10 ευρω να κανω πως μπορω να το αλλαξω αυτο?
loatki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, salvador_ είπε ρε παιδια στο kraken θελω να κανω cashout ολα τα λεφτα ενω εχω 300 ευρω με αφηνει μεχρι 10 ευρω να κανω πως μπορω να το αλλαξω αυτο? Έχεις κάνει verification; Γενικά αν έχεις πολυ καινούριο λογαριασμό λιγότερο απο 7 μέρες νομίζω έχει κάποια limit. Δες και εδώ κάποιες περιπτώσεις https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/360000389606-Why-is-there-a-withdrawal-hold-on-my-account- Τέλος, το κράκεν είναι φημισμένο για το support του, πιστεύω θα σου εξηγήσουν αμέσως γιατί, στο live chat. 1
salvador_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, loatki είπε Έχεις κάνει verification; Γενικά αν έχεις πολυ καινούριο λογαριασμό λιγότερο απο 7 μέρες νομίζω έχει κάποια limit. Δες και εδώ κάποιες περιπτώσεις https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/360000389606-Why-is-there-a-withdrawal-hold-on-my-account- Τέλος, το κράκεν είναι φημισμένο για το support του, πιστεύω θα σου εξηγήσουν αμέσως γιατί, στο live chat. ναι σωστά υπάρχει λέει δέσμευση 7 ημερών από καταθέσεις που είναι απο Paypal . μλκιες.... 1
Kapetanakos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Θέλω γνώμες για shimba , injection και bitcoinsv.
loatki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε Θέλω γνώμες για shimba , injection και bitcoinsv. Μόνο bitcoin (BTC), όλα τα υπόλοιπα είναι καζίνο, αν νιώθεις τυχερός και σου περισσεύουν χρήματα έμπαινε... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από loatki 2
salvador_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Τι limewire κάνει ξεσπάσματα προς τα πάνω και κάτω
ooaris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, salvador_ είπε ναι σωστά υπάρχει λέει δέσμευση 7 ημερών από καταθέσεις που είναι απο Paypal . μλκιες.... Αν δεν κινδυνεύεις να μείνεις στον δρόμο... Δεν βλέπω κανένα λόγο να βγάλεις 300 ευρω απο ανταλλακτήριο. Βασικά ίσως να αξίζει να μείνεις και μερικές μερουλες στο δρόμο από το να τα βγάλεις αυτην την περίοδο.
icenex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, ooaris είπε Αν δεν κινδυνεύεις να μείνεις στον δρόμο... Δεν βλέπω κανένα λόγο να βγάλεις 300 ευρω απο ανταλλακτήριο. Βασικά ίσως να αξίζει να μείνεις και μερικές μερουλες στο δρόμο από το να τα βγάλεις αυτην την περίοδο. Εγω σε μια τετοια φαση ειμαι απλα το κανω απο τοτε που μπηκαμε σε bear market...Οριστε και μια φωτο μου να μην νομιζετε οτι λεω ψεμματα... 1
Damianus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, loatki said: Μόνο bitcoin (BTC)....... Bitcoin , ETH, high market caps ποτέ , αν θέλει κανείς να βγάλει πολλά χρήματα που θα του αλλάξουν τη ζωή. Διαμοιρασμός σε 1) low market cap altcoins <400 milli 2) νέα coins < 2 χρονών 3) coins στους τομείς data, ai, gaming 4) 50x, 100x, 1000x σε μόνο ένα από αυτά είναι αρκετό, για να μην ξαναγράψει κάνεις εδώ μέσα. 👍 5) παρακολούθηση των εξελίξεων στον κρυπτοχώρο στενά (Twitter) κυρίως για νέα coins με καλές ομάδες και αποδοχή , στήριξη , για να εντοπιστούν οι πιθανές επιλογές. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από Damianus 1
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναλογως την περιπτωση θα ελεγα...Αν περιμενεις με 100-1000€ να γινεις πλουσιος απο btc/eth τοτε ναι δεν παιζει εκτος αν τα κρατησεις για καμια 20αρια χρονια.Απλα αυτα τα 2 ειναι το σιγουρο στοιχημα να κανεις τα λεφτα σου ενα συντηρητικο x5 θα ελεγα..Κοινως αλλιως ειναι να βαλεις 100k στο btc και να τα πουλησεις οταν σου κανει ενα x5 και ξερεις σχεδον με σιγουρια οτι δεν θα τα χασεις τα λεφτα σου πχ απο rugpull και αλλιως να τα βαλεις σε ενα alt coin που δεν ξερεις αν αυριο την αλλη θα υπαρχει. Προφανως και τα μικρα coins ερχονται με το αναλογο ρισκο που σημαινει υπαρχει πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα να τα χασεις ολα.Θυμαμαι που διαβαζα για εναν που εβαλε 10-15k$ στο dogecoin οταν αυτο ητανε 0.0000000 και δεν ξερω ποσα μηδενικα κοινως δεν αξιζε ουτε 1 σεντ και τωρα ειμαι σιγουρος αυτος ακομη και με την τιμη που εχει τωρα το dogecoin ειναι εκατομμυριουχος μην πω δις... Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν ολοι τα αντερα να βαλουν ενα σημαντικο ποσο σε κατι που εχει μεγαλες πιθανοτητες να τα χασεις.Και το σημαντικο ποσο ειναι σχετικο για τον καθενα. Πχ εγω δεν θα εβαζα με τιποτα πανω απο 10k στο dogecoin το περισσοτερο να εβαzα 200-300€.Μην κολλησεις στο dogecoin παρε παραδειγμα το safemoon και ποσα αλλα και το συγκεκριμενο σκεφτομουν να βαλω 100-200€ και τελικα δεν τα εβαλα και απο οτι μαθαινω καλα εκανα γιατι τωρα θα τα εκλαιγα. Προσωπικα ειμαι της αποψης αν εχεις λιγο μεγαλο κεφαλαιο και δεν εννοω ντε και καλα 100K αλλα και 20 να εχεις να βαλεις αν τα μοιρασεις σε νομισματα που σου αρεσουν στην πρωτη 100αδα μια χαρα καλα λεφτα θα βγαλεις.Δηλαδη και ενα συντηρητικο x5 να κανεις στον μεσο ορο μιλαμε τα 20k θα γινουν 100 δεν ειναι και ασχημα που θα κανεις πολυ παραπανω απο ενα x5 αλλα μιλαω για συντηρητικο παιξιμο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από icenex 1
ooaris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Damianus είπε Bitcoin , ETH, high market caps ποτέ , αν θέλει κανείς να βγάλει πολλά χρήματα που θα του αλλάξουν τη ζωή. Διαμοιρασμός σε 1) low market cap altcoins <400 milli 2) νέα coins < 2 χρονών 3) coins στους τομείς data, ai, gaming 4) 50x, 100x, 1000x σε μόνο ένα από αυτά είναι αρκετό, για να μην ξαναγράψει κάνεις εδώ μέσα. 👍 5) παρακολούθηση των εξελίξεων στον κρυπτοχώρο στενά (Twitter) κυρίως για νέα coins με καλές ομάδες και αποδοχή , στήριξη , για να εντοπιστούν οι πιθανές επιλογές. Πες μου 10 νομίσματα που πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν 100x (όχι 1000x... ) για ένα αξιόλογο διάστημα τουλάχιστον λίγων ημερών (όχι στημένο pump&dump μισής ώρας) τα οποία βρίσκονται σε γνωστά και ασφαλή ανταλλακτήρια. Θα σημειώσω τις τιμές τους όταν μου τα αναφέρεις και θα βάλω ειδοποίηση σε 2 χρόνια να σου υπενθυμίσω το ποστ. Μου αρκεί να πιάσεις ένα στα δέκα για να αποδειχτείς σωστός. 😅 1
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, ooaris είπε Πες μου 10 νομίσματα που πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν 100x (όχι 1000x... ) για ένα αξιόλογο διάστημα τουλάχιστον λίγων ημερών (όχι στημένο pump&dump μισής ώρας) τα οποία βρίσκονται σε γνωστά και ασφαλή ανταλλακτήρια. Θα σημειώσω τις τιμές τους όταν μου τα αναφέρεις και θα βάλω ειδοποίηση σε 2 χρόνια να σου υπενθυμίσω το ποστ. Μου αρκεί να πιάσεις ένα στα δέκα για να αποδειχτείς σωστός. 😅 Αυτο ηθελα να πω οτι ειναι τελειως τζοκερ η φαση και ποσο μαλλον να πεις οτι θα κρατησεις ενα τετοιο νομισμα για 2-3 χρονια και δεν θα το πουλησεις πχ νωριτερα οταν σου εχει κανει ενα τιμιο x10-x20.
Προτεινόμενες αναρτήσεις