batig0al Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @eddietgreek Τη λύση που προτείνω και χρησιμοποιώ είναι να φτιάξεις λογαριασμό στη Revolut, στέλνεις τα λεφτά στη Revolut και μετά αγοράζεις με αυτή στη Binance. Έτσι υπάρχει και κάποια ενδιάμεση ξένη εταιρεία στο μονοπάτι και δεν πας κατευθείαν από ελληνική τράπεζα σε ανταλλακτήριο κρύπτο. Αν φτιάξεις Revolut λογαριασμό, πάρε referral από κάποιον φίλο σου που έχει Revolut, έτσι θα κερδίσει 35€. Αν δεν έχεις φίλο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό μου referral και όταν μου μπουν τα λεφτά, σου στέλνω τα μισά. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από batig0al Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jjrmourkas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, eddietgreek είπε Hi all, ειμαι εντελως νουμπας στα κρυπτο και πριν 20 μερες περιπου αγορασα δοκιμαστικα με λιγα λεφτα ενα ποσοστο btc στη binance. Σημερα προσπαθησα να αγορασω ξανα μεσω της ιδιας visa prepaid της Εθνικης που αγορασα και πριν και μου ακυρωνε τη συναλλαγη. Ουτε απευθειας αγορα κρυπτο ουτε καταθεση fiat και μετατροπη..Μιλησα με την Εθνικη και μολις με ενημερωσαν οτι η ΕΤΕ πλεον δε θελει να εχει καμια σχεση με κρυπτονομισματα και δε εγκρινει τετοιου ειδους αγορες. Δε φτανει που βγαλανε τη sepa, που εκοψαν τις mastercard και τρεχαμε να βγαλουμε καινουργιες καρτες τωρα δε παιρνανε ουτε αυτες. Ειμαι σιγουρος οτι αν διαβασω ολο το νημα θα βρω τροπους που μπορουμε να αγορασουμε αλλα επειδη 850 σελιδες ειναι αδυνατον να βγαλω ακρη θα παρακαλουσα οποιος μπορει ας γραψει 2-3 πραγματακια.. Πχ, αλλες τραπεζες δεχονται; Σε περιπτωση που δεχονται, ξερει κανεις απ τη στιγμη που δεν εχω λογαριασμο σε αλλη τραπεζα αν μπορω να εχω μονο prepaid? Η αληθεια ειναι οτι δε με ενδιαφερει το exchange αλλα η αγορα απο το ιντερνετ με κρυπτο, απλα αν αγορασω απ τον third party του trust πχ εκτος του οτι θα καθυστερει η συναλλαγη θα εχω και μεγαλα fees. ειχα και γω θεμα με την εθνικη πριν λιγους μηνες. αν επιμεινεις μπορεις να τα στειλεις . πρεπει να ζητησεις να συνδεθεις με το τμημα ασφαλειας αγορων καρτων κτλ να εξηγησεις οτι ειναι δικα σου χρηματα τα οποια θελεις να τα στειλεις οπου νομιζεις , θα σου στειλουν μια υπευθυνη δηλωση να υπογραψεις και μετα το αφηνουν . ετσι εγινε σε μενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Ωραιες οι τραπεζες...για να παρουν ομως λεφτα απο κρυπτο δεν εχουν προβλημα.... Ευτυχως υπαρχουν λυσεις μια ειναι αυτη που προτεινε ο φιλος πιο πανω με την revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jjrmourkas είπε ειχα και γω θεμα με την εθνικη πριν λιγους μηνες. αν επιμεινεις μπορεις να τα στειλεις . πρεπει να ζητησεις να συνδεθεις με το τμημα ασφαλειας αγορων καρτων κτλ να εξηγησεις οτι ειναι δικα σου χρηματα τα οποια θελεις να τα στειλεις οπου νομιζεις , θα σου στειλουν μια υπευθυνη δηλωση να υπογραψεις και μετα το αφηνουν . ετσι εγινε σε μενα. Αυτό που λέει ο φίλος, δικά σου λεφτά και σου παίζουν τον μπαμπά οι γαμω-τράπεζες. Όταν διαβάζω τέτοια περιστατικά τρελαίνομαι. Στις στοιχηματικές και τα καζίνο γιατί δεν σε κόβουν "για το καλό σου"; Θα μπουν όμως στο χορό και θα πουν και ένα τραγούδι, προς το παρόν αντιστέκονται γιατί φεύγει ο έλεγχος απο αυτές. Revolut N26 Wise Zen είναι μερικές NeoBanks που μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό απο την εφαρμογή τους. Στέλνεις εκεί με IBAN κανονικα απο την ελληνικη τράπεζα και μετά στο ανταλλακτήριο που θες και αγοράζεις ότι θες. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από loatki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddietgreek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, icenex είπε 6 ώρες πριν, ooaris είπε Η εθνική ήταν η πρώτη που απαγόρεψε νταραβέρια με ανταλλακτήρια. Δεν ξέρω ποιες άλλες Ελληνικές αφήνουν ακόμα. Σίγουρα μπορείς με την κάρτα της revolut. Η οποία βολεύει και για γρήγορα εμβάσματα χωρίς fees προς freedom24 που είναι και της μοδός... Γιατί αν περιμένεις από τα δικά μας ψιλικατζίδικα... Μα κυριολεκτικα πριν λιγες μερες εβαλα δοκιμαστικα 20 ευρω και τα πηρε με την πρωτη. Τι να πω..θα δοκιμασω με revolut. Λογικα μπορεις να κανεις εκδοση των καρτων μιας χρησης σε μορφη visa, ε? Γιατι αν δεν ειναι visa παλι δε θα τη δεχτει το binance. 6 ώρες πριν, batig0al είπε Τη λύση που προτείνω και χρησιμοποιώ είναι να φτιάξεις λογαριασμό στη Revolut, στέλνεις τα λεφτά στη Revolut και μετά αγοράζεις με αυτή στη Binance. Έτσι υπάρχει και κάποια ενδιάμεση ξένη εταιρεία στο μονοπάτι και δεν πας κατευθείαν από ελληνική τράπεζα σε ανταλλακτήριο κρύπτο. Αν φτιάξεις Revolut λογαριασμό, πάρε referral από κάποιον φίλο σου που έχει Revolut, έτσι θα κερδίσει 35€. Αν δεν έχεις φίλο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό μου referral και όταν μου μπουν τα λεφτά, σου στέλνω τα μισά. Ευχαριστω φιλε μου αλλα εβαλα της κοπελας μου που ουτε αυτη το χρησιμοποιει πλεον εδω και κατι χρονια αλλα μιας και δε ξεραμε για το referral τουλαχιστον θα τα φαμε στα μπεργκερ κ θα πιουμε μια μπυρα στην υγεια σου. Ανοιξα λογαριασμο, εκανα authentication που ζητανε κι αυτοι να μη πω τι.. κ τωρα περιμενω να δωσουν το οκ. Βεβαια μετεφερα ηδη τα λεφτα, χαζομαρα μου ισως, γιατι αν υπαρξει καποιο κολλημα κ δε βγαλω ακρη θα μεινουν εκει κολλημενα χαχα! Να σε ρωτησω, να το κανω με τις καρτες μιας χρησης που εχει η με τη σταθερη; Επισης, αξιζει να βγαλεις καρτα σε φυσικη μορφη η μπορεις στην ουσια να τα κανεις και ολα ηλεκτρονικα; 6 ώρες πριν, jjrmourkas είπε ειχα και γω θεμα με την εθνικη πριν λιγους μηνες. αν επιμεινεις μπορεις να τα στειλεις . πρεπει να ζητησεις να συνδεθεις με το τμημα ασφαλειας αγορων καρτων κτλ να εξηγησεις οτι ειναι δικα σου χρηματα τα οποια θελεις να τα στειλεις οπου νομιζεις , θα σου στειλουν μια υπευθυνη δηλωση να υπογραψεις και μετα το αφηνουν . ετσι εγινε σε μενα. Φιλε μου με αυτους μιλησα, πηρα στα κεντρικα και με συνδεσαν με αυτο το τμημα..Μου ειπε η υπαλληλος με υφακι οτι η Εθνικη δε θα υποστηριζει κρυπτο και οτι σε ενδεχομενη αποπειρα θα ξαναμπλοκαρουν τη συναλλαγη. 4 ώρες πριν, icenex είπε Ωραιες οι τραπεζες...για να παρουν ομως λεφτα απο κρυπτο δεν εχουν προβλημα.... Ευτυχως υπαρχουν λυσεις μια ειναι αυτη που προτεινε ο φιλος πιο πανω με την revolut. Ετσι! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από eddietgreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, eddietgreek είπε Μα κυριολεκτικα πριν λιγες μερες εβαλα δοκιμαστικα 20 ευρω και τα πηρε με την πρωτη. Τι να πω..θα δοκιμασω με revolut. Λογικα μπορεις να κανεις εκδοση των καρτων μιας χρησης σε μορφη visa, ε? Γιατι αν δεν ειναι visa παλι δε θα τη δεχτει το binance. Ευχαριστω φιλε μου αλλα εβαλα της κοπελας μου που ουτε αυτη το χρησιμοποιει πλεον εδω και κατι χρονια αλλα μιας και δε ξεραμε για το referral τουλαχιστον θα τα φαμε στα μπεργκερ κ θα πιουμε μια μπυρα στην υγεια σου. Ανοιξα λογαριασμο, εκανα authentication που ζητανε κι αυτοι να μη πω τι.. κ τωρα περιμενω να δωσουν το οκ. Βεβαια μετεφερα ηδη τα λεφτα, χαζομαρα μου ισως, γιατι αν υπαρξει καποιο κολλημα κ δε βγαλω ακρη θα μεινουν εκει κολλημενα χαχα! Να σε ρωτησω, να το κανω με τις καρτες μιας χρησης που εχει η με τη σταθερη; Επισης, αξιζει να βγαλεις καρτα σε φυσικη μορφη η μπορεις στην ουσια να τα κανεις και ολα ηλεκτρονικα; Φιλε μου με αυτους μιλησα, πηρα στα κεντρικα και με συνδεσαν με αυτο το τμημα..Μου ειπε η υπαλληλος με υφακι οτι η Εθνικη δε θα υποστηριζει κρυπτο και οτι σε ενδεχομενη αποπειρα θα ξαναμπλοκαρουν τη συναλλαγη. Ετσι! καιρός να πάρεις τα λεφτά σου από κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, eddietgreek είπε Ευχαριστω φιλε μου αλλα εβαλα της κοπελας μου που ουτε αυτη το χρησιμοποιει πλεον εδω και κατι χρονια αλλα μιας και δε ξεραμε για το referral τουλαχιστον θα τα φαμε στα μπεργκερ κ θα πιουμε μια μπυρα στην υγεια σου. Ανοιξα λογαριασμο, εκανα authentication που ζητανε κι αυτοι να μη πω τι.. κ τωρα περιμενω να δωσουν το οκ. Βεβαια μετεφερα ηδη τα λεφτα, χαζομαρα μου ισως, γιατι αν υπαρξει καποιο κολλημα κ δε βγαλω ακρη θα μεινουν εκει κολλημενα χαχα! Να σε ρωτησω, να το κανω με τις καρτες μιας χρησης που εχει η με τη σταθερη; Επισης, αξιζει να βγαλεις καρτα σε φυσικη μορφη η μπορεις στην ουσια να τα κανεις και ολα ηλεκτρονικα; Κάνει και η Revolut ΚΥC (Know Your Customer) καθώς είναι μεν εναλλακτική στις ελληνικές συστημικές αλλά ακολουθεί τα regulations. Aν τα κρύπτο πετύχουν έναν από τους βασικούς αρχικούς σκοπούς τους, οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να έχουν απόλυτο έλεγχο της περιούσιας τους με ιδιωτικότητα. Η Revolut έχει καλή συμπεριφορά και εξυπηρέτηση με τους πελάτες της οπότε δεν θα έχεις ουσιαστικό πρόβλημα. Το κόλπο βέβαια με το ότι όταν δίνεις λεφτά όλα είναι εύκολα και όταν θες να βγάλεις λεφτά αρχίζουν οι δυσκολίες... είναι all time classic. Αν θες κάρτα φυσικής μορφής, κανονική ηλεκτρονική ή μιας χρήσης ηλεκτρονική είναι δική σου επιλογή. Ό,τι νομίζεις καλύτερο. Αν θες ασφάλεια σε παρανοϊκό επίπεδο κάνεις μιας χρήσης, αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τη φυσική μορφή αλλού τη παραγγέλνεις. Εδώ που έχει φτάσει βέβαια η τεχνολογία, συνδέεις την κάρτα με το κινητό και χρησιμοποιείς αυτό. Πιο βολικό και ασφαλές. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Όταν μια τράπεζα δεν σε ικανοποιεί, πας σε άλλη που σε ικανοποιεί. Ή αν καμία δεν σε ικανοποιεί, βρίσκεις άλλες εναλλακτικές. Σκέψου να πήγαιναν όλο και περισσότεροι άνθρωποι όταν ανοίγουν λογαριασμο και να ρωτάνε αν είναι δεκτικές με τα κρύπτο, οι τράπεζες θα αναγκάζονταν να προσαρμοστούν για να μην χάσουν πελατεία. Αυτό ήδη έχει γίνει σε ορισμένες ξένες τράπεζες. Τέλος, αν σκοπεύεις να μην κάνεις trades, έχε στο νου σου ότι κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθείς με το να κρατάς τα κρύπτο σε δικό σου πορτοφόλι και όχι στο ανταλλακτήριο. Το ανταλλακτήριο μια μέρα είναι αρκετά πιθανό να μην υπάρχει και να χαθούν τα κρύπτο. Το πορτοφόλι χάνεται μόνο αν κάνεις εσύ λάθος. Η συνήθης συμβουλή είναι software πορτοφόλι αν πρόκεται για περιορισμένης αξίας κρύπτο, hardware πορτοφόλι αν πρόκειται για μεγαλύτερης αξίας (π.χ. €1000+). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Κάπως έτσι οι Ελληνικές τράπεζες σου ανοίγουν τα μάτια με το τι εναλλακτικές υπάρχουν, απορείς για ποιο λόγο είχες τα χρήματά σου εδώ και βγάζεις τα χρήματά σου έξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, batig0al είπε Κάνει και η Revolut ΚΥC (Know Your Customer) καθώς είναι μεν εναλλακτική στις ελληνικές συστημικές αλλά ακολουθεί τα regulations. Aν τα κρύπτο πετύχουν έναν από τους βασικούς αρχικούς σκοπούς τους, οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να έχουν απόλυτο έλεγχο της περιούσιας τους με ιδιωτικότητα. Η Revolut έχει καλή συμπεριφορά και εξυπηρέτηση με τους πελάτες της οπότε δεν θα έχεις ουσιαστικό πρόβλημα. Το κόλπο βέβαια με το ότι όταν δίνεις λεφτά όλα είναι εύκολα και όταν θες να βγάλεις λεφτά αρχίζουν οι δυσκολίες... είναι all time classic. Αν θες κάρτα φυσικής μορφής, κανονική ηλεκτρονική ή μιας χρήσης ηλεκτρονική είναι δική σου επιλογή. Ό,τι νομίζεις καλύτερο. Αν θες ασφάλεια σε παρανοϊκό επίπεδο κάνεις μιας χρήσης, αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τη φυσική μορφή αλλού τη παραγγέλνεις. Εδώ που έχει φτάσει βέβαια η τεχνολογία, συνδέεις την κάρτα με το κινητό και χρησιμοποιείς αυτό. Πιο βολικό και ασφαλές. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Όταν μια τράπεζα δεν σε ικανοποιεί, πας σε άλλη που σε ικανοποιεί. Ή αν καμία δεν σε ικανοποιεί, βρίσκεις άλλες εναλλακτικές. Σκέψου να πήγαιναν όλο και περισσότεροι άνθρωποι όταν ανοίγουν λογαριασμο και να ρωτάνε αν είναι δεκτικές με τα κρύπτο, οι τράπεζες θα αναγκάζονταν να προσαρμοστούν για να μην χάσουν πελατεία. Αυτό ήδη έχει γίνει σε ορισμένες ξένες τράπεζες. Τέλος, αν σκοπεύεις να μην κάνεις trades, έχε στο νου σου ότι κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθείς με το να κρατάς τα κρύπτο σε δικό σου πορτοφόλι και όχι στο ανταλλακτήριο. Το ανταλλακτήριο μια μέρα είναι αρκετά πιθανό να μην υπάρχει και να χαθούν τα κρύπτο. Το πορτοφόλι χάνεται μόνο αν κάνεις εσύ λάθος. Η συνήθης συμβουλή είναι software πορτοφόλι αν πρόκεται για περιορισμένης αξίας κρύπτο, hardware πορτοφόλι αν πρόκειται για μεγαλύτερης αξίας (π.χ. €1000+). 42 λεπτά πριν, snot είπε Κάπως έτσι οι Ελληνικές τράπεζες σου ανοίγουν τα μάτια με το τι εναλλακτικές υπάρχουν, απορείς για ποιο λόγο είχες τα χρήματά σου εδώ και βγάζεις τα χρήματά σου έξω.... Καλημέρα. Συμφωνώ... Αλλά πόσο ασφαλής είναι να έχεις τα χρήματα σου σε τράπεζες του εξωτερικού; Αν η Revolut ξυπνήσει μια μέρα (η) θεωρήσει ότι κάνεις κάτι μεμπτό και σου μπλοκάρει τον λογαριασμό; Αν η Wise το ίδιο; Εδω, βλέπουμε εταιρίες όπως η Paypal (γελάνε και τα τσιμέντα μαζί τους) Skrill κ.α να κάνουν ότι μα ότι θέλουν με τα χρήματα σου. Με λίγα λόγια, θα εμπιστευοσασταν τα χρήματα σας (δεν μιλάω για μικρά ποσά) σε τέτοιες τράπεζες η ακόμα και σε Cryptos Hardware wallet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, ThanosR92 said: Καλημέρα. Συμφωνώ... Αλλά πόσο ασφαλής είναι να έχεις τα χρήματα σου σε τράπεζες του εξωτερικού; Αν η Revolut ξυπνήσει μια μέρα (η) θεωρήσει ότι κάνεις κάτι μεμπτό και σου μπλοκάρει τον λογαριασμό; Αν η Wise το ίδιο; Εδω, βλέπουμε εταιρίες όπως η Paypal (γελάνε και τα τσιμέντα μαζί τους) Skrill κ.α να κάνουν ότι μα ότι θέλουν με τα χρήματα σου. Με λίγα λόγια, θα εμπιστευοσασταν τα χρήματα σας (δεν μιλάω για μικρά ποσά) σε τέτοιες τράπεζες η ακόμα και σε Cryptos Hardware wallet; Οι τράπεζες εδώ, βασικά και το δημόσιο, δεν σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό δηλαδή αν θέλουν; Προχτές μπήκε η μητέρα μου στο ebanking Πειραιώς, την ανάγκασε να αλλάξει κωδικό και μόλις τον άλλαξε, η Πειραιώς το θεώρησε ύποπτο και της κλείδωσε τον λογαριασμό και την κάρτα της. Ως συνέπεια έχασε μία μέρα σε κατάστημα της Πειραιώς και πλήρωσε και 5 ευρώ για καινούργια κάρτα. Οκ δεν είναι τραγικό αλλά είναι παράδειγμα του πως οι τράπεζες λειτουργούν στην Ελλάδα ως νταβατζήδες. Μην πω για επιτόκια καταθέσεως και δανεισμού.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, snot είπε Οι τράπεζες εδώ, βασικά και το δημόσιο, δεν σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό δηλαδή αν θέλουν; Προχτές μπήκε η μητέρα μου στο ebanking Πειραιώς, την ανάγκασε να αλλάξει κωδικό και μόλις τον άλλαξε, η Πειραιώς το θεώρησε ύποπτο και της κλείδωσε τον λογαριασμό και την κάρτα της. Ως συνέπεια έχασε μία μέρα σε κατάστημα της Πειραιώς και πλήρωσε και 5 ευρώ για καινούργια κάρτα. Οκ δεν είναι τραγικό αλλά είναι παράδειγμα του πως οι τράπεζες λειτουργούν στην Ελλάδα ως νταβατζήδες. Μην πω για επιτόκια καταθέσεως και δανεισμού.... Φίλε μου, μαζί σου είμαι. Ομως, απάντηση δεν μου έδωσες σε αυτά που ρώτησα. Αν εσύ έχεις δηλαδή 20.000€ η βάλε όποιο ποσό θέλεις, κοιμάσαι καλά με το να το έχεις στην Wise, Revolut η στην Binance; Δεν ρωτάω ειρωνικά. Ρωτάω για να δω το γενικό σκεπτικό και άλλων ανθρώπων. Στο net για παράδειγμα διαβάζω, ανθρώπους που έχουν όλη τους την περιουσία στο BTC σε Hardware Wallet. Άλλοι, λένε πως με την καμία δεν αξίζει να το κάνεις αυτό σε χρήματα που μπορεί να μάζευες όλα σου τα χρόνια. Άρα, ρωτάω. Εσύ θα έβαζες τα χρήματα που έχεις μαζέψει μια ζωή μέσα στην Revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddietgreek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 @batig0al τελικα κομπλε, πληρωσα με την καρτα που μου εμφανισε η revolut (οχι τη μιας χρησης) και ολα πηγαν οκ. Ναι φιλε μου δε θελω τουλαχιστον προς το παρον να ασχοληθω με trades, αυτο που θελω ειναι να πληρωσω για κατι απο εξωτερικο με απολυτη εχεμυθεια, τα κρυπτο ηταν ο πιο ασφαλης τροπος προφανως. Στην αρχη σκεφτηκα να τα κανω ολα μεσω της binance, δλδ να στειλω απ το δικο της πορτοφολι αλλα μετα λεω ασε καλυτερα γιατι αυτοι εχουν ολα τα στοιχεια μου και αυριο μεθαυριο μπορει να αρχισουν να ξεσκονιζουν τιποτα συναλλαγες κι ετσι τα πηγα στην trust που δεν εχει kyc και τα εστειλα απο κει. @ThanosR92 εγω προσωπικα δε θα το εκανα, οχι για τα κρυπτο αποκλειστικα αλλα δε θα εμπιστευομουν ποτε ολα μου τα χρηματα σε μια υπηρεσια, ειτε αυτο ειναι καταθεσεις, ειτε χρηματιστηριο ειτε κρυπτο. Καλυτερα λιγο μοιρασμενα γιατι ποτε δε ξερεις τι θα σκασει..κι αν εχεις πολλα λεφτα παρε και καμια ραβδο χρυσο που λεει ο λογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Φίλε μου, μαζί σου είμαι. Όμως, απάντηση δεν μου έδωσες σε αυτά που ρώτησα. Αν εσύ έχεις δηλαδή 20.000€ η βάλε όποιο ποσό θέλεις, κοιμάσαι καλά με το να το έχεις στη Wise, Revolut η στην Binance; Δεν ρωτάω ειρωνικά. Ρωτάω για να δω το γενικό σκεπτικό και άλλων ανθρώπων. Στο net για παράδειγμα διαβάζω, ανθρώπους που έχουν όλη τους την περιουσία στο BTC σε Hardware Wallet. Άλλοι, λένε πως με την καμία δεν αξίζει να το κάνεις αυτό σε χρήματα που μπορεί να μάζευες όλα σου τα χρόνια. Άρα, ρωτάω. Εσύ θα έβαζες τα χρήματα που έχεις μαζέψει μια ζωή μέσα στη Revolut; Tα crypto wallets είναι τα πιο ασφαλή εφόσον καταλαβαίνεις κάποια βασικά πράγματα και δεν είσαι ανοργάνωτος να χάσεις τον κωδικό(σειρά λέξεων). Εγώ αυτό εφαρμόζω και στις τράπεζες/revolut έχω περιορισμένα ποσά για ό,τι χρειάζομαι. Αυτό κάνω και αυτό προτείνω... αλλιώς θα ήμουν υποκριτής. Επίσης, ένας άλλος χρήσιμος κανόνας είναι να τα μοιράζεις ώστε να μειώνεις το ρίσκο. Real estate, μετοχές, crypto, τράπεζες, χρυσός, μετρητά διαφορετικών χωρών είναι μερικοί από τους τρόπους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, eddietgreek είπε @batig0al τελικα κομπλε, πληρωσα με την καρτα που μου εμφανισε η revolut (οχι τη μιας χρησης) και ολα πηγαν οκ. Ναι φιλε μου δε θελω τουλαχιστον προς το παρον να ασχοληθω με trades, αυτο που θελω ειναι να πληρωσω για κατι απο εξωτερικο με απολυτη εχεμυθεια, τα κρυπτο ηταν ο πιο ασφαλης τροπος προφανως. Στην αρχη σκεφτηκα να τα κανω ολα μεσω της binance, δλδ να στειλω απ το δικο της πορτοφολι αλλα μετα λεω ασε καλυτερα γιατι αυτοι εχουν ολα τα στοιχεια μου και αυριο μεθαυριο μπορει να αρχισουν να ξεσκονιζουν τιποτα συναλλαγες κι ετσι τα πηγα στην trust που δεν εχει kyc και τα εστειλα απο κει. αν μιλας για το trust wallet, εχε υποψη οτι αν το συνδεσεις με binance account για ταχυτερες κ φτηνοτερες μεταφορες, τοτε...εβαλες και KYC στο wallet σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddietgreek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, pp6210 είπε αν μιλας για το trust wallet, εχε υποψη οτι αν το συνδεσεις με binance account για ταχυτερες κ φτηνοτερες μεταφορες, τοτε...εβαλες και KYC στο wallet σου! Αν σου πω οτι δε θυμαμαι; Πως γινεται να τα συνδεσεις δηλαδη; Η αληθεια ειναι οτι ενω ημουν στο trust πατησα στην επιλογη για απευθειας ληψη κρυπτο απο binance η coinbase, αλλα οταν εκανα το λογαριασμο στην trust δε θυμαμαι να εκανα kyc. Μαλιστα εκανα δυο λογαριασμους trust κιολας γιατι στον πρωτο ειχα αποθηκευσει τους κωδικους ασφαλειας στο cloud για πιο ευκολα αλλα μετα το μετανιωσα γιατι σκεφτηκα οτι δεν ειναι και τοσο ασφαλης, διεγραψα την εφαρμογη και εκανα καινουργιο λογαριασμο με τις 12 λεξεις αυτη τη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις