batig0al Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Πόσο είναι το cashback; Νομίζω στο bear market όλα αυτά μειώθηκαν δραματικά. Η αλήθεια είναι πως αν η Binance διαλυθεί, τα bnb θα τον πιουν είτε εντός binance είτε εκτός. Απλά εντός, μπορεί να στα μπλοκάρει ο CZ και να σου πει λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν μπορείς ούτε να τα πουλήσεις ούτε να τα βγάλεις και παράλληλα στα άλλα exchanges το BNB να μηδενίσει. Άρα αυτοί που τα έχουν εκτός, ίσως να έχουν την επιλογή να τα δώσουν καθώς είναι στη τροχιά θανάτου και να γλυτώσουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, snot είπε Τα ίδια λέει και σε εμένα αλλά το email ήρθε και σε εμένα ήρθε τελικά. Απλως εμενα δεν με νοιαζει και τοσο γιατι δεν τη χρησιμοποιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, batig0al said: Πόσο είναι το cashback; Νομίζω στο bear market όλα αυτά μειώθηκαν δραματικά. Η αλήθεια είναι πως αν η Binance διαλυθεί, τα bnb θα τον πιουν είτε εντός binance είτε εκτός. Απλά εντός, μπορεί να στα μπλοκάρει ο CZ και να σου πει λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν μπορείς ούτε να τα πουλήσεις ούτε να τα βγάλεις και παράλληλα στα άλλα exchanges το BNB να μηδενίσει. Άρα αυτοί που τα έχουν εκτός, ίσως να έχουν την επιλογή να τα δώσουν καθώς είναι στη τροχιά θανάτου και να γλυτώσουν κάτι. Αν γίνει αυτό που λες και έξω να τα έχεις η τιμή τους θα είναι σε ελεύθερη πτώση έτσι και αλλιώς Αν έχεις 1 bnb στην binance σου κάνει 2% cashback σε bnb, όχι και άσχημα. Γενικά το cashback είναι όπως κάτω Card Level BNB Monthly Average Balance* BNB Rewards for Your Purchases 1 0 0.1% 2 1 2% 3 10 3% 4 40 4% 5 100 5% 6 250 6% 7 600 8% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, snot είπε Αν έχεις 1 bnb στην binance σου κάνει 2% cashback σε bnb, όχι και άσχημα. Καλή φάση. Στις ελληνικές τράπεζες δεν υπάρχει παρόμοιο cashback; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 7 hours ago, batig0al said: Καλή φάση. Στις ελληνικές τράπεζες δεν υπάρχει παρόμοιο cashback; Κάτι έχουν πχ η Πειραιώς έχει τα yellows. Αλλά δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο το πόσο % σου δίνουν πίσω, δε νομίζω να ξεπερνάει το 1% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Με τις ελληνικές τράπεζες χτίζεις και αφορολόγητο επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Νομίζω πως με οποιαδήποτε κάρτα (και αυτών του εξωτερικού) χτίζεις αφορολόγητο. Απλά δεν στο εμφανίζει αυτόματα στο ε1 και πρέπει να το βάλεις χειροκίνητα Βέβαια το να βάλεις κάρτα binance στο ε1 μάλλον δεν είναι καλή ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η έγκριση για το spot Bitcoin ETF είναι σχεδόν σίγουρη μετά από αυτό. Η DTCC δεν είναι καμία τυχαία εταιρεία. Κάνουν την εκκαθάριση των συναλλαγών στα χρηματιστήρια στην Αμερική για τους brokers. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από thomasG4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 έλα πάμε για το halving 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRP Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Τι φάση μόνο φουλ ανηφόρα από εδώ και πέρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα παιδια, να σας ρωτησω. Ειχα διαβασει πως η binance ειχε κοψει την μεταφορα χρηματων σε τραπεζες. Ισχυει οντως κατι τετοιο ; Εννοω θελω να εξαργυρωσω κατι ξεχασμενα νομισματα και να μπουν σε ελληνικη τραπεζα. Μπορω να το κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GoMaR είπε Καλημερα παιδια, να σας ρωτησω. Ειχα διαβασει πως η binance ειχε κοψει την μεταφορα χρηματων σε τραπεζες. Ισχυει οντως κατι τετοιο ; Εννοω θελω να εξαργυρωσω κατι ξεχασμενα νομισματα και να μπουν σε ελληνικη τραπεζα. Μπορω να το κανω ; Προς το παρόν ισχύει, δεν μπορείς να βγάλεις μετρητά. Ανακοίνωσαν οτι έχουν κάνει νέα συνεργασία για μεταφορές ευρώ απο και προς Binance μέσω τράπεζας αλλά σε μένα ακόμα δεν δίνει τέτοια επιλογή, αν κάποιος έχει βρει τρόπο ας δώσει τα φώτα του. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από loatki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, GoMaR είπε Καλημερα παιδια, να σας ρωτησω. Ειχα διαβασει πως η binance ειχε κοψει την μεταφορα χρηματων σε τραπεζες. Ισχυει οντως κατι τετοιο ; Εννοω θελω να εξαργυρωσω κατι ξεχασμενα νομισματα και να μπουν σε ελληνικη τραπεζα. Μπορω να το κανω ; Στείλε μου μνμ τι ποσό είναι. Μπορεί να στα αγοράσω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, TRP είπε Τι φάση μόνο φουλ ανηφόρα από εδώ και πέρα; Λογικα ναι...θα εχουμε διορθωσεις προς τα κατω και ξανα προς την δοξα τραβα θα ειναι η φαση... Αντε καλο bullrun να εχουμε σιγα σιγα... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις