kkatzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Άρα μέχρι τότε ΔΕΝ θα έχουμε κάρτα τους; Τι τους έχει πιάσει και γίνονται όλα αυτά; Μέχρι τότε αλλά οχι από τώρα. Από 20 Δεκεμβρίου και μετά. Οι συνεργάτες τους φοβούνται μην μπλέξουν και οι ίδιοι μάλλον; Με τον έλεγχο και τις κατηγορίες από το SEC εννοώ. Ε, όπως βρήκαν νέους συνεργάτες για συναλλαγές σε EUR, έτσι θα βρουν και για χρεωστική κάρτα πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, kkatzos είπε Μέχρι τότε αλλά οχι από τώρα. Από 20 Δεκεμβρίου και μετά. Οι συνεργάτες τους φοβούνται μην μπλέξουν και οι ίδιοι μάλλον; Με τον έλεγχο και τις κατηγορίες από το SEC εννοώ. Ε, όπως βρήκαν νέους συνεργάτες για συναλλαγές σε EUR, έτσι θα βρουν και για χρεωστική κάρτα πιστεύω. Καμία πρόταση υπάρχει για αντικατάσταση σε άλλη εταιρία; Crypto λέει κάτι; Να παραγγείλω μια. Αν ναι, ποια λέτε; Γιατί έχει αρκετές επιλογές. Επίσης, μπορώ να πληρώνω με USDT η οποιαδήποτε νόμισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kkatzos είπε Ότι λέει. Την κόβουν τη VISA. Λογικά θα βγάλουν αλλή VISA ή Mastercard από 2024. συγγνωμη αλλα δεν λεει αυτο, λεει Regrettably, you are among the small number of Binance users affected by the announcement that the Binance Visa Debit Card program is closing. προφανως για οσες καρτες εκδοθηκαν απο την contis UAB, που καταλαβαινω ειναι πορτογαλεζικη... η δικη μου ας πουμε ειναι απο λιθουανο εκδοτη (οπως η ρεβο) κ μαλλον δεν επηρρεαζεται απο αυτο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από pp6210 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, pp6210 είπε συγγνωμη αλλα δεν λεει αυτο, λεει Regrettably, you are among the small number of Binance users affected by the announcement that the Binance Visa Debit Card program is closing. προφανως για οσες καρτες εκδοθηκαν απο την contis UAB, που καταλαβαινω ειναι πορτογαλεζικη... η δικη μου ας πουμε ειναι απο λιθουανο εκδοτη (οπως η ρεβο) κ μαλλον δεν επηρρεαζεται απο αυτο Λιθουανική είναι η Contis UAB. Και ήταν/είναι υπό έρευνα (όπως και η Revo) από τη λιθουανική κεντρική τράπεζα και το λιθουανικό SEC. Η δική σου κάρτα δεν έχει εκδοθεί από την Contis UAB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 51 λεπτά πριν, kkatzos είπε Λιθουανική είναι η Contis UAB. Και ήταν/είναι υπό έρευνα (όπως και η Revo) από τη λιθουανική κεντρική τράπεζα και το λιθουανικό SEC. Η δική σου κάρτα δεν έχει εκδοθεί από την Contis UAB; πρεπει να το δω, δεν τη χρησιμοποίησα και ποτε... την εβγαλα για να μπορω να τραβηξω ευρω αν κλειδωναν οι αναληψεις, αλλα απο το καλοκαιρι τα εχω βγαλει ολα σχεδον απο ΒΙΝ 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Άρα μέχρι τότε ΔΕΝ θα έχουμε κάρτα τους; Τι τους έχει πιάσει και γίνονται όλα αυτά; Απλά τραγικοί οι τύποι. Μας έχουν κάνει όπα μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά αυτό με την κάρτα είναι ξεφτίλα. Ποια άλλα εταιρία προτείνετε να βγάλω κάρτα όπως την Binance; Αναμένω τις απαντήσεις σας. (Δεν ενδιαφέρομαι καν για κάφρους όπως η Wirex. Μιλάω για το ίδιο level της Binance) Η επόμενη νόμιμη και πολύ γνωστή (για κάρτα εντός Ε.Ε.) είναι η NEXO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Η επόμενη νόμιμη και πολύ γνωστή (για κάρτα εντός Ε.Ε.) είναι η NEXO. Για την Crypto.com? Λέω να παραγγείλω την Ruby. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από ThanosR92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Για την Crypto.com? Λέω να παραγγείλω την Ruby. Και η Crypto com και η NEXO θέλουν να βάλεις ένα ποσό για να μπορείς να εκδόσεις κάρτα. Μεταξύ αυτών των 2 η NEXO νομίζω έχει λιγότερα fees όταν πουλάς κρύπτο και γενικά κάνεις exchange. Η κάρτα της ByBit επίσης είναι μια επιλογή και δεν θέλει να βάλεις κάποιο ποσό για έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καταστροφολογια για το τιποτα ρε φιλε...Πρωτα ειχαμε γιατι σταματησαν τα trade με ευρω( και ολοι ειδαμε πως πηγε αυτο που ξανανοιξε παλι) και τωρα τις καρτες.. Υπαρχουμε και εμεις που εχουμε δηλωσει ενδιαφερον για καρτα binance εδω και μισο χρονο και ακομη να παρουμε μια στα χερια μας και απλα δεν μας καιγεται καρφι γιατι πολυ απλα μπορουμε απλα να στειλουμε τα λεφτα μας με sepa και να πληρωνουμε με την χρεωστικη της τραπεζας...Δεν χαλασε και ο κοσμος μεχρι να ερθει η σειρα μας να παρουμε μια καρτα...Απο τα λιγα που καταλαβαινω επειδη ακριβως ψαχνει νεο συνεργατη στις καρτες ηταν ο λογος που ετρωγα ακυρο τοσο καιρο...και μονο οτι παιρνει χρονο σημαινει οτι ολα πρεπει να ειναι legit και μονο με θετικο προσημο θα επρεπε να το παρει καποιος αυτο.Μερικοι ειστε πολυ ανυπομονοι και κανετε λες και ηρθε το τελος τους κοσμου τι να πουνε και οι πιο παλιοι στο χωρο που παλιοτερα τα ανταλλακτηρια δεν ειχαν τις ευκολιες και τις εναλλακτικες που εχουν σημερα... Τι να πω εδω ακομη συζηταμε οτι ειμαστε σε bear market...ενω ειμαστε σε φαση ανακαμψης απλα δεν το πιστευει κανεις ακομη, απορω τι περιμενει ο κοσμος για να το πιστεψει να φτασει η τιμη πανω απο 50κ? Καπως ετσι θα γινει παλι... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Για την Crypto.com? Λέω να παραγγείλω την Ruby. Δεν εμπιστεύομαι το CRO, έχει πάει άπατο 😅. Δε θα αγόραζα να κλειδώσω με τίποτα 350€ σε CRO. Αυτό σε συνδυασμό με υψηλά fees και τα εκατομμύρια που έχει ρίξει σε διαφημιστικές καμπάνιες χωρίς πρόοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, pp6210 είπε πρεπει να το δω, δεν τη χρησιμοποίησα και ποτε... την εβγαλα για να μπορω να τραβηξω ευρω αν κλειδωναν οι αναληψεις, αλλα απο το καλοκαιρι τα εχω βγαλει ολα σχεδον απο ΒΙΝ 😀 λοιπον η καρτα λεει CONTIS FInancial Services Ltd και εχει support number Αγγλιας +44. Σε καθε περιπτωση εμενα δε μου ηρθε τετοιο εμαιλ (ακομα;) και η καρτα δουλευε κανονικα τον Ιουλιο που δοκιμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pp6210 είπε λοιπον η καρτα λεει CONTIS FInancial Services Ltd και εχει support number Αγγλιας +44. Σε καθε περιπτωση εμενα δε μου ηρθε τετοιο εμαιλ (ακομα;) και η καρτα δουλευε κανονικα τον Ιουλιο που δοκιμασα. σε ποια σελιδα το ειδες; γιατι στο binlist.net μονο την Αγγλια μου επιστρεφει το service. Το bank ειναι κενο. ΥΓ. Πήρα και εγω το περιβοητο email περί ακυρωσης της κάρτας. Edit Στραβωμαρα το γραφει πανω η καρτα. . Το ιδιο λεει και σε εμενα. Απο το Δεκεμβριο θα καταργηθει. Ακομα θα δουλευει. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 21 hours ago, pp6210 said: λοιπον η καρτα λεει CONTIS FInancial Services Ltd και εχει support number Αγγλιας +44. Σε καθε περιπτωση εμενα δε μου ηρθε τετοιο εμαιλ (ακομα;) και η καρτα δουλευε κανονικα τον Ιουλιο που δοκιμασα. Τα ίδια λέει και σε εμένα αλλά το email ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο τέτοια κάψα για crypto χρεωστική; Στο bull market είχε κάποια κίνητρα αλλά τώρα ποια είναι; Tο ότι στη Binance είναι όλα legit, ούτε ο CZ δεν θα το έλεγε. Άπειρες κομπίνες με shitcoins και manipulation, απολύσεις, παραιτήσεις, bans από δεκάδες χώρες... απλά είναι πιο ικανοί από όλους τους άλλους και συνεχίζουν. Μέχρι πότε θα συνεχίσουν, δεν το ξέρει κανείς, μπορεί όποιος έχει BNB να γίνει millionaire στο μέλλον αλλά γιατί να το ρισκάρεις; Κρατάς τα πάντα σε αποκλειστικά δικά σου wallets και αν είσαι αισιόδοξος για τη Binance, κρατάς τα BNB σου στο δικό σου wallet. Έτσι είσαι ανεξάρτητος και ωραίος, όχι στο χέρι του CZ που άνα πάσα στιγμή μπορεί να γίνει SBF και να γίνεις ακόμη ένα θύμα στη μακριά λίστα των ανθρώπων που τους έχουν κοροϊδέψει μέσω crypto. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από batig0al 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 7 minutes ago, batig0al said: Για ποιο λόγο τέτοια κάψα για crypto χρεωστική; Στο bull market είχε κάποια κίνητρα αλλά τώρα ποια είναι; Εγώ την χρησιμοποιώ για το Cashback. Επίσης, τα bnb δεν βρίσκω λόγο να τα τραβήξω από binance, όλα τα άλλα τα έχω τραβήξει. Αν τα αφήσεις binance έχεις και κατά καιρούς τα launchpool που στην πράξη είναι airdrops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις