vforvaggelis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, ooaris είπε ΑΝ δεν είναι scam, τότε θα μετατρέψεις τα usdt που έχεις στο spot σου σε ευρώ και μετά θα βρεις το withdraw fiat ή cash για να βάλεις στοιχεία της τράπεζας σου. Κατά προτίμηση revolut αν έχεις γιατί κάποιες ελληνικές τράπεζες δεν δέχονται εμβάσματα από ανταλλακτήρια crypto. Πες μας και λίγο πως το βρήκες αυτό το site. Μην βαλετε τα γελια... Η γυναικα μου το χαραμα που κοιμιζε την μικρη εβλεπε βιντεακια στο τικ τοκ και πετυχε ενα βιντεο που εδινε εναν κωδικο για το συγκεκριμενο site ωστε να σου δωσει κρυπτονομισματα. Δημιουργησε τον λογαριασμο, περασε τον κωδικο και πλεον εχει κρυπτονομισμα tether. Ναι ακουγεται εντελως scam... Δεν βρισκω spot αλλα swap
icenex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Αν δεν εβαλες λεφτα λογικα οταν πας να στειλεις θα σου ζηταει λεφτα...
vforvaggelis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, icenex είπε Αν δεν εβαλες λεφτα λογικα οταν πας να στειλεις θα σου ζηταει λεφτα... Πηγα να ξεκινησω διαδικασια και εφαγα Χ
icenex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Κλασσικα εικογραφημενα σκαμ, πρεπει να βαλεις λεφτα,, κοινως ειναι τυρακι, θα βαλεις λεφτα νομιζοντας οτι εσυ εισαι πιο εξυπνος και οτι θα βγαλεις 5κ...Και πολυ απλα θα σου φανε τα λεφτα που εβαλες... Κανεις δεν δινει λεφτα ετσι τοσο ευκολα, αυτο που λενε "πολυ καλο για να ειναι αληθινο" ισχυει και σε αυτην την περιπτωση.Γενικα οπου ακουτε οτι δινουν λεφτα τσαμπα μακρια και ποσο μαλλον οταν τα ποσα ειναι μεγαλα. 2
ThanosR92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Πάλι σκάλωμα:. Αν μεταφέρω στην Binance VISA, USDT, μπορώ να τα χρησιμοποιώ κανονικά για αγορές / πληρωμές / αναλήψεις με την Binance κάρτα;
icenex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Ε ρε γκαντεμια τωρα βρηκε η Binance να βαλει καινουργιο launchpool (NTRN)...Τα εχω κλειστα μεχρι της 20/10 και το συγκεκριμενο launchpool τελειωνει τελος του μηνα..Αραγε να αξιζει να χασω οσο επιτοκιο σε bnb εχω μαζεψει τις τελευταιες 20 μερες εναντι τις 7-8 μερες παραπανω farming που θα κερδισω σε NTRN?? Εχει βαλει κανείς 1 Bnb να μου πει τι δινει σε NTRN στη μια ωρα?
chek2fire Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Πάλι σκάλωμα:. Αν μεταφέρω στην Binance VISA, USDT, μπορώ να τα χρησιμοποιώ κανονικά για αγορές / πληρωμές / αναλήψεις με την Binance κάρτα; αν γίνετε η μεταφορά τότε ναι εφόσον η visa της binance δουλεύει και την δέχονται παντού
akis9117 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, icenex είπε Εχει βαλει κανείς 1 Bnb να μου πει τι δινει σε NTRN στη μια ωρα? 0,0046 1
NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, icenex είπε Ε ρε γκαντεμια τωρα βρηκε η Binance να βαλει καινουργιο launchpool (NTRN)...Τα εχω κλειστα μεχρι της 20/10 και το συγκεκριμενο launchpool τελειωνει τελος του μηνα..Αραγε να αξιζει να χασω οσο επιτοκιο σε bnb εχω μαζεψει τις τελευταιες 20 μερες εναντι τις 7-8 μερες παραπανω farming που θα κερδισω σε NTRN?? Εχει βαλει κανείς 1 Bnb να μου πει τι δινει σε NTRN στη μια ωρα? BNB 4,57% APY. Παίρνεις πιο πολλά αν βάλεις FDUSD (6%). Με TUSD 4,34%. Με το SEI θυμάμαι έδιναν 15-23%.
icenex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε BNB 4,57% APY. Παίρνεις πιο πολλά αν βάλεις FDUSD (6%). Με TUSD 4,34%. Με το SEI θυμάμαι έδιναν 15-23%. Ναι το εχω δει το apy αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως υπολογιζεις τι επιτοκιο θα παρεις..Δεν νομιζω να ειναι απλα ενας πολλαπλασιασμος και μια διαιρεση..Το ειχα βρει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι ποια ακριβως ειναι η εξισωση. Ρωτησα για bnb γιατι μονο bnb εχω...
NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, icenex είπε Ναι το εχω δει το apy αλλα δεν εχω καταλαβει πως ακριβως υπολογιζεις τι επιτοκιο θα παρεις..Δεν νομιζω να ειναι απλα ενας πολλαπλασιασμος και μια διαιρεση..Το ειχα βρει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι ποια ακριβως ειναι η εξισωση. Ρωτησα για bnb γιατι μονο bnb εχω... Με έναν πολλαπλασιασμό και μια διαίρεση το βρίσκεις. Απλές πράξεις από το δημοτικό . Αν δυσκολεύεσαι υπάρχουν αρκετά calculators στο google. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από NiKoSmile
Souljam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ! Τη βοηθεια σας αν καποιος-α γνωριζει σχετικα , χθες μου στελνει ενας ακυρος μνμα στο whatsapp τυπου αν θελω δουλεια κτλ , λογω οτι ειχα χρονο εκεινη την στιγμη ειπα να το τραβηξω λιγο να δω που θα παει , εν τελει η δουλεια εχει να κανει με tasks τυπου λαικ subscribe και ενιοτε μεταφορα ενος αλφα κεφαλαιου για το οποιο αποκομιζεις σχεδον ενα 10% , chainalysis λεγεται το παραμυθι , εχω δωσει την διευθυνση του πορτοφολιου μου και μου εχουν βαλει ηδη περιπου 30usdt για τα λαικσ και τα subscribe που εχω κανει ηδη , προφανως μεταφορα δεν εχω κανει .. εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια να μου πει την αποψη του ? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από giannis bizios
tcktcktck Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, giannis bizios είπε Καλησπερα ! Τη βοηθεια σας αν καποιος-α γνωριζει σχετικα , χθες μου στελνει ενας ακυρος μνμα στο whatsapp τυπου αν θελω δουλεια κτλ , λογω οτι ειχα χρονο εκεινη την στιγμη ειπα να το τραβηξω λιγο να δω που θα παει , εν τελει η δουλεια εχει να κανει με tasks τυπου λαικ subscribe και ενιοτε μεταφορα ενος αλφα κεφαλαιου για το οποιο αποκομιζεις σχεδον ενα 10% , chainalysis λεγεται το παραμυθι , εχω δωσει την διευθυνση του πορτοφολιου μου και μου εχουν βαλει ηδη περιπου 30usdt για τα λαικσ και τα subscribe που εχω κανει ηδη , προφανως μεταφορα δεν εχω κανει .. εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια να μου πει την αποψη του ? Πόσα εκατομμύρια λάικς έκανες? Τι πορτοφόλι έδωσες?Δεν ακούγεται καθόλου legit αλλά προσπάθησε να βρεις το πργματκό όνομ αγιατί αυτό που γράφεις μοιάζει με το όνομα ενος legit blockchain analytics firm που ποτέ δεν θα ασχολούνταν με τέτοια δουλειά Τι εννοείς μεταφορά κεφαλαίου?Τίνος το κεφάλαιο?Πού το μεταφέρεις?
ooaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, giannis bizios είπε Καλησπερα ! Τη βοηθεια σας αν καποιος-α γνωριζει σχετικα , χθες μου στελνει ενας ακυρος μνμα στο whatsapp τυπου αν θελω δουλεια κτλ , λογω οτι ειχα χρονο εκεινη την στιγμη ειπα να το τραβηξω λιγο να δω που θα παει , εν τελει η δουλεια εχει να κανει με tasks τυπου λαικ subscribe και ενιοτε μεταφορα ενος αλφα κεφαλαιου για το οποιο αποκομιζεις σχεδον ενα 10% , chainalysis λεγεται το παραμυθι , εχω δωσει την διευθυνση του πορτοφολιου μου και μου εχουν βαλει ηδη περιπου 30usdt για τα λαικσ και τα subscribe που εχω κανει ηδη , προφανως μεταφορα δεν εχω κανει .. εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια να μου πει την αποψη του ? Δεν παίζει να σου έδωσε κάνεις 29€ για μερικά likes που έκανες από χθες. Ειναι σκαμ.
Souljam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, ooaris είπε Δεν παίζει να σου έδωσε κάνεις 29€ για μερικά likes που έκανες από χθες. Ειναι σκαμ. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι σκαμ Γιατί όταν αρνήθηκα δεύτερη φορά να κάνω τα advanced tasks δηλαδή να αγοράσω 100 ευρώ tron πχ και να πάρω πίσω 110 μου έκοψε αυτά τα χρήματα .. παραθέτω screenshots από ενα random task και από τις καταθέσεις τις πρώτες 3 ώρες πριν, tcktcktck είπε Πόσα εκατομμύρια λάικς έκανες? Τι πορτοφόλι έδωσες?Δεν ακούγεται καθόλου legit αλλά προσπάθησε να βρεις το πργματκό όνομ αγιατί αυτό που γράφεις μοιάζει με το όνομα ενος legit blockchain analytics firm που ποτέ δεν θα ασχολούνταν με τέτοια δουλειά Τι εννοείς μεταφορά κεφαλαίου?Τίνος το κεφάλαιο?Πού το μεταφέρεις? Τσέκαρε πιο κάτω screenshots , κάθε 3 λαικ και subscribe στην αρχή έδινε 6 δολάρια σε usdt και για το check in στο γκρουπ 9 το πρωί 10 λεπτά πριν, giannis bizios είπε Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι σκαμ Γιατί όταν αρνήθηκα δεύτερη φορά να κάνω τα advanced tasks δηλαδή να αγοράσω 100 ευρώ tron πχ και να πάρω πίσω 110 μου έκοψε αυτά τα χρήματα .. παραθέτω screenshots από ενα random task και από τις καταθέσεις τις πρώτες Τσέκαρε πιο κάτω screenshots , κάθε 3 λαικ και subscribe στην αρχή έδινε 6 δολάρια σε usdt και για το check in στο γκρουπ 9 το πρωί Έδωσα την διεύθυνση του πορτοφολιού μου στο Binance
Προτεινόμενες αναρτήσεις