Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 λεπτά πριν, batig0al είπε

Σε προσέγγισαν μέσω social media π.χ. WhatsApp; Ρωτάω γιατί και εγώ έλαβα τέτοια επικοινωνία λίγες μέρες πριν και επρόκειτο για απάτη.

Γενικά όπως φαίνεται εύκολος ό δρόμος για το χρήμα, 99% είναι απάτη.

Ακριβώς έτσι...

ΟΚ ,εγώ απλώς ήθελα να μάθω περί της ρευστοποίησης των κρυπτονομισματων. Απάντηση τελικά δεν βρήκα, αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Silverage είπε

https://www.sofokleousin.gr/tous-zematise-i-eforia-gia-ta-kryptonomismata

Δεν δέχθηκαν λέει τα ποσα που δήλωσαν στη εφορία απο crypto γιατί δεν τα αναγνωρίζουν και τους βάλαν 96 χιλιάρικα πρόστιμο. Έχει και την απόφαση της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών στο τέλος.

Ηθικό δίδαγμα; Όλα μαύρα.

διαβασα λιγο ολο το σκεπτικο της αποφασης κ προς το τελος νομιζω καταλαβα την λουμπα: εδωσαν σκρεενσοτς απο αγοραπωλησιες κρυπτο και μεταφορες απο ανταλακτηριο προς πειραιως, αλλα δεν τεκμηριωσαν τα εξερχομενα εμβασματα για την αγορα των κρυπτο... αρα  εξ'αρχης ολο στον αερα. εναν φοροτεχνικο που να νιωθει δεν βρηκαν να ρωτησουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Silverage είπε

https://www.sofokleousin.gr/tous-zematise-i-eforia-gia-ta-kryptonomismata

Δεν δέχθηκαν λέει τα ποσα που δήλωσαν στη εφορία απο crypto γιατί δεν τα αναγνωρίζουν και τους βάλαν 96 χιλιάρικα πρόστιμο. Έχει και την απόφαση της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών στο τέλος.

Ηθικό δίδαγμα; Όλα μαύρα.

Αυτό ειπα ουσιαστικά σε προηγούμενο ποστ σε αναγκάζουν να παρανομεις και να είναι μαύρα τα χρήματα η να τα δικαιολογήσεις με παραθυρακια.

1 ώρα πριν, pp6210 είπε

διαβασα λιγο ολο το σκεπτικο της αποφασης κ προς το τελος νομιζω καταλαβα την λουμπα: εδωσαν σκρεενσοτς απο αγοραπωλησιες κρυπτο και μεταφορες απο ανταλακτηριο προς πειραιως, αλλα δεν τεκμηριωσαν τα εξερχομενα εμβασματα για την αγορα των κρυπτο... αρα  εξ'αρχης ολο στον αερα. εναν φοροτεχνικο που να νιωθει δεν βρηκαν να ρωτησουν?

Όχι δεν τα δέχτηκαν γιατί δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο και επειδή από ότι γράφουν τα trade reports δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη πόσα κέρδη βγάλανε.Σας το είπα δεν θα βγάζουν άκρη στην εφορία με τις συναλλαγές και από ότι φαίνεται θα ρίχνουν άκυρο και ένα προστιμο αντί να ασχοληθούν.

Βγαζεις μια καρτα visa, τα περισσοτερα ανταλλακτηρια εχουν μια, φορτωνεις εκει λεφτα και αγοραζεις και πληρωνεις και κανεις αναληψεις απο εκει στην τελικη.Αν τωρα βγαλεις τα λεφτα μιας λαμπο και θες να την αγορασεις τοτε ατυχησες...Το προβλημα που θα αντιμετωσει καποιος εν ολιγοις ειναι σε περιπτωση που θελει να κανει μια μεγαλη αγορα και τον πιανει το τεκμηριο που και αυτα πανε για καταργηση οποτε θα δουμε σε λιγα χρονια πως αλλιως θα γινουν τα πραγματα.Για την ωρα τα τεκμηρια δεν ειναι ο καλυτερος τροπος φορολογησης.

Επισης επειδη εμεις μιλαμε για ψιλα δεν αξιζει να ασχοληθεις με τιποτα απο ολα αυτα...Κλαιν μαιν και 30κ να βγαλεις το ποσο ειναι ασημαντο ειδικα αν πεις οτι τα φερνεις λιγα λιγα καθε χρονο πχ κανεις καταθεση 1000-3000 το χρονο για να κανεις τα γουστα σου αλλιως τα αφηνεις μεσα σε κρυπτο και περιμενεις νομοθετικο πλαισιο.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το lightning πάντως δεν υπάρχει σαν μέθοδο πληρωμής. Εγώ πλέον το χρησιμοποιώ παντού για πληρωμές και μεταφορές σε ανταλλακτήριο αν θέλω. 

Aμεση πληρωμή και με μηδενικά fee. Υπάρχουν πολύ καλά wallet όπως το muun και το Phoenix

Δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικός χρόνος των συναλλαγών η απλά λένε για το capacity τους σε full load αλλά νομίζω με το lightning δεν υπάρχει καν capacity. Πάντως αν είναι πραγματικός χρόνος συναλλαγών τότε μιλάμε ότι δεν χρησιμοποιούνται αυτού του είδους πληρωμών για αγορές η μεταφορές μόνο αλλά φυσικά ο μεγαλύτερος τους όγκος μπορεί να είναι να σπάνε το tracking των bitcoin συναλλαγών. 

Mην ξεχνάμε ότι μέσω lightning και με τις σωστές ρυθμίσεις μπορείς να σπάσεις εύκολα τα tracking των bitcoin διευθύνσεων. 

Επεξ/σία από chek2fire

17 ώρες πριν, chek2fire είπε

το lightning πάντως δεν υπάρχει σαν μέθοδο πληρωμής. Εγώ πλέον το χρησιμοποιώ παντού για πληρωμές και μεταφορές σε ανταλλακτήριο αν θέλω. 

Aμεση πληρωμή και με μηδενικά fee. Υπάρχουν πολύ καλά wallet όπως το muun και το Phoenix

Δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικός χρόνος των συναλλαγών η απλά λένε για το capacity τους σε full load αλλά νομίζω με το lightning δεν υπάρχει καν capacity. Πάντως αν είναι πραγματικός χρόνος συναλλαγών τότε μιλάμε ότι δεν χρησιμοποιούνται αυτού του είδους πληρωμών για αγορές η μεταφορές μόνο αλλά φυσικά ο μεγαλύτερος τους όγκος μπορεί να είναι να σπάνε το tracking των bitcoin συναλλαγών. 

Mην ξεχνάμε ότι μέσω lightning και με τις σωστές ρυθμίσεις μπορείς να σπάσεις εύκολα τα tracking των bitcoin διευθύνσεων. 

Ακραία misleading θα έλεγα.  Ακόμα και ενας παντελώς άσχετος να το δει αυτό, θα του ξενίσει. 

Το bittrex βάρεσε κανόνι και επίσημα και έκλεισε. Δηλαδή είχε βαρέσει από την άνοιξη αλλά τώρα είναι και επίσημο.

bittrex μαζί με poloniex τα άλλοτε ποτέ binance του χώρου. Οι νεώτεροι δεν τα γνωρίζουν καν πόσο μεγάλα ανταλλακτήρια ήταν. 

33 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Το bittrex βάρεσε κανόνι και επίσημα και έκλεισε. Δηλαδή είχε βαρέσει από την άνοιξη αλλά τώρα είναι και επίσημο.

bittrex μαζί με poloniex τα άλλοτε ποτέ binance του χώρου. Οι νεώτεροι δεν τα γνωρίζουν καν πόσο μεγάλα ανταλλακτήρια ήταν. 

To bittrex σταμάτησε τις υπηρεσίες του στα usa με όλες τις νομότυπες διαδικασίες. Δεν το λες και κανόνι. 

Το poloniex όντως είχε μεγάλη μερίδα από την τότε μικροσκοπική αγορά πριν το 17, αλλά εξαγοράστηκε από Ασιάτες για ψίχουλα στο 1ο bearmarket του 18; κάτι τέτοιο... 

Κλάιν μάιν... 😅

7 λεπτά πριν, ooaris είπε

To bittrex σταμάτησε τις υπηρεσίες του στα usa με όλες τις νομότυπες διαδικασίες. Δεν το λες και κανόνι. 

Το poloniex όντως είχε μεγάλη μερίδα από την τότε μικροσκοπική αγορά πριν το 17, αλλά εξαγοράστηκε από Ασιάτες για ψίχουλα στο 1ο bearmarket του 18; κάτι τέτοιο... 

Κλάιν μάιν... 😅

μόλις μου ήρθε email ότι έκανε αίτηση πτώχευσης από τις νομικες του υπηρεσίες δηλαδή ότι μπήκε σε καθεστώς προστασίας. Moυ ήρθε το email λόγο ότι είχα κάτι ψιλά σε shit coin έκει που δεν άξιζε ούτε καν το κόπο να μπεις να τα βγάλεις δηλαδή. 

Σαν σήμερα ήταν ιστορική μέρα που μας έκανε όλους με περισσότερα Bitcoin :D 

Ηταν το αποκορύφωμα της καθοδικής πορείας του Bitcoin στο σκάσιμο του mtgox όπου από τα 1200 ευρώ που είχε φτάσει το Δεκέμβριο του 13 σκάει το mtgox τον Γενάρη με τον καρπέλας να πουλάει νωρίτερα μάλλον Bitcoin λόγο ότι γνώριζε τι μλκ είχε κάνει τόσο καιρό και πλέον το Bitcoin μπαίνει σε μια συνεχή καθοδική πορεία που κορυφώνεται τον Οκτώμβρη του 14 με έναν τύπο να εμφανίζεται και να πουλάει 30k ψηφιακά νομίσματα σε ανταλλακτήρια. 

To Bitcoin πέφτει τότε προς στιγμή ακόμα και στα 150 δολάρια αλλά υπήρχε κόσμος που ψωνιζε σαν τρελός σε αυτές τις τιμές και γιαυτό λέμε ότι έγινε το slay εξαφανίζοντας το πακέτο μέσα σε λίγη ώρα.

Ο ίδιο είχε εμφανιστεί το 2017 πάνω στο νέο bull run του Bitcoin να δηλώσει μετανιωμένος φυσικά :D και να κάνει ένα ama :D

• Like 1

Καλημερα παιδες.
Δεν ειμαι σιγουρος αν γραφω στο σωστο section αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Εχω στο wallet του bilonix.com crypto tether το οποιο θελω να το μετατρεψω σε ρευστο σε εναν λογαριασμο μου,
η διαδικασια ειναι να το κανω Withdraw USDT to card και απλα να βαλω τα στοιχεια μιας καρτας μου;
Αναφερει οτι η bilonix θα παρει το 1%, θα υπαρξει καποια αλλη χρεωση;
Επισης αναφερει το παρακατω που δεν το καταλαβαινω

Please note that Bilonix only accepts 1st party transfers with accounts in your name (3rd party transfers are not allowed) and will not be held responsible for any potential loses/rejection of funds associated with 3rd party transfers.

Δεν εχω ΚΑΜΙΑ γνωση. Απλα θελω να ρευστοποιησω οτι εχω εκει μεσα.

Καθε βοηθεια δεκτη

9 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Καλημερα παιδες.
Δεν ειμαι σιγουρος αν γραφω στο σωστο section αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Εχω στο wallet του bilonix.com crypto tether το οποιο θελω να το μετατρεψω σε ρευστο σε εναν λογαριασμο μου,
η διαδικασια ειναι να το κανω Withdraw USDT to card και απλα να βαλω τα στοιχεια μιας καρτας μου;
Αναφερει οτι η bilonix θα παρει το 1%, θα υπαρξει καποια αλλη χρεωση;
Επισης αναφερει το παρακατω που δεν το καταλαβαινω

Please note that Bilonix only accepts 1st party transfers with accounts in your name (3rd party transfers are not allowed) and will not be held responsible for any potential loses/rejection of funds associated with 3rd party transfers.

Δεν εχω ΚΑΜΙΑ γνωση. Απλα θελω να ρευστοποιησω οτι εχω εκει μεσα.

Καθε βοηθεια δεκτη

ΑΝ δεν είναι scam, τότε θα μετατρέψεις τα usdt που έχεις στο spot σου σε ευρώ και μετά θα βρεις το withdraw fiat ή cash για να βάλεις στοιχεία της τράπεζας σου. Κατά προτίμηση revolut αν έχεις γιατί κάποιες ελληνικές τράπεζες δεν δέχονται εμβάσματα από ανταλλακτήρια crypto.

Πες μας και λίγο πως το βρήκες αυτό το site. 

• Δημιουργία νέου...