icenex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, chek2fire είπε ενδιαφέρον άρθρο αυτό εδώ και μιλάει ουσιαστικα ότι όχι μόνο δεν υπάρχει φορολογικό πλαίσιο αλλά και μια περίπτωση πολίτη που θέλησε να νομιμοποιήσει τα έσοδα του και το μπλέξιμο που είχε https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1518560/gkriza-zoni-ta-cryptos-gia-tin-eforia-proetoimazetai-allagi-nomothetikoy-plaisioy/ Τα λεω εδω και καιρο οτι δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο και οι κατα καιρους λογιστες που λενε οτι πρεπει να κανεις το ενα και το αλλο πραγματικα δεν ξερω αν τελικα καταφερνουν καπως να νομιμοποιησουν τα κερδη τους.Εγω οσους λογιστες εχω ρωτησει και αυτος που εχω που μου κανει τα βιβλια μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι.Τωρα απο εκει και περα αν θες να τα νομιμοποιησεις λογικα υπαρχουν αλλοι τροποι και παραθυρακια. Στην τελικη το πολυ πολυ να βαλεις τα κρυπτο σου σε ενα hardware wallet και να περιμενεις ποτε θα υπαρξει νομοθετικο πλαισιο..Εως τοτε θα τσιμπας απλα μικρο κερδος που ουτως η αλλως σιγα μην ασχοληθει η εφορια για ποσα μεχρι 1000-2000 .Εδω αλλοι την κλεβουν για σαφως μεγαλυτερα απο αυτα... Εντωμεταξυ την πληρωνει ο πολιτης που αυτοι δεν εχουν βγαλει νομοθετικο πλαισιο και τον αναγκαζουν στην ουσια να παρανομει.Ακομη και το γεγονος οτι θα κατσει να νομιμοποιησει τα κερδη του με λαθος δικαιολογια ειναι παρανομο...Κλασσικο ελληνικο χαος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Βρείτε κάποιον λογιστή τις προκοπής να σας πει τι να κάνετε εφόσον έχετε κέρδη (πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ) και θέλετε να τα φέρετε σε ελληνική τράπεζα. Δεν δικαιολογείτε λογιστής να μην "ξέρει" και τελικά να την πληρώσετε εσείς και να ψάχνετε μετά δικηγόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filippos001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, πραγματικά άσχετος με τη θεματολογία, προέκυψε όμως μια part time δουλειά η οποία θα με πληρώνει με usdt ,κ θα τα καταθέτει σε okx wallet και από εκεί,ως λένε, θα τα μετατρέπω σε €. Η ερώτηση μου, είναι κ αν μπορείτε να μου το εξηγήσετε όσο αναλυτικά γίνεται, Ισχύει, μπορώ να το δουλέψω έτσι,κ να στέλνω στο Revolut account μου? Είναι "νόμιμο " αυτό, μπλέκεις,ή ακροβατεί στο ασαφές των νόμων? Ευχαριστώ για τον χρόνο όποιου ασχοληθεί κ απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, filippos001 said: Καλησπέρα σε όλους, πραγματικά άσχετος με τη θεματολογία, προέκυψε όμως μια part time δουλειά η οποία θα με πληρώνει με usdt ,κ θα τα καταθέτει σε okx wallet και από εκεί,ως λένε, θα τα μετατρέπω σε €. Η ερώτηση μου, είναι κ αν μπορείτε να μου το εξηγήσετε όσο αναλυτικά γίνεται, Ισχύει, μπορώ να το δουλέψω έτσι,κ να στέλνω στο Revolut account μου? Είναι "νόμιμο " αυτό, μπλέκεις,ή ακροβατεί στο ασαφές των νόμων? Ευχαριστώ για τον χρόνο όποιου ασχοληθεί κ απαντήσει. πες μας οτι τα γράφεις σοβαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filippos001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Φίλε/φίλη, ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν το γνωρίζω το αντικείμενο... Δεν γνωρίζω αν είναι νόμιμο, παράνομο, ούτε κάν αν πάρει ή όχι να συζητείται (?). Ερωτησα μόνο, για να ξέρω αν πάρω στα σοβαρά την πρόταση αυτή που μου έγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 16 minutes ago, filippos001 said: Φίλε/φίλη, ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν το γνωρίζω το αντικείμενο... Δεν γνωρίζω αν είναι νόμιμο, παράνομο, ούτε κάν αν πάρει ή όχι να συζητείται (?). Ερωτησα μόνο, για να ξέρω αν πάρω στα σοβαρά την πρόταση αυτή που μου έγινε.. θες να μας μοιραστείς ως τι θα προσληφθείς και τι είδους εταιρία αν δε θες να πεις το όνομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filippos001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, greekfragma είπε θες να μας μοιραστείς ως τι θα προσληφθείς και τι είδους εταιρία αν δε θες να πεις το όνομα; Likes σε you tube βιντεάκια.Ξερω, ακούγεται χαζό,too good to be true, παρόλα αυτά, ρωτάω να γνωρίζω τις προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς.Αν βρωμάει, προφανώς κ δεν θα ασχοληθώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, filippos001 said: Likes σε you tube βιντεάκια.Ξερω, ακούγεται χαζό,too good to be true, παρόλα αυτά, ρωτάω να γνωρίζω τις προϋποθέσεις αυτής της προσφοράς.Αν βρωμάει, προφανώς κ δεν θα ασχοληθώ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filippos001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ξεκάθαρος κ πρόθυμος να βοηθήσεις, βλέπω.... Thanks anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, filippos001 said: Ξεκάθαρος κ πρόθυμος να βοηθήσεις, βλέπω.... Thanks anyway σε βοήθησα αλλά αν δε το βλέπεις ούτε αυτό, τότε προχώρα, ξέχνα οτι έγραψα, και έλα μετά να μας πεις πόσα έβγαλες 1μήνα μετά και πόσα έβαλες στη τσέπη σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Οκ μάλλον δεν θα βγάλεις λεφτά από αυτό αλλά ας πούμε ότι τα κατάφερες. Ο σκιωδης εργοδότης σου δε φαίνεται να έχει τη διάθεση να πληρώσει φόρους για σένα οπότε de facto διαπρατεις το αδίκημα της φοροδιαφυγής εκτός και αν ανοίξεις μπλοκακι και δηλώνεις τα εισοδήματα σου. Θα σε βρουν? Ποιος ξέρει... Η ρεβολουτ είναι τράπεζα και κάποια στιγμή αν θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί Ελλάδα θα συνδέσει τα συστήματα της με ααδε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.sofokleousin.gr/tous-zematise-i-eforia-gia-ta-kryptonomismata Δεν δέχθηκαν λέει τα ποσα που δήλωσαν στη εφορία απο crypto γιατί δεν τα αναγνωρίζουν και τους βάλαν 96 χιλιάρικα πρόστιμο. Έχει και την απόφαση της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών στο τέλος. Ηθικό δίδαγμα; Όλα μαύρα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Silverage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σοκ... και πώς φέρνεις 182κ μαύρα να αγοράσεις ενα σπιτάκι..🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, valantis123 said: Σοκ... και πώς φέρνεις 182κ μαύρα να αγοράσεις ενα σπιτάκι..🥲 Παίρνεις δάνειο 100κ και πληρώνεις τις δόσεις? Είναι καλή ερώτηση πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, filippos001 είπε προέκυψε όμως μια part time δουλειά η οποία θα με πληρώνει με usdt ,κ θα τα καταθέτει σε okx wallet και από εκεί,ως λένε, θα τα μετατρέπω σε €. Σε προσέγγισαν μέσω social media π.χ. WhatsApp; Ρωτάω γιατί και εγώ έλαβα τέτοια επικοινωνία λίγες μέρες πριν και επρόκειτο για απάτη. Γενικά όπως φαίνεται εύκολος ό δρόμος για το χρήμα, 99% είναι απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις