NiKoSmile Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Ένα βίντεο για να χαλαρώσουμε 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, τελικά το θέμα με την ανακοίνωση της Binance πώς θ αγοράζουμε crypto με ευρώ από 01-01-2024 και μετά, δεν έχει απάντηση.......σε κανένα φόρουμ και σε κανένα κανάλι δεν είναι κανένας σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Wave25 είπε Καλημέρα, τελικά το θέμα με την ανακοίνωση της Binance πώς θ αγοράζουμε crypto με ευρώ από 01-01-2024 και μετά, δεν έχει απάντηση.......σε κανένα φόρουμ και σε κανένα κανάλι δεν είναι κανένας σίγουρος. Και να μην μπορεις να αγορασεις με ευρω κρυπτο το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι?Οποιος πιστευει στα κρυπτο εχει ηδη τα λεφτα του σε κρυπτο και εχει ηδη αγορασει με τα ευρω του κρυπτο.Ολοι οσοι ειναι εκτος προσπαθω να καταλαβω τι περιμενουν στην χειροτερη ακομη και αυτοι μπορουν να κανουν τα λεφτα τους stable coins αν δεν τα εχουν κανει ηδη.Λυσεις υπαρχουν και ετσι να ειναι τα πραγματα, αγοραζεις απο αλλου με ευρω, μια χαρα υπαρχουν ανταλλακτηρια που δεν εχουν κανενα προβλημα. Αλλα με το φτωχο μου το μυαλο σκεφτομαι το εξης δεν συμφερει την binance ενα τετοιο σεναριο που να μην μπορει να εισελθει φρεσκο χρημα απο την ευρωπη...Οποτε μαλλον ισχυει αυτο που ειπαν και καποια αλλα μελη οτι θα αφορα το κουμπι convert και οχι το trade με pairs. Και τελος αυτο αφορα μονο να αγορασεις κρυπτο με ευρω δεν λεει πουθενα οτι δεν θα μπορεις να πουλησεις τα κρυπτο σου και να παρεις ευρω.Το λεω αυτο γιατι καποιοι μπερδευτηκαν και καταλαβαν και αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω ήμουνα ένα βήμα πριν να κάνω ταυτοποίηση στη binance και τώρα κώλωσα. Η ανακοίνωσή της είναι τέτοια που δημιουργεί ερωτήματα και όχι απαντήσεις. Ούτε βγήκε με clarification. Για παράδειγμα θέλω απο τώρα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 να κάνω dca πχ. 5 φορές από 100 ευρώ κάθε φορά. Πώς θα το κάνω, ξέρει κανένας 100% σίγουρα; Η απάντηση είναι όχι κανένας δεν ξέρει, ούτε οι ανακοινώσεις της binance βοηθανε. EDIT: Γνώμη για ΒSV https://www.bitcoinsv.com/ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Wave25 είπε Δεν ξέρω ήμουνα ένα βήμα πριν να κάνω ταυτοποίηση στη binance και τώρα κώλωσα. Η ανακοίνωσή της είναι τέτοια που δημιουργεί ερωτήματα και όχι απαντήσεις. Ούτε βγήκε με clarification. Για παράδειγμα θέλω απο τώρα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 να κάνω dca πχ. 5 φορές από 100 ευρώ κάθε φορά. Πώς θα το κάνω, ξέρει κανένας 100% σίγουρα; Η απάντηση είναι όχι κανένας δεν ξέρει, ούτε οι ανακοινώσεις της binance βοηθανε. EDIT: Γνώμη για ΒSV https://www.bitcoinsv.com/ Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόλλημα με binance ενώ υπάρχουν τόσα ανταλλακτήρια (όπως έγραψα εδώ) χωρίς το θέμα με τις καταθέσεις. Το bitcoinsv είναι μαιμού bitcoin όπως και το bitcoin cash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειχα επικεντρωθεί στη binance που είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως κτλ επειδή πιστεύω θα πέσουν κι άλλα ανταλλακτήρια. Τουλάχιστον 1. Θα κoιτάξω kraken ή Coinbase. Γνώμη για κάποιο από τα δύο; Για dca και μετά σε cold wallet. Θενκς Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Wave25 είπε Ειχα επικεντρωθεί στη binance που είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως κτλ επειδή πιστεύω θα πέσουν κι άλλα ανταλλακτήρια. Τουλάχιστον 1. Θα κoιτάξω kraken ή Coinbase. Γνώμη για κάποιο από τα δύο; Για dca και μετά σε cold wallet. Θενκς Ναι καταλαβαίνω οτι το μέγεθος συναλλαγών είναι μεγάλο στην binance αλλά αυτό δεν την κάνει αξιόπιστη απο μόνο του, και το FTX ήταν τεράστιο και τελικά κατέρρευσε μόλις βγήκαν στη φόρα οι βρομιές. Άρα το θέμα δεν είναι πόσο μεγάλο αλλά πόσο καλή διαχείριση των χρημάτων κάνει ενα ανταλλακτηριο. Προσωπικά προτιμώ την Kraken απο την coinbase κυρίως γιατί έχει υποστήριξη Lightning Network. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από loatki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 H Βinance παραμένει το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο αλλά έχει δεχθεί αρκετή ζημιά τον τελευταίο καιρό οπότε είναι πιο επίφοβο στα δικά μου μάτια από Kraken και Coinbase. Προτείνω το πρώτο, εγώ το εμπιστεύομαι τόσο που κατά καιρούς έχω κρατήσει σημαντικά ποσά εκεί. Για hardware πορτοφόλι, κατ'εμέ αξίζει για πάνω από 1000€ ποσό καθώς κοντά 100€ κάνει το πορτοφόλι αυτό καθαυτό. Με μικρά ποσά, καλύτερα σε software πορτοφόλι ή αν κάποιος προτιμάει CEX, Kraken. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για εφορία, βγάζει η kraken καμια σοβαρή εκτύπωση; Κα΄ποιος με εμπειρία από κάποιο ανταλλακτηριο να βγαζει μια εκτύπωση για εφορία; Δεν πληρωνουμε φορους Αμερική και τέτοια έτσι; Μονο Ελλαδα φορολογική δήλωση εννοω για btc. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μιλαμε τετοιο ψειρισμα για ολα κ ολα 500€ που στην τελικη τι σε νοιαζει απο ποιο ανταλλακτηριο θα αγορασεις τα κρυπτο σου αφου εχεις σκοπο να αγορασεις και να τα στειλεις σε cold wallet..Περα απο αυτο ειναι αστειο να μιλατε για φορολογια σε τετοια ποσα..Τωρα κατα ποσο αξιζει να αγορασεις cold wallet που θες 100€ για την αγορα του συν τα λεφτα που θα δωσεις για fees για να τα μεταφερεις προσωπικα αν με ρωτας δεν αξιζει αλλα ο καθενας εχει το δικο του τροπο σκεψης. Προσωπικα ειμαι τοσο yolo που εχω βαλει 5ψηφιο αριθμο στην binance και δεν εχω καν cold wallet. Βεβαια στο τελευταιο ειμαι λαθος το ξερω αλλα δεν με εμπιστευομαι με το seed phrase κτλ.. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, icenex said: Βεβαια στο τελευταιο ειμαι λαθος το ξερω αλλα δεν με εμπιστευομαι με το seed phrase κτλ.. Υπάρχει και για σένα τέκνον μου η κατάλληλη λύση. Η κρυπτο-κάψουλα. 😁 https://shop.ledger.com/products/cryptosteel-capsule-solo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, icenex είπε Προσωπικα ειμαι τοσο yolo που εχω βαλει 5ψηφιο αριθμο στην binance και δεν εχω καν cold wallet. Το έχω ξανακούσει να λέει γνωστός μου οτι, δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου να αποθηκεύω κωδικούς. Πάντως ο satoshi αυτό τόνιζε στο paper οτι σας δίνω τα εργαλεια να αφαιρέσετε την "εμπιστοσύνη" απο την μέση να είστε η τράπεζα μόνοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, icenex είπε Προσωπικα ειμαι τοσο yolo που εχω βαλει 5ψηφιο αριθμο στην binance και δεν εχω καν cold wallet. Βεβαια στο τελευταιο ειμαι λαθος το ξερω αλλα δεν με εμπιστευομαι με το seed phrase κτλ.. Κάνε ταυτοποίηση σε 5-6 ανταλλακτήρια, και στην ανάγκη τα στέλνεις από Βinance στα υπόλοιπα. Μέσω δικτύου bep20 και μόνο με 0,29usdt σε 2-3 λεπτά τα έχεις στείλει όπου θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Damianus είπε Υπάρχει και για σένα τέκνον μου η κατάλληλη λύση. Η κρυπτο-κάψουλα. 😁 https://shop.ledger.com/products/cryptosteel-capsule-solo Τα έχω δει κ αυτά κ το άλλο που είναι σαν ταμπλέτα.Το θέμα δεν είναι που θα είναι γραμμένο το seed phrase αλλά το γεγονός ότι είμαι ικανός να χάσω η να ξεχάσω και την κάψουλα...που την έχω βάλει ειδικά αν την κρύψω.Ασε που έχω ένα 3χρονο σπιτι και ήδη έχασε την ταυτότητα της γυναίκας που την πήρε από την τσάντα της και τώρα δεν την βρίσκουμε.Παιζει να την πέταξε στα σκουπίδια.. 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Κάνε ταυτοποίηση σε 5-6 ανταλλακτήρια, και στην ανάγκη τα στέλνεις από Βinance στα υπόλοιπα. Μέσω δικτύου bep20 και μόνο με 0,29usdt σε 2-3 λεπτά τα έχεις στείλει όπου θέλεις. Δεν ειναι το πρόβλημα μου αυτό αλλά αυτό που γράφω παραπάνω.Ασε που δεν έχω μόνο btc.Αν κάνω αυτό που λες και έχω 5-6 λογαριασμούς επειδή θα θέλω για λόγους ασφαλείας να είναι με διαφορετικό εμαιλ άσε θα μπλέξω.Ξαναλεω το πρόβλημα είναι η μνήμη μου έχει συγκεκριμένο χώρο αποθήκευσης και δεν την εμπιστεύομαι γιατί έβαλα hard disk sentinel και έχω κατεστρεμενους τομείς και υγεία κάτω του 100% 😂 Εν κατακλείδι δεν έχω πρόβλημα εμπιστοσύνης στην binance ίσα ίσα την εμπιστεύομαι όσο εμπιστεύομαι τις τράπεζες η τουλάχιστον όσο μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον ξένο με τα λεφτά σου. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις