ooaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, eduardo είπε Φυσικά και αναρωτήθηκα και δεν έκανα καμία κίνηση. Απλά μέχρι τώρα μπορούσα να κάνω withdraw μικροποσά. Δοκίμασες να κάνεις withdraw και δεν μπορείς; Ένα wild guess μου είναι οτι δεν στα ζήταει το mining pool σου , αλλά κάποιος τρίτος που παριστάνει το pool. Κάθε μέρα έχω 10 mails απο υποτιθέμενα metamask , ftx , celcius network , nbg , elta και δεν ξέρω γω τι άλλα που μου ζητάνε οτι μπορείς να φανταστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newbie1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Γραψε το pool να το τσεκαρουμε και να ενημερωθουν και οι υπολοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eduardo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι, μου πετάει μήνυμα ότι δεν μπορώ να κάνω withdraw λόγω συμμετοχής σε ένα event. Αυτό δηλαδή των 6 ημερών εντός των οποίων θα πρέπει να κάνω pledge 3000€ για να πάρω reward 6ETH. To pool είναι το ehdim.top Παραθέτω απόσπασμα από το customer service: Dear Customer, First of all, congratulations on being selected by the mining pool to participate in the pledge campaign! After completing the pledge, you will be rewarded with 6 ETH. Additionally, you will be able to collect the 3000 USDT you pledged in your crypto wallet. Please note that you have 6 days to complete the pledge. Failure to do so within that period will be considered a default. If you have agreed to participate in the campaign but have not yet completed the campaign, your USDT will need to be pledged for 180 days. During this period, the mining pool will withdraw the campaign rewards. After the rewards have been withdrawn from the pool, you will be able to request a withdrawal of the pledged USDT. Thank you for your interest in this campaign, please feel free to contact us if you have any questions. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από eduardo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) που πάτε και μπλέκετε με πυραμιδό-καταστάσεις....πόση αφέλεια πια! ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εκτός αν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από greekfragma 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε φιλε απο που να το πιασεις το συγκεκριμενο θεμα..Αντε πες δεν γνωριζεις ολες τις κακοτοπιες το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι καχυποπτος μετα η αλλη περιπτωση ειναι μπορει απλα να πηρε ενα phishing mail... Δηλαδη ενας σου ζηταει να του δωσεις πχ 1000 ευρω για να σου επιστρεψει μετα eth πολλαπλασιας αξιας τι να πω. Το εχουμε ξαναπει στον παρελθον οι μεγαλες αποδοσεις ή οι μεγαλες απολαβες αφου βαλεις πρωτα ενα σεβαστο ποσον ειναι red flags... Προτιμω να ειμαι σε μεγαλο ανταλλακτηριο η cold wallet και να παιρνω που λεει ο λογος ψιχουλα παρα αυτο το πραγμα.Δηλαδη ολοι εμεις που παιρνουμε 1-2€ επιτοκιο την μερα παροτι εχουμε βαλει ενα σεβαστο ποσον ειμαστε χαζουληδες μαλλον.. Τεσπα θα πω ορισμενα βηματα γιατι βλεπω ορισμενους να μην τα τηρουν ακομη και τα βασικα γιατι μπορει να την πατησετε και εσεις που νομιζεται οτι παιρνετε χαμπαρι ολα τα phishing mails.. 1ο βασικο και κυριοτερο βημα ειναι φτιαχνετε νεο εμαιλ που δεν θα το χρησιμοποιησετε πουθενα αλλου ακομη και αν ειστε σε 2-3 ανταλλακτηρια αυτο το εμαιλ θα ειναι μονο για ενα ανταλλακτηριο ειτε αυτο λεγεται binance, kraken Κτλ. Μετα 2ο και σημαντικο βημα ανοιγετε ολες τις ασφαλιστικες δικλειδες που εχει το εκαστοτε ανταλλακτηριο ειτε αυτο ειναι antiphishing password, google auth κτλ. Προσωπικα εχω κανει τα παραπανω βηματα και δεν λαμβανω ουτε ενα spam/phishing mail στα account που σχετιζονται με ανταλλακτηρια και γενικοτερα τα κρυπτο μου.Ολα τα καθημερινα email accounts που εχω βομβαρδιζονται απο τετοια email... Για να εχουμε καλο ερωτημα επαθες μεγαλη ζημια? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, eduardo είπε To pool είναι το ehdim.top Κανένα result στο Google εν τω μεταξύ... Αναρωτιέμαι πως σε προσέγγισαν. Πρέπει να είναι φωτιά το ιστορικό σου στο browsing (Υγ. Ότι λεφτά έχεις βάλει, εννοείται πως τα έχεις χάσει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, ooaris είπε Κανένα result στο Google εν τω μεταξύ... Αναρωτιέμαι πως σε προσέγγισαν. Πρέπει να είναι φωτιά το ιστορικό σου στο browsing (Υγ. Ότι λεφτά έχεις βάλει, εννοείται πως τα έχεις χάσει.) Βγαζει την σελιδα αλλα ειναι αυτο μονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, eduardo είπε Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με mining pool. Εχω ένα μικρό ποσό σε μια απο αυτές και μου ζητάνε να ανέβω σε 3000 ευρώ με κατάθεση προκειμένου να μου χαρίσουν 6 ΕΤΗ (περίπου 10.000€)!! Και θα μπορώ να κάνω ανάληψη άμεσα και των 3000 και των 6 ΕΤΗ. Αλλά αν δεν κάνω την κατάθεση εντός 6 ημερών θα μπλοκάρουν για 180 μέρες το ποσό που έχω στο pool. Πως σας φαίνεται; Θύμα scam site και απατεώνων; Το περίεργο είναi πως στο scamadviser το δίνει trusted. Αν αναρωτιέσαι σοβαρά, τότε πρέπει άμεσα να σταματήσεις να ασχολείσαι με πιο πολύπλοκα crypto ζητήματα όπως mining pools. 100% σε κοροϊδεύουν, τράβα ό,τι μπορείς και σε καμία περίπτωση μην ξαναβάλεις τίποτα σε αυτό το site. Άσε και κάποιο review σε scamadviser μπας και βοηθήσεις άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 19/09/2023 at 23:06, snot said: Τελικά μάλλον σε binance δεν θα υπάρχουν και τα pairs με eur. Έχω κάποια ευρώ για funding της debit και μου έστειλε μήνυμα να τα κάνω usdt γιατί trade δεν θα γίνεται Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από snot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eduardo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ooaris είπε Αναρωτιέμαι πως σε προσέγγισαν. Μέσω WhatsApp. 2 ώρες πριν, icenex είπε Για να εχουμε καλο ερωτημα επαθες μεγαλη ζημια? 500€ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από eduardo 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, eduardo είπε Μέσω WhatsApp. 500€ Επιβάλλεται να το αναφέρεις στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, eduardo είπε Μέσω WhatsApp. 500€ Δηλαδή σε προσέγγισε κάποιος από WhatsApp και σου είπε να βάλεις λεφτά σε mining pool και εσύ τα έστειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newbie1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτο ειναι οντως ενα παροδοξο το οποιο εχω συναντησει κ εγω. Σε οσους εχω κατσει και εξηγησει οσο πιο απλα μπορω την ολη φιλοσοφια για τα κρυπτο (και τους κινδυνους) και εχω "επιχειρησει" να τους πεισω να βαλουν κανα μη χρησιμο ψιλο για το μελλον, ολοι μα ολοι ηταν διστακτικοι. Αν στους ιδιους γυρνουσα και ελεγα, μου δινεις 1000 ευρω και σε ενα χρονο σου δινω 5000 με τα κρυπτο που ειναι το μελλον, εχουν υπεραποδοσεις και οποιος προλαβει τωρα που γυριζει, στοιχημα θα μου εδιναν πολλοι τα λεφτα τους. Βλεπω ανθρωπους να εχουν μπλεξει με τετοια scam που δεν το χωραει ο νους μου. Δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο χρηστη καθως δεν τον ξερω. Αλλα εχω συναντησει τυπους που δεν ξερουν καν τι κανουν και απλα εδωσαν λεφτα σε καποιους γιατι τους υποσχεθηκαν τον ουρανο με τα αστρα. Θελει case study το ζητημα. Που οφειλεται αυτο; 4 ώρες πριν, icenex είπε Βγαζει την σελιδα αλλα ειναι αυτο μονο... Απο κινητο πρεπει να μπεις και ζηταει συνδεση με wallet. Η κατι τετοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, eduardo είπε Μέσω WhatsApp. 500€ Μικρο το κακο οχι οτι ειναι λιγα αλλα αλλοι εχουν χασει ολοκληρες περιουσιες... Αν ημουν στην θεση σου θα εκανα το εξης για να βγαλω πισω τα σπασμενα αλλα σε βαθος χρονου. Θα εφτιαχνα λογαριασμο σε ενα ανταλλακτηριο θα εβαζα αλλο ενα 500ρικο και θα αγοραζα ενα alt coin απο την πρωτη 100αδα εδω https://coinmarketcap.com/ Ε θα περιμενα το επομενο bullrun που ισως χρειαστει να περιμενεις τουλαχιστον 1 χρονο και σιγουρα θα βγαλεις στην χειροτερη χ5 τα λεφτα αυτα εκτος αν εισαι γκαντεμης και διαλεξεις κανα προτζεκτ που δεν κανει ουτε αυτο τι να πω... Εντωμεταξυ αυτο το whatsup μεγαλη μαστιγα με scams..φανταζομαι επειδη ειναι πιο διαδεδομενο παγκοσμιως, προσωπικα αντιστοιχο εχω το viber αλλα και παλι δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα.Αν θυμαμαι καλα στο παρελθον ειχε διαρρευσει το database του με ολα τα τηλεφωνα των χρηστων του στο dark web οποτε για αυτο πολλοι παλιοι χρηστες παιρνουν τετοια μηνυματα ενω νεοι χρηστες οχι και τοσο...Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος παει καιρος που το ειχα διαβασει σε καποιο αρθρο ισως με γελαει και η μνημη μου.Απλα το λεω για οσους το χρησιμοποιουν.. 13 ώρες πριν, snot είπε Τελικά μάλλον σε binance δεν θα υπάρχουν και τα pairs με eur. Έχω κάποια ευρώ για funding της debit και μου έστειλε μήνυμα να τα κάνω usdt γιατί trade δεν θα γίνεται Τι σχεση εχει η paysafe με τα λεφτα που εχεις βαλει στην binance??Εχω σκεφτει καποια σεναρια αλλα και παλι δεν βγαζει νοημα..Περα απο αυτο νομιζω οτι ολο αυτο γινεται γιατι η binance προσπαθει να συμμορφωθει με το Mica που στην ουσια ειναι κανονισμος της Ευρωπης για την προστασια των καταναλωτων που ασχολουνται με crypto assets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eduardo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ονομάζεται Pig Butchering Scam. Το έμαθα εκ των υστέρων.... H ιστορία αυτού του τύπου μοιάζει πολύ με τη δική μου. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από eduardo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις