tcktcktck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kostasxiaomi είπε Δεν ξέρω... εαν σκάσει το usdt δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου, οπως εξαυλωθηκαν 60bil με το usdt... τώρα με το fud της binance την βρίσκω πολύ δυνατή για να πέσει αλλά ο πόλεμος σε αυτή είναι μεγάλος και εμεις είμαστε αυτοί που τρώμε τα σκάγια. Κανείς δεν μπορεί να στα απαντήσει αυτά. Μόνος σου σταθμιζεις το ρίσκο σου και δρας ανάλογα. Αν δεν είσαι οκ με αυτό το ρίσκο τα στέλνεις σε άλλο ανταλλακτηριο τα ευρώ σου η τα σπας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, kostasxiaomi said: Δεν ξέρω... εαν σκάσει το usdt δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου, οπως εξαυλωθηκαν 60bil με το usdt... τώρα με το fud της binance την βρίσκω πολύ δυνατή για να πέσει αλλά ο πόλεμος σε αυτή είναι μεγάλος και εμεις είμαστε αυτοί που τρώμε τα σκάγια. Σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κρύπτο έχουν έκθεση σε usdt, πόσο μάλλον τα ανταλλακτήρια. Αν σκάσει το usdt θα πάρει πολύ κόσμο μαζί του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 37 minutes ago, snot said: Σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κρύπτο έχουν έκθεση σε usdt, πόσο μάλλον τα ανταλλακτήρια. Αν σκάσει το usdt θα πάρει πολύ κόσμο μαζί του Τα ανταλλακτήρια της φούτσας σίγουρα θα έχουν θέμα. Ενώ γενικά πιστεύω ότι το Tether είχε κάνει παρανομίες στο παρελθόν (bitfinex hack, τύπωμα χωρίς να έχει τα reserves), αλλά σήμερα είναι τόσο μεγάλο που νομίζω ότι και σοβαρό audit να κάνουν δεν θα βρουν κάτι επιλήψιμο. Τώρα για το Binance είναι πιο περίπλοκο γιατί φαίνεται να είναι στο στόχαστρο του SEC και DOJ. Θέλουν να στρώσουν το έδαφος για τη Wall Street. Μπορεί και στο Binance οι περισσότερες παρανομίες του να έγιναν στο παρελθόν, αλλά κάτι μου λέει ότι θα προσπαθήσουν να το συνθλίψουν όσο μπορούν. Μπορεί να μην καταστραφεί εντελώς αλά FTX, μπορεί όμως να μειωθεί αρκετά ο όγκος συναλλαγών του. Μετά θα σου πλασάρουν το Bitcoin ETF και άλλες υπηρεσίες οι μεγάλοι brokers και τα περισσότερα κεφάλαια θα πάνε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasxiaomi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δυστυχώς εγώ είμαι κατα 95% εκτός αγοράς και είμαι οκ με αυτό γιατί κάθομαι σε κέρδη . Το να κάνω όμως το 95% μου σε usdt δεν θα είναι μία απλή έκθεση. Περιμένω να αγοράσω αλλά και να μην καθόταν δεν θα με ενοιαζε γιατί είμαι στους στόχους αλλά αυτό χαλάει όλη την δουλειά. Δεν μπορώ να βρώ πουθενά εάν θα επιρρεαστούν και τα ζευγάρια ή απλά δεν θα μπορώ να κάνω deposit και withdrawal euro... Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα να κρατήσω στην binance ευρώ δεν θα συζητήσουμε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα στις 21:00 η Fed θα κάνει ανακοινώσεις για την πορεία των επιτοκίων, καθώς και της οικονομίας γενικότερα. Γενικά υπάρχουν προσδοκίες ότι δεν θα αυξήσει το επιτόκιο και το κύριο μέλημα των αγορών είναι οι ανακοινώσεις για την μελλοντική πορεία της οικονομίας. Ίδωμεν... https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/business/live-news/markets-fed-meeting-september/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, kostasxiaomi είπε Δυστυχώς εγώ είμαι κατα 95% εκτός αγοράς και είμαι οκ με αυτό γιατί κάθομαι σε κέρδη . Το να κάνω όμως το 95% μου σε usdt δεν θα είναι μία απλή έκθεση. Περιμένω να αγοράσω αλλά και να μην καθόταν δεν θα με ενοιαζε γιατί είμαι στους στόχους αλλά αυτό χαλάει όλη την δουλειά. Δεν μπορώ να βρώ πουθενά εάν θα επιρρεαστούν και τα ζευγάρια ή απλά δεν θα μπορώ να κάνω deposit και withdrawal euro... Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα να κρατήσω στην binance ευρώ δεν θα συζητήσουμε τώρα kai να εισαι 95% στο binance ειναι θεμα στο bear market. Εγω θα τα εσπαγα σε διαφιρα stable και θα τα ειχα στο πορτοφολι μου η αλλιως σε διαφορετικα ανταλλακτηρια αν τ ποσο αξίζει τον κόπο και τα fees. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Χρειάζεται την βοήθεια μας παιδιά, πλιζ. 🥴🥹😵💫 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Damianus είπε Χρειάζεται την βοήθεια μας παιδιά, πλιζ. 🥴🥹😵💫 έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεό του. Δε μου φάνηκε σοβαρός, δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τον έψαξα στο reddit, πολύ μπινελίκι για το άτομό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Wave25 είπε έχω παρακολουθήσει κάποια βίντεό του. Δε μου φάνηκε σοβαρός, δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τον έψαξα στο reddit, πολύ μπινελίκι για το άτομό του. 99/100 έτσι είναι οπότε στο μόνο που διέφερε είναι το ότι ήταν δημοφιλής στο τελευταίο bull run. Don't trust, verify. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τον απέλυσαν με πραξικόπημα... από την εταιρία του Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eduardo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με mining pool. Εχω ένα μικρό ποσό σε μια απο αυτές και μου ζητάνε να ανέβω σε 3000 ευρώ με κατάθεση προκειμένου να μου χαρίσουν 6 ΕΤΗ (περίπου 10.000€)!! Και θα μπορώ να κάνω ανάληψη άμεσα και των 3000 και των 6 ΕΤΗ. Αλλά αν δεν κάνω την κατάθεση εντός 6 ημερών θα μπλοκάρουν για 180 μέρες το ποσό που έχω στο pool. Πως σας φαίνεται; Θύμα scam site και απατεώνων; Το περίεργο είναi πως στο scamadviser το δίνει trusted. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από eduardo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, eduardo said: Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με mining pool. Εχω ένα μικρό ποσό σε μια απο αυτές και μου ζητάνε να ανέβω σε 3000 ευρώ με κατάθεση προκειμένου να μου χαρίσουν 6 ΕΤΗ (περίπου 10.000€)!! Και θα μπορώ να κάνω ανάληψη άμεσα και των 3000 και των 6 ΕΤΗ. Αλλά αν δεν κάνω την κατάθεση εντός 6 ημερών θα μπλοκάρουν για 180 μέρες το ποσό που έχω στο pool. Πως σας φαίνεται; Θύμα scam site και απατεώνων; Το περίεργο είναi πως στο scamadviser το δίνει trusted. Προφανώς είναι scam αλλά εσύ από μόνος σου δεν αναρωτήθηκες γιατί πρέπει να κάνεις πρώτα κατάθεση λεφτά για να τα πάρεις μετά πίσω και δεν στα δίνουν απευθείας; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, eduardo είπε Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με mining pool. Εχω ένα μικρό ποσό σε μια απο αυτές και μου ζητάνε να ανέβω σε 3000 ευρώ με κατάθεση προκειμένου να μου χαρίσουν 6 ΕΤΗ (περίπου 10.000€)!! Και θα μπορώ να κάνω ανάληψη άμεσα και των 3000 και των 6 ΕΤΗ. Αλλά αν δεν κάνω την κατάθεση εντός 6 ημερών θα μπλοκάρουν για 180 μέρες το ποσό που έχω στο pool. Πως σας φαίνεται; Θύμα scam site και απατεώνων; Το περίεργο είναi πως στο scamadviser το δίνει trusted. Εξήγησε τι έκανες να έχουμε όλη την εικόνα. Πάντως μην στείλεις τίποτα. Οι τύποι έχουν τσεκάρει όλα τα κουτάκια των scammers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καραμπινάτο scam όπως είπε και ο Xvipes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eduardo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Φυσικά και αναρωτήθηκα και δεν έκανα καμία κίνηση. Απλά μέχρι τώρα μπορούσα να κάνω withdraw μικροποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις