Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nemesis89 είπε

Δεν θα αγοράζεις ευρώ στην binance θα αγοράζεις crypto ή usdt κατευθείαν 

Πώς θ αγοράζω crypto ή usdt κατευθειαν αφου μου απαγορεύει να βάζω euro για να αγοράσω; Αμα δε βάλω ευρω πώς θ αγοράσω; Η μήπως εννοείς από τα exchanges της ledger κατευθειαν;

Επεξ/σία από Wave25
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Wave25 είπε

Πώς θ αγοράζω crypto ή usdt κατευθειαν αφου μου απαγορεύει να βάζω euro για να αγοράσω; Αμα δε βάλω ευρω πώς θ αγοράσω; Η μήπως εννοείς από τα exchanges της ledger κατευθειαν;

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν έχεις ευρώ μέσα στην binance δεν θα μπορείς να τα μετατρέψεις σε crypto εσύ αγοράζεις μέσο κάρτας crypto  ή usdt αλλά μπορείς να περάσεις και ευρώ αυτά τα ευρώ που περνάνε στην binance δεν θα μπορείς να τα κάνεις crypto . Δλδ αν πχ μετατρέψεις κάποια crypto σε ευρώ αυτά δεν θα μπορείς να τα ξανακάνεις crypto

6 λεπτά πριν, nemesis89 είπε

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν έχεις ευρώ μέσα στην binance δεν θα μπορείς να τα μετατρέψεις σε crypto εσύ αγοράζεις μέσο κάρτας crypto  ή usdt αλλά μπορείς να περάσεις και ευρώ αυτά τα ευρώ που περνάνε στην binance δεν θα μπορείς να τα κάνεις crypto . Δλδ αν πχ μετατρέψεις κάποια crypto σε ευρώ αυτά δεν θα μπορείς να τα ξανακάνεις crypto

Δε μεταφραζω ετσι την ανακοινωση, αλλα μακαρι να μην καταλαβαινω εγω καλα. 

4 λεπτά πριν, Wave25 είπε

Δε μεταφραζω ετσι την ανακοινωση, αλλα μακαρι να μην καταλαβαινω εγω καλα.

Αφού λέει ξεκάθαρα convert Euro to crypto και όχι buy crypto with Euro 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, nemesis89 είπε

Αφού λέει ξεκάθαρα convert Euro to crypto και όχι buy crypto with Euro 

δηλαδη τα λεφτά που εχει καποιος μεσα τί θα τα κανει εαν δε μπορει ν αγορασει (=μετατρέψει);

Επεξ/σία από Wave25

Μισό να καταλάβω γιατί μάλλον έχω χαθεί.

Aπο 31-12-2023 τί δε θα μπορούμε να κάνουμε; Δε θα μπορούμε να κάνουμε convert Euro σε crypto.

Convert δεν είναι buy;

Δηλαδή τα ευρώ μας δεν περνάνε για να μετατρέψουμε=αγοράσουμε crypto.

24 λεπτά πριν, Wave25 είπε

Aπο 31-12-2023 τί δε θα μπορούμε να κάνουμε; Δε θα μπορούμε να κάνουμε convert Euro σε crypto.

Convert δεν είναι buy;

Convert είναι μετατροπή buy είναι αγορά αν έχεις μέσα στην binance euro ήδη ή έχεις μετατρέψει κρυπτο σε ευρώ αυτά τα ευρώ δεν θα μπορείς να τα μετατρέψεις ξανά σε crypto

Έτσι πιστεύω και εγώ ε μην το δένεις κόμπο αλλά η ακριβής μετάφραση είναι η μετατροπή convert και όχι αγορά buy

1 ώρα πριν, Wave25 είπε

NAI

Convert δεν είναι buy;

OXI

Αλλο το ένα άλλο το αλλο. Σου έχουν απαντησει ήδη πως δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πολυ συγκεκιμμένη υπηρεσία(convert) η οποία είναι στο lite και άρα αφορά κόσμο που δεν ξέρει και πολλά και δεν τον πειράζει να πληρώνει τσάμπα προμήθειες. Όλα τα άλλα απλά είναι για να μυρίζουμε τα νυχια μας

Ρε παιδιά καλησπέρα, 

εχω εντολές στην binance για αγορές κάποια κρυπτο με ευρώ οι οποίες δεν νομίζω να εκτελεστούν άμεσα. 

αυτά τα χρήματα τα αφήνω ως έχει ή κόβω τις εντολές και τραβάω τα χρήματα Ελλάδα; 

δεν με νοιάζει να τα τραβήξω, αλλα με νοιάζει να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορά κρυπτό. 

θα μπορούμε και μετα τις 31-12-2023 να αγοράσουμε κρυπτό με ευρω; 

θα υπάρχουν δλδ τα ζευγάρια btc/eur eth/eur κλπ... 

δεν μπορώ να καταλάβω. 

H Binance έχει στο trade spot και convert. Αν πάρουμε την ανακοίνωση κατά γράμμα, στο convert δεν θα υπάρχει πια το ευρώ, μικρό το κακό. Στο spot υπάρχει ζευγάρι eur/usdt, κάνεις usdt τα ευρώ και μετά αγοράζεις ό,τι θες. Έτσι και αλλιώς αυτός ήταν ο πιο σωστός τρόπος με τα λιγότερα fees

image.png.59ee3de3f8287ac07650f4ffc1a23bf7.png

@snot σε ευχαριστώ για την απάντηση ΑΛΛΑ... είναι σωστό να τα εχω σε tether? δηλαδή ενα επιπλεον ρίσκο να "εξαφανιστούν" τα χρήματα. Το ευρώ είναι fiat το usdt ειναι crypto. Δεν με νοιάζει το backed ή τα regulations με νοιάζει οτι το ρίσκο μου μεγαλώνει με το usdt. 

3 minutes ago, kostasxiaomi said:

@snot σε ευχαριστώ για την απάντηση ΑΛΛΑ... είναι σωστό να τα εχω σε tether? δηλαδή ενα επιπλεον ρίσκο να "εξαφανιστούν" τα χρήματα. Το ευρώ είναι fiat το usdt ειναι crypto. Δεν με νοιάζει το backed ή τα regulations με νοιάζει οτι το ρίσκο μου μεγαλώνει με το usdt. 

Αν καταλαβαίνω καλά, τώρα τα έχεις σε ευρώ στην Binance. Ας ξεκινήσουμε με το ότι αν σκάσει η Binance είτε σε ευρώ τα έχεις είτε σε usdt θα τα κλάψεις. Αν σκάσει το usdt, τότε πιθανότατα θα σκάσει και η Binance και το 99% του χώρου των κρύπτο

Δεν ξέρω... εαν σκάσει το usdt δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου, οπως εξαυλωθηκαν 60bil με το usdt... τώρα με το fud της binance την βρίσκω πολύ δυνατή για να πέσει αλλά ο πόλεμος σε αυτή είναι μεγάλος και εμεις είμαστε αυτοί που τρώμε τα σκάγια. 

• Δημιουργία νέου...