icenex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Alkazar21 είπε Παίζει και να είσαι μεσα... Μιλάς σοβαρά ή αστειεύεσαι; Ναι εγώ πατάτα με το BTC στα 15Κ... τώρα δεν αγοράζω γιατί όλα δείχνουν προς τα κάτω Ειρωνικα το ελεγα το χειροτερο σεναριο κατα την δικη μου αποψη ειναι τα 20k... Ολα τα δεδομενα απο διαγραμματα ,ενδειξεις ολα δειχνουν οτι φαλαινες αγοραζουν στο παρασκηνιο σαν τρελες και ετοιμαζονται για το επομενο ραλλυ.Γενικα η φαση βρωμαει accumulation απο χιλιομετρα και ο μονος λογος που δεν παμε πιο πανω ειναι επειδη καποιοι αναγκαζουν την αγορα να μενει σε αυτες τις τιμες για να αγορασουν περισσοτερα εδω παρα στις 30κ+ και τωρα ειναι πολυ ευκολο γιατι δεν υπαρχει τρελο volume.Υπαρχουν ενα καρο δεδομενα που δειχνουν οτι τα αποθεματικα του btc στα ανταλλακτηρια καθε μερα ειναι και λιγοτερα πως γινεται η τιμη να πεφτει ενας θεος ξερει. Το μονο σιγουρο οτι αυτα τα btc πανε σε καποια πορτοφολια που ειναι long term holders ειτε αυτες ειναι φαλαινες ειτε retail investors.Και ειδικα οι τελευταιοι αν πας να ψαξεις τα πορτοφολια που εχουν περισσοτερο απο 1 Btc αυξηθηκαν δραματικα και δεν μιλαω για αυτους που εχουν 2 και 3 αλλα αυτους που ειχαν λιγοτερο απο 1btc και πλεον εχουν 1+Οποτε δεν μπορω να φανταστω κατι που ολοενα και λιγοστευει μερα με την μερα η τιμη να πεσει τοσο χαμηλα(15κ).Ο μονος λογος να γινει αυτο ειναι αυτο που λενε οτι τα assets της FTX σιγα σιγα τα κανουν dump στην αγορα, παιζει για αυτο να πεσαμε αλλωστε αν ισχυει η παραπανω φημη. Αυτο που βλεπω ειναι οτι φαινεται να υπαρχει κορεσμος στο sell. Σαν πιθανο σεναριο ισως δουμε ακομη και 20κ αλλα 15 το θεωρω πλεον απιθανο κατα την ταπεινη μου αποψη εκτος αν γινει κατι πολυ τραγικο. Αν υπαρχουν αλλα δεδομενα που αγνοω ισως βγαζω λαθος συμπερασματα αλλα και ετσι να ειναι εγω κραταω το εξης μεχρι το επομενο halving event μας χωριζουν 7 μηνες αν δεν κανω λαθος.Εκανα υπομονη 3 χρονια δεν με πειραζει να κανω λιγη ακομη μεχρι να ερθουν αυτες οι ωραιες πρασινες μερες...Και 15κ να παμε εχω κανει ηδη το τελευταιο μου dca/all in εκει οποτε δεν θα μου πει κατι αν ερθει ενα τετοιο σεναριο απλα δεν θα εχω αλλα λεφτα να μπω. Παντως αντικειμενικα μικρη σημασια εχει αν αγορασεις στις 20 ή στις 25 αν μιλαμε για να βαλεις ακομη και ποσα τυπου 1000€ για 10κ και πανω το συζηταμε.Θα το πω απλα το all time high ητανε 70κ και τωρα ειμαστε 26κ δηλαδη σου δινετε η ευκαιρια να αγορασεις κατι που τωρα ειναι σε εκπτωση πανω απο 60% και γινεσαι απληστος μπας και η εκπτωση γινει μεγαλυτερη με ρισκο τελικα η εκπτωση να μικρυνει...Τι να πω αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου εκτος αν εισαι trader τοτε παω πασο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραία τα είπες icenex και ευχαριστώ για την αναλυτικότατη απάντηση σου. Δεν σε προβληματίζει αυτό που έγραψες; On 13/09/2023 at 00:16, icenex said: Υπαρχουν ενα καρο δεδομενα που δειχνουν οτι τα αποθεματικα του btc στα ανταλλακτηρια καθε μερα ειναι και λιγοτερα πως γινεται η τιμη να πεφτει ενας θεος ξερει. Παρόλο που έχει βουήξει ο κόσμος όλος με τα ευχάριστα νέα περί halving και την σιγουριά στο 1000% για την αύξηση της τιμής στα 100κ+ φαίνεται να υπάρχει προς τα κάτω πιέση που και μένα με κάνει να διερωτώμαι... Οπότε ίσως δεν έχουμε δει το λεγόμενο Capitulation Πως μπορεί να υπάρξει bullrun όταν κοιτάμε πως να αποφύγουμε την ύφεση; Το μόνο που με κάνει bullish είναι αν ξεφύγει ο πληθωρισμός... και το μυστήριο halving (θέλω να δω αν θα είναι σαν τα προηγούμενα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alkazar21 είπε Ωραία τα είπες icenex και ευχαριστώ για την αναλυτικότατη απάντηση σου. Δεν σε προβληματίζει αυτό που έγραψες; Παρόλο που έχει βουήξει ο κόσμος όλος με τα ευχάριστα νέα περί halving και την σιγουριά στο 1000% για την αύξηση της τιμής στα 100κ+ φαίνεται να υπάρχει προς τα κάτω πιέση που και μένα με κάνει να διερωτώμαι... Οπότε ίσως δεν έχουμε δει το λεγόμενο Capitulation Πως μπορεί να υπάρξει bullrun όταν κοιτάμε πως να αποφύγουμε την ύφεση; Το μόνο που με κάνει bullish είναι αν ξεφύγει ο πληθωρισμός... και το μυστήριο halving (θέλω να δω αν θα είναι σαν τα προηγούμενα) Δεν με προβληματιζει και θα σου πω 2 σοβαρους λογους.Ενας βασικος ειναι Halving event και δευτερος το οτι πλεον ο μεγαλυτερος asset manager blackrock θελει να απλωσει τα πλοκαμια του στο Btc και γενικα στο χωρο των κρυπτο.Αν εγκριθει το btc spot etf και απο οτι ολα δειχνουν συμπιπτει χρονικα η τουλαχιστον ειναι εκει κοντα στο halving event, αυτο θα ειναι το τρελο καυσιμο για το επομενο bullrun.Οσο για την πιεση σου ειπα καποιοι επιτηδες δεν αφηνουν εδω και 6 μηνες να μην ανεβει πανω απο 30κ η τιμη και δεν μιλαω για το μπαμπη και το σακη απο αιγαλεω και την κηφισια, παιζει να ειναι η ιδια η Blackrock γιατι σου λεει θα αγορασω τωρα φθηνα και μετα θα πουλαω spot btc etf στους πελατες μου με κερδος.Ειμαι 100% οτι ολοι αυτοι που εχουν δηλωσει να παρουν εγκριση για btc spot etf αγοραζουν παρασκηνιακα εδω και καιρο ακομη και τι στιγμη που γραφω αυτο το ποστ. Οσο αυτο που λες οτι κοιταμε να αποφυγουμε την υφεση αν με ρωτας εμενα ειμαστε ηδη σε υφεση εδω και ποσο καιρο. Τελος παντων θεωρω αυτους τους 2 λογους αρκετους για να δωσουν καυσιμο στο επομενο bullrun.Απλα στην χειροτερη περιπτωση να μην κανει τα αναμενομενα πχ να φτασει με το ζορι τα 100κ... Οσο για το halving event και μονο οτι θα κοπει στην μεση η παραγωγη και αρα οταν ενας Miner για να σκαψει 1btc χαλαει πχ 20κ ρευμα και ξαφνικα με 20κ ρευμα σκαβει 0.5 btc αυτο απο μονο του ειναι αρκετο να διπλασιασει το realized price...Τα λεω μπακαλιστικα αλλα πιανεις το point μου..Χωρια που το Hashrate ολο και ανεβαινει που αυτο σημαινει μεγαλυτερη δυσκολια για να λυσεις ενα μπλοκ αρα οι Miners θα καινε περισσοτερο ρευμα μερα με την μερα που κατα συνεπεια αυτο θα ανεβασει και αλλο τις τιμες.. Τεσπα...ολα αυτα ειναι οι προσωπικες μου εκτιμησεις με το λιγο διαβασμα που ριχνω δεξια αριστερα και αφου τα εκατσα και τα εβαλα ολα κατω θεωρω καπως ετσι θα ξετυλιχθει το κουβαρι αυτο.Ισως αγνοω πολλα πραγματα που δεν επεσαν στην αντιληψη μου οποτε να πεσω τελειως εξω οποτε μην πεσετε να με φατε αυριο την αλλη. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Εδω και κάποιες εβδομάδες εχω ρίξει ατέλειωτες ώρες διαβάσματος σε site και φορουμ αλλά και σε utube για το bitcoin. Είναι δυνατόν οι παγκόσμιες κυβερνήσεις και τα παγκοσμια υπερκυβερνητικά όργανα ν αφήσουν το btc αφορολόγητο και ανέλεγκτο; Θα σου σκάσουν παντού υποχρεωτικό KYC, υψηλή φορολογία μέχρι και άρνηση αποδοχής ως μέσω πληρωμης και τελειώσαμε. Και στη θέση του θα βάλουν CBDC και γεια σας που λένε. Είναι δυνατόν οι μεγάλοι ν αφήσουν τίποτα μα τίποτα χωρίς να το κάνουν στα μέτρα τους και υπό τον έλεγχό τους; Και το ΒΤC ETF που λένε κάποιοι ότι θα βγει, σε fiat money θα είναι και μετά σε CBDC λογικά! Καλά και άγια τα λέει το whitepaper του BTC και ο Shatoshi αλλά ν αφησουν το BTC να λειτουργήσει όπως γράφει έτσι τα μεγάλα συμφεροντα/κεντρικες τραπεζες κυβερνησεις, τί να πω , δε στέκει. Τί θα κάνουμε, αντάρτικο πόλης; BTC Mad Max? Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Αναφέρομαι στον καθημερινό πολίτη έτσι; Τώρα αν οι πολύ μεγάλοι κρατήσουν btc και να βρουν μια νομοθεσία μετά να το νομιμοποιήσουν αφού θα έχουν οι whales τη συντριπτική πλειοψηφία, εντάξει γίνεται κι αυτό αλλά για τον καθημερινό άνθρωπο τί σημασία θα έχει. Ώραία να βάλεις κάποια χρήματα να κάνει bull run , σεβαστό, αλλά μέχρι εκεί. Πάλι σε fiat ή σε CBDC θα τα ρευστοποιήσεις. Και θα φορολογηθείς και θα θεωρηθεί τεκμήριο το ποσό που έβαλες για να αγοράσεις. Δεν έχω απάντηση αλλά πολλές απορίες που πηγάζουν: 1. απο το whitepaper και τη λογική του από τη μία πλευρα 2.από το ότι κανένα μέσο συναλλαγής δεν αφήνεται ανέλεγκτο/ ή να ζήσει ανέλεγκτο απο τις κυβερνήσεις από την άλλη πλευρα Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι παράλληλη οικονομία. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αντικαταστήσει κάτι το οποίο ήδη λειτουργεί παγκόσμια. Οι κυβερνήσεις, τα κράτη, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους ψηφιακά νομίσματα, όπως επίσης και να περιορίσουν δραστικά τις συναλλαγές σε BTC, με απαγόρευση καταθέσεων/αναλήψεων από τις τράπεζες τους στα ανταλλακτήρια. Φυσικά και θα πρέπει να μείνει ανεξέλεγκτο, δεν υπάρχει λογική να ελεγχθεί, διότι χάνει αυτομάτως την ουσία για την οποία δημιουργήθηκε. Είναι ένας παράλληλος δρόμος , που αν συμφωνήσουμε εμείς οι δυο σε αγοραπωλησία , να μην υπάρχει μεσάζοντας ούτε έλεγχος από τρίτο. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Damianus 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωραία τα λες Wave25, οι εκάστοτε κυβερνήσεις προσπαθούν και θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Ευτυχώς το bitcoin δεν ζητάει την άδεια καμίας κυβέρνησης και κανενός miner για να ολοκληρώσει μια συναλλαγή. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς πολιτικός. Ναι μπορεί να το κάνει παράνομο να κατέχεις ή να το χρησιμοποιείς για συναλλαγές, αλλά υπάρχουν χώρες και καθεστώτα που το αγκαλιάζουν και το θέλουν, αυτες οι φτωχές κυρίως χώρες αναγνωρίζουν την ανάγκη να διαχωριστεί το χρήμα απο το κράτος. Αν λοιπόν η χώρα που ζούμε θέλει να είμαστε σκλάβοι χωρις ελευθερία να χρησιμοποιούμε τα χρήματα που κερδίζουμε με ιδρώτα όπως μας αρέσει, γιατί να συνεχίζουμε να πληρώνουμε φόρους, χαράτσια, τέλη, παράβολα.... Το bitcoin για μένα προσωπικά είναι μια "κάβα ασφαλείας" για τα χειρότερα που φαίνεται να πλησιάζουν όλο και πιο πολύ. Τι να κάνω τους φουσκωμένους με ευρώ λογαρισμούς στην τράπεζα αν δεν μπορώ να κάνω ανάληψη οσα θέλω και χωρίς να με ρωτήσουν τι θα τα κάνω; Η ελλάδα είναι 2η χειρότερη χώρα στο κόσμο μετα την ινδία στο πόσα χρήματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μετρητά για μια αγορά. Στην ινδία είναι 100€ και στην ελλάδα 500€ στη γερμανια 10.000 στις περισσότερες ευρωπαικές 3.000 εως 15.000 υπαρχουν και αρκετές χωρες χωρίς όριο, νομίζω και η κύπρος μέσα σε αυτές, αν θες μπορώ να βρω και τον πινακα που τα έχει συγκεντρωμένα και τις πηγές. Όσο έγραφα απάντησε και ο Damianus με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από loatki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Δηλαδή θα μπούμε σε διαδικασίες παράκαμψης κυβερνήσεων, κεντρικών τραπεζών, εφορίας κτλ. Σύμφωνοι ως εδώ και μακάρι. Δε μιλάω για EL Salvador μιλάω για Ελλάδα-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ. Μιλάμε για χωρες που οντως κανουμε συναλλαγες εννοω. Αφού θα υπάρχει το υποχρεωτικό KYC πώς θα παρακαμφθεί; Δεν υπάρχει ανωνυμία, θα φροντίσουν και ήδη φροντίζουν γι αυτο. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Wave25 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Δηλαδή θα μπούμε σε διαδικασίες παράκαμψης κυβερνήσεων, κεντρικών τραπεζών, εφορίας κτλ. Σύμφωνοι ως εδώ και μακάρι. Δε μιλάω για EL Salvador μιλάω για Ελλάδα-ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ. Αφού θα υπάρχει το υποχρεωτικό KYC πώς θα παρακαμφθεί; Δεν υπάρχει ανωνυμία, θα φροντίσουν και ήδη φροντίζουν γι αυτο. Εκτός απο το χέρι χέρι που είναι χωρις kyc υπάρχουν και άλλοι τρόποι https://kycnot.me/ Φυσικά για να είσαι ανώνυμος μερικές φορές θα πρέπει να κοπιάσεις και λίγο... αυτές οι ευκολίες οπως το login with facebook και δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή και να συμπληρώνεις κωδικούς και username είναι που σκοτώνει την ιδιωτικότητα. Αν πας να googlαρεις με VPN θα σου βγάλει captcha, ναι, κάποια πράγματα θέλουν λίγο κόπο για να πάρεις πίσω την ελευθερία σου... αυτά για σήμερα απο μένα. Edit για να απαντήσω στο edit σου παρακάτω. Θα το χρησιμοποιήσουν και θα κάνουν ότι χρειάζεται αυτοί που το το έχουν ανάγκη. Το Bitcoin δεν φτιάχτηκε για να μας κάνει πλούσιους φτιάχτηκε για να πάρουμε πίσω την ελευθερία μας. Αν ο μόνο λόγος που ασχολείται κάποιος είναι να κερδίσει χρήματα αυτός είναι που δεν έχει ανάγκη το Bitcoin Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από loatki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οk άρα μιλάμε 1. Για παράλληλο σύστημα και 2. Για διαδικασίες ανωνυμοποίησης για να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παράλληλο σύστημα. edit: Ποιοί και πόσοι καθημερινοί πολίτες αντικειμενικά θα ασχοληθούν με αυτούς τους τρόπος για να μεγαλώσει και η βάση/εκταση χρησης; Αυτο που καταλαβαίνω ως νέοπας είναι ότι η πλειοψηφία κάνουν hodl για να πουλήσουν σε μεγάλο bull market ρευστοποιώντας σε fiat ή ότι άλλο θα υπάρχει τότε. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 προσθεση ερωτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει πλήρης ανωνυμία στα crypto. Αν κάνουμε μια συναλλαγή μεταξύ μας, ξέρουμε και οι δύο την διεύθυνση του πορτοφολιού του άλλου. Θα μπορούμε για να δούμε όλες τις προηγούμενες συναλλαγές καθώς και τις επόμενες που θα γίνουν με αυτό το πορτοφόλι. Μερική ανωνυμία επιτυγχάνεται αν για κάθε συναλλαγή φτιάχνουμε ένα νέο πορτοφόλι. Το γεμίζουμε όταν μας πληρώσει ο (Α) και μετά από εκείνο το πορτοφόλι πληρώσουμε τον (Β). Και οι δύο θα γνωρίζουν εμένα αλλά δεν θα γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό όμως δεν είναι πρακτικό καθώς τα ψιλά που θα μένουν σε κάθε πορτοφόλι θα πρέπει είτε να τα αφήσουμε να χαθούν είτε να τα στείλουμε από πολλά πορτοφόλια σε ένα άλλο δικό μας που θα είναι για αυτή την χρήση. Και πάλι όμως κάποιος που έχει όρεξη μπορεί να παρακολουθήσει και να μαντέψει ποια άλλα πορτοφόλια είναι δικά μας ή με ποιους συναλλασσόμαστε. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από StavrosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, StavrosD είπε Δεν υπάρχει πλήρης ανωνυμία στα crypto. Αν κάνουμε μια συναλλαγή μεταξύ μας, ξέρουμε και οι δύο την διεύθυνση του πορτοφολιού του άλλου. Θα μπορούμε για να δούμε όλες τις προηγούμενες συναλλαγές καθώς και τις επόμενες που θα γίνουν με αυτό το πορτοφόλι. Μερική ανωνυμία επιτυγχάνεται αν για κάθε συναλλαγή φτιάχνουμε ένα νέο πορτοφόλι. Το γεμίζουμε όταν μας πληρώσει ο (Α) και μετά από εκείνο το πορτοφόλι πληρώσουμε τον (Β). Και οι δύο θα γνωρίζουν εμένα αλλά δεν θα γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό όμως δεν είναι πρακτικό καθώς τα ψιλά που θα μένουν σε κάθε πορτοφόλι θα πρέπει είτε να τα αφήσουμε να χαθούν είτε να τα στείλουμε από πολλά πορτοφόλια σε ένα άλλο δικό μας που θα είναι για αυτή την χρήση. Και πάλι όμως κάποιος που έχει όρεξη μπορεί να παρακολουθήσει και να μαντέψει ποια άλλα πορτοφόλια είναι δικά μας ή με ποιους συναλλασσόμαστε. Ένας τρόπος για πλήρη ανωνυμία είναι τα atomic swap άλλος ένας το payjoin επίσης αν θες δώσε μου ενα lightning address να σου στείλω μερικά btc sats και αν μπορέσεις να δεις πόσα εχω στο πορτοφολι μου θα σου στείλω άλλα 10€ σε sats δώρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Αλλο και αυτο, το πρωτο το ξεραμε οτι φευγει η paysafe απο την μεση και λογικα εχει ηδη βρει αλλον συνεργατη για τα sepa. Η εγω δεν ξερω να διαβαζω αγγλικα ή καποιος δεν δινει περισσοτερες πληροφοριες.. Αυτο που εχω υπογραμμισμενο λεει οτι με λιγα λογια μετα τις 31/12/2023 δεν θα μπορεις να αλλαξεις τα ευρω σου σε κρυπτο τι φαση???Τουλαχιστον δεν θα μπορεις στην binance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω ρε παιδια, εχω μονο λιγες εβδομαδες που ξεκοκκαλιζω οτιδηποτε βρισκω για btc. Για altcoin hodl ειναι χαμενη υποθεση, νομιζω εκει συμφωνουμε. Επειδη ομως οντως υπαρχει κατι μοναδικο στο btc γι αυτο διαβαζω πολυ. Για παραδειγμα ενα καλο u tube Bitcoin University, o Mathew Krater λεει οτι εχει πουλησει ακομα και το αυτοκινητο του για btc. Αρα αυτος ( και εκατομμυρια αλλοι) κανουν hodl για διατηρηση πλουτου και περιμενοντας adoption που θα οδηγησει σε μεγαλυτερες τιμες. Δεν εχω πειστει πως ο απλος πολιτης θα μπορει να κανει ολες αυτες τις anonymity διαδικασιες και να τις κανει επαναλμβανομενα και συστηματικά για κατι που θα ειναι παραλληλη οικονομια. Ο μεσος πολιτης τι κανει; Πληρωνει ενοικιο, λογαριασμους ρευματος κτλ, σουπερμαρκετ, καυσιμα, φαρμακα, καφε/ποτο, ρουχα, παπουτσια, αντε και κανα gadget πού και πού. Σ αυτες τις συναλλαγες πού ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των συναλλαγων, πού στέκεται το anonymous btc ως διαδικασία; Καταλαβαινω αυτο που μου απαντησαν οι φιλοι παραπανω αλλα στην καθημερινοτητα, σε επαναλαμβανομενες συναλλαγες οπως αυτες που περιεγραψα πού στεκεται το anonymous btc; Απο τη σκοπια ενος καθημερινου ανθρωπου να καταλαβω οτι βαζει πχ 1000 ευρω σε btc και περιμενει bull run. Αυτο οντως ειναι κατι που δινει αξια στην κινηση του αυτη. Αξια που θα του δωσει καλυτερο επιπεδο διαβιωσης οταν ρευστοποιησει. Αν δεν ρευστοποιησει, σε τί καθημερινό και επαναλαμβανομενο πραγμα μπορει ο ανθρωπος να χρησιμοποιησει anonymous btc; Edit: Και πως τα μεγαλα funds επενδυουν σε btc δηλαδη σε κατι που δεν γνωριζουν ( αν ισχυει αυτο) απο ποιον προηλθε; Ξερουν ποιος η ποιοι ή τί ειναι ο/οι/το Shatoshi Nakamoto; Αν δεν ηξεραν θα επενδυαν στο αγνωστο; πχ Blackrock. Τα Vpn και Ιsp providers μια χαρα ανοιγουν να δουν τι γινεται... Μηπως το μονο που εχουμρ να κερδισουμε ειναι απλα να πηγαινουμε με τα μεγαλα παιδια, να ρευστοποιουμε σε bull market και μετα βλεπουμε; Δεν εχω απαντησεις. Πολλά ερωτήματα το καταλαβαίνω! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25 Προσθηκη ερωτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, icenex said: Αλλο και αυτο, το πρωτο το ξεραμε οτι φευγει η paysafe απο την μεση και λογικα εχει ηδη βρει αλλον συνεργατη για τα sepa. Η εγω δεν ξερω να διαβαζω αγγλικα ή καποιος δεν δινει περισσοτερες πληροφοριες.. Αυτο που εχω υπογραμμισμενο λεει οτι με λιγα λογια μετα τις 31/12/2023 δεν θα μπορεις να αλλαξεις τα ευρω σου σε κρυπτο τι φαση???Τουλαχιστον δεν θα μπορεις στην binance. Δεν καταλαβαινω τι εννοει αληθεια.Δε θα μπορεις να αγοραζεις δηλαδη με Revolut πχ, ή αν μεταφερεις ευρω μεσα στη Binance,θα παραμενει ευρω και δε θα μπορεις να κανεις αγορες? Μαλλον το δευτερο.Θα πρεπει κατευθειαν να κανεις αγορα απο καρτα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loatki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, icenex είπε Αλλο και αυτο, το πρωτο το ξεραμε οτι φευγει η paysafe απο την μεση και λογικα εχει ηδη βρει αλλον συνεργατη για τα sepa. Η εγω δεν ξερω να διαβαζω αγγλικα ή καποιος δεν δινει περισσοτερες πληροφοριες.. Αυτο που εχω υπογραμμισμενο λεει οτι με λιγα λογια μετα τις 31/12/2023 δεν θα μπορεις να αλλαξεις τα ευρω σου σε κρυπτο τι φαση???Τουλαχιστον δεν θα μπορεις στην binance. Έχω την εντύπωση πως εννοεί οτι δεν θα δουλευει το convert κουμπι που ουσιαστικά δεν είναι trade το παρέχει η ίδια η binance. Με άλλα λόγια θα μπορείς να πουλήσεις με trade τα euro για usdt και μετά να αγοράσεις bitcoin πχ Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην αφήνει καποιος ευρω ή crypto μέσα στα ανταλλακτηρια γενικα και ειδικά στη Binance που δέχεται τόσο πόλεμο. 4 ώρες πριν, Wave25 είπε Δεν ξερω ρε παιδια, εχω μονο λιγες εβδομαδες που ξεκοκκαλιζω οτιδηποτε βρισκω για btc. Για altcoin hodl ειναι χαμενη υποθεση, νομιζω εκει συμφωνουμε. Επειδη ομως οντως υπαρχει κατι μοναδικο στο btc γι αυτο διαβαζω πολυ. Για παραδειγμα ενα καλο u tube Bitcoin University, o Mathew Krater λεει οτι εχει πουλησει ακομα και το αυτοκινητο του για btc. Αρα αυτος ( και εκατομμυρια αλλοι) κανουν hodl για διατηρηση πλουτου και περιμενοντας adoption που θα οδηγησει σε μεγαλυτερες τιμες. Δεν εχω πειστει πως ο απλος πολιτης θα μπορει να κανει ολες αυτες τις anonymity διαδικασιες και να τις κανει επαναλμβανομενα και συστηματικά για κατι που θα ειναι παραλληλη οικονομια. Ο μεσος πολιτης τι κανει; Πληρωνει ενοικιο, λογαριασμους ρευματος κτλ, σουπερμαρκετ, καυσιμα, φαρμακα, καφε/ποτο, ρουχα, παπουτσια, αντε και κανα gadget πού και πού. Σ αυτες τις συναλλαγες πού ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των συναλλαγων, πού στέκεται το anonymous btc ως διαδικασία; Καταλαβαινω αυτο που μου απαντησαν οι φιλοι παραπανω αλλα στην καθημερινοτητα, σε επαναλαμβανομενες συναλλαγες οπως αυτες που περιεγραψα πού στεκεται το anonymous btc; Απο τη σκοπια ενος καθημερινου ανθρωπου να καταλαβω οτι βαζει πχ 1000 ευρω σε btc και περιμενει bull run. Αυτο οντως ειναι κατι που δινει αξια στην κινηση του αυτη. Αξια που θα του δωσει καλυτερο επιπεδο διαβιωσης οταν ρευστοποιησει. Αν δεν ρευστοποιησει, σε τί καθημερινό και επαναλαμβανομενο πραγμα μπορει ο ανθρωπος να χρησιμοποιησει anonymous btc; Edit: Και πως τα μεγαλα funds επενδυουν σε btc δηλαδη σε κατι που δεν γνωριζουν ( αν ισχυει αυτο) απο ποιον προηλθε; Ξερουν ποιος η ποιοι ή τί ειναι ο/οι/το Shatoshi Nakamoto; Αν δεν ηξεραν θα επενδυαν στο αγνωστο; πχ Blackrock. Τα Vpn και Ιsp providers μια χαρα ανοιγουν να δουν τι γινεται... Μηπως το μονο που εχουμρ να κερδισουμε ειναι απλα να πηγαινουμε με τα μεγαλα παιδια, να ρευστοποιουμε σε bull market και μετα βλεπουμε; Δεν εχω απαντησεις. Πολλά ερωτήματα το καταλαβαίνω! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θεωρώ οτι προσπαθείς να λυσεις πολλές απορίες που έχεις ταυτόχρονα. Άλλοι ανθρωποι χρησιμοποιούν το bitcoin γιατι το νόμισμα της χώρας τους χάνει την αξία του, (βλέπε τουρκία, αργεντινή αφρική, σαλβαδορ). Άλλοι για αποθήκη, αντι να έχεις αποταμιευτικό λογαριασμό. Μπορεί να μαζεύει κάποιος bitcoin για τα "γεράματα" ή οποτε σχεδιάζεις να αποσυρθείς απο την δουλία (συγνώμη δουλειά ήθελα να πω) Άλλοι κάνουν trade με σκοπό το κέρδος. Η ανωνυμία που αναφέρεις πολύ συχνά δεν είναι κάτι απαραίτητο ντε και καλά, υπάρχουν τρόποι, όπως το να χωρίσεις τα bitcoin σου σε 3 κατηγορίες. 1.Τράπεζα 2.Χρηματοκιβώτιο 3.Πορτοφόλι κάπως σαν την πραγματική ζωή, ώστε να μην βλέπει ο καθένας τι σύνολο έχεις και τι ξοδεύεις. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από loatki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις