batig0al Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Wave25 Για λογιστικά ζητήματα, δεν έχω ιδέα. Ναι, το non s plus είχα πάρει και εγώ. Από altcoins, εγώ μόνο το Thorchain παρακολουθώ και εκτιμώ πως είναι αξιόλογο project με πρακτικές DeFi χρήσεις και δυνατό development. Δεν έχω αγοράσει ακόμη όμως γιατί είναι bear market και φοβάμαι. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από batig0al
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, batig0al είπε @Wave25 Από altcoins, εγώ μόνο το Thorchain παρακολουθώ και εκτιμώ πως είναι αξιόλογο project με πρακτικές DeFi χρήσεις και δυνατό development. Δεν έχω αγοράσει ακόμη όμως γιατί είναι bear market και φοβάμαι. Από altcoins εκτός απο Εth κοιτάζω μόνο Litecoin. Kαι αν. Eνδιαφέρον το Rune όμως δεν θα κάνω trading. Είναι εξουθενωτικό για μένα ψυχολογικά και από όλες τις απόψεις, δε λέει. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25
tcktcktck Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/1466576/to-bitcoin-pou-tha-se-kanei-ekatommyrioyxo-stin-pesmeni-agora-tou-septemvriou Τι κομπίνα στήνει εδώ ο τρακης;
snot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι πως ο πάτος μάλλον δεν έχει έρθει ακόμα
batig0al Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 8/9/2023 στις 2:02 ΜΜ, Wave25 είπε Από altcoins εκτός απο Εth κοιτάζω μόνο Litecoin. Kαι αν. Eνδιαφέρον το Rune όμως δεν θα κάνω trading. Είναι εξουθενωτικό για μένα ψυχολογικά και από όλες τις απόψεις, δε λέει. Δεν το προτείνω για trading και γενικά δεν προτείνω trading καθώς ελάχιστοι καταφέρνουν να κερδίζουν από αυτό. Το ανέφερα σαν μακροπρόθεσμη επένδυση, όσο μακροπρόθεσμη μπορεί να είναι η επένδυση σε ένα altcoin. Με άλλα λόγια, εκτιμώ πως έχει καλές πιθανότητες αν γίνει bull run τα επόμενα 1-2 χρόνια, να πολλαπλασιάσει τη τιμή του καθώς έχει πραγματική χρήση στον DeFi χώρο.
igor981930 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Στα blogs - news websites που βρήκα μόνο το https://www.cryptonomy.gr ξεχώρισα για κρυπτονομίσματα και blockchain
tcktcktck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιεζεται για κάτω η φαση Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από tcktcktck
snot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Το btc κάθεται στο support. Κάτι μου λέει πως αν σπάσει το support, τα alt θα πονέσουν πολύ. Μία βουτιά του btc κοντά στα 21k που είναι το realized price δεν θα με χάλαγε πάντως, θα ξεκινούσα ξανά το dca
Alkazar21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Κλίνω προς τον Damianus... και τα 15κ Κάποια είναι πεσμένα ήδη... όπως το matic και το αποτυχημένο halving του litecoin... Αυτά θα γίνουν χώμα 😍
tcktcktck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Ας κάνουμε ένα γκάλοπ και λογικά αυτό που θα ψηφίσουν οι πιο πολλοί είναι αυτό που δεν θα γίνει τελικά. Εγώ λέω τα 20-21 θα κρατήσουν γερά
icenex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω λεω οτι θα παει στα 10-12k...μην πω 8-10...🤪 Εχουν να φανε το κεφαλι τους αρκετοι, που ειναι τοσο bearish... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από icenex
tcktcktck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://reddit.com/r/CryptoCurrency/s/9ZiZDn2wW8 It’s not a mistake. You can broadcast your transaction to a certain miner only. You just need to wait for that miner to mine a block which could take a while. It’s another form of money laundering as it cleans the bitcoin as new. 1
greekfragma Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 έχω κάποια χρόνια που παρακολουθώ το BTC και το cryptoverse (και όχι το cryptomarket). είχα κάνει sub σε μερικά κανάλια που είχαν μια γενικότερη απήχηση ως πιο αξιόλογα από τα άπειρα με μπουρδολογία και αναλύσεις επί αναλύσεων. βλέπω οτι σταδιακά διαγράφομαι από όσα έχουν απομείνει και θεωρούνται τα πιο αντικειμενικά, αξιόπιστα, σοβαρά μιας και μου δίνουν πλέον επίσης μια αίσθηση μπουρδολογίας. δε τα κρίνω βάση αν μου κάνουν αυτά που ακούω βλέπω και δε συμφωνώ. η διαφορετική άποψη είναι καλοδεχούμενη και πάντα καλό είναι να υπάρχει για να μας βάζει σε σκέψη. τα σβήνω γιατί αποδεικύονται και αυτά μπουρδολογία αλλά πιο "μαεστρικά κρυμμένη" έχει κάποιος την ίδια άποψη; να πω κλείνοντας ποιά έχουν μείνει και δε ξέρω αν θα μείνω με 1 ή κανένα κανάλι παρακολούθησης. altcoindaily benjamin cowen uncomplication σκέφτομαι να μείνω μόνο με τον τελευταίο μιας και αρχίζουν να κιτρινίζουν οι πρώτοι 2.
Alkazar21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, icenex said: Εγω λεω οτι θα παει στα 10-12k...μην πω 8-10...🤪 Εχουν να φανε το κεφαλι τους αρκετοι, που ειναι τοσο bearish... Παίζει και να είσαι μεσα... Μιλάς σοβαρά ή αστειεύεσαι; Ναι εγώ πατάτα με το BTC στα 15Κ... τώρα δεν αγοράζω γιατί όλα δείχνουν προς τα κάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις