greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, zananiro said: Σήμερα στις 17:05 έχει την ετήσια ομιλία για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας o Powell της Fed. Ίσως είναι ευκαιρία να τονώσει λίγο το ηθικό των αγορών γενικότερα. https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2023/08/24/powell-jackson-hole-speech-could-see-a-shift-from-the-past.html άντε μπας και πάρουμε κάποια στιγμή τη Lambo!
tcktcktck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 https://reddit.com/r/CryptoCurrency/s/6xJhWhqlZI Κακά νέα για τους pepe fans
snot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.capital.gr/agores/3734552/dikastirio-ton-ipa-anoixe-to-dromo-gia-to-proto-etf-me-bitcoin-alma-7-gia-to-kruptonomisma/ Φαίνεται πως η grayscale θα προλάβει την blackrock Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από snot 2
tcktcktck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, snot είπε https://www.capital.gr/agores/3734552/dikastirio-ton-ipa-anoixe-to-dromo-gia-to-proto-etf-me-bitcoin-alma-7-gia-to-kruptonomisma/ Φαίνεται πως η grayscale θα προλάβει την blackrock Λάθος το άρθρο. Το δικαστηριο απλά διατάζει την sec να εξετάσει ξανά την αίτηση, όχι να τη δεχθεί 3
pp6210 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 μπαϊ μπαϊ μπαννυ εε busd ήθελα να πω... https://www.binance.com/en/support/announcement/binance-encourages-users-to-convert-busd-to-other-stablecoins-prior-to-february-2024-d392843e81fd4bc3a5f7e219aa01f34d
greekfragma Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 ρε Μπιτσ-κοην αποφάσισε επιτέλους μαναμ! πάνω κάτω ζαλιστήκαμε!
ooaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, greekfragma είπε ρε Μπιτσ-κοην αποφάσισε επιτέλους μαναμ! πάνω κάτω ζαλιστήκαμε! Η ιστορία έχει δείξει ότι κανά χρόνο πριν το κάθε halving γίνεται μια μικρή ανάκαμψη από το bear market και μετά έρχεται "κοιλιά" που κρατάει μέχρι και μερικούς μήνες μετά το halving για να συνεχίσει με bull market με peak κανά χρόνο+ μετα. So far so good, Θα έλεγα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω εάν είναι το σωστό thread εδώ. Εάν υπάρχει στείλτε μου το link εάν μπορείτε. Είπα να μπω κι εγώ στο btc έτσι να υπάρχει. Δεν μπορώ να επιλέξω hardware wallet. Διάβασα στο reddit έναν τόνο posts, ζαλίστηκα. Κατάλαβα για το ζήτημα με το recovery της ledger, κατάλαβα για το πώς υπό ειδικές συνθήκες "εσπασαν" το trezor, κάτι για airgapped κτλ. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Θέλω ένα cold wallet που να είναι 1. Ασφαλές (με δεδομένο ότι θ ακολουθώ τις οδηγίες και not your keys not your coin κτλ), 2. Εύχρηστο (τρέμω τα στικάκια ledger, μου φαινεται μπέρδεμα) και 3. Ποιά πλατφόρμα είναι συμβατή και πιο φτηνή να κάνω σταδιακές αγορές. Δηλαδή binance , kraken, coinbase ή κάτι άλλο; 4. Για το stax κάτι νεότερο; Δε θέλω trading ή staking, μόνο btc και eth μ ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 εγώ θα σου πρότεινα το kraken που είναι μακράν το πιο αξιόπιστο εκεί έξω. Τόσα χρόνια λειτουργίας και δεν εχει γίνει ποτέ hack και το τρέχουν από τα παλαιότερα και εμπειρότερα μέλη της bitcoin κοινότητας. Tα hardware wallet δεν είναι και τόσο δύσκολα όσο νομίζεις αλλά ξεκίνα με ένα mobile wallet για να δεις και πως λειτουργούν. Tώρα υπάρχουν διάφορα wallet αλλά δεν και το edge https://play.google.com/store/apps/details?id=co.edgesecure.app
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, chek2fire είπε εγώ θα σου πρότεινα το kraken που είναι μακράν το πιο αξιόπιστο εκεί έξω. Τόσα χρόνια λειτουργίας και δεν εχει γίνει ποτέ hack και το τρέχουν από τα παλαιότερα και εμπειρότερα μέλη της bitcoin κοινότητας. Tα hardware wallet δεν είναι και τόσο δύσκολα όσο νομίζεις αλλά ξεκίνα με ένα mobile wallet για να δεις και πως λειτουργούν. Tώρα υπάρχουν διάφορα wallet αλλά δεν και το edge https://play.google.com/store/apps/details?id=co.edgesecure.app Σ ευχαριστω πολυ, τα κατεβαζω. Τωρα ειδα οτι το kraken εχει εδρα US. Φανταζομαι δεν υοπαρχει προβλημα με νομοθεσιες κτλ; Απο hardware cold wallets ποιά top 2 προτείνετε; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 από hardware wallet το πιο εύκολο είναι το ledger αλλά έχει διάφορα θέματα ασφαλείας που βγαίνουν κατά διαστήματα το σχετικά πιο δύσκολο αλλά μην φανταστείς τίποτα εξωφρενικά δύσκολο είναι το trezor που και εκεί σαν το kraken το τρέχουν παλιά μέλη της bitcoin κοινότητας που έχουν οι συγκεκριμένοι έχουν συμμετέχει και στην ανάπτυξη του κώδικα του bitcoin. To kraken μπορεί να έχει έδρα US αλλά ποτέ δεν εχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Ιδίως οι μεταφορές από και σε revolut γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά. 1
tcktcktck Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 4/9/2023 στις 8:07 ΜΜ, Wave25 είπε Σ ευχαριστω πολυ, τα κατεβαζω. Τωρα ειδα οτι το kraken εχει εδρα US. Φανταζομαι δεν υοπαρχει προβλημα με νομοθεσιες κτλ; Απο hardware cold wallets ποιά top 2 προτείνετε; Αν υπάρξει πρόβλημα θα είναι για τους Αμερικανούς πολίτες. Τα fees είναι πιο υψηλά από binance που είναι ανεμενομενο αν θες να επιβιώνει τόσα χρόνια χωρίς κομπίνες
batig0al Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 4/9/2023 στις 12:05 ΜΜ, Wave25 είπε Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω εάν είναι το σωστό thread εδώ. Εάν υπάρχει στείλτε μου το link εάν μπορείτε. Δεν μπορώ να επιλέξω hardware wallet. Διάβασα στο reddit έναν τόνο posts, ζαλίστηκα. Κατάλαβα για το ζήτημα με το recovery της ledger, κατάλαβα για το πώς υπό ειδικές συνθήκες "εσπασαν" το trezor, κάτι για airgapped κτλ. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Θέλω ένα cold wallet που να είναι 1. Ασφαλές (με δεδομένο ότι θ ακολουθώ τις οδηγίες και not your keys not your coin κτλ), 2. Εύχρηστο (τρέμω τα στικάκια ledger, μου φαινεται μπέρδεμα) και 3. Ποιά πλατφόρμα είναι συμβατή και πιο φτηνή να κάνω σταδιακές αγορές. Δηλαδή binance , kraken, coinbase ή κάτι άλλο; 4. Για το stax κάτι νεότερο; Δε θέλω trading ή staking, μόνο btc και eth μ ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ledger και Trezor είναι τα πιο δημοφιλή οπότε χωρίς φοβερές τεχνικές γνώσεις, αυτά προτείνω. Ο σχετικά πρόσφατος αρνητικός ντόρος για το Ledger είχε περισσότερο να κάνει με άθλια επικοινωνία της εταιρείας, όχι τόσο με την ουσία. Υπάρχει βέβαια η επιλογή να τα πάρεις και τα δύο και να μοιράσεις τα BTC, έξτρα κόστος και έξτρα ασφάλεια. Δεν έχω εμπειρία με άλλα hardware wallets αλλά το Ledger είναι εύκολο με το usb stick. Όταν το διαβάζεις και το βλέπεις, μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο αλλά αν ασχοληθείς πρακτικά 2-3 ώρες, γίνεται παιχνιδάκι. Λογικά θα το έχεις καταλάβει ήδη αλλά και να χάσεις το stick, τα crypto δεν χάνονται όσο έχεις το seed phrase κάπου (μυαλό, χαρτί κτλ.). Για αγορές, υπάρχουν decentralised exchanges (DEX) που ουσιαστικά είναι προγράμματα που κάνουν αυτόματα τα πάντα, και υπάρχουν centralised exchanges (CEX) που είναι σαν τις παραδοασιακές τράπεζες/καζίνο. Για αρχή, εγώ προτείνω Binance και Kraken, το πρώτο καλύτερα fees, το δεύτερο πιο αξιόπιστο. Ό,τι και αν επιλέξεις, εφόσον μετά τις αγορές, τα στέλνεις στο hardware wallet, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Αν κρατάς τα κρύπτο σε CEX όπως κάνουν οι περισσότεροι, τότε υπάρχει κίνδυνος καθώς τα κλέβουν (π.χ. FTX). Τέλος, προτείνω να πάρεις και ETH καθώς εκτιμώ πως αξίζει σαν project και ότι είναι πιο ασφαλές να έχεις έκθεση και στα δύο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και σ ευχαριστώ πολύ. Επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (που λέει ο λόγος), στην εφορία ποιά statements περνάνε πιο εύκολα; Να υποθέσω της binance που είναι πιο δημοφιλής; Εννοώ θέλω αυτό το exchange που θα επιλέξω να έχει τα λιγότερα πέρα-δώθε. Nα μη με σκοτίζουνε "δε δέχομαι αυτό το statement" και τέτοια, δε θέλω να χάνω χρόνο και ψυχολογία για τέτοιες χαρτούρες. Να ξέρω αυτή η εκτύπωση statement είναι δεκτή, τη δίνω στο λογιστή μου και τέλος. Υπό αυτό το πρίσμα ποιά πλατφόρμα να επιλέξω; Hodl θα κάνω και τίποτε άλλο. Τώρα με άλλα coins εκτός από btc και όπως σωστά λες eth, δεν έχω πειστεί ότι αξίζει κανένα άλλο για hodl. Κανένα άλλο δε μου γεμίζει το μάτι ότι θα είναι βιώσιμα για hodl. Είναι πιο καζίνο φάση τα άλλα crypto που θέλουν παρακολούθηση, trading και τύχη. Τώρα διάβαζα για το wasabi και το shamir της trezor, μάλλον κι αυτοί πάνε όπως θα πάει και η ledger. Το s plus φαντάζει value for money. Τώρα κάτι άλλες μάρκες, τί να πω, ποιός ξέρει. Καλά και γενικά για τα crypto είναι ακόμα όλα θολά, έτσι για ψιλοαπασχόληση, δεν περιμένω τίποτα σοβαρό. Αν πάει καλά, έχει καλώς. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από Wave25
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Grayscale revealed as second-largest Bitcoin holder despite confidentiality efforts: Arkham Intelligence https://cryptoslate.com/grayscale-revealed-as-second-largest-bitcoin-entity-despite-confidentiality-efforts/
Προτεινόμενες αναρτήσεις